ay kızlar ya çok sinirliyim doktoru ikna edemedim bakmadı ben takip etmiyorum seni dedi. belimde kasıklarımda ağrı var dedim tahlil istedi bi bakın iyimi bebeğim meraklandım dedim. 2 kaybım olduğunuda söyledim.inatya bakmıcam dedi. bende kızdım çıktım. tahlil istedi yaptırmadım.zaten sağlık ocağıda tahlile çağırdı orda yaptırcam.
olsun cnm takma.. kendi kontrolün ne zaman?ay kızlar ya çok sinirliyim doktoru ikna edemedim bakmadı ben takip etmiyorum seni dedi. belimde kasıklarımda ağrı var dedim tahlil istedi bi bakın iyimi bebeğim meraklandım dedim. 2 kaybım olduğunuda söyledim.inatya bakmıcam dedi. bende kızdım çıktım. tahlil istedi yaptırmadım.zaten sağlık ocağıda tahlile çağırdı orda yaptırcam.
kızlar morhipodan 2 tane gecelik aldım önden düğmeli 15 tl den.. %100 pamuk yazıyor bakalım.. Normalde gecelik giymediğim için gereksiz geliyordu tanesine en az 90 tl para vermek.. Lohusa geceliği denince fiyatlar fırlıyor zaten.. En fazla 2 gece giyiliyor zaten.. Bulmuşken uyguna aldım valla hehe.. Gerçi çook erken ..
kızlar morhipodan 2 tane gecelik aldım önden düğmeli 15 tl den.. %100 pamuk yazıyor bakalım.. normalde gecelik giymediğim için gereksiz geliyordu tanesine en az 90 tl para vermek.. lohusa geceliği denince fiyatlar fırlıyor zaten.. en fazla 2 gece giyiliyor zaten.. bulmuşken uyguna aldım valla hehe.. gerçi çook erken ..
Şu doktorların kaprislerine de sinir oluyorum ya. Bazen hiç halden anlamıyorlar.Hiç kendini üzme, sen de gidersin kendi doktoruna, boşver.
olsun cnm takma.. kendi kontrolün ne zaman?
kızlar morhipodan 2 tane gecelik aldım önden düğmeli 15 tl den.. %100 pamuk yazıyor bakalım.. normalde gecelik giymediğim için gereksiz geliyordu tanesine en az 90 tl para vermek.. lohusa geceliği denince fiyatlar fırlıyor zaten.. en fazla 2 gece giyiliyor zaten.. bulmuşken uyguna aldım valla hehe.. gerçi çook erken ..
ayy hakketen uzunmuş 4 hafta yaww.. sende 3 hafta sonraya alsaydın nerden anlıcakki hehehe...
cnm markası enrico ferrydur bende bakayım ne renk aldın sen ?
işte terlersem diye yedek olsun dedim.. normalde hiç giymem aslında.. neyse rabbim mutlulukla bebişlerimiz kucağımızda giydirmeyi nasip etsin inşallh..Bence 2 tane bile çok. Ben kızımda sadece 2 gün giydim gecelik o kadar. Sonra hemen eşofmana geçmiştim. Çok uyguna almışsın ama, inşallah mutlulukla giyersin.
cnm arkadaşım dün doğum yaptı.. özel hastane olmasına rağmen dr 2 tane gecelik koy demiş.. pijama zor olur.. sürekli gelip kontrol edildiği için gecelik daha ii oluyor ddemiş.. bende o yüzden 2 tane aldım..güle güle kullan canım. bende aldım ama hep pijama tarzı aldım önden emzirmek için yapılmış özel yerleri var. ama hastanede hangisini tercih ediyorlar bilmiyorum. sen fiyat olarak çok uyguna almışsın ben eminönünden toptancıdan aldım 35 lira tanesi.
aratma yapmıyorum cnm anasayfasında geziyorum.. sağda giriş bölümü var..ecem morhipoda hamile giyimi nasıl aratıyorsun. limangoda kids bölümünde çıkıyo da morhipoda ben bulamıyorum
Eki Görüntüle 522343 Eki Görüntüle 522344 Eki Görüntüle 522345
bende bunları almıştım şimdi tekrardan gecelik almam gerekecek ozaman.
Eki Görüntüle 522343 Eki Görüntüle 522344 Eki Görüntüle 522345
bende bunları almıştım şimdi tekrardan gecelik almam gerekecek ozaman.
nerden aldın canım bunları
ay çok beğendim nerden aldın :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?