2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kızlar morhipodan 2 tane gecelik aldım önden düğmeli 15 tl den.. %100 pamuk yazıyor bakalım.. normalde gecelik giymediğim için gereksiz geliyordu tanesine en az 90 tl para vermek.. lohusa geceliği denince fiyatlar fırlıyor zaten.. en fazla 2 gece giyiliyor zaten.. bulmuşken uyguna aldım valla hehe.. gerçi çook erken ..

Şu doktorların kaprislerine de sinir oluyorum ya. Bazen hiç halden anlamıyorlar.Hiç kendini üzme, sen de gidersin kendi doktoruna, boşver.

olsun cnm takma.. kendi kontrolün ne zaman?

dur bende bakayım ne renk aldın sen ?

Bence 2 tane bile çok. Ben kızımda sadece 2 gün giydim gecelik o kadar. Sonra hemen eşofmana geçmiştim. Çok uyguna almışsın ama, inşallah mutlulukla giyersin.

Şu doktorların kaprislerine de sinir oluyorum ya. Bazen hiç halden anlamıyorlar.Hiç kendini üzme, sen de gidersin kendi doktoruna, boşver.

yavf özeldekide devlettekide 15 gün sonrasına randevu verdi bende devlettekine sağlık ocağı tahlil sonuçlarını alıp gidicem cuma belki o halimden anlar. denicem istiyenin biyüzü vermeyenin iki. ay ne kadar heyecanlanmıştım bebeğimi görücem diye (

güle güle kullan canım. bende aldım ama hep pijama tarzı aldım önden emzirmek için yapılmış özel yerleri var. ama hastanede hangisini tercih ediyorlar bilmiyorum. sen fiyat olarak çok uyguna almışsın ben eminönünden toptancıdan aldım 35 lira tanesi.

ayy hakketen uzunmuş 4 hafta yaww.. sende 3 hafta sonraya alsaydın nerden anlıcakki hehehe...

anlamaz mı ne fena notları var bakıo hep ona :)

SUZAMAN: bu arada dr unla konuş 2 hafta yada 3 hafta yapalım de bn çok tedigin oluyorum falan de halden anlar belki

o ayarlıyo canım ya bazen iki hafta sonra bile çağırdığı oluyo vardır bi bildiği çok çok tedirgin olursam giderim acil bişey olursa bekleme hemen gel dio zaten

ecemcim güle güle kullan geceliğini bende biraz daha ilerleyen zamanlarda bakcam kısmetse

çok uyguna almışsın tatlım ben hiç bişi almadım daha. ama akşam eşimle konuştuk her ay bana bi miktar para vericek bende az çok yavaş yavaş bişiler alıcam

dur bende bakayım ne renk aldın sen ?
cnm markası enrico ferry
biri kırmızı biri gri pembe..
ööle çok matah şeyler değil ama idare eder 2 gün için..
Bence 2 tane bile çok. Ben kızımda sadece 2 gün giydim gecelik o kadar. Sonra hemen eşofmana geçmiştim. Çok uyguna almışsın ama, inşallah mutlulukla giyersin.
işte terlersem diye yedek olsun dedim.. normalde hiç giymem aslında.. neyse rabbim mutlulukla bebişlerimiz kucağımızda giydirmeyi nasip etsin inşallh..
cnm arkadaşım dün doğum yaptı.. özel hastane olmasına rağmen dr 2 tane gecelik koy demiş.. pijama zor olur.. sürekli gelip kontrol edildiği için gecelik daha ii oluyor ddemiş.. bende o yüzden 2 tane aldım..

ecem morhipoda hamile giyimi nasıl aratıyorsun. limangoda kids bölümünde çıkıyo da morhipoda ben bulamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…