hehehehehe
benim nie normal yolla hamile kalamadığım ortada desene
ben bildiğin hello kity li pijamalar pofuduk terlikler,tepeden toplu saçlar... hehehe neyse sen bana özelden taktik yaz şekerim 2.sine kısmetse
Slm kizlar yazdiklarinizi hep okuyorum ama ne zamandir yazamadim halsizim cok canim ise gitmek istemiyo sabahlari kendimi yataktan zor atiyorum yemek yapmak zor geliyo of off cok tembellestim hep yatmak dinlenmek istiyorum gozlerim yuzum hep sis yorgunmusun hastamisin die soruyolar arkadaslar hayir hamileyim diyorum :))
Slm kizlar yazdiklarinizi hep okuyorum ama ne zamandir yazamadim halsizim cok canim ise gitmek istemiyo sabahlari kendimi yataktan zor atiyorum yemek yapmak zor geliyo of off cok tembellestim hep yatmak dinlenmek istiyorum gozlerim yuzum hep sis yorgunmusun hastamisin die soruyolar arkadaslar hayir hamileyim diyorum :))
aynen cnm bende
bide evdeyim
sabah kalkıyorum gün içinde 3 saat uyuyorum bütündün koltukta tembel tembel
akşamda kocamın kucağında 10 gibi uyuya kalıyorum :)
kedim var benim onun gibi oldum uyuşuk mıyışık hep yatar oldum
Allah sağlık sıhhat versin. Allah bebeğinle eşinle bi ömür hep beraber yaşamayı nasip etsin . ÇOK güzel bi haber bu. darısı bana cinsiyetini daha öğrenmemiş arkadaşlara inşallah.
Yok canim kesinnn bende gordum ,bizimkiler yan odada bekliyodu yan odadada telwvizyon var ultrason goruntusu oraya yansitiliyor, onlara seslendi evwtttt ne diyosunuz diye ablam da doktor ya oda kizmi dedi doktorumda bundan daha fazla kiz olamaz :)))) dedi cok gulduk