2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
hayırlı sağlıklı bir evlat olur umarım :)))
Canim tesekkurlerrr hepimiz icin
Allah sağlık sıhhat versin. Allah bebeğinle eşinle bi ömür hep beraber yaşamayı nasip etsin . ÇOK güzel bi haber bu. darısı bana cinsiyetini daha öğrenmemiş arkadaşlara inşallah.
aminnnn cok sagol
ne güzel tebrik ederim :)))
kesin mi peki
kesin mi dedi doktor yoksa oolasılık mı

Sana da tesekkur etmeyi unuttum canimmmm

kız bebişlerin sayısı artıyo galiba:))
bende perşembe öğrenicem inşallah şimdiden heyecan sardı beni güzel haberleri duydukça:)))))))))

İcinde ne his varsa o cikiyo ben ilk gunden kiz hissediyodum cikti , cinsiyeti ogrendim ya inan simdi daha bi anne hissediyorum kendimi

İcinde ne his varsa o cikiyo ben ilk gunden kiz hissediyodum cikti , cinsiyeti ogrendim ya inan simdi daha bi anne hissediyorum kendimi

o zaman benim işim yaş :)) ilk hamile olduğumu öğrendiğimde erkek hissediyodum şimdi ise kız hissediyorum bakalım 13 ünde kontrolümüz hayırlısı artık

valla ilk öğrendiğimizden beri herkes erkek olcak diyo bende kendimi çok hazırladım erkek fikrine ama yıllardır eşiminde benimde gönlümden hep kız isteği var. hayırlısı ne ise o olsun kız erkek farketmiyo hiç hangisi olursa benim mis kokulu kuzum olacak ötesi varmı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah:)))))

masal cnm geçmiş olsun hayırdır şikayetlerin varmış cnm adet dönemine denk geldiği zamanlarda ağrın olabilir bi de yorulduğun zamanlarda da olabilir iyice dinlendir vücudunu ama devam ederse dr.una tel açıp sor önemliyse kontrol gününü bekletmeden çağırır değilse için rahatlar ben de cuma doğum izni için devlete gidecem ama benim dr. izne ayrılmış randevu sisteminde fatihle nadir die bi dr. görünüyodu nadirden aldım randevuyu bakalım inşallah sorun çıkarmadan verir raporumu sen hangi dr.a gittin bugün nadiri tanıyomusun bi de

ay gerçektenmi? ne güzel ya. benim doktor kontrolum 15 gün sonra galiba dayanamıcam.
Sabrin sonu selamet masalcim Allah hayirlisiyla guzel haberlerini alirsin insallah

o zaman benim işim yaş :)) ilk hamile olduğumu öğrendiğimde erkek hissediyodum şimdi ise kız hissediyorum bakalım 13 ünde kontrolümüz hayırlısı artık
Seninkisi muallak hayatim Benim hic degismemisti hissim icimde

Baskalarinin diil sana ilk hamile oldugun soylendiginde icine hic bisey dogmadimi o iste doktorum bile dedi annelerin hissi %70-80 tutar diye

akdeniz2012 çok sevindim cnm Allah hayırlı evlat eylesin.ben de haftaya gidicem net bişeyler solerim demişti dr bakalım hayırlısı merak ediyorum kuzumu

bu arada kızlar ebru maternty den bir pantolon aldım bakalım daha gelmedi biraz pahalılar ama napıyım lcwden aldığım tek pantolonla idare ediyodum hiç bişeyim olmuyo artık işe giderkende lazım inşallah olur üzerime :44:

bende kotondan belii lastikli bir kot aldım ince ama çok tatlı bol paça bi kot :) 60 tl ye
ay benimde bol paçalar çok hoşuma gidiyo hepsinden almak istiyorum ama sonradan da giyemicez die abartma diyorum kendime hamile kalmadan önce giyinmeyi çok seviodum hergün değişik değişik şimdi böle çok zor evde olsam bi eşofman yeter de çalışınca olmuyo

bende kotondan belii lastikli bir kot aldım ince ama çok tatlı bol paça bi kot :) 60 tl ye
ay benimde bol paçalar çok hoşuma gidiyo hepsinden almak istiyorum ama sonradan da giyemicez die abartma diyorum kendime hamile kalmadan önce giyinmeyi çok seviodum hergün değişik değişik şimdi böle çok zor evde olsam bi eşofman yeter de çalışınca olmuyo

kızlar beni anlatmışsınız valla kendim yazmışım gibi hissettim bi an
Kizlarrrrr prensesim geliyo biliyodum kiz oldugunu ben ilk gunden hissediyodum Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin

ayy hadi gözün aydın cnm... darısı bizim başımıza teyzesi...
kızlar bu arada öğrenen arkadaşlar dileme haber verin listemizi güncelleyelim... sürekli görmüş oluruz ordan...

sonunda bende öğrendim cinsiyetimizi oğlumuz olcak allahın izniyle:) gönlümden kız geçiyordu ama hislerim erkek yolundaydı yani doktorun erkek olucak dediği sahne hep gözümün önüne geliyordu. ama yine de şaşırdık eşimle erkek çozuk hayali pek kurmamıştık kızların cıvıltısına nazına şirinliğine kandık sanırım ama yavaş yavaş alıştırdım kendimi bu duruma inşallah sağlıkla gelsin oğlum, ay söylemesi bile muhteşem geliyor OĞLUMMMM:) allah herkesin gönlündekini hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne versinn... hep böyle dua etmiştim..

ayy hadi gözün aydın cnm... darısı bizim başımıza teyzesi...
kızlar bu arada öğrenen arkadaşlar dileme haber verin listemizi güncelleyelim... sürekli görmüş oluruz ordan...
Sagol canim tez zamanda saglikli guzel haberlerinizi alirsiniz insallah

Hayirli olsun canim Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

ay ne güzel ya okurken ben bile heyecanlandım.
banada büyük olasılık kız dediler.
kız olmasını çok istiyorum.cuma 3 lü ye gidicem bidaha sorcam işte
inşallah kız derler yine

cnm tebrik ederim sağlıkla gelsin inşallah.
bizde kıza konsantre olduk:) erkek çıkarsa bende çok bocalıycam

tebrik ederimmmmm bende kız istiyordum benimde oğlum olacak inşallah.....ikincisi kız olur inşallah..ama erkek bebekte bir başka olacak hepsinin tadı başka ALLAH inşallah hepsini tattırır..

sağlıkla gelsinler sağlıkla kucağımıza alalımmmm

hayırlı olsun cnm benim.. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah...
erkek çocuklarınında sevimliliği ayrı olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…