- 27 Nisan 2012
- 375
- 84
- 298
Canim tesekkurlerrr hepimiz icinhayırlı sağlıklı bir evlat olur umarım :)))
aminnnn cok sagolAllah sağlık sıhhat versin. Allah bebeğinle eşinle bi ömür hep beraber yaşamayı nasip etsin . ÇOK güzel bi haber bu. darısı bana cinsiyetini daha öğrenmemiş arkadaşlara inşallah.
ne güzel tebrik ederim :)))
kesin mi peki
kesin mi dedi doktor yoksa oolasılık mı
kız bebişlerin sayısı artıyo galiba:))
bende perşembe öğrenicem inşallah şimdiden heyecan sardı beni güzel haberleri duydukça:)))))))))
İcinde ne his varsa o cikiyo ben ilk gunden kiz hissediyodum cikti , cinsiyeti ogrendim ya inan simdi daha bi anne hissediyorum kendimi
İcinde ne his varsa o cikiyo ben ilk gunden kiz hissediyodum cikti , cinsiyeti ogrendim ya inan simdi daha bi anne hissediyorum kendimi
Sabrin sonu selamet masalcim Allah hayirlisiyla guzel haberlerini alirsin insallahay gerçektenmi? ne güzel ya. benim doktor kontrolum 15 gün sonra galiba dayanamıcam.
Seninkisi muallak hayatimo zaman benim işim yaş :)) ilk hamile olduğumu öğrendiğimde erkek hissediyodum şimdi ise kız hissediyorum bakalım 13 ünde kontrolümüz hayırlısı artık
valla ilk öğrendiğimizden beri herkes erkek olcak diyo bende kendimi çok hazırladım erkek fikrine ama yıllardır eşiminde benimde gönlümden hep kız isteği var. hayırlısı ne ise o olsun kız erkek farketmiyo hiç hangisi olursa benim mis kokulu kuzum olacak ötesi varmı sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah:)))))
akdeniz2012 çok sevindim cnm Allah hayırlı evlat eylesin.ben de haftaya gidicem net bişeyler solerim demişti dr bakalım hayırlısı merak ediyorum kuzumu
ay benimde bol paçalar çok hoşuma gidiyo hepsinden almak istiyorum ama sonradan da giyemicez die abartma diyorum kendimebende kotondan belii lastikli bir kot aldım ince ama çok tatlı bol paça bi kot :) 60 tl ye
ay benimde bol paçalar çok hoşuma gidiyo hepsinden almak istiyorum ama sonradan da giyemicez die abartma diyorum kendimebende kotondan belii lastikli bir kot aldım ince ama çok tatlı bol paça bi kot :) 60 tl ye
Slm kizlar yazdiklarinizi hep okuyorum ama ne zamandir yazamadim halsizim cok canim ise gitmek istemiyo sabahlari kendimi yataktan zor atiyorum yemek yapmak zor geliyo of off cok tembellestim hep yatmak dinlenmek istiyorum gozlerim yuzum hep sis yorgunmusun hastamisin die soruyolar arkadaslar hayir hamileyim diyorum :))
kızlar beni anlatmışsınız vallaaynen cnm bende
bide evdeyim
sabah kalkıyorum gün içinde 3 saat uyuyorum bütündün koltukta tembel tembel
akşamda kocamın kucağında 10 gibi uyuya kalıyorum :)
kedim var benim onun gibi oldum uyuşuk mıyışık hep yatar oldum
Kizlarrrrr prensesim geliyobiliyodum kiz oldugunu ben ilk gunden hissediyodum Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin
Sagol canim tez zamanda saglikli guzel haberlerinizi alirsiniz insallahayy hadi gözün aydın cnm... darısı bizim başımıza teyzesi...
kızlar bu arada öğrenen arkadaşlar dileme haber verin listemizi güncelleyelim... sürekli görmüş oluruz ordan...
sonunda bende öğrendim cinsiyetimizi oğlumuz olcak allahın izniyle:) gönlümden kız geçiyordu ama hislerim erkek yolundaydı yani doktorun erkek olucak dediği sahne hep gözümün önüne geliyordu. ama yine de şaşırdık eşimle erkek çozuk hayali pek kurmamıştık kızların cıvıltısına nazına şirinliğine kandık sanırım ama yavaş yavaş alıştırdım kendimi bu duruma inşallah sağlıkla gelsin oğlum, ay söylemesi bile muhteşem geliyor OĞLUMMMM:) allah herkesin gönlündekini hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne versinn... hep böyle dua etmiştim..
Yok canim kesinnn bende gordum ,bizimkiler yan odada bekliyodu yan odadada telwvizyon var ultrason goruntusu oraya yansitiliyor, onlara seslendi evwtttt ne diyosunuz diye ablam da doktor ya oda kizmi dedi doktorumda bundan daha fazla kiz olamaz :)))) dedi cok gulduk
sonunda bende öğrendim cinsiyetimizi oğlumuz olcak allahın izniyle:) gönlümden kız geçiyordu ama hislerim erkek yolundaydı yani doktorun erkek olucak dediği sahne hep gözümün önüne geliyordu. ama yine de şaşırdık eşimle erkek çozuk hayali pek kurmamıştık kızların cıvıltısına nazına şirinliğine kandık sanırım ama yavaş yavaş alıştırdım kendimi bu duruma inşallah sağlıkla gelsin oğlum, ay söylemesi bile muhteşem geliyor OĞLUMMMM:) allah herkesin gönlündekini hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne versinn... hep böyle dua etmiştim..
hayırlı olsun cnm benim.. hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah...sonunda bende öğrendim cinsiyetimizi oğlumuz olcak allahın izniyle:) gönlümden kız geçiyordu ama hislerim erkek yolundaydı yani doktorun erkek olucak dediği sahne hep gözümün önüne geliyordu. ama yine de şaşırdık eşimle erkek çozuk hayali pek kurmamıştık kızların cıvıltısına nazına şirinliğine kandık sanırım ama yavaş yavaş alıştırdım kendimi bu duruma inşallah sağlıkla gelsin oğlum, ay söylemesi bile muhteşem geliyor OĞLUMMMM:) allah herkesin gönlündekini hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne versinn... hep böyle dua etmiştim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?