2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
günaydın canlarım...........
gününüz aydın , minişlerimiz sağlıklı ve huzurlu olsun inşallah...
silzina cnm allah yardımcın olsun gerçekten... ben yaşamadım ama yakın arkadaşımda senin gibiydi.. bizzat tanık oldum yaşadıklarına.. o da çok korkuyordu yavrusu için ama çok şükür çok sağlıklı bir bebeği var..
suzaman cnm neden için sıkılıyor? bir şey yok umarım....

ayy evet bir de o kadar profesyoneller ki... en okumuş insanı bile rahatlıkla kandırabiliyorlar.. hakketen gözü açık olmak lazım...

amin canım sanada hayıorlı günler
bugün canım çok sıkılıyor içim sıkılıyor nefes alamıyorum zaman geçmiyor yazışalım

Canım lütfen böyle hiçbir neden yokken içim sıkılıyor gibi kendi kendini dinleyip enerjini düşürme. Bak benim dün gece kızım ateşlendi. 2-3 saat uykuyla işe geldim. Hiç halim yok. Ama kendimi salmak istemiyorum. Çünkü salınca toparlamak daha zor.
Havalar da çok sıkıcı, etkiliyor insanı ama yok öyle kendini bırakmak.

amin canım sanada hayıorlı günler
bugün canım çok sıkılıyor içim sıkılıyor nefes alamıyorum zaman geçmiyor yazışalım

Canım lütfen böyle hiçbir neden yokken içim sıkılıyor gibi kendi kendini dinleyip enerjini düşürme. Bak benim dün gece kızım ateşlendi. 2-3 saat uykuyla işe geldim. Hiç halim yok. Ama kendimi salmak istemiyorum. Çünkü salınca toparlamak daha zor.
Havalar da çok sıkıcı, etkiliyor insanı ama yok öyle kendini bırakmak.

aslında sabah kalktığımda yada işe gelirken bi sıkıntım yoktu ancak işe geldikten sonra mail gelmiş yöneticimle görüşücem perf görüşmesi ve çok sıkntılı gececek o yüzden daralıyorum bazen keşke en başta bıraksaydım diyorum ama o zamanda evimi arabamı bu rahatımı yaşayamazdım
bazen gerçekten dünyalık isteklerin bedeli çok ağır oluyor

Bu sıkıntıların hepsi çocuklarımız için. İnan hepimiz çok benzer sıkıntılar yaşiyoruz. İnşallah iyi geçer görüşmen.Burada hepimiz dua ederiz senin için.

evet yaa eşimi aradılar geçen gün polisim deyip inanmıyorum deyince kapattı. sonradan pişman oldu aklıma o an gelmedi dedi inanmış gibi yapıp polise yakalatsaydık diye ama napalım sağlık olsun dedik. dikkatli olalım arkadaşlar

Bu sıkıntıların hepsi çocuklarımız için. İnan hepimiz çok benzer sıkıntılar yaşiyoruz. İnşallah iyi geçer görüşmen.Burada hepimiz dua ederiz senin için.

ayy lütfen dua edin hamile olmadığım zamanlarda kaldırıyorum ama şimdi tıkanıyorum inşallah bunlarda gececek rabbim yardım edecek neyse yarın gidip bbegimi görücem o çok iyi geliyor bana

ayy lütfen dua edin hamile olmadığım zamanlarda kaldırıyorum ama şimdi tıkanıyorum inşallah bunlarda gececek rabbim yardım edecek neyse yarın gidip bbegimi görücem o çok iyi geliyor bana

Tabi dua ederiz canım. Aslında hamile olduğun için hiç takmaman lazım böyle şeyleri. Allah başka dert vermesin.
Ben de cumartesi gideceğim inşallah cinsiyetlerini de öğrenebilirim.

suzaman cnm sıkma canını.. bebeğini düşün.. inşallah ii geçecek görüşmen.. stres yapma boşuna.. hakkımızda hayırlısı de..
boncuk bende cmt gidiyorum kısmetse.. ayy geçsin zaman bir an önce..

Tabi dua ederiz canım. Aslında hamile olduğun için hiç takmaman lazım böyle şeyleri. Allah başka dert vermesin.
Ben de cumartesi gideceğim inşallah cinsiyetlerini de öğrenebilirim.

haklısın canım ondan daha önemli hiç bişey olamaz aslında rabbim yard. olsun inşallah

ayy daha benim gitmeme 15 gün var yaa vakit geçmiyo 15nde randevumuz günler çivilendi valla hiç geçmio vakit

Evet zaman geçmiyor değil mi.
Kızlar malum sonbahardayız ya ben de bu aralar hasta olmaktan korkuyorum.Çünkü alerjim olduğu için ağır geçiriyorum. Kızım da okuldan hastalık getiriyor. Evde hasta yatıyor çocuk. Adaçayı ve böğürtlen çayı hamileyken yasak diye biliyorum ama ıhlamur, kurburnu, kekik falan içebilirmiyiz acaba, bilgisi olan var mı yada doktoruna soran? Hastalıklardan korunmak amaçlı içerdik zararı yoksa.

ne zaman gitmiştin en son?
hakikaten çivilendi tabiri cuk diye oturdu hehe

17 eylülde gitmiştim canım 4 hafta sonra gel dedi ay çok uzun bi süree çıldıriciiiim

yanıltmayayım boncukcum doktoruma sormadım ama ıhlamurun serbest olduğunu biliyorum fakat kekik tehlikeli diye biliyorum çünkü adet gecikince kekik içiyoduk işe de yarıyordu :)

ayy hakketen uzunmuş 4 hafta yaww.. sende 3 hafta sonraya alsaydın nerden anlıcakki hehehe...

ben ıhlamurun içildiğii biliyorum hatta kendimde gripken yada olcak gibi hissettiğimde hemen ballı ıhlşamur yapıp içtim iyi geldi Allahın izniyle tabii

bu arada dr unla konuş 2 hafta yada 3 hafta yapalım de bn çok tedigin oluyorum falan de halden anlar belki

ayy hakketen uzunmuş 4 hafta yaww.. sende 3 hafta sonraya alsaydın nerden anlıcakki hehehe...

ay kızlar ya çok sinirliyim doktoru ikna edemedim bakmadı ben takip etmiyorum seni dedi. belimde kasıklarımda ağrı var dedim tahlil istedi bi bakın iyimi bebeğim meraklandım dedim. 2 kaybım olduğunuda söyledim.inatya bakmıcam dedi. bende kızdım çıktım. tahlil istedi yaptırmadım.zaten sağlık ocağıda tahlile çağırdı orda yaptırcam.

En iyisi gidince doktora sorayım unutmazsam.Meleklerimi görünce heyecandan doktora soracağım konuları da unutuyorum da.

günaydınlar herkese:)

az önce son iğnemi oldum ve bittiler sonunda akşamda inşallah kızımı göreceğim çok heycanlıyım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…