ayy evet bir de o kadar profesyoneller ki... en okumuş insanı bile rahatlıkla kandırabiliyorlar.. hakketen gözü açık olmak lazım...Günaydın bayanlar,
Müge Anlıyı izliyorum şu an.dolandırılan insanlar konuşuyor.
polisiz diye arayıp 25 bin liralar kaptırmalar falan.içim ezildi ya
10 lira kaybetsek üzülüyoruz 25bin lirayı düşünemiyorum.
aman uyanık olalım!
amin canım sanada hayıorlı günler
bugün canım çok sıkılıyor içim sıkılıyor nefes alamıyorum zaman geçmiyor yazışalım
amin canım sanada hayıorlı günler
bugün canım çok sıkılıyor içim sıkılıyor nefes alamıyorum zaman geçmiyor yazışalım
Canım lütfen böyle hiçbir neden yokken içim sıkılıyor gibi kendi kendini dinleyip enerjini düşürme. Bak benim dün gece kızım ateşlendi. 2-3 saat uykuyla işe geldim. Hiç halim yok. Ama kendimi salmak istemiyorum. Çünkü salınca toparlamak daha zor.
Havalar da çok sıkıcı, etkiliyor insanı ama yok öyle kendini bırakmak.
aslında sabah kalktığımda yada işe gelirken bi sıkıntım yoktu ancak işe geldikten sonra mail gelmiş yöneticimle görüşücem perf görüşmesi ve çok sıkntılı gececek o yüzden daralıyorum bazen keşke en başta bıraksaydım diyorum ama o zamanda evimi arabamı bu rahatımı yaşayamazdım
bazen gerçekten dünyalık isteklerin bedeli çok ağır oluyor
Günaydın bayanlar,
Müge Anlıyı izliyorum şu an.dolandırılan insanlar konuşuyor.
polisiz diye arayıp 25 bin liralar kaptırmalar falan.içim ezildi ya
10 lira kaybetsek üzülüyoruz 25bin lirayı düşünemiyorum.
aman uyanık olalım!
Bu sıkıntıların hepsi çocuklarımız için. İnan hepimiz çok benzer sıkıntılar yaşiyoruz. İnşallah iyi geçer görüşmen.Burada hepimiz dua ederiz senin için.
ayy lütfen dua edin hamile olmadığım zamanlarda kaldırıyorum ama şimdi tıkanıyorum inşallah bunlarda gececek rabbim yardım edecek neyse yarın gidip bbegimi görücem o çok iyi geliyor bana
Tabi dua ederiz canım. Aslında hamile olduğun için hiç takmaman lazım böyle şeyleri. Allah başka dert vermesin.
Ben de cumartesi gideceğim inşallah cinsiyetlerini de öğrenebilirim.
suzaman cnm sıkma canını.. bebeğini düşün.. inşallah ii geçecek görüşmen.. stres yapma boşuna.. hakkımızda hayırlısı de..
boncuk bende cmt gidiyorum kısmetse.. ayy geçsin zaman bir an önce..
suzaman cnm sıkma canını.. bebeğini düşün.. inşallah ii geçecek görüşmen.. stres yapma boşuna.. hakkımızda hayırlısı de..
boncuk bende cmt gidiyorum kısmetse.. ayy geçsin zaman bir an önce..
ne zaman gitmiştin en son?ayy daha benim gitmeme 15 gün var yaa vakit geçmiyo 15nde randevumuz günler çivilendi valla hiç geçmio vakit
ne zaman gitmiştin en son?
hakikaten çivilendi tabiri cuk diye oturdu hehe
Evet zaman geçmiyor değil mi.
Kızlar malum sonbahardayız ya ben de bu aralar hasta olmaktan korkuyorum.Çünkü alerjim olduğu için ağır geçiriyorum. Kızım da okuldan hastalık getiriyor. Evde hasta yatıyor çocuk. Adaçayı ve böğürtlen çayı hamileyken yasak diye biliyorum ama ıhlamur, kurburnu, kekik falan içebilirmiyiz acaba, bilgisi olan var mı yada doktoruna soran? Hastalıklardan korunmak amaçlı içerdik zararı yoksa.
ayy hakketen uzunmuş 4 hafta yaww.. sende 3 hafta sonraya alsaydın nerden anlıcakki hehehe...17 eylülde gitmiştim canım 4 hafta sonra gel dedi ay çok uzun bi süree çıldıriciiiim
ayy hakketen uzunmuş 4 hafta yaww.. sende 3 hafta sonraya alsaydın nerden anlıcakki hehehe...
ayy hakketen uzunmuş 4 hafta yaww.. sende 3 hafta sonraya alsaydın nerden anlıcakki hehehe...
17 eylülde gitmiştim canım 4 hafta sonra gel dedi ay çok uzun bi süree çıldıriciiiim
yanıltmayayım boncukcum doktoruma sormadım ama ıhlamurun serbest olduğunu biliyorum fakat kekik tehlikeli diye biliyorum çünkü adet gecikince kekik içiyoduk işe de yarıyordu :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?