2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
slm hamişler ;
bugün dr günüm çok heyecanlıyım inşasllah bebeğim kendini gösterir bende cinsiyetinden emin olur ee artık yavaş yavaş bişeyler alırım :)

merhaba
ben de dün 4lü için kan verdim.
cmtsi çıkıcak
ultrason ölçümlerin nasıldı
benim dr. hostese notlar aldırdı
son adet tarihim, sonra usg.de 2 şeyi ölçtü biri 16+3 haftalık biri 17 haftalık diye yazdırdı
problem görünmüyor dedi
ama asıl olan kan sonucuymuş.
bir de ayın 18inde ileri düzey usg giricem

ceylin1907 benim kan değerlerim ii cıktı güzelimm bi sorun yokk inş. sende de sorun olmazz ii düşünmek gerek ben hiç kötü cıkıcak diyee aklımın ucundan bile gecirmedimm onun için de ayrı bi rahatlık oluyoo insanda

ankara medicana

muayene ücreti 172 tl
tetkiklerin %90ı
normal doğum 2550
sezaryen 2800

ceylincim daha iyiyimiş çok teşekkür ederim. inşallah en kısa zamanda iyileşir

Kizlarrrrr prensesim geliyo biliyodum kiz oldugunu ben ilk gunden hissediyodum Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin

hayırlı olsun kızlar allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin hayırlı evlatlar olsun inşallah

kızlar galiba ben bebeğimi hissediyorum 2 gündür sanki içimde birşey dönüyor gibi gaz yada bagırsak hareketi gibide degil doğrumu hissediyorum acaba

Gözün aydın canım,aynı bizim tablo,benim de oğluşum olacak nasipse,erkek hissediyordum ama kız olur belki diye ümitleniyordum,öğreneli 2 hafta oldu ama ben tam olarak alışamadım bile.Olsun onlar sağlıklı olsun huzurla büyütelim de diğerleri de kız olur Duan da çok güzelmiş,hayırlı evlatlar olsunlar..

yazışalım o halde vakit geçsin

ya gerçekten hissediyormusun çok ssevindim ya bende bir an önce hissederim inşallah

bilmiyorum ama arada doktorun ultrosanla baktıgı yerde böyle sanki içimde birşey dönüyor gibi ve diğerlerinden farklı :) inşallah sende hissedersin tek kal sessiz bir yerde elini olduğu yere doğru koy bekle anlarsın o zaman belki

canım pahalı olabilir ama o marka çok kaliteli diğer hamileliklerinde kullanırsın artık :) inşallah biz bi yakınıma almıştık ordan biliyorum verdiğin paraya üzülme olmazsa değiştirirsin

2550 tl ye ayrıca dr ücreti varmı?
çünkü benim dr umda sanırım 1800 tl alıyormuş ayrıca hastane ücreti 2500 tl toplam 4000 tl o yüzden sordum

onu bilmiyorum canım. Ankaradaki otel gibiymiş çok lüksmüş o kadarına da gerek yok. koruya gidicem sanırım muayene 40 doğum herşey dahil 1200

kızlar hamile giyim konusunda geçen pazar bişey keşfettim OXXOda. lcw çok kalitesiz ben de aldım pişman oldum. sonra OXXOda bir pantolon gördüm aynı hamile pantolonu gibi bel kısmı iki tane aldım çok memnunum XL aldım benim karnım çok çıktı şimdiden. ama burada hamile pantolonları bana olmuyor diyen bir arkadaş vardı ona tavsiye ederim XS bedeni de var. 67TL kumaşı da çok kaliteli. hem doğumdan sonra da giyebiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…