ben resmen hastanelik oldum ama 24 saatimii yatarak geciriyodum şöyle kolumu nasıl kaldırcam diye düşünüodum o kdar bi hayatım felç olmuştuu
18. haftadayım hala deli gibi kusuyorum ilaçsızz boğazlarım yara oldu kusmakdann
ee ben beslenemezsem bebek nasıl beslencek ki artıkk büyümeye de başladı
4lü test sonuçlarım cıkıcak yarın yine dr gidicem bakalımm ne dicekk
aynen ben deeee
bebek alışverişi bitti mi dedin seeenayyy çıldırmış olmalısın ya da ben
daha bir kırık iğne bile almadım ben yaa erken diyorum hala hiiiç bişicik almadım :)
çok geçmiş olsun sonsy nasılmış şimdi?kızlar 4 günlük bebek enfeksiyon kapmış hastanedeymiş eltimin bebeği hani geçen hafta doğmuştu ya. dün uyumuş uyanmamış uyandıramamışlar hastaneye götürmüşler doğumda enfeksiyon kaptığı söylenmiş. serum vermişler antibiyotik vermişler bebeğe annesi de emziriyormuş. hiç çevrenizde duydunuz mu böyle olay? çok üzüldüm 9 ay karnında taşıdı ya bebeğe birşey olursa
çok geçmiş olsun cnmCanım lütfen böyle hiçbir neden yokken içim sıkılıyor gibi kendi kendini dinleyip enerjini düşürme. Bak benim dün gece kızım ateşlendi. 2-3 saat uykuyla işe geldim. Hiç halim yok. Ama kendimi salmak istemiyorum. Çünkü salınca toparlamak daha zor.
Havalar da çok sıkıcı, etkiliyor insanı ama yok öyle kendini bırakmak.
ben limonlu ıhlamur içtim cnm içebilirsinnnEvet zaman geçmiyor değil mi.
Kızlar malum sonbahardayız ya ben de bu aralar hasta olmaktan korkuyorum.Çünkü alerjim olduğu için ağır geçiriyorum. Kızım da okuldan hastalık getiriyor. Evde hasta yatıyor çocuk. Adaçayı ve böğürtlen çayı hamileyken yasak diye biliyorum ama ıhlamur, kurburnu, kekik falan içebilirmiyiz acaba, bilgisi olan var mı yada doktoruna soran? Hastalıklardan korunmak amaçlı içerdik zararı yoksa.
slm hamişler ;
bugün dr günüm çok heyecanlıyım inşasllah bebeğim kendini gösterir bende cinsiyetinden emin olur ee artık yavaş yavaş bişeyler alırım :)
cnm güzel haberlerini bekliyoruzzz
Ay kızlar kaçgündür giremedimdi,çok şey birikmiş
atladıklarım varsa özür.
öptüm herkesi
ben işe döner(
ankara medicana
muayene ücreti 172 tl
tetkiklerin %90ı
normal doğum 2550
sezaryen 2800
Kizlarrrrr prensesim geliyobiliyodum kiz oldugunu ben ilk gunden hissediyodum Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin
sonunda bende öğrendim cinsiyetimizi oğlumuz olcak allahın izniyle:) gönlümden kız geçiyordu ama hislerim erkek yolundaydı yani doktorun erkek olucak dediği sahne hep gözümün önüne geliyordu. ama yine de şaşırdık eşimle erkek çozuk hayali pek kurmamıştık kızların cıvıltısına nazına şirinliğine kandık sanırım ama yavaş yavaş alıştırdım kendimi bu duruma inşallah sağlıkla gelsin oğlum, ay söylemesi bile muhteşem geliyor OĞLUMMMM:) allah herkesin gönlündekini hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne versinn... hep böyle dua etmiştim..
ankara medicana
muayene ücreti 172 tl
tetkiklerin %90ı
normal doğum 2550
sezaryen 2800
bu arada topik sakinleşti hayırdır kızlar nerdesiniz???
ohh maşşallahhh
bende medicana ya gidiyom amaa ist da muayene ücreti de 37 tl
Kizlarrrrr prensesim geliyobiliyodum kiz oldugunu ben ilk gunden hissediyodum Allah saglikla kucagima almayi nasip etsin
ben burdayım :)
sonunda bende öğrendim cinsiyetimizi oğlumuz olcak allahın izniyle:) gönlümden kız geçiyordu ama hislerim erkek yolundaydı yani doktorun erkek olucak dediği sahne hep gözümün önüne geliyordu. ama yine de şaşırdık eşimle erkek çozuk hayali pek kurmamıştık kızların cıvıltısına nazına şirinliğine kandık sanırım ama yavaş yavaş alıştırdım kendimi bu duruma inşallah sağlıkla gelsin oğlum, ay söylemesi bile muhteşem geliyor OĞLUMMMM:) allah herkesin gönlündekini hayırlı, hakkında hayırlı olanı gönlüne versinn... hep böyle dua etmiştim..
yazışalım o halde vakit geçsin
ya gerçekten hissediyormusun çok ssevindim ya bende bir an önce hissederim inşallah
bu arada kızlar ebru maternty den bir pantolon aldım bakalım daha gelmedi biraz pahalılar ama napıyım lcwden aldığım tek pantolonla idare ediyodum hiç bişeyim olmuyo artık işe giderkende lazım inşallah olur üzerime :44:
2550 tl ye ayrıca dr ücreti varmı?
çünkü benim dr umda sanırım 1800 tl alıyormuş ayrıca hastane ücreti 2500 tl toplam 4000 tl o yüzden sordum
bu arada topik sakinleşti hayırdır kızlar nerdesiniz???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?