2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Günaydın kızlar. Şu akşamları şişen ve sertleşen göbek galiba hepimizin sıkıntısı.Ben ilk önce endişelenmiştim ama şimdi alıştım.Yani burda böyle hepimiz aynı şeyi yaşayınca normal diye düşünüyorum artık.
Kilo alma konusunda da ilk 3 ay almadım diye sevinirken şimdi tartıya bile çıkmaya korkuyorum. Çünkü görünen göbek belli ediyor.İşyerinde bile son 1 ayda birden iyice şiştin diyorlar bana.

Ceylinnn nerdesin, nasıl geçti ayrıntılı ultrasyon?

canım günaydın ceylinin ultrasonu dün dr lmadığı için iptal oldu

ya bu arada bende 18 haftalık hamileyim ve göbeğin sizin gibi yemek yedikten sonra çatlıcak gibi şişiyor ve yürürkende acıyor

sanırım organlar yer değiştirmeye başladı :)

BONCUK2006Günaydın kızlar. Şu akşamları şişen ve sertleşen göbek galiba hepimizin sıkıntısı.Ben ilk önce endişelenmiştim ama şimdi alıştım.Yani burda böyle hepimiz aynı şeyi yaşayınca normal diye düşünüyorum artık.
Kilo alma konusunda da ilk 3 ay almadım diye sevinirken şimdi tartıya bile çıkmaya korkuyorum. Çünkü görünen göbek belli ediyor.İşyerinde bile son 1 ayda birden iyice şiştin diyorlar bana.

Boncuk bende baktım olmadı buraya konu açtım ve baktımki sizlerde de var rahatladım. Akşama doğru gerilmeye başlıyor. Ve işten sonra eve gidip az miktardada yesem şişiyor nefes alamıyorum. Hala eski pantolonlarımı bel düğmesine paet lastiği takarak giyebiliyorum :))) Ama akşam görsen sanki doğuma gidecem. Yatarkende zorlanıyorum uyuyorum uyanıyorum sabah hiçbirşey kalmamış :))

Aaa üzüldüm, aramızda sanırım ilk o girecekti ayrıntılı ultrasyona,merak etmiştim.
Şu göbek şişme olayı hepimizde olduğu için, bir sorun yok galiba.

kızlar ayrıca kız diye bildiğim bebeğimin bgn erkek olduğunu öğrendim çok şaşkınım çoooooookkkkk

kuzum Allah kucağımıza almayı nasip etsin öncelikle
peki ilk cinsiyetini ne zaman paylaştı dr seninle bide 20 . haftadan sonra ayrıntılı usg var orda herşey net olarak gözüküyor bi kaç hafta sonra ona girersin emin olursun

Aaa üzüldüm, aramızda sanırım ilk o girecekti ayrıntılı ultrasyona,merak etmiştim.
Şu göbek şişme olayı hepimizde olduğu için, bir sorun yok galiba.

Evet bencede çoğumuz yaşıyoruz bencede konu tamam demekki neymiş bu haftalarda şişme olması normalmiş :)
Gelelim diğer ayrıntılı ultrasona :))
Bu arada biliyorsunuzdur ama kısacık bilgi amaçlı söyleyim benim doktorum dediki ayrınlı ultrasonla, 4D yani bebeğin etli Cd si verilen ultrason aynı değişmiş. Ama en önemli olanı ayrıntılı ultrasonmuş bütün organlarına tek tek bakılarak sağlığı ile ilgili bilgi alacakmışız. Onun çıktısı yada Cd si olmuyormuş.

ya ben cd vardır diyordum ayrıntlı sonrada bebeği izleriz diye ümitlenmiştim :)

Ben onların iyi olduğunu, bütün organlarının yerinde ve sağlıklı olduğunu göreyim de varsın cd olmasın.

merhaba ben doktorumun özel muayenehanesine gidiyorum. ilk aydan itibaren her kontrolde cd içersine video ve fotolar koyuyor ve bizde eşimle açıp izliyoruz. kıpır kıpır oynuyor :)

Sağlık ocağındamı oldunuz ? Ben devlet hastanesine gidiyorum acaba orada yapıyorlarmı ? Benim özelliklemi söylemem gerekli....
aysucum sağlık ocağına gebelik kaydını yaptırdıysan onlar takibini yapıyor arayı haber veriyorlar

hayır olsun canım bunlar hep bilinçaltımızın işleri çok düşünüyoruz o yüzden oluyo bence :)

arkdaslar kilo alımınız nasıl 18+2 oldum ve toplam 6 kılo aldım 53 ile hamıle kaldm 59 oldum ve bunun 2 kılosunu son 2 hafta ıcınde aldım.
48 küsürle hamile kalmıştım 46 ya düşmüştüm şimdi 50 küsürlerdeyim 4 kilo mu almış oluyorum 2 kilo mu çözemedim :)

vaayy bu paket lastiği harika fikir banada iyi olacak çünkü düğmeyi kapatıyorum sıkıyor açıyorum düşüyor pantolonlar :) iyi fikirmiş sağolasın

benim gittiğim klinikte 250 tl.ye yaptırdım bugün..
arkdaslar kilo alımınız nasıl 18+2 oldum ve toplam 6 kılo aldım 53 ile hamıle kaldm 59 oldum ve bunun 2 kılosunu son 2 hafta ıcınde aldım.
18+ üm,62ile kaldım şuan 69um.
evet bana da cd verilmedi ama bi sürü usg resmi verildi ve rapor verildi...
kızlar gittiniz mi kontrollere merak içindeyiz....

canım kusura bakmayın çok yoğundum anca yazabiliyrum.
çok şükür yavrum turp gibi çıktı
midesi,böbrekleri,çiş torbası,kalbi ayakları kolları vs. tüm organlar incelendi dr.amcamız çok beğendi.220 gr.olmuş oğlummm
bir dahaki kontrolüm 6 hafta sonra olucak aç gel dedi şeker yüklemesi yapacakmış.
bu arada 30ekimde de sağlık ocağında tetanozum olucak ve kan testlerim olucak.

Kızlar hepinize maşallah.. Allah evlatlarınızı sağlıkla size bağışlasın.
Bugün kontrolümüz vardı. Dörtlü tarama testimizin sonuçları çok şükür temiz çıktı. Darısı tüüm anne adaylarının başına..
Bayram sonrası ayrıntılı ultrasona çağırdı doktor, geç gel biraz, uzun sürer, 20-30 dk dedi.
Biz yarın bayram tatili için memlekete gidiyoruz. Bir müddet online olamayacağım.
Şİmdiden bayramınızı tebrik ederim.
Allah'a emanet olun.

kızlarr Allah kuzucuklarımıza sağlık versin ultrasonlarınız iyi çıkmış çok sewindim darısı yaptıracakların başına...
bi de dün gece hattta sabaha karşı bebeğimi ilk defa hissettim.. :)) şişkinlikten uyuyamıyorum zaten bi ara uyandım ve göbeğimin sol alt kısmında vuruşlar hissettim çoook güzel bişey baya içerden vurduğunu hissettim çooooooooookkk süper bi duygu kızlarrr.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…