Ceylinnn nerdesin, nasıl geçti ayrıntılı ultrasyon?
tatlım moralini hiç bozma ben de 10 günde 2 kg almışım :)))))
kızlar ayrıca kız diye bildiğim bebeğimin bgn erkek olduğunu öğrendimçok şaşkınım çoooooookkkkk
canım merhaba ;
Daha önceki baktırdığın ultrason ileri boyutlu bir ultrason değilmiydi ? Sana sürpriz olmuştur.
canım günaydın ceylinin ultrasonu dün dr lmadığı için iptal oldu
ya bu arada bende 18 haftalık hamileyim ve göbeğin sizin gibi yemek yedikten sonra çatlıcak gibi şişiyor ve yürürkende acıyor
sanırım organlar yer değiştirmeye başladı :)
kızlar ayrıca kız diye bildiğim bebeğimin bgn erkek olduğunu öğrendimçok şaşkınım çoooooookkkkk
Aaa üzüldüm, aramızda sanırım ilk o girecekti ayrıntılı ultrasyona,merak etmiştim.
Şu göbek şişme olayı hepimizde olduğu için, bir sorun yok galiba.
Aaa üzüldüm, aramızda sanırım ilk o girecekti ayrıntılı ultrasyona,merak etmiştim.
Şu göbek şişme olayı hepimizde olduğu için, bir sorun yok galiba.
Evet bencede çoğumuz yaşıyoruz bencede konu tamam demekki neymiş bu haftalarda şişme olması normalmiş :)
Gelelim diğer ayrıntılı ultrasona :))
Bu arada biliyorsunuzdur ama kısacık bilgi amaçlı söyleyim benim doktorum dediki ayrınlı ultrasonla, 4D yani bebeğin etli Cd si verilen ultrason aynı değişmiş. Ama en önemli olanı ayrıntılı ultrasonmuş bütün organlarına tek tek bakılarak sağlığı ile ilgili bilgi alacakmışız. Onun çıktısı yada Cd si olmuyormuş.
Evet bencede çoğumuz yaşıyoruz bencede konu tamam demekki neymiş bu haftalarda şişme olması normalmiş :)
Bu arada biliyorsunuzdur ama kısacık bilgi amaçlı söyleyim benim doktorum dediki ayrınlı ultrasonla, 4D yani bebeğin etli Cd si verilen ultrason aynı değişmiş. Ama en önemli olanı ayrıntılı ultrasonmuş bütün organlarına tek tek bakılarak sağlığı ile ilgili bilgi alacakmışız. Onun çıktısı yada Cd si olmuyormuş.
takibim özelde yapılıyo ama ben çapa da çalışıyorum zaten. dr um orda yaptırmamı önerdi. bn 4d nedir ayrımını çok bilmiyorum şey duydum bazı hastaneler bebeğin ultrasondaki görüntüsünü cd ye aktarıp veriyormuş biraz da böle bişi arıyorum aslında. çapada öle bişi yok bnm takipli oldgm hastanede de. o yüzden sormuştum cnm
aysucum sağlık ocağına gebelik kaydını yaptırdıysan onlar takibini yapıyor arayı haber veriyorlarSağlık ocağındamı oldunuz ? Ben devlet hastanesine gidiyorum acaba orada yapıyorlarmı ? Benim özelliklemi söylemem gerekli....
kızlar ya tetanoz aşısı beni korkutmaya başlattı napıcam bilmiyorum daha sağlık ocağına da gitmedim uff(
bu arada rüyamda bir erkek çocuğum olmuş 2 2,5 yaşında banyo yaptırıyorum bi güzel yıkıyorum ama nasıl haylaz bi çocuk bana vuruyo yerinde durmuyo vuruyorum çocuğa sonra da anneme veriyorum yürü git ananene diyorum ayyy Allah öyle sabırsız yapmasın beni kendime kızdım uyanınca ama çocuk da normal derece de değildi yoksa özellikle çocuklara sabrım sonsuz yanii Ayy Allah hayırlara yorsun
48 küsürle hamile kalmıştım 46 ya düşmüştüm şimdi 50 küsürlerdeyim 4 kilo mu almış oluyorum 2 kilo mu çözemedim :)arkdaslar kilo alımınız nasıl 18+2 oldum ve toplam 6 kılo aldım 53 ile hamıle kaldm 59 oldum ve bunun 2 kılosunu son 2 hafta ıcınde aldım.
vaayy bu paket lastiği harika fikir banada iyi olacak çünkü düğmeyi kapatıyorum sıkıyor açıyorum düşüyor pantolonlar :) iyi fikirmiş sağolasınBoncuk bende baktım olmadı buraya konu açtım ve baktımki sizlerde de var rahatladım. Akşama doğru gerilmeye başlıyor. Ve işten sonra eve gidip az miktardada yesem şişiyor nefes alamıyorum. Hala eski pantolonlarımı bel düğmesine paet lastiği takarak giyebiliyorum :))) Ama akşam görsen sanki doğuma gidecem. Yatarkende zorlanıyorum uyuyorum uyanıyorum sabah hiçbirşey kalmamış :))
benim gittiğim klinikte 250 tl.ye yaptırdım bugün..yaa artık hissetmek istiyorum bebeğimi bende daha tık yok tembel biraz galiba :)) ben 17+5 im ve bnm de şişkinliğim oluyo yemeklerden sonra oturamıyorum uzanıyorum biraz karnım da iyiden iyiye büyüyüp gerilmeye başladı bu hafta...
bnde bikaç haftaya kadar ayrıntılı ultrason yaptırıcam sgk lılara özelde ne kadara yapıyorlar bilginiz veya önerdiğiniz bi yer var mı istanbul da??
18+ üm,62ile kaldım şuan 69um.arkdaslar kilo alımınız nasıl 18+2 oldum ve toplam 6 kılo aldım 53 ile hamıle kaldm 59 oldum ve bunun 2 kılosunu son 2 hafta ıcınde aldım.
evet bana da cd verilmedi ama bi sürü usg resmi verildi ve rapor verildi...Evet bencede çoğumuz yaşıyoruz bencede konu tamam demekki neymiş bu haftalarda şişme olması normalmiş :)
kızlar gittiniz mi kontrollere merak içindeyiz....
gittik teyzesi.. cinsiyetimiz kız olarak tescillendikızlar gittiniz mi kontrollere merak içindeyiz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?