2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
gittik teyzesi.. cinsiyetimiz kız olarak tescillendi 4lü testimizide yaptık.. bayramdan sonra alıcaz kısmetse sonuçlarımızı..

ay iyi bari kimisi kız diyo da erkek çıkıyoya ben korkuyorum senin içinde korkmuştum insan alışıyo babasıyla ben şimdiden kızım diye sevmeye başladık yani bakalım bende 14 ünde detaylı usg gircem 24 ünde kendi dr uma gidicem zaman geçmiyo sanki :)) inşşallahiyi sonuçlar alırsın ikili iyi miydi senin yaptırmış mıydın ?

Günaydın kızkardeşler
İyi haftasonları hepinizeee

sağol canım sana da tünaydın :)

kızlar günaydın çok sevindim test sonuçlarına bende bayramda istabula gidicem ama 2. günü dönüşte yine randevum var bende ayrıntılı istiycem bakalım dr um nereye yönlendircek :)

ya kızlar ben ne zamandır bu başlığı arıyorum.herkes burdaymış oysa.şubat anneleri ocak, nisan mayıs var bunu göremedim.neyse. kızlar cinsiyet kızdı erkekmiş diyen var.ayyy ben ozaman bir şey almayayım daha.bayramdan sonra yavaş yavaş başlayacaktım.doktor kontrolünden sonra başlarım artık.hiç bebişine dayanamayıp bir şeyler alan var mı?daha erken diyorlar ama beş ay oldu.yavaş yavaş almak gerek bnce.alınca yıka ütüle kaldır.hem zaman alıyor hem de geçen hafta fiyetlara baktım gerçekten kaliteli olsun istiyosun yok antibakteriyel falan.tabi kalite girince fiyat da artıyor.o yüzden her ay belli şeyleri almak en iyisi galiba.

tünaydın annecikler
ben bugün bi enerjiğim sormayın yerimde duramıyorum
göbek deliğinde bagzen agrı olan varmı kızlar bende bi sancı giriyo çok canım acıyo normalmi acaba büyüyo diye oluyo sanıyorum

merhaba canım bendede oluyor bu 2 gündür korkmuştum hatta az önce nete baktım normalmiş ama bilemicem tabi

tatlım bu konunun abonesi ol giriş yapar yapmaz görünüyo zatn en son kimin yazdığı konu bşlığı vs.
bence de alma ben hem sezonundan hemde daha güzel şeyler çıkarsa aklım kalmasın diye şimdiden ufak ufak birikim yapıyorum 7.ayında almayı planlıyorum alan arkadaşlarımız var ama ben daha almadım bişeycik kızıma sadece iki yıl önce aldğım bi pembe ilk adım ayakkabısı vardı biblo gibi diye almıştım sadece o var ::))bende fikir amaçlı bakıyorum c & a da güzel bebek eşyaları var pahalı olanda uygunolan da var hatta organik pamukla üretilen vs..Allah yardımcımız olsun önce 0-3 ay almakta yarar var heveslenip sonrasını almak da doğru değil her anne giyemiyo bi ay sonra filan diyo ya ben de ondan tırsıyorum Allah herkesn kesesine bebek alışverişnde bereket versin

maşşallah canım ben de senin tersine bi uyuşuğum var ya yatıp yatıp uyuyasım geliyo :)
benimde sürekli değil ama ara ara oluyo canım göbek deliğimde ağrı ama sancıyı bilemiycem tatlım....

merhaba canım bendede oluyor bu 2 gündür korkmuştum hatta az önce nete baktım normalmiş ama bilemicem tabi

çok aşırı deil ama bi gelip gidiyo agrı arada bir normaldir çünki şu sıralar tam oralarda rahim bu hafta çok karnım çıktı kendini göstermeye başladı meleğim

Kızlar göğüslerinden süt gelen var mı hiç çok az ıslatacak kadar geliyor benim 3 gündür

iyi geceler güzel anneler 2'li ve 4'lü testlerden sonra detaylı usg de yptırdım. şükürler olsun hem bebeğimin sağlıklı olduğunu hemde kız olduğunu birkez daha öğrendim. bazı arkadaşlar sormuş detaylı usg nerede yaptırıyorsunuz diye ben cerrahpaşa tıp fakültesinde perinatalog doç dr ali bey'e baktırdım.

21. haftaya girdim ve göbeğim kocaman oldu buda bugünkü hali...

maşallah kocaman olmuş.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.kızlar ayrıca bir şey soracağım.bebiş içerde kaç gündür pıtır pıtırdı.her gece hissediyordum.ama dün gecedenberi h,ç bir kıpırtı yok.sizde de oluyor mu böyle.normal mi yani

Hayırlı olsun canım. Sağlıkla doğsun inşallah. Çok güzel olmuşsun, tam hamile gibi Beni görenler inanmıyor şu an hamile olduğuma, hatta metroda bazen bulantım oluyor yaşlılara yer veremiyorum içten içe kızıyorlar bana. Ters ters bakıyorlar bişey de diyemiyorum :18:

Ben daha o mertebeye erişemedim ama normalmiş canım. Benim bir arkadaşımda öyle olmuştu, 2-3 gün bebeği hissedemeyince koşup doktora gitmişler bir de bakmışlar mışıl mışıl uyuyor, doktor çikolata ye demiş. Yiyince uyanmış

oo maşallahh cok.. bi de ben kendi karnıma cok cıktı diyorumm aramızda 2 gün var ama senin göbeğinn damm hamile göbeğii walaa

cok da yakışmışş maşallahhh

sanada ii bayramlar cnm... bebiişinle çook mutlu bir bayram geçirmeni dilerim
o zaman darısı bizim başımıza
evet cnm bizde alışmıştık.. dr onaylayınca çok sevindik.. gerçi sağlıkla dünyaya gelsinler o bize yeter
evet 2liyi yapmıştık çok şükür ii çıkmıştı sonucu.. dr birde4lüyü yaptı.. 3lü çok güvenilir değil dedi o yüzden 4lüyü yapalım dedi.. bayramdan sonra alıcaz sonucu inşallah buda ii çıkar.. bizim ayrıntılı ultrason 23 kasımda.. 22+0 olucaz kısmetse.. geçmi acaba?
o zaman hoşgeldin cnm aramıza...
20. haftada cinsiyetiniz kesinleşmiştir artık diye düşünüyorum.. ama siz bir kontrol daha bekleyin isterseniz.. bende daha bir şey almadım..1 daha bekleyeyim diyorum

Kızlar göğüslerinden süt gelen var mı hiç çok az ıslatacak kadar geliyor benim 3 gündür
hayır cnm ama muhtemelen prolaktin hormonundan kaynaklanıyordur.. doktorunla paylaş mutlaka..
hayırlı olsun cnm.. bizim detaylı ultrason tarihini 22+0 a verdiler.23. haftaya girmiş olucam kısmetse..

canım kocaman olmuş göbeğin :) ne güzel herşey yolunda,allah böyle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

bir şey sorucam.cerrahpaşadan doktordan nasıl randevu aldın.izlediğin yolu bize de anlatabilirmisin.
birde kaçıncı haftada yapılması gerekiyor.
bende yaptırmak istiyorum

kızlar göğüslerinden süt gelen var mı hiç çok az ıslatacak kadar geliyor benim 3 gündür

benim ıslaklık olmadı ama sanki akmış ta kurumuş gibi pütürlü nerdeyse 1 aydır böyle..
Ben de prolaktin hormonuma bağladım malum kendisiyle 5 senedir iyi kankayız biz

Kızlar günaydın iyi haftalar ne güzel bayram haftasına girdik
heryer koyun kokuyo ama olsun kendimi köyde hissettim hoşuma gidiyor bu his...
Yavrum kıpraşmadığı zaman ben de çiko yiyorum başlıyo seyirmeleri
Ben de bayramdan sonra birşeyler alıyım artık oğluma diyorum..
Kızlar bi de isim önerileniz varsa yazar mısnız?

hadi hayırlı olsun bakalım çok sevindim bende ilk solda hissettim ve ilk kıpırtı da kız diye geçti içimden herkes erkek dediği için erkek baskın ama o ilk kıpırtıda solda hissettim kız solda olur derler senin cinsiyet belli mi :)

maşallahh canımm süper olmuş valla kojaman benim yok bu kadar maşallah

günaydın kızlar nasılsınzı hepiniz iyisiniz inşallah

herkese hayırlı haftalar

cumartesi kontroldeydik vee süprisss tosbacıımın kız olduğunu öğrendik bakalım diğer doktorda kız derse kesin diyeceğim artık gerçi bu doktor çok emin olarak söyledi kesin dedi ama hadi hayırlısı bakalım kıpır kıpır tosbacım anası kılıklı hiç duramıyo yerinde :)

darısı öğrenemeyenlerin başına inşallahh :)

Maşallah canım .Allah nazardan korusun.Benim göbeğim de böyle hatta biraz daha fazla.Görenler 6 aylık mı diyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…