günaydınn kızlarr :) dün aşı oldum tetanoz aşısı kolum agrıyoo :/ aşı olan var mı aranızda? 20.haftadan snra yapılıyomuss
Sağlık ocağındamı oldunuz ? Ben devlet hastanesine gidiyorum acaba orada yapıyorlarmı ? Benim özelliklemi söylemem gerekli....
günaydınn kızlarr :) dün aşı oldum tetanoz aşısı kolum agrıyoo :/ aşı olan var mı aranızda? 20.haftadan snra yapılıyomuss
kızlar günaydın ;
tetanoz aşısıyla ilgili acaba 21 haftada yaptırabiliyormuyuz ? bilginiz varmı_?
Tam zamanını bilmiyorum açıkçası. Ben 18.haftamdayım doktor bana olabilirsin dedi.Sen en iyisi ya doktoruna yada sağlık ocağındaki hemşireye sor, daha iyi bilgi verirler canım.
evet saglık ocagında oldum..bence haftanı sölediğinde sorarlar ama sende söle sormazlarsa..Sağlık ocağındamı oldunuz ? Ben devlet hastanesine gidiyorum acaba orada yapıyorlarmı ? Benim özelliklemi söylemem gerekli....
Günaydın canım. Geşmiş olsun.Beni de aramışlardı sağlık ocağından perşembe gel diye. Bu sabah gittim aşı kalmamış,öğleden sonra gelecekmiş. Bende yarın yada pazartesi gideceğim.Ben şu anda 18.haftamdayım ama doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi. Ağrı konusunda hemşire bana da söyledi birkaçgün kolun ağrıyacak diye.
Kizlar benimde elim yuzum cok sisiyo son bir ayda hizli kilo aldim bide bir haftadirda bi kilo almisim bu gidisat ii degil hic :) ama ne yspsam bilemedim kilo konusunda takintili olmak istemiyorum da sistikce de moralim bozuluyo yani:)
canım ayrıntılı ultrason için neden özele gitmek istiyorsun ???
Karışmak gibi olmasın tabi ama sürekli özele giden arkadaşlara birşey demiyorumda devlet hastanesinde takibin yapılıyorsa oprada yaptırabilirsin. Ama 4D istiyorsan o tabiki ayrı çünkü onu sgk karşılamıyor .
evet bende özellikle akşam yemeklerinden sonra nefes alamayacak gibi oluyorum.. halbuki az da yiyorum..kızlar biraz daha rahatladım sizlerdede olmuş olması. Bu benim ikinci gebeliğim ve ilk kızımda aynen böyle sertleşme ve şişkinlik olduğunda 6,5 aylıktı ve doktora gittiğimde doğum sancın başlamış sen hala geziniyorsun dedi. Bebek kasılmalarından dolayı sertleşiyormuş. Gerçi çok evhamlı birisi değilim ama yinede korktum ilkinde böyle birşey yaşadığım için. Bebeğim şuanda daha 18 haftalık muhtemelen mide yukarıda olduğu için hazmetmek uzun sürdüğü için, şişkinlik yapıyor diye düşünüyorum. Gün içersinde daha rahatım yemeklerden sonra çok şişiyorum ve özelliklede akşam yemeklerinden sonra nefes alamıyorum. Sabaha yumuşacık karnım oluyor .
kızlar ayrıca kız diye bildiğim bebeğimin bgn erkek olduğunu öğrendimçok şaşkınım çoooooookkkkk
kızlar ayrıca kız diye bildiğim bebeğimin bgn erkek olduğunu öğrendimçok şaşkınım çoooooookkkkk
hayırlısı olsun cnm.. sanırım erkek diyince pipiyi görünce sonradan cinsiyet değişmiyo ama kızlarda olabiliyo :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?