2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
günaydınn kızlarr :) dün aşı oldum tetanoz aşısı kolum agrıyoo :/ aşı olan var mı aranızda? 20.haftadan snra yapılıyomuss

günaydınn kızlarr :) dün aşı oldum tetanoz aşısı kolum agrıyoo :/ aşı olan var mı aranızda? 20.haftadan snra yapılıyomuss

Sağlık ocağındamı oldunuz ? Ben devlet hastanesine gidiyorum acaba orada yapıyorlarmı ? Benim özelliklemi söylemem gerekli....

Günaydın canım. Geşmiş olsun.Beni de aramışlardı sağlık ocağından perşembe gel diye. Bu sabah gittim aşı kalmamış,öğleden sonra gelecekmiş. Bende yarın yada pazartesi gideceğim.Ben şu anda 18.haftamdayım ama doktoruma sordum yaptırabilirsin dedi. Ağrı konusunda hemşire bana da söyledi birkaçgün kolun ağrıyacak diye.

kızlar ya tetanoz aşısı beni korkutmaya başlattı napıcam bilmiyorum daha sağlık ocağına da gitmedim uff (

bu arada rüyamda bir erkek çocuğum olmuş 2 2,5 yaşında banyo yaptırıyorum bi güzel yıkıyorum ama nasıl haylaz bi çocuk bana vuruyo yerinde durmuyo vuruyorum çocuğa sonra da anneme veriyorum yürü git ananene diyorum ayyy Allah öyle sabırsız yapmasın beni kendime kızdım uyanınca ama çocuk da normal derece de değildi yoksa özellikle çocuklara sabrım sonsuz yanii Ayy Allah hayırlara yorsun

arkdaslar kilo alımınız nasıl 18+2 oldum ve toplam 6 kılo aldım 53 ile hamıle kaldm 59 oldum ve bunun 2 kılosunu son 2 hafta ıcınde aldım.

ervcağım hayrolsun rüyan..
Çok akıllı ve uslu bir evladın olacak :) [Rüyalar nasıl yorumlanırsa öyle çıkarmış]
dry_nsl ben de bir günlük farklayım 18+1. 72 ile hamile kalmıştım şu an 80'im. Toplamda 8 kilo. Bu kiloların çoğunu ilk aylarda aldım.

Tam zamanını bilmiyorum açıkçası. Ben 18.haftamdayım doktor bana olabilirsin dedi.Sen en iyisi ya doktoruna yada sağlık ocağındaki hemşireye sor, daha iyi bilgi verirler canım.

Selamm kızlarr ben deneyimli bir tetenozcu olarak yazayım dedim 16. haftada bir kere yapılıyor birde 22 de ikinci yapılıyor sanırım biraz geç kalmışsınız ama sorun olmaz herhalde hemen aile hekiminize gidin yapsın size aşı kartı verecek toplamda 5 kere oluyosunuz 2 tanesi hamileyken 3 tanesi doğumdan sonra ben 26 ekimde 2. yi olucam 23 haftalık olucam ozaman.

Sağlık ocağındamı oldunuz ? Ben devlet hastanesine gidiyorum acaba orada yapıyorlarmı ? Benim özelliklemi söylemem gerekli....
evet saglık ocagında oldum..bence haftanı sölediğinde sorarlar ama sende söle sormazlarsa..

tesekkür ederm canım..belki ben doktoruma sormamıstım,saglık ocagından sölediklerinde gittim

takibim özelde yapılıyo ama ben çapa da çalışıyorum zaten. dr um orda yaptırmamı önerdi. bn 4d nedir ayrımını çok bilmiyorum şey duydum bazı hastaneler bebeğin ultrasondaki görüntüsünü cd ye aktarıp veriyormuş biraz da böle bişi arıyorum aslında. çapada öle bişi yok bnm takipli oldgm hastanede de. o yüzden sormuştum cnm

evet bende özellikle akşam yemeklerinden sonra nefes alamayacak gibi oluyorum.. halbuki az da yiyorum..

kızlaarr akşamları gerim gerim geriliyoruuum davul gibi göbeğim sabah iniyo ama akşamları nefes alamıyorum bazen..bu arada kilo alan arkadaşlar aman dikkat edelim yediklerimiz bebiş yarasın :) ben henüz hiç kilo almadım zaten kilolu hamile kaldım sanırım ondan umarım çok almam :18:

walla bana da kız demişlerdi :)) bgn de kesin belirlemek için çok uğraştık poposunu karnıma dayamış mikrop bi güzel uyuyodu döndürene kadar canımız çıktı :))) hayırlısı böyleymiş çiçekli böcekli elbiseler almıştım oysa

hayırlısı olsun cnm.. sanırım erkek diyince pipiyi görünce sonradan cinsiyet değişmiyo ama kızlarda olabiliyo :)

walla bilmiyorum hayatım göbek kordonunu pipi mi sandı die de düşünüyorum hayırlısı olsun tabi şaka bi yana sağlıklı olsun da bnm cinsiyet ayrımım yok zaten

Günaydın kızlar, kilo konusu çoğumuzun problemi sanırım.benim de iştahım çok açıldı,durduramıyorum 1,5 porsiyon istiyorum. dün dr.cihangir ertekin bebek beslenmesi ve bakımı adlı bir kitap aldım orada da 24.haftaya kadar 6 kilo alınmalıdır diyor.ben 19.haftadayım şimdiden 6ya ulaştım...dün bi de hamilelikte pilates dvd si aldım.spor yapıcam artık.8.aya kadar yapabiliyormuşuz.siz de geç kalmadan başlayın derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…