günaydın kızlar nasılsınzı hepiniz iyisiniz inşallah
herkese hayırlı haftalar
cumartesi kontroldeydik vee süprisss tosbacıımın kız olduğunu öğrendik bakalım diğer doktorda kız derse kesin diyeceğim artık gerçi bu doktor çok emin olarak söyledi kesin dedi ama hadi hayırlısı bakalım kıpır kıpır tosbacım anası kılıklı hiç duramıyo yerinde :)
darısı öğrenemeyenlerin başına inşallahh :)
maşallah kocaman olmuş.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin tatlım.kızlar ayrıca bir şey soracağım.bebiş içerde kaç gündür pıtır pıtırdı.her gece hissediyordum.ama dün gecedenberi h,ç bir kıpırtı yok.sizde de oluyor mu böyle.normal mi yani
benim ıslaklık olmadı ama sanki akmış ta kurumuş gibi pütürlü nerdeyse 1 aydır böyle..
Ben de prolaktin hormonuma bağladım malum kendisiyle 5 senedir iyi kankayız biz
Kızlar günaydın iyi haftalar ne güzel bayram haftasına girdik
heryer koyun kokuyo ama olsun kendimi köyde hissettim hoşuma gidiyor bu his...
Yavrum kıpraşmadığı zaman ben de çiko yiyorum başlıyo seyirmeleri
Ben de bayramdan sonra birşeyler alıyım artık oğluma diyorum..
Kızlar bi de isim önerileniz varsa yazar mısnız?
iyi haftalar kızlar...
umarım hepiniz iyisinizdir kızlar bu sabah eşimi işe yolladıktan sonra uyumaya çalışırken derinlerden bi pıt diye bişey karnımda evet şimdiye kadar hissesdiyodum karıncalanma ince sızı ama bu sabahki gibisini hissetmemiştim özledim şimdiden kızımı annesiyle baş başa kalınca kendini hatırlattıD
canım kocaman olmuş göbeğin :) ne güzel herşey yolunda,allah böyle sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
bir şey sorucam.cerrahpaşadan doktordan nasıl randevu aldın.izlediğin yolu bize de anlatabilirmisin.
birde kaçıncı haftada yapılması gerekiyor.
bende yaptırmak istiyorum
Bence bir gün kıpırtı olmaması normal.Daha çok küçükler ve biz zaten hareketlerinin birkaçını ancak hissedebiliyoruz. Çok endişelenirsen biraz tatlı yiyip,gürültüsüz sakin bir yerde dinlen, belki o zaman fark edersin.Ama tabi hareketsizlik uzun sürerse bi doktora danışmakta fayda var.
Şimdilik Hamza Eymen'de karar kıldım ama her an değişebilirCeylincim biz de kaç gündür evde bu isim meselesini konuşuyoruz. Bir türlü isim beğenemedik. Bir de bizim iki tane olunca zor oluyor. Bir ismi olabilir diyoruz mesela ama ona uyan başka bir isim bulamıyoruz falan.Önerilere ben de açığım.
Selam kizlar gecen hafta teyzemi kaybettik cenaze kosturmaca bayagi yoruldum ,cuma gunu toplantim vardi kibrisa gittim dun geldim antalya uzerindeyken firtina vardi tirbulansa girdik ucak bi an bosluga dustu aklim cikti hep bebegimi dusundum annelik buymus demekki bunun haricinde gecen hafta kontrolum vardi 7 kilo almisim doktor diyetisyene yolladi ama haftasonu kibristaboldugumdan bayramdan sonraya kaldi simdilik seker hastalarina verdigi diyeti uyguluyorum korkuttu beni cok kilo alirsan ve tansiyonunu frenleywmezsek bebegide kendinide tehlikeye atarsin bi kadini 30 haftada 30 kilo alinca tansiyonunuda dusuremeyince dogurtmus ve bebek hala kuvozdeymis kizlar aman hamileyiz napalim diye kilo almaya devam etmeyin saglikli beslenelim bebisimize zarar vermeyelim hersey onlar icin diilmi tutalim bogazimizi benden dost kardes arkadas tavsiyesi
Şimdilik Hamza Eymen'de karar kıldım ama her an değişebilir
benim sana önerilerim Kerem,Yusuf,Yakup,Yasin,Ömer...aklıma geldikçe yazarım.
cnm başınız sağolsun çok..
ben 8 kg.aldım 62 iken 70 oldum gerçi aramızda 2 hafta filan var ama doktor henüz bişi demedi sadece koru kg.nu dedi..
şeker yüklemesinden sonra belli olucak anya konya...
benim seker yuklememi 24 haftayi beklemicem 17 kasimda yapicam dedi cok ustume geldi ya boyle gidersem balon olurmusum((
Selam kızlar,ben de bugün tetanoz aşısı oldum.ilk 2-3 saat ağrım oldu,şimdi çok şükür yok.korkmayın vururken hiç acımıyor.kalp atışını dinledik.hemşire hanım, kilona dikkat et yoksa son aylar senin ve bebeğin için zor olur dedi.yarın da inşallah bebğimi görcem detaylı ultrasonda:))
cnm kilolu mu hamile kaldın ondan mı acaba?
Selam kizlar gecen hafta teyzemi kaybettik cenaze kosturmaca bayagi yoruldum ,cuma gunu toplantim vardi kibrisa gittim dun geldim antalya uzerindeyken firtina vardi tirbulansa girdik ucak bi an bosluga dustu aklim cikti hep bebegimi dusundum annelik buymus demekki bunun haricinde gecen hafta kontrolum vardi 7 kilo almisim doktor diyetisyene yolladi ama haftasonu kibristaboldugumdan bayramdan sonraya kaldi simdilik seker hastalarina verdigi diyeti uyguluyorum korkuttu beni cok kilo alirsan ve tansiyonunu frenleywmezsek bebegide kendinide tehlikeye atarsin bi kadini 30 haftada 30 kilo alinca tansiyonunuda dusuremeyince dogurtmus ve bebek hala kuvozdeymis kizlar aman hamileyiz napalim diye kilo almaya devam etmeyin saglikli beslenelim bebisimize zarar vermeyelim hersey onlar icin diilmi tutalim bogazimizi benden dost kardes arkadas tavsiyesi
Dilemcim kızın hayırlı,uğurlu, sağlıklı evlat olur inşallah.
ayy tatlım benim çok farklı bir duygu bende bişeyler hissediyorum ama emin değilim muhtemeln 1-2 haftya kadar çok rahat hissetmiş oluruz inşallah :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?