2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Dilemcim kızın hayırlı,uğurlu, sağlıklı evlat olur inşallah.

Bence bir gün kıpırtı olmaması normal.Daha çok küçükler ve biz zaten hareketlerinin birkaçını ancak hissedebiliyoruz. Çok endişelenirsen biraz tatlı yiyip,gürültüsüz sakin bir yerde dinlen, belki o zaman fark edersin.Ama tabi hareketsizlik uzun sürerse bi doktora danışmakta fayda var.

Ceylincim biz de kaç gündür evde bu isim meselesini konuşuyoruz. Bir türlü isim beğenemedik. Bir de bizim iki tane olunca zor oluyor. Bir ismi olabilir diyoruz mesela ama ona uyan başka bir isim bulamıyoruz falan.Önerilere ben de açığım.

Kızlar Günaydın. Bu sabah sağlık ocağına gittim ve tetenoz aşımı oldum. Şu anda bir ağrı falan yok ama ilerleyen saatlere doğru bakalım nasıl olacak. İkinci doz için de 1 ay sonrasına gün verdiler.

iyi haftalar kızlar...

umarım hepiniz iyisinizdir kızlar bu sabah eşimi işe yolladıktan sonra uyumaya çalışırken derinlerden bi pıt diye bişey karnımda evet şimdiye kadar hissesdiyodum karıncalanma ince sızı ama bu sabahki gibisini hissetmemiştim özledim şimdiden kızımı annesiyle baş başa kalınca kendini hatırlattı D

ayy tatlım benim çok farklı bir duygu bende bişeyler hissediyorum ama emin değilim muhtemeln 1-2 haftya kadar çok rahat hissetmiş oluruz inşallah :))

canım ben randevu almadan bir tanıdık sayesinde gittik yoksa randevu almak çok zormuş. 14 haftalıkken oraya muayeneye başlamazsan birdaha bakmıyorlarmış.

benimde ablamdan hatırlıyorum,baya bi 6-7 aylık hamileyken 2 gün hiç bir şey hissetmediği oluyodu.şu an endişelenmek için çok erken.

kızlar ben 2 haftadır bebeğimi hissediyorum çok rahat.
Ama geçen akşam uzanmış tv izliyoruz kocamla.
birden arka arkaya öyle güçlü vurmaya başladıki hemen kocama dedim koy elini çok güçlü diye :)
tam o anda öyle bi güçlü vurduki eşim de hissetti.o gündür eli hep göbeğimde bekliyor :)))
18 ci haftada bırakın beni kocası en erken hisseden olarak tarihe geçicez :))))

bu arada bende sırt üstü yattığımda daha çok hissediyorum

Selam kizlar gecen hafta teyzemi kaybettik cenaze kosturmaca bayagi yoruldum ,cuma gunu toplantim vardi kibrisa gittim dun geldim antalya uzerindeyken firtina vardi tirbulansa girdik ucak bi an bosluga dustu aklim cikti hep bebegimi dusundum annelik buymus demekki bunun haricinde gecen hafta kontrolum vardi 7 kilo almisim doktor diyetisyene yolladi ama haftasonu kibristaboldugumdan bayramdan sonraya kaldi simdilik seker hastalarina verdigi diyeti uyguluyorum korkuttu beni cok kilo alirsan ve tansiyonunu frenleywmezsek bebegide kendinide tehlikeye atarsin bi kadini 30 haftada 30 kilo alinca tansiyonunuda dusuremeyince dogurtmus ve bebek hala kuvozdeymis kizlar aman hamileyiz napalim diye kilo almaya devam etmeyin saglikli beslenelim bebisimize zarar vermeyelim hersey onlar icin diilmi tutalim bogazimizi benden dost kardes arkadas tavsiyesi

Şimdilik Hamza Eymen'de karar kıldım ama her an değişebilir
benim sana önerilerim Kerem,Yusuf,Yakup,Yasin,Ömer...aklıma geldikçe yazarım.

cnm başınız sağolsun çok..
ben 8 kg.aldım 62 iken 70 oldum gerçi aramızda 2 hafta filan var ama doktor henüz bişi demedi sadece koru kg.nu dedi..
şeker yüklemesinden sonra belli olucak anya konya...

Benim seker yuklememi 24 haftayi beklemicem 17 kasimda yapicam dedi cok ustume geldi ya boyle gidersem balon olurmusum((

Selam kızlar,ben de bugün tetanoz aşısı oldum.ilk 2-3 saat ağrım oldu,şimdi çok şükür yok.korkmayın vururken hiç acımıyor.kalp atışını dinledik.hemşire hanım, kilona dikkat et yoksa son aylar senin ve bebeğin için zor olur dedi.yarın da inşallah bebğimi görcem detaylı ultrasonda:))

Geçmiş olsun cnm
ben de bayramdan sonra olucam.
hamile olan bir arkadaşıma danıştım kendisi şuan 32.haftada 14 kg.almış toplam..
ben kendimi dedim 19.hafta bitti 8 kg. aldım normal dedi abartılı değil dedi..

Başın sağolsun canım... Banada en son kontrolumde bebeğimin sıvısının artığını söylediler. Bu da gebelik şekerinden olabilirmiş. o günden beri evde sabah aç karnına ve yemekten 2 saat sonra şekerimi ölçüyorum. Gerçi hiç kilo almadım ama şeker yüklemesinde yüksek çıkarsa diyete başlatıcaklar.

Bu arada dun aksam goguslerimdeki damarlarin o kadar belirginlestigini farkettimkibartik resmen masmavi goguslerim var resmen korkutucu:18:

ayy tatlım benim çok farklı bir duygu bende bişeyler hissediyorum ama emin değilim muhtemeln 1-2 haftya kadar çok rahat hissetmiş oluruz inşallah :))

cnm aynı olay bende de var emin olmıyorum. dr bebeğin ağırlığı 250 gr mı geçerse net hissetmeye başlarsındedi . cumartesi günu 214 gramdı yavrum .10 gün sonra falan tekmeleri gelir belki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…