2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Nerelerdeydin Dilemciğim, merak ettim seni. 2 gündür çok yazmıyorsun. O söylediğin durumun aynısını ben de düşünmüştüm senin için. Eşini o güzel duygudan mahrum bırakma, Demet Hanım çok ilgili güler yüzlüdür. Birlikte girer bol bol izlersiniz ultrasonda. Muayene ücreti de çok uygun, 21 lira Sgk'lılar için. Mutlaka gidin tavsiye ederim. Hem o heyecan başka yaşamak lazım. Eşim bi süredir göremiyo bebişleri çatlıyo meraktan

Son düzenleme:

evet canım merak ediyo zaten sırf onun için gidicem cumartesiye aldım randevu bakalım izni değişmezse cumartesi gitcez kısmetse :)

geçmiş olsun canım dikkat et kendine bebeğin sağlıklı ya gerisi kolay inşallah kısa zamanda sağlığına kuvuşursun

cnm bebeğin sıvısının az olmasının sıkıntısını duymuştum.. peki fazla olmasıdamı ii değilmiş anlamadım..

Kızlar merhaba ;
ilk öncelikle yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başlayacaksınızdır. Az dada sabır :))
Ben 21. haftamda Kasımın ilk haftası ayrıntılı ultrasona gireceğim. Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar neler yapılıyor biraz bahsedebilirseniz sevinirm.
Birde ben şuan 18+4 günlüğüm son üç gündür yemek yedikten sonra çok fazla şişkinlik ve karnımda sertlik oluyor. Özellikle akşamları aşırı derecede oluyor. Nefes almakta zorlanıyorum sizdede böyle şeyler oluyor mu ?

bende de var bende de özellikle öğle yemeklerinden sonra oluyo davul gibi gergin hissediyorum bide

Ah hemde nasıl oluyor, bazen karnım taş gibi oluyor, olduğum yerden kıpırdayamıyorum ama sonra yavaş yavaş geçiyor.

kızlar biraz daha rahatladım sizlerdede olmuş olması. Bu benim ikinci gebeliğim ve ilk kızımda aynen böyle sertleşme ve şişkinlik olduğunda 6,5 aylıktı ve doktora gittiğimde doğum sancın başlamış sen hala geziniyorsun dedi. Bebek kasılmalarından dolayı sertleşiyormuş. Gerçi çok evhamlı birisi değilim ama yinede korktum ilkinde böyle birşey yaşadığım için. Bebeğim şuanda daha 18 haftalık muhtemelen mide yukarıda olduğu için hazmetmek uzun sürdüğü için, şişkinlik yapıyor diye düşünüyorum. Gün içersinde daha rahatım yemeklerden sonra çok şişiyorum ve özelliklede akşam yemeklerinden sonra nefes alamıyorum. Sabaha yumuşacık karnım oluyor .

Son düzenleme:

yaa artık hissetmek istiyorum bebeğimi bende daha tık yok tembel biraz galiba :)) ben 17+5 im ve bnm de şişkinliğim oluyo yemeklerden sonra oturamıyorum uzanıyorum biraz karnım da iyiden iyiye büyüyüp gerilmeye başladı bu hafta...
bnde bikaç haftaya kadar ayrıntılı ultrason yaptırıcam sgk lılara özelde ne kadara yapıyorlar bilginiz veya önerdiğiniz bi yer var mı istanbul da??

canım ayrıntılı ultrason için neden özele gitmek istiyorsun ???
Karışmak gibi olmasın tabi ama sürekli özele giden arkadaşlara birşey demiyorumda devlet hastanesinde takibin yapılıyorsa oprada yaptırabilirsin. Ama 4D istiyorsan o tabiki ayrı çünkü onu sgk karşılamıyor .

ya kızlar özür ama birşey soracağım ??
Ben yazılarım altında sadece hamilelik takvimi yazısı okuyorum ama sizlerde gördüğüm gibi şu kadar haftalıksın falan demiyor. Yapamadım ben takvimi sanırım. Profil bilgilerimden bebeğimin doğum tarihini istenilen karakterde yazmama rağmen olmadı sanırım.

Son düzenleme:

sonunda yapabildim yuppiiiii :))

Valla canım aynı şikayet bendede oluyodu...Hatta sadece bende oluyor heralde diyordum,çünkü anlattığım kişiler "Yaaaa?" diye hayretle bakıyorlardı...Ama şimdi çooook daha rahatladım...Sabah hiç karnım yok gibi uyanıyorum,yalnız akşama doğru,hele de yemekten sonra patlayacak bi davul gibi oluyo karnım...Bebişlerimiz içerde rahat olsun da,önemli değil napalım...:))

Cnm kac gundur yazamadim bir turlu kabizlik sorunu bende de oldu bir iki hafta sonra duzeldi cok sukur ben tahilli ekmek yiyorum bagirsaklari iyi calistiriyo tavsiye ederim herkese..

Kizlar benimde elim yuzum cok sisiyo son bir ayda hizli kilo aldim bide bir haftadirda bi kilo almisim bu gidisat ii degil hic :) ama ne yspsam bilemedim kilo konusunda takintili olmak istemiyorum da sistikce de moralim bozuluyo yani:)

canım merhaba,
hayırlı olsun,sağlıkla gelsin oğluşun.4 lü teste nereye gittin?ve test içinde ne gibi uygulamalar var?

canımm çok sevindim iyi olmanıza..biliyorum cnm yoğunsundur est.ne sitemi....

16+1 de yaptırdım,aç tok farketmiyor cnm

Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…