Günaydın kızlarrrr bende hissettim tosbaamı darısı hepinizin başına
olsun eylülcüm siz iyi olun yeterr çok sevindim güzel haberlerine maşallah :)
sorma boncukum vakit geçmiyo valla şimdiden özlüyo insan :)
canım ben doktorumdan memnunum ama eşler giremiyo hastanede hemde cinsiyet için gitcem iki doktora teyit ettirmiş olmak için arada giderim belki diye düşünüyorum bakalım. Ziya Çetini de çok iyi diyorlar benim doktorun abisi arkadaşım gidiyo ona konurun ordaymış muayenehanesi çok memnun inşallah sende memnun kalırsın.
geride olması sorun değil tatlım geç döllenmedir benimki de bi hafta gerideydi daha keseye baktığında söylemişti doktor bi hafta küçük geç döllenme diye yalnız suyu ihmal etme çok su iç canım
bana doktorum ikili için aç gel demişti 17+0 da da üçlü için kan verdim bekaycım daha sonuçları almadım bi hafta sona kısmetse
ettim şekerim hayırlı olsun :) sağlıkla gelsin inşallah
Nerelerdeydin Dilemciğim, merak ettim seni. 2 gündür çok yazmıyorsun. O söylediğin durumun aynısını ben de düşünmüştüm senin için. Eşini o güzel duygudan mahrum bırakma, Demet Hanım çok ilgili güler yüzlüdür. Birlikte girer bol bol izlersiniz ultrasonda. Muayene ücreti de çok uygun, 21 lira Sgk'lılar için. Mutlaka gidin tavsiye ederim. Hem o heyecan başka yaşamak lazım. Eşim bi süredir göremiyo bebişleri çatlıyo meraktan
Kızlar merhabalar uzun zamandır yoktum geriye dönük okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. Dün doktor kontrolümüz vardı bebişimin sağlığı şükürler olsun iyi hareketlerinide hissediyorum. yanlız kanım çok düşmüştü bir haftadır eşimin ve annemin ısrarı üzerine pekmez yemekten sanırım şekerim yüksekmiş doktorum bebeğin sıvısında artış var dedi. tatlı, yağlı ve hamur işlerini kes yeme sakın dedi. şuanlık korkulcak bişey olmadığını söyledi ama ben netten bakınca sıvı artışının bir çok probleme neden olduğunu okudum canım çok sıkıldı bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.
cnm bebeğin sıvısının az olmasının sıkıntısını duymuştum.. peki fazla olmasıdamı ii değilmiş anlamadım..Kızlar merhabalar uzun zamandır yoktum geriye dönük okuyamadım ama umarım hepiniz iyisinizdir. Dün doktor kontrolümüz vardı bebişimin sağlığı şükürler olsun iyi hareketlerinide hissediyorum. yanlız kanım çok düşmüştü bir haftadır eşimin ve annemin ısrarı üzerine pekmez yemekten sanırım şekerim yüksekmiş doktorum bebeğin sıvısında artış var dedi. tatlı, yağlı ve hamur işlerini kes yeme sakın dedi. şuanlık korkulcak bişey olmadığını söyledi ama ben netten bakınca sıvı artışının bir çok probleme neden olduğunu okudum canım çok sıkıldı bilgisi olan varsa benimle paylaşırsa çok sevinirim.
Kızlar merhaba ;
ilk öncelikle yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başlayacaksınızdır. Az dada sabır :))
Ben 21. haftamda Kasımın ilk haftası ayrıntılı ultrasona gireceğim. Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar neler yapılıyor biraz bahsedebilirseniz sevinirm.
Birde ben şuan 18+4 günlüğüm son üç gündür yemek yedikten sonra çok fazla şişkinlik ve karnımda sertlik oluyor. Özellikle akşamları aşırı derecede oluyor. Nefes almakta zorlanıyorum sizdede böyle şeyler oluyor mu ?
Kızlar merhaba ;
ilk öncelikle yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başlayacaksınızdır. Az dada sabır :))
Ben 21. haftamda Kasımın ilk haftası ayrıntılı ultrasona gireceğim. Ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar neler yapılıyor biraz bahsedebilirseniz sevinirm.
Birde ben şuan 18+4 günlüğüm son üç gündür yemek yedikten sonra çok fazla şişkinlik ve karnımda sertlik oluyor. Özellikle akşamları aşırı derecede oluyor. Nefes almakta zorlanıyorum sizdede böyle şeyler oluyor mu ?
Kızlar merhaba ;
ya kızlar özür ama birşey soracağım ??
Ben yazılarım altında sadece hamilelik takvimi yazısı okuyorum ama sizlerde gördüğüm gibi şu kadar haftalıksın falan demiyor. Yapamadım ben takvimi sanırım. Profil bilgilerimden bebeğimin doğum tarihini istenilen karakterde yazmama rağmen olmadı sanırım.
Kızlar merhaba ;
ayy cnm geçmiş olsun... mutlaka doktoruna söyle cnm belki vardır bi çaresi.. bende hamilelikle beraber kabızlık basladı.. hayatımda ilk kez yasıyorum bunu.. herşeyi denedim.. kayısı, lifli besinler, zeytinyağ, sulu gıdalar... ama yok banamısın demiyor.. demir ilacıyla beraber dahada arttı sorun.. canım çok yanıyor.. aferdersin ama kanıyor artık.. bende hemoroid olmaktan korkuyorum..
iyi akşamlar
doktordan geldik oğluşum olucakmış:))))biliyodum zaten kız olsa çok şaşıracaktık ama içimizden hep kız istiyorduk. sağlıklı iyi güzel bir bebiş olsunda gerisi önemli değil:))
herşey yolunda gelişimi çok iyi dedi dokturumuz:)) çok şükür.
4lü test içinde kan verdik bakalım haftaya onuda alalım içimiz dahada rahat etsin:)
cnm ağrısı gece yoğundu ama uyudum tuvalete kalkınca dalamıyodum hemen..bgn gündüz de yoruldum biraz belki o etkili olmuştur.bünyeden bünyeye değişir bence.benim kolum hafif şiş sert birazcık ve ateş gibi iğnenin olduğu yer bgn gösterdim sağlık ocağına normal dediler.eşim de bize askerde vuruyolardı ağrı yapar o diyo...
4lüyü 17+1 de yaptırdım cnm aç gitmene gerek yok..2li iyi çıkınca 3lü yapmadı drum.
canımm çok sevindim iyi olmanıza..biliyorum cnm yoğunsundur est.ne sitemi....
16+1 de yaptırdım,aç tok farketmiyor cnm
Günaydın kızlarrrr bende hissettim tosbaamı darısı hepinizin başına
olsun eylülcüm siz iyi olun yeterr çok sevindim güzel haberlerine maşallah :)
sorma boncukum vakit geçmiyo valla şimdiden özlüyo insan :)
canım ben doktorumdan memnunum ama eşler giremiyo hastanede hemde cinsiyet için gitcem iki doktora teyit ettirmiş olmak için arada giderim belki diye düşünüyorum bakalım. Ziya Çetini de çok iyi diyorlar benim doktorun abisi arkadaşım gidiyo ona konurun ordaymış muayenehanesi çok memnun inşallah sende memnun kalırsın.
geride olması sorun değil tatlım geç döllenmedir benimki de bi hafta gerideydi daha keseye baktığında söylemişti doktor bi hafta küçük geç döllenme diye yalnız suyu ihmal etme çok su iç canım
bana doktorum ikili için aç gel demişti 17+0 da da üçlü için kan verdim bekaycım daha sonuçları almadım bi hafta sona kısmetse
ettim şekerim hayırlı olsun :) sağlıkla gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?