2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

oyy oyy ne üzel göbüşün benim hamile olduğum bile anlaşılmıyo daha

ya ben cd vardır diyordum ayrıntlı sonrada bebeği izleriz diye ümitlenmiştim :)

cnm benim dr her muayeneden sonra resim ve video veriyo. sadece ayrıntılı olması gerekmiyo dr a bağlı.

olsun cnm ya sağlıklı olsunlarda bundan sonrada paşan için alırsın:)

Teşekkür ederim herkese doktordan geldim süt gelmesi çok normalmiş hatta sevinmeliymisim süt sıkıntısı yasamayacakmisim

cnm başınız sağolsun...
bende cuma kontroldeydim 8 kilo aldım.. dr kilo ile ilgili yorum yapmıyor.. ama fazla aldığımın farkındayım..

ben 69 kilo ile hamile kaldım ama gecen ay grip yuzunden 3 kilo verdim bir haftada, şimdi 70 kiloyum ancak o açığı kapatabiildim. bana da doktorum ilk 4 ay kilo almasanda olur demişti. doğuma kadar 80 e çıkarsın üstü yasak dedi. 10 kiloyu 5 aya bölmem lazım bir şekilde

Dilemciğim hayırlı olsun, prenses olacak demek. Demet Hanım'a gittin değil mi, memnun kaldın mı?

cnm başın sağolsun,amma hareketli ve üzücü bir hafta geçirmişsin
bende 7 kilo aldım.yarın teste gidicem.diyetisyen sorucam bende doktoruma

cnm detaylıyı nerde kaça yaptırıyosun?

Ya benim hersey cok hizli oldu ben yedi ay once evlendim 52 kiloyla 3 ay sonra 59 kusur oldum zaten 3 ay sonrada hamile kaldim simdi 67 oldum iste(((

anaaam aynı benim hikaye :) kilolarım daha fazla ama
nisan 15 te evlendim 17 haziran sat :)
evlenirken 76 kg ydim hamile kaldığımda 81.şimdi 88 oldum.
bide ben çok şiş oluyorum,yarısı kesin su diyorum,elim ayağım yüzüm hep ödem.
ama diyetisyen şart bana yoksa 100kg doğurucam

oohhh maşallah :))) benim dr um bana bi diyet listesi gibi beslenme listesi yazdı onu uyguluyorum az kilo alıyorum eğer dr un seni günlük yeme hk yönlendirirse daha iyi canım bence üzülme dikkat edersin...

aynen canım bende 69 la kaldım şimdi 68 im :) ama dr um bi sakınca görmedi çok şükür bebek de iyi olduğu için ama bu ay sanki aldım biraz eğer bebek iyiyse çok takılmamak lazım aslında tabi dikkati de bırakmamak lazım...

ben de dün vuruldum canım.bir ay sonra ikinci doz vurulacakmış.ama benim kolumda ağrı oldu gece.üstüne yatamadım.sanki tutulmuş gibi bir ağrı.ama geçti bu sabah.sağlık ocağında kalbini de dinlettiler mi sana.çok tatlıydı ya.kalbini çok duyamadık ama kıpır kıpırdı çok şükür bir gün kıpırdanma hissetmedim diye korkmuştum da.hemşireler bile şaşırdı "nasıl oynuyor bu böyle" dediler.

Günaydın kızlar
Benden size dost tavsiyesi ben diyetisyenlere boşa para vermeyin derim
hamile kalmadan evvel 11 kg.vermiştim diyetisyene gitmeden,yöntemim Karatay beslenme biçimi(her ne kadar diyet dense de her diyet kg.verme için değil bilirsiniz)
bunu emziren anneler ve hamileler de kolaylıkla uuygulayabilir.
Size evvelden takıldım topiğin linkini vereyim :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...atay-diyeti-deneyimlerimiz-canan-karatay.html

Günaydın. Evet canım benimkilerin de kalp atışını dinledi hemşire. Bir tanesini hemen buldu.Güm güm diye nasıl atıyordu. Diğerini zor buldu biraz ona da ses derinden geliyor arkasını dönmüş dedi.İnsan o sesleri duyunca nasıl mutlu oluyor değil mi?
Ben aşıdan kolum ağrıyacak diye çok korkmuştum ama çok az ağrıdı. Aşı yaptıracak arkadaşlar da hiç korkmasınlar öyle fazla bir ağrı olmuyor.

Canım önerdiğin isimlerin hepsi çok güzel ve benim beğendiğim isimler ancak ailede çok yakınlarımda var bu isimler. Eşime Kerim- Kerem' e ne dersin dedim. Beyfendiden henüz cevap gelmedi.

Teşekkürler canım,dün geçti demiştim ama akşam yine başladı ve hala acıyor.bu aşının özelliğiymiş.
ben de 20.haftaya girdim 5 kilo aldım ama çok diyo dr ve hemşire çünkü son aylar yemesek bile çok kilo alıyormuşuz...

Canım önerdiğin isimlerin hepsi çok güzel ve benim beğendiğim isimler ancak ailede çok yakınlarımda var bu isimler. Eşime Kerim- Kerem' e ne dersin dedim. Beyfendiden henüz cevap gelmedi.

kerim de keremde çok güzel isimler

bende bebeğime zeynep dora istiyorum eşim zeynepe onay verdi ama dora için hala düşünüyor :)

bende 2 haftada 3,5 kilo aldım toplamda şuanda 29 haftadayım 3,5 kilo almış oldum .ama bebek suyu rahim ee şişliklerde var o yüzden çok kilo almadık aslında
ben ööle düşünüyorum züğürt tesellisi :)

Canim , benim doktorum beni dogan hastanesinde emine hanima yonlendirdi istanbul avrupa yakasindaysan ben gideyim iyiyse onereyim sana sende gidersin

oohhh maşallah :))) benim dr um bana bi diyet listesi gibi beslenme listesi yazdı onu uyguluyorum az kilo alıyorum eğer dr un seni günlük yeme hk yönlendirirse daha iyi canım bence üzülme dikkat edersin...
.

bu gün doktordaydım işte,dedim bana diyetisyen yolu ne zaman gözüküyo hocam diye sordum :) doğumdan sonra diyo :)))
heralde tansiyon veya şeker çıkana kadar önemsemiyo kiloyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…