Eki Görüntüle 537024
iyi geceler güzel anneler 2'li ve 4'lü testlerden sonra detaylı usg de yptırdım. şükürler olsun hem bebeğimin sağlıklı olduğunu hemde kız olduğunu birkez daha öğrendim. bazı arkadaşlar sormuş detaylı usg nerede yaptırıyorsunuz diye ben cerrahpaşa tıp fakültesinde perinatalog doç dr ali bey'e baktırdım.
21. haftaya girdim ve göbeğim kocaman oldu buda bugünkü hali...
ya ben cd vardır diyordum ayrıntlı sonrada bebeği izleriz diye ümitlenmiştim :)
walla bana da kız demişlerdi :)) bgn de kesin belirlemek için çok uğraştık poposunu karnıma dayamış mikrop bi güzel uyuyodu döndürene kadar canımız çıktı :))) hayırlısı böyleymiş çiçekli böcekli elbiseler almıştım oysa
cnm başınız sağolsun...Selam kizlar gecen hafta teyzemi kaybettik cenaze kosturmaca bayagi yoruldum ,cuma gunu toplantim vardi kibrisa gittim dun geldim antalya uzerindeyken firtina vardi tirbulansa girdik ucak bi an bosluga dustu aklim cikti hep bebegimi dusundum annelik buymus demekki bunun haricinde gecen hafta kontrolum vardi 7 kilo almisim doktor diyetisyene yolladi ama haftasonu kibristaboldugumdan bayramdan sonraya kaldi simdilik seker hastalarina verdigi diyeti uyguluyorum korkuttu beni cok kilo alirsan ve tansiyonunu frenleywmezsek bebegide kendinide tehlikeye atarsin bi kadini 30 haftada 30 kilo alinca tansiyonunuda dusuremeyince dogurtmus ve bebek hala kuvozdeymis kizlar aman hamileyiz napalim diye kilo almaya devam etmeyin saglikli beslenelim bebisimize zarar vermeyelim hersey onlar icin diilmi tutalim bogazimizi benden dost kardes arkadas tavsiyesi
günaydın kızlar nasılsınzı hepiniz iyisiniz inşallah
herkese hayırlı haftalar
cumartesi kontroldeydik vee süprisss tosbacıımın kız olduğunu öğrendik bakalım diğer doktorda kız derse kesin diyeceğim artık gerçi bu doktor çok emin olarak söyledi kesin dedi ama hadi hayırlısı bakalım kıpır kıpır tosbacım anası kılıklı hiç duramıyo yerinde :)
darısı öğrenemeyenlerin başına inşallahh :)
cnm başınız sağolsun...
bende cuma kontroldeydim 8 kilo aldım.. dr kilo ile ilgili yorum yapmıyor.. ama fazla aldığımın farkındayım..
Selam kizlar gecen hafta teyzemi kaybettik cenaze kosturmaca bayagi yoruldum ,cuma gunu toplantim vardi kibrisa gittim dun geldim antalya uzerindeyken firtina vardi tirbulansa girdik ucak bi an bosluga dustu aklim cikti hep bebegimi dusundum annelik buymus demekki bunun haricinde gecen hafta kontrolum vardi 7 kilo almisim doktor diyetisyene yolladi ama haftasonu kibristaboldugumdan bayramdan sonraya kaldi simdilik seker hastalarina verdigi diyeti uyguluyorum korkuttu beni cok kilo alirsan ve tansiyonunu frenleywmezsek bebegide kendinide tehlikeye atarsin bi kadini 30 haftada 30 kilo alinca tansiyonunuda dusuremeyince dogurtmus ve bebek hala kuvozdeymis kizlar aman hamileyiz napalim diye kilo almaya devam etmeyin saglikli beslenelim bebisimize zarar vermeyelim hersey onlar icin diilmi tutalim bogazimizi benden dost kardes arkadas tavsiyesi
Selam kızlar,ben de bugün tetanoz aşısı oldum.ilk 2-3 saat ağrım oldu,şimdi çok şükür yok.korkmayın vururken hiç acımıyor.kalp atışını dinledik.hemşire hanım, kilona dikkat et yoksa son aylar senin ve bebeğin için zor olur dedi.yarın da inşallah bebğimi görcem detaylı ultrasonda:))
Ya benim hersey cok hizli oldu ben yedi ay once evlendim 52 kiloyla 3 ay sonra 59 kusur oldum zaten 3 ay sonrada hamile kaldim simdi 67 oldum iste(((
anaaam aynı benim hikaye :) kilolarım daha fazla ama
nisan 15 te evlendim 17 haziran sat :)
evlenirken 76 kg ydim hamile kaldığımda 81.şimdi 88 oldum.
bide ben çok şiş oluyorum,yarısı kesin su diyorum,elim ayağım yüzüm hep ödem.
ama diyetisyen şart bana yoksa 100kg doğurucam
ben 69 kilo ile hamile kaldım ama gecen ay grip yuzunden 3 kilo verdim bir haftada, şimdi 70 kiloyum ancak o açığı kapatabiildim. bana da doktorum ilk 4 ay kilo almasanda olur demişti. doğuma kadar 80 e çıkarsın üstü yasak dedi. 10 kiloyu 5 aya bölmem lazım bir şekilde
cnm detaylıyı nerde kaça yaptırıyosun?
Kızlar Günaydın. Bu sabah sağlık ocağına gittim ve tetenoz aşımı oldum. Şu anda bir ağrı falan yok ama ilerleyen saatlere doğru bakalım nasıl olacak. İkinci doz için de 1 ay sonrasına gün verdiler.
ben de dün vuruldum canım.bir ay sonra ikinci doz vurulacakmış.ama benim kolumda ağrı oldu gece.üstüne yatamadım.sanki tutulmuş gibi bir ağrı.ama geçti bu sabah.sağlık ocağında kalbini de dinlettiler mi sana.çok tatlıydı ya.kalbini çok duyamadık ama kıpır kıpırdı çok şükür bir gün kıpırdanma hissetmedim diye korkmuştum da.hemşireler bile şaşırdı "nasıl oynuyor bu böyle" dediler.
Şimdilik Hamza Eymen'de karar kıldım ama her an değişebilir
benim sana önerilerim Kerem,Yusuf,Yakup,Yasin,Ömer...aklıma geldikçe yazarım.
cnm başınız sağolsun çok..
ben 8 kg.aldım 62 iken 70 oldum gerçi aramızda 2 hafta filan var ama doktor henüz bişi demedi sadece koru kg.nu dedi..
şeker yüklemesinden sonra belli olucak anya konya...
Geçmiş olsun cnm
ben de bayramdan sonra olucam.
hamile olan bir arkadaşıma danıştım kendisi şuan 32.haftada 14 kg.almış toplam..
ben kendimi dedim 19.hafta bitti 8 kg. aldım normal dedi abartılı değil dedi..
Canım önerdiğin isimlerin hepsi çok güzel ve benim beğendiğim isimler ancak ailede çok yakınlarımda var bu isimler. Eşime Kerim- Kerem' e ne dersin dedim. Beyfendiden henüz cevap gelmedi.
Teşekkürler canım,dün geçti demiştim ama akşam yine başladı ve hala acıyor.bu aşının özelliğiymiş.
ben de 20.haftaya girdim 5 kilo aldım ama çok diyo dr ve hemşireçünkü son aylar yemesek bile çok kilo alıyormuşuz...
anaaam aynı benim hikaye :) kilolarım daha fazla ama
nisan 15 te evlendim 17 haziran sat :)
evlenirken 76 kg ydim hamile kaldığımda 81.şimdi 88 oldum.
bide ben çok şiş oluyorum,yarısı kesin su diyorum,elim ayağım yüzüm hep ödem.
ama diyetisyen şart bana yoksa 100kg doğurucam
oohhh maşallah :))) benim dr um bana bi diyet listesi gibi beslenme listesi yazdı onu uyguluyorum az kilo alıyorum eğer dr un seni günlük yeme hk yönlendirirse daha iyi canım bence üzülme dikkat edersin...
.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?