2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Az önce doktordan geldim. 258 gram olmuş yavrum ve 1-2 hafta da önden gidiyormuş gelişimi maşAllah

kızlar bizim bu bebişler günde kaç saat uyuyo ya
benimki son 2-3 gündür durmak bilmiyo,değil dürtmelerini içimde dolandığını bile hhissediyorum :)
anaaaamm alyan gibi :))))

Canım önerdiğin isimlerin hepsi çok güzel ve benim beğendiğim isimler ancak ailede çok yakınlarımda var bu isimler. Eşime Kerim- Kerem' e ne dersin dedim. Beyfendiden henüz cevap gelmedi.
benim de yakınlarımda var o yüzden koyamıyorumm)
kerim - kerem çok güzel bence baskı yap eşine:)
sevdiğim bir ablam da alptuğ ve göktuğ koydu
kızlar bizim bu bebişler günde kaç saat uyuyo ya
benimki son 2-3 gündür durmak bilmiyo,değil dürtmelerini içimde dolandığını bile hhissediyorum :)
anaaaamm alyan gibi :))))

ne güzel ya maşş.
benim ancak akşam dinlenmek için uzandığımda kırpraşıyor

Dilemcim kızın hayırlı,uğurlu, sağlıklı evlat olur inşallah.
sağolasın canım amin inşallahhh
maşallah canım maşallah bende öne eğik oturduğumda başlıyo rahatsız oluyo büyük ihtimalle :)
kızını hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder allah inşallah cnm. bende cumartesi gittim benimde kesinleşti prensesim olacak inşallah. :)))
aminn canım Allah razı olsun seninde prensesin hayırlı olsun
Dilemciğim hayırlı olsun, prenses olacak demek. Demet Hanım'a gittin değil mi, memnun kaldın mı?
evet canım demet hanıma gittim memnun kaldım çok ilgili ikili takip yapcam büyük ihtimalle yalnız çok gençmiş sekreter filan sandım ben onu :)

Herkesin kurban bayramı şimdiden mübarek olsun kızlar.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

sağol canım senin de bayramın mübarek olsun...
yarın kızımla hazır yufkadan baklava yapıcaz...:)

şu bebişler doğsa da harçlık versek inş ramazan bayramında kucaklarımızda olacaklar :)

Kızlar kontrolden geldim.detaylı ultrason 150tl imiş bu arada.çok güzel bir duygu bebeğim ağzını açıp kapatıyor,bacak bacak üstüne atmış,ellerini oynatıyor....ama bu duyguyu yalnız yaşadım.herkes yakınları ile gidiyor.ben tek başına neyse ki cd ve 4 boyutlu bir fotoğraf ve normal ultrason çıktıları verdiler de eşimle paylaşabildim:).
Çok şükür bebeğim iyiymiş.sadece sol böbrek kanalında hafif bir genişleme varmış.erkek bebeklerin %80-90ında görülüyormuş bu.kendi dr.um sonuçlara bakınca biz bu değeri normal kabul ediyoruz,sadece kontrol altında tutulması için belirtiliyor dedi.
Grip aşısı için de aynı hamilelikte ilaç kullanımı gibi çok mecbur kalmadıkça önermiyor...
Elimde uyandığımda uyuşmalar oluyordu,kemik ilacını arttırdı...
1 ay sonra da şeker yüklemesi...
inşallah herkesin kontrolleri iyi geçer...

ne güzel allah sağlıkla gelsinler bıcırıklar
burda o kadar yagmur yagyoki evden çıkamadım sel gidiyo sokaklardan
benim bıcırık çok oynak bugün gecede oynuyodu eğilirken artık zorlanıyorum temizliğimi bitirdim neyseki
bayramda yormayın kendinizi fazla hayırlı bayramlar herkese

sağol canım senin de bayramın mübarek olsun...
yarın kızımla hazır yufkadan baklava yapıcaz...:)

şu bebişler doğsa da harçlık versek inş ramazan bayramında kucaklarımızda olacaklar :)
ohh hamarat anne :)
gözünaydın cnm.. darısı bizim basımıza inşallah.. bizim 22. haftada kısmetse..

Memnun kalmana sevindim, dediğin gibi ilgilidir ve güleryüzlüdür. Evet genç görünüyor ama netten baktım şimdi 37 yaşındaymış, hiç göstermiyor. Bir de doğum yapmış ama ona rağmen zayıf. Eşin gördü demi bebişi, ne güzel. İkili takip güzel olur, özledikçe görürsünüz hem

Memnun kalmana sevindim, dediğin gibi ilgilidir ve güleryüzlüdür. Evet genç görünüyor ama netten baktım şimdi 37 yaşındaymış, hiç göstermiyor. Bir de doğum yapmış ama ona rağmen zayıf. Eşin gördü demi bebişi, ne güzel. İkili takip güzel olur, özledikçe görürsünüz hem

Sayfada bir sorun oldu, dondu kaldı sonra da aynı mesaj üst üste yayınlandı, silmeye çalıştım ama olmadı

evet canım ya. o kalp sesini duymak müthişti.heyecanlı heyecanlı atıyordu minicik kalbi kuzuşumun.Allah'ım herkese nasip etsin.o kalp atışını hatırladıkça, kıpır kıpır hissettikçe içimde Allah'a şükrediyorum ve dua ediyorum bütün isteyenlere nasip etsin diye.evet ben de çok zor duydum.bilmiş tecrübeli bir hemşire vardı orda."daha küçük suyu çoktur gelecek ay daha kolay duyulur" dedi.zaten çok derinlerde dediler.bir iki saniye duyduk.aman sağlıklı olsunlar da biz seslerini duyamasak kıpırtılarını geç hissetsek de olur.ay ama seninkiler çok tatlıymış kuzum ya.iki taneymiş.ay çok heyecanlıdır.

kızlar bu detaylı ultrason dediğimiz renkli ultrason yani değil mi.4 boyutlu falan bunların hepsi aynı şey mi?hani şu kahverengi olan.cd vermeleri de çok güzelmiş ama.hadi gözünaydın canım.iyi geçmiş kontrolün

selam arkadaşlar, size birsey sorcam belki bilginiz vardır.. cerrahpaşa tıp fakültesi perinatolojide ultrason yaptırmak için, gebeliğimin baştan beri orada takip edilmesi gerekiyormuş, bu yüzden orada detaylı ultrason yaptıramadım.. sizde böyle bi durumla karşılaştınız mı?

ben yalnızda gitsem eşimle de hiç farketmiyor.biraz bencilim galiba bu konuda.Ben görüyorum ya yetiyor bana:)))

cnm birde bişey sorcam,cinsiyetinden kesin emin oluyolar dimi,çok net gözüküyor dimi 3 boyutluda.
bimki kız,ama doğumda erkek çıkmasından tırsıyorum.kıyafetler sorun değilde,pespembe bir odada erkek büyütmek garip olcak :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…