- 15 Kasım 2009
- 1.424
- 635
- 688
Canım önerdiğin isimlerin hepsi çok güzel ve benim beğendiğim isimler ancak ailede çok yakınlarımda var bu isimler. Eşime Kerim- Kerem' e ne dersin dedim. Beyfendiden henüz cevap gelmedi.
Canim , benim doktorum beni dogan hastanesinde emine hanima yonlendirdi istanbul avrupa yakasindaysan ben gideyim iyiyse onereyim sana sende gidersin
benim de yakınlarımda var o yüzden koyamıyorumm)Canım önerdiğin isimlerin hepsi çok güzel ve benim beğendiğim isimler ancak ailede çok yakınlarımda var bu isimler. Eşime Kerim- Kerem' e ne dersin dedim. Beyfendiden henüz cevap gelmedi.
kızlar bizim bu bebişler günde kaç saat uyuyo ya
benimki son 2-3 gündür durmak bilmiyo,değil dürtmelerini içimde dolandığını bile hhissediyorum :)
anaaaamm alyan gibi :))))
masallahkızlar bizim bu bebişler günde kaç saat uyuyo ya
benimki son 2-3 gündür durmak bilmiyo,değil dürtmelerini içimde dolandığını bile hhissediyorum :)
anaaaamm alyan gibi :))))
sağolasın canım amin inşallahhhDilemcim kızın hayırlı,uğurlu, sağlıklı evlat olur inşallah.
maşallah canım maşallah bende öne eğik oturduğumda başlıyo rahatsız oluyo büyük ihtimalle :)kızlar ben 2 haftadır bebeğimi hissediyorum çok rahat.
Ama geçen akşam uzanmış tv izliyoruz kocamla.
birden arka arkaya öyle güçlü vurmaya başladıki hemen kocama dedim koy elini çok güçlü diye :)
tam o anda öyle bi güçlü vurduki eşim de hissetti.o gündür eli hep göbeğimde bekliyor :)))
18 ci haftada bırakın beni kocası en erken hisseden olarak tarihe geçicez :))))
bu arada bende sırt üstü yattığımda daha çok hissediyorum
aminn canım Allah razı olsun seninde prensesin hayırlı olsunkızını hayırlısıyla kucağına almayı nasip eder allah inşallah cnm. bende cumartesi gittim benimde kesinleşti prensesim olacak inşallah. :)))
evet canım demet hanıma gittim memnun kaldım çok ilgili ikili takip yapcam büyük ihtimalle yalnız çok gençmiş sekreter filan sandım ben onu :)Dilemciğim hayırlı olsun, prenses olacak demek. Demet Hanım'a gittin değil mi, memnun kaldın mı?
Herkesin kurban bayramı şimdiden mübarek olsun kızlar.. kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
Kızlar kontrolden geldim.detaylı ultrason 150tl imiş bu arada.çok güzel bir duygu bebeğim ağzını açıp kapatıyor,bacak bacak üstüne atmış,ellerini oynatıyor....ama bu duyguyu yalnız yaşadım.herkes yakınları ile gidiyor.ben tek başınaneyse ki cd ve 4 boyutlu bir fotoğraf ve normal ultrason çıktıları verdiler de eşimle paylaşabildim:).
Çok şükür bebeğim iyiymiş.sadece sol böbrek kanalında hafif bir genişleme varmış.erkek bebeklerin %80-90ında görülüyormuş bu.kendi dr.um sonuçlara bakınca biz bu değeri normal kabul ediyoruz,sadece kontrol altında tutulması için belirtiliyor dedi.
Grip aşısı için de aynı hamilelikte ilaç kullanımı gibi çok mecbur kalmadıkça önermiyor...
Elimde uyandığımda uyuşmalar oluyordu,kemik ilacını arttırdı...
1 ay sonra da şeker yüklemesi...
inşallah herkesin kontrolleri iyi geçer...
ohh hamarat anne :)sağol canım senin de bayramın mübarek olsun...
yarın kızımla hazır yufkadan baklava yapıcaz...:)
şu bebişler doğsa da harçlık versek inş ramazan bayramında kucaklarımızda olacaklar :)
gözünaydın cnm.. darısı bizim basımıza inşallah.. bizim 22. haftada kısmetse..Kızlar kontrolden geldim.detaylı ultrason 150tl imiş bu arada.çok güzel bir duygu bebeğim ağzını açıp kapatıyor,bacak bacak üstüne atmış,ellerini oynatıyor....ama bu duyguyu yalnız yaşadım.herkes yakınları ile gidiyor.ben tek başınaneyse ki cd ve 4 boyutlu bir fotoğraf ve normal ultrason çıktıları verdiler de eşimle paylaşabildim:).
Çok şükür bebeğim iyiymiş.sadece sol böbrek kanalında hafif bir genişleme varmış.erkek bebeklerin %80-90ında görülüyormuş bu.kendi dr.um sonuçlara bakınca biz bu değeri normal kabul ediyoruz,sadece kontrol altında tutulması için belirtiliyor dedi.
Grip aşısı için de aynı hamilelikte ilaç kullanımı gibi çok mecbur kalmadıkça önermiyor...
sağolasın canım amin inşallahhh
maşallah canım maşallah bende öne eğik oturduğumda başlıyo rahatsız oluyo büyük ihtimalle :)
aminn canım Allah razı olsun seninde prensesin hayırlı olsun
evet canım demet hanıma gittim memnun kaldım çok ilgili ikili takip yapcam büyük ihtimalle yalnız çok gençmiş sekreter filan sandım ben onu :)
maşallah canım maşallah bende öne eğik oturduğumda başlıyo rahatsız oluyo büyük ihtimalle :)
evet canım demet hanıma gittim memnun kaldım çok ilgili ikili takip yapcam büyük ihtimalle yalnız çok gençmiş sekreter filan sandım ben onu :)
Günaydın. Evet canım benimkilerin de kalp atışını dinledi hemşire. Bir tanesini hemen buldu.Güm güm diye nasıl atıyordu. Diğerini zor buldu biraz ona da ses derinden geliyor arkasını dönmüş dedi.İnsan o sesleri duyunca nasıl mutlu oluyor değil mi?
Ben aşıdan kolum ağrıyacak diye çok korkmuştum ama çok az ağrıdı. Aşı yaptıracak arkadaşlar da hiç korkmasınlar öyle fazla bir ağrı olmuyor.
Kızlar kontrolden geldim.detaylı ultrason 150tl imiş bu arada.çok güzel bir duygu bebeğim ağzını açıp kapatıyor,bacak bacak üstüne atmış,ellerini oynatıyor....ama bu duyguyu yalnız yaşadım.herkes yakınları ile gidiyor.ben tek başınaneyse ki cd ve 4 boyutlu bir fotoğraf ve normal ultrason çıktıları verdiler de eşimle paylaşabildim:).
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?