2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Arkadaslar takibimdesiniz ama yazamiyorum eskisi gibi.. Simdiden herkese ailesi ve sevdiklerinle bi de tatli bebislerinle saglikli huzur dolu mutlu bir bayram diliyorum.Allaha emanet olun..

Teşekkürler canım, darısı başına hem kahverengi olan (4D) ile bakılıp fotoğraf çıktısı veriliyor hem de görüntü rengi normal ultrasona benzer olan ile omurgası tek tek görülüyor; kalbi,parmakları en ince ayrıntısına kadar bakılıyor...

:))evet canım çok net görülüyor...eğer bebek inat eder de ayrıntılıca göstermezse onu bilemem:)

arkadaşlar şimdiden hepinize hayırlı bayramlar diliyorum.
mutlu huzurlu sakin bir bayram geçirmeniz dileğiyle öpüyorum hepinizi :)))))))))

herkese iyi bayramlar.bir daha ki bayrama bebişlerimiz kucağımızda olacak allahın izniyle inşallah

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar esimin pesine takildim o camiye, ben anneme geldim sabahin korunde bayram gunu anne evinde kahvaltiya paha bicilemez

Hepinizin bayramını kutlar, bebişlerinizle ve sevdiklerinizle daha nice bayramlar geçirmenizi dilerim. Diğer bayramda bebişlerimiz sağlıkla kucağımızda olurlar inşallah...

herkese iyi bayramlar diliyoruz kızımla
inşallah bir sonraki bayramda yavrularımız kucağımızda olur

Herkesin bayramı kutlu olsun nice bayramlara bebeklerimize ve sevdiklerimizde saglikla girelim inşallah..

hepinizin bayramı kutlu olsun...
inşallah bidahaki bayramda bebeişlerimizle beraber yazarız buraya,birbirimizin bayramını kutlarız...
Akdenizcim tatlıyı,etleri fazlamı kaçırdın acaba kollestrol falan çıkmış olmasın sakın... amann canım dikkat et olurmu?!!!!
kızlar dikkat tatlı,etler süper ama fazlası zarar olabilir...
öptüm hepinizi...

günaydınnn,
hayırlı bayramlar bayanlar,
biz bayramı bitirdik bu gün evdeyiz yatıyoruz artık :)

kızlar bayram bitti artık ne yorgunluk amaya
herkes iyidir umarım biz çok iyiyiz
ben artık tospamı hissediyorum bazen okadar kuvvetli oluyoki elimle bile dışarıdan anlıyabiliyorum
çok mutluyum
Allah bu mutluluğu herkese yataşsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…