2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Bir tatil daha bitti evimden kopup bu istanbula geldim yine
Neyseki esim Perşembe geliyor yanıma artık yalnız kalmayacağım geceleri bir su getirenim olacak..
Salı is bası yapicaz oğlumla o da çalışıyor benimle annesinin minik kuzusu...tanismak icin sabirsizlaniyorum daha 19 hafta var..

Canımm Allah kavuştursun
Biz bugün işbaşı yaptık oğlumla,aynen ben de sabırsızlanıyorum..
eşime diyorum ki bayramda ne olur sanki şuracıkta beşiğinde uyusa kalksak öpsek koklasakk..
ama sanırım o doğduğunda da keşke karnımda olsa diyeceğiz
böyle tuhaf bir çelişki..bayramda abimlerle birlikte gezdik akrabaları,onların 15 aylık bir kızı var herşeyleri ona programlı fıstığım gittiği heryerde de karıştırmaya başlamış meraktan..annesi 5 dk oturmadı k.ç.nın üstüne

günaydın kızlar.. ben 10 gündür çok hastayım bayramdan önceki cuma okulda belim bir tutuldu 1 hafta tuvalete bile eşim kaldırdı yürüyemedşm yeni yeni açıldı yürümem derkeeeen şimdi de fartanjit oldum nefes alamıyorum ilaç da kullanamıyoruz malum nasıl atlatcam ben bu durumu bilemiyorum..mecbur okul da başladı sesim kısık oofff.inşallah bebişim bu durumdan kötü etkilenmez

Günaydın,

işe dönüşte herkes bi sessiz :)

kuyruk sokumu kemiğim çok ağırıyor,
otururken kalkarken...
yan yatıcam ayada uzanıcam öyle rahat edebiliyorum
sizde de varmı acaba bu

geçmiş olsun cnm,çok zor bişey allah kolaylık versin.
bebişin keyfi yerindedir merak etme sen :))))

Canım çok geçmiş olsun. Ballı limon , ıhlamur gibi şeylerle inşallah atlatırsın. Olmazsa mutlaka doktora git, gebelikte kullanılan ilaçlar mutlaka vardır canım. Fırsat buldukça da dinlen.

Günaydın,

otururken kalkarken...
yan yatıcam ayada uzanıcam öyle rahat edebiliyorum
sizde de varmı acaba bu

Günaydın canım.
Herkes de ayrı bir sıkıntı var. Benim kasıklarım çok ağrıyordu ve karnım çok fazla sertleşiyordu.Dayanamadım bayramda acile gittim. Doktor hemen magnezyuma başlattı. Şimdi daha iyiyim. Sen de fırsat buldukça dinlen canım. Artık yolu yarıladık, böyle sıkıntılarımızın olması normal galiba.

geçmiş olsun cnm,çok zor bişey allah kolaylık versin.
bebişin keyfi yerindedir merak etme sen :))))

Canım çok geçmiş olsun. Ballı limon , ıhlamur gibi şeylerle inşallah atlatırsın. Olmazsa mutlaka doktora git, gebelikte kullanılan ilaçlar mutlaka vardır canım. Fırsat buldukça da dinlen.

sağolun kızlar..ballı süt içtim günde 1 tane de parol içiyorum..bazen ateşim çıkmış gibi hissediyorum bana mı öyle geliyo bilemem :)

Canlarım uzun zamanlardır giremiyordum yazamadım size öncelikle geçmiş bayramınız ve CUMHURİYET BAYRAMI nız kutlu olsun
Nasıl keyifler iyisiniz hepiniz inşallah biz kızımla şükür iyiyiz o beni tepikleyip duruyor bende onu seviyorum tepikledikçe bu hafta içi ikinci tetenoz aşım var şeker yüklemem var ve dobler 4 lü taramam var allahım ne çok şey var ordan oraya bide çalışıyorum izinde alamıyorum iş yerinden uyuz insanlar hiç anlayış göstermiyorlar sanki kendileri gökten zembille indiler tepeden:85: Sizler neler yaptınız kızlar yapıldımı dobleriniz falan ya 250 tl istediler özelde yaptırırsan ama sanırım yaptırıcam özelde çünki renkli cd veriyolarmış çok ne görüyormuşsun bebişi hemde hatıra olur neyapaklım bi seferlik kıyıcam paraya artık herkez hissediyordur değil mi bebişi Ceylin Susuzsuzi S&r dilem Boncuk (sizleri daha yakından tanıdığım için yazdım:) ) sizlerde iyisiniz dir umarım herşey yolundadır şimdi işime döneyim gene yazarım gün içinde öpüldünüz

günaydın kızlar
bayramı da geçirdik çok şükür... biz genelde evdeydik.. eşime çok ii geldi dinlenmek
biz de kısmetse cumartesi günü kontrole gideceğiz.. özledik kızımızı.. siz nasılsınız bakalım...

çok geçmiş olsun canım ben de 2 ay geçmeden 2.nezlemi oldum hamilelikte...
Hem akıyor burnum,hem de tıkanıyo bazen özellikle geceleri....
Ilaç içememek çok kötü
günaydın,

otururken kalkarken...
Yan yatıcam ayada uzanıcam öyle rahat edebiliyorum
sizde de varmı acaba bu
aynen cnm o ağrıyı nerdeyse 2,5 aylıktan itibaren çekiyorum ben...
Sırt üstü uzun yatamıyorum rahatsız ediyor.
En uygun şekil yan yatmak bana
canım hoşgeldin
iyiyim ben şükür işte nezle oldum bayramın son akşamı başladı ondan başka pek bir sıkıntım yok şükür
yavrum eskiye nazaran daha çok kıpraşıyor içimde mide yada bağırsak hareketi gibi geliyor insana ama olsun bu da çok güzel bir duygu biraz kıpraşmasın sessiz bir ortam yaratıyorum kendime uzanır gibi yapıyorum öyle hissediliyor..
Ben de özelde ayrıntılı usg yaptırdım senin dopler dediğin o sanırım 250 tl ödedim..cd vermedi ama bir sürü resim verdi..ve de çiş torbasına kadar gördük yavrumu yüzü ve pipisi hariç

Sağol canım iyi sayılırız işte.Ben size göre biraz daha ağırlaştığımı hissediyorum ama kendimi fazla dinlemiyorum. Ben de cumartesi gideceğim doktora ve galiba önümüzdeki hafta da ben de o testler için koştururum.

Evet canım ya bayram tatili çok iyi geldi gerçekten, dinlendik biraz.

Canım çok geçmiş olsun.Nasıl dayanıyorsun işyerinde.Lütfen kendine dikkat et. Limonlu ıhlamuru eksik etme.
Benim de ayaklarım üşüdü bugün. Ya artık üzerime giyecek hiçbirşey bulamıyorum. Galiba hava biraz daha soğursa büyük beden bir mont almak şart olacak.

Gçmiş olsun canımm benimde alerjik nezlem var nerdeyse hamileliğim,in başından beri çekiyorum ama allah başka hastalık vermesin nezle yine iyi bi derece
Ayy o kıpraşmalar çok güzel oluyor en azından bebişinin orda olduğunu yaşadığını biliyorsun kiloları birazdaha artsın daha çok hissedeceğiz inşallah.
Canım o usg de renkli bakıyorlar değil mi böle bebek ten rengi gibi gözüküyor hani nasıl gözüküyor çok net çıkıyormu yüzü falan ay merak ediyorum yaa bende özellikle cd istiyim dedim hatıra olsun ilerde bak karnımdayken böleydin işte derim kızıma hehe bakalım hafta sonu yaptırıcam çok merak ediyorum

Sağol cnm zaten bende ayaklardan üşüttüm bu sefer sanırım,bayramda ince çorapla gezdik tabi anlamadan üşüdüm...
bana arkadaşım hamile montu vericem dedi bakayım inş.olur üstüme

evet cnm şükür ayakta geçiyor nezle...
renkli değil aslında yani tüm vücudunu görmemiz için kahverenkli gibi bir resimi var oğlumun ama arkası dönük yüzü ve önü görünmyor:)

Son düzenleme:

Hadi yaaa dönmedi demek yüzünü kerata oyy yerim ben onu bakalım bizimki nasıl bi duruş sergileyecek inşallah yüzünü gösterir okadar merak ediyorum ki şuan keşke 38.haftada olsaydım:)

Ya kızlar ya benim bi sorunum var ayıptır sölemesi sanki çişim çook geliyormuş gibi oluyor gidiyorum tuvalete 2 damla bişey geliyor yapamıyorum hani çok tutarsında sonra yapamazsın ya aynı öle oluyor sizede oluyor mu böle rahat rahat bi yapamıyorum oda beni rahatsız ediyor:44:

Canım belki sistit olmuşsundur ya da karnımız büyüdükçe idrar torbamıza baskı oluyodur bende de bazen oluyor çok geldi sanıyorum ama kısa sürüyor ama tabi 1-2 damla bişi değil...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…