2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Canım belki sistit olmuşsundur ya da karnımız büyüdükçe idrar torbamıza baskı oluyodur bende de bazen oluyor çok geldi sanıyorum ama kısa sürüyor ama tabi 1-2 damla bişi değil...

Ayy kimsecikler yok bugünn herkeszin işi var herhalde:44:
Valla canım bilmiyorum ki benimde şu son 3 gündür falan öle ama sistit olsam yanması gerekmezmi yanmıyor ki
anlamadım gitti birde benim bıdık bazen aşağı tekmeliyor ozaman pek fena oluyor işte

Çok şükür plesenta previa durumum ortadan kalkmış plesenta aşağıda olduğu için bebeğim beslenmeye zorlanıyordu ve rahim ağzı yarım sekilde kapalı olduğu için normal dogum olmayacaktı ama aRtik yukaRida! Şükürler olsun allahıma

Artık alışverişlere başlıcayagiz oğlumun babasida geliyo:)

Tüm hasta olanlara gecmis olsun dilerim hemen iyileşirsiniz....

Çok geçmiş olsun canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına allah bidaha yaşatmasın:)

Canlarım ya aranızda magnezyum kullanan varsa bişey soracağım kullanım şeklinde yemeklerle birlikte içiniz diyor nedemek bu yemek yerken yanında bunumu içicem ne alaka normal bi zamanda içemezmiyim siz nezaman içiyorsunuz beni bilgilendirirmisiniz acabaa

Canım bana doktorum gece yatmadan önce iç dedi, öyle yapıyorum ben

Selamlar herkese bugün şeker yüklemem vardı 50 grlık yaptılar ama onu içmek çok zordu hamile kaldığımdan beri tatlıyı ağzıma almadım glikozu içmek ölüm geldi bana ama bebeğim için herşeye katlanırım. Sonuçlarımı yarın alacağım hayırlısı olur inşallah.

Çok sağol canım bende öle yapayım ozaman daha iyi yatarken yemekle hiç çekilmiyor yemeğimin tadını bozuyor:)

Yemekle de gitmez ya, bakma sen prospektüse. Gece daha iyi olur senin için. Kasılmalara ve bacaktaki kramplara iyi geliyor. Ben de bir haftadır içiyorum canım. Umarım şikayetlerin azalmıştır

İki haftadir bebegimi hissediyordum zaten ama bir haftadir artik kizim resmem tekmeliyor pit pit diye bide kibarki sormayin Bayramin uxuncu gunu hic kipirdamayinca korkup acile gidip ultrasonla baktirdim berbat bi ultrasonu vardi hic bisey gormedim ama kalp atisini duydUm rahatladim geldim

inş.cnm paylaş bizimle mutlaka
ben im tatlıyl aram pek iyi oldu hamilelikte bakalım bizim yükleme de 24 kasım'da..
kızlar tetenoz aşısının ilk dozunu ne zaman oldunuz
ben yarın olucam 20+3'te,ama sağlık ocağına geç başvurdum bu yüzden yoksa daha erken de olunuyormuş
canım bebelerimiz 20.haftaya kadar pek kuvvetli olmadıklarından hissedemeyebiliriz bazen..ben bayramda gezerken hiç hissetmedim ama akşamları dinlenmek için uzandığımda hissettim bazen

iyi dileklerin için tşk ederim cnm,
tamda bu dopleri soracaktım.hangi haftada yapılacak bu.
bu gün hastaneleri arayıp fiyat sorcam,randevu alcam.
ama kaçta gideyim,21 mi 22 mi 23 mü net bilgim yok.
sana doktor ne demişti?

idrar yolu enfeksiyonu olabilir cnm,
yanma falan olursa doktoruna sor mutlaka

günaydın kızlar gerçi kalkalı çok oldu ama :) geceleri uyuyamıyorum tıkanıklıktan ama biraz daha iyiyim ilk günlere göre..kızlar bu ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı?? kaçıncı haftada yapılıyo ki acaba randevu alcam doktordan cuma gününe alasım var özledim :) ama 1 ay aslında pazaartesi doluyo çok bişey farketmez herhalde

günaydın tatlım bende geceleri yatamıyorum zor nefes alıyorum.cumartesi gunu ayrıntılı utrasyına girecem bende

günaydın tatlım bende geceleri yatamıyorum zor nefes alıyorum.cumartesi gunu ayrıntılı utrasyına girecem bende

ben faranjit oldum tatlım o da çok fena etkiledi beni kütür kütür öksürüyorum valla bu ayrıntılı ultrasonu kendi doktoruna mı gitceksin cnm ayrı ücreti var sanırsam

ben faranjit oldum tatlım o da çok fena etkiledi beni kütür kütür öksürüyorum valla bu ayrıntılı ultrasonu kendi doktoruna mı gitceksin cnm ayrı ücreti var sanırsam

evet canım kendi doktoruma özele gidiyorum ben zaten 100 lira fark veriyosunuz demıstı doktorum

evet canım kendi doktoruma özele gidiyorum ben zaten 100 lira fark veriyosunuz demıstı doktorum

hmm anladım cnm ben de özele gidiyorum geçen gittiğimde 4lü taramayı yapmıştı 1 ay sonra gel dedi ayrıntılı ultrason hakkında bişey demedi hiç..cuma gününe randevu aldım 20+5 olcak inşş o gün :)

günaydın geçmiş olsun cnm..
bize ayrıntılı ultrason için 23 kasıma tarih verdi doktorumuz.. 22+0 olucaz kısmetse..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…