Canım belki sistit olmuşsundur ya da karnımız büyüdükçe idrar torbamıza baskı oluyodur bende de bazen oluyor çok geldi sanıyorum ama kısa sürüyor ama tabi 1-2 damla bişi değil...
Çok şükür plesenta previa durumum ortadan kalkmış plesenta aşağıda olduğu için bebeğim beslenmeye zorlanıyordu ve rahim ağzı yarım sekilde kapalı olduğu için normal dogum olmayacaktı ama aRtik yukaRida! Şükürler olsun allahıma
Artık alışverişlere başlıcayagiz oğlumun babasida geliyo:)
Tüm hasta olanlara gecmis olsun dilerim hemen iyileşirsiniz....
Canlarım ya aranızda magnezyum kullanan varsa bişey soracağım kullanım şeklinde yemeklerle birlikte içiniz diyor nedemek bu yemek yerken yanında bunumu içicem ne alaka normal bi zamanda içemezmiyim siz nezaman içiyorsunuz beni bilgilendirirmisiniz acabaa
Canım bana doktorum gece yatmadan önce iç dedi, öyle yapıyorum ben
Çok sağol canım bende öle yapayım ozaman daha iyi yatarken yemekle hiç çekilmiyor yemeğimin tadını bozuyor:)
inş.cnm paylaş bizimle mutlakaselamlar herkese bugün şeker yüklemem vardı 50 grlık yaptılar ama onu içmek çok zordu hamile kaldığımdan beri tatlıyı ağzıma almadım glikozu içmek ölüm geldi bana ama bebeğim için herşeye katlanırım. Sonuçlarımı yarın alacağım hayırlısı olur inşallah.
ben yarın olucam 20+3'te,ama sağlık ocağına geç başvurdum bu yüzden yoksa daha erken de olunuyormuşkızlar tetenoz aşısının ilk dozunu ne zaman oldunuz
canım bebelerimiz 20.haftaya kadar pek kuvvetli olmadıklarından hissedemeyebiliriz bazen..ben bayramda gezerken hiç hissetmedim ama akşamları dinlenmek için uzandığımda hissettim bazeniki haftadir bebegimi hissediyordum zaten ama bir haftadir artik kizim resmem tekmeliyor pit pit diye bide kibarki sormayinbayramin uxuncu gunu hic kipirdamayinca korkup acile gidip ultrasonla baktirdim berbat bi ultrasonu vardi hic bisey gormedim ama kalp atisini duydum rahatladim geldim
Canlarım uzun zamanlardır giremiyordum yazamadım size öncelikle geçmiş bayramınız ve CUMHURİYET BAYRAMI nız kutlu olsun
Nasıl keyifler iyisiniz hepiniz inşallah biz kızımla şükür iyiyiz o beni tepikleyip duruyor bende onu seviyorum tepikledikçebu hafta içi ikinci tetenoz aşım var şeker yüklemem var ve dobler 4 lü taramam var allahım ne çok şey var ordan oraya bide çalışıyorum izinde alamıyorum iş yerinden uyuz insanlar hiç anlayış göstermiyorlar sanki kendileri gökten zembille indiler tepeden:85: Sizler neler yaptınız kızlar yapıldımı dobleriniz falan ya 250 tl istediler özelde yaptırırsan ama sanırım yaptırıcam özelde çünki renkli cd veriyolarmış çok ne görüyormuşsun bebişi hemde hatıra olur neyapaklım bi seferlik kıyıcam paraya artık herkez hissediyordur değil mi bebişi Ceylin Susuzsuzi S&r dilem Boncuk (sizleri daha yakından tanıdığım için yazdım:) ) sizlerde iyisiniz dir umarım herşey yolundadır şimdi işime döneyim gene yazarım gün içinde öpüldünüz
Ya kızlar ya benim bi sorunum var ayıptır sölemesi sanki çişim çook geliyormuş gibi oluyor gidiyorum tuvalete 2 damla bişey geliyor yapamıyorum hani çok tutarsında sonra yapamazsın ya aynı öle oluyor sizede oluyor mu böle rahat rahat bi yapamıyorum oda beni rahatsız ediyor:44:
kızlar tetenoz aşısının ilk dozunu ne zaman oldunuz
günaydın kızlar gerçi kalkalı çok oldu ama :) geceleri uyuyamıyorum tıkanıklıktan ama biraz daha iyiyim ilk günlere göre..kızlar bu ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı?? kaçıncı haftada yapılıyo ki acaba randevu alcam doktordan cuma gününe alasım var özledim :) ama 1 ay aslında pazaartesi doluyo çok bişey farketmez herhalde
günaydın tatlım bende geceleri yatamıyorum zor nefes alıyorum.cumartesi gunu ayrıntılı utrasyına girecem bende
ben faranjit oldum tatlım o da çok fena etkiledi beni kütür kütür öksürüyorum vallabu ayrıntılı ultrasonu kendi doktoruna mı gitceksin cnm ayrı ücreti var sanırsam
evet canım kendi doktoruma özele gidiyorum ben zaten 100 lira fark veriyosunuz demıstı doktorum
günaydın geçmiş olsun cnm..günaydın kızlar gerçi kalkalı çok oldu ama :) geceleri uyuyamıyorum tıkanıklıktan ama biraz daha iyiyim ilk günlere göre..kızlar bu ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı?? kaçıncı haftada yapılıyo ki acaba randevu alcam doktordan cuma gününe alasım var özledim :) ama 1 ay aslında pazaartesi doluyo çok bişey farketmez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?