günaydın kızlar gerçi kalkalı çok oldu ama :) geceleri uyuyamıyorum tıkanıklıktan ama biraz daha iyiyim ilk günlere göre..kızlar bu ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı?? kaçıncı haftada yapılıyo ki acaba randevu alcam doktordan cuma gününe alasım var özledim :) ama 1 ay aslında pazaartesi doluyo çok bişey farketmez herhalde
günaydın kızlar...
bu ara bir miskinlik var üzerimde sormayın okuyorum ama yazamıyorum...
bi de ben resmen yaralı ceylan gibi oldum 10 gündür diz kapağım ağrıyor, bel ve kuyruk sokumu ağrımı sormyın zaten...
aynı zamanda mide yanması mahvediyo gece sk uyanıp sonrassında uyuyamıyorum ki uykuyu çook severdim..
annem daha iyi günlerin diyorallahım hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımız sağlıklı olsun da...
günaydın kızlar...
bu ara bir miskinlik var üzerimde sormayın okuyorum ama yazamıyorum...
bi de ben resmen yaralı ceylan gibi oldum 10 gündür diz kapağım ağrıyor, bel ve kuyruk sokumu ağrımı sormyın zaten...
aynı zamanda mide yanması mahvediyo gece sk uyanıp sonrassında uyuyamıyorum ki uykuyu çook severdim..
annem daha iyi günlerin diyorallahım hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımız sağlıklı olsun da...
günaydın kızlar gerçi kalkalı çok oldu ama :) geceleri uyuyamıyorum tıkanıklıktan ama biraz daha iyiyim ilk günlere göre..kızlar bu ayrıntılı ultrasonu yaptırdınız mı?? kaçıncı haftada yapılıyo ki acaba randevu alcam doktordan cuma gününe alasım var özledim :) ama 1 ay aslında pazaartesi doluyo çok bişey farketmez herhalde
Selamlar herkese bugün şeker yüklemem vardı 50 grlık yaptılar ama onu içmek çok zordu hamile kaldığımdan beri tatlıyı ağzıma almadım glikozu içmek ölüm geldi bana ama bebeğim için herşeye katlanırım. Sonuçlarımı yarın alacağım hayırlısı olur inşallah.
selamlar az önce doktorumdan geldim sonuçlarımı aldım şükürler olsun allahıma herşey normal bebeğim gayet sağlıklı darısı herkesin başına inşallah herşeyiniz normal çıkar.
gözünaydın canım,,,bu çok güzel bihaber inşallah bizde güzel haber veririz,,, darısı başımıza olsun :))))
günaydın geçmiş olsun cnm..
bize ayrıntılı ultrason için 23 kasıma tarih verdi doktorumuz.. 22+0 olucaz kısmetse..
cnm ben biliyorsun medikabile gidiyorum.. geçen kontrolde dr 4lü test yaptı birde detaylı ultrason için yine aynı hastanenin radyoloji bölümünden gün alın dedi.. 4lüye 100 tl, detaylıya 18 tl verdik cnm.. sen gün aldınmı?Ecem nerde yaptıracaksın canım ayrıntılı ultrasonu, fiyatlar hakkında bilgin var mı?
cnm ben biliyorsun medikabile gidiyorum.. geçen kontrolde dr 4lü test yaptı birde detaylı ultrason için yine aynı hastanenin radyoloji bölümünden gün alın dedi.. 4lüye 100 tl, detaylıya 18 tl verdik cnm.. sen gün aldınmı?
Merhaba arkadaşlar, ben 2 hafta önce tüm hastaneleri araştırdım.
Ve B.çekmece kolan has de altan beye ayrıntılı ultrassona gittim.Çok ilgili bir dr ayrıca perinatoloji yan dal uzmanı fiyatı da 270 tl idi.En uygun orayı buldum,35 dk muayene etti
Gunaydin kizlar bu gece hic uyumadim desem yeridir saatlerce uyumaya calistim artik saate bakmiyorum((
Gunaydin kizlar bu gece hic uyumadim desem yeridir saatlerce uyumaya calistim artik saate bakmiyorum((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?