2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
günaydın kızlar...
bu ara bir miskinlik var üzerimde sormayın okuyorum ama yazamıyorum...
bi de ben resmen yaralı ceylan gibi oldum 10 gündür diz kapağım ağrıyor, bel ve kuyruk sokumu ağrımı sormyın zaten...
aynı zamanda mide yanması mahvediyo gece sk uyanıp sonrassında uyuyamıyorum ki uykuyu çook severdim..
annem daha iyi günlerin diyor allahım hepimizin yardımcısı olsun, yavrularımız sağlıklı olsun da...

ben 18+2 de yaptırdım dr.um o zaman yapalım dedi cnm ama sanırım 22.-24.haftaya kadar oluyor

off o sıkıntı bendede var tatlımya,,,mide yanması,,,gece sık uyanma,,
ben sağdan sola dönerken bile uyanıyorum,,,artık hiç rahat uyuyamıyorum,,,
yavrum sağlıklı keyfi yerinde bizde az sabredicez artık napalım,,, onların canı sağolsun,,,

eklem ağrıları fena ya bazen benim dizden yukarsı tutuyor özellikle oturduğum yerden kalkınca sanki birden kramp giriyo oraya,sanırım çokça kalsiyum tüketmeliyiz kemikler güçlensin diye..arkadaşım dediki süt içemessen meyveli olanlardan al hani çocukların içtiği onlardan hergün 2 tane iç dedi..
neyseki içebiliyorum süt,köyden de getirttik eşimin teyzesinden onu içiyorum o daha da iyi oldu saf süt....
diğer şikayetlerinden bende de oluyor hele bir ara gece uyanıp uyuyamamak çoktu.
amin cnm yavrularımıza değer canları sağolsunnnn

canımya en son doktora gittiğimizde oğlum olucanı öğrendim ,,, çok heyecanlandık ,,, doktorda bizim heyecanımızdan heralde birdahaki kontrolümüzü söylemedi ,,, ben bu hafta 19. haftadayım ,,, kendimce ayın 16sında gitmeliyim ,,, ama ben doktora gidince detaylı ultrason derse hemen randevu vermiyolarmış geç kalıcam diye korkuyorum. bu arada ayın 16sında 21. haftada olcam,,,

hadi hayırlı olsun inşallah en güzel sonucu alırsın rahat ol,, bakalım doktor bizden ne zaman isticek

Kızlar kendi çevreme yakın 8 hastane aradım 3 boyutlu usg yapan,
en yüksek fiyat 503 tl en düşüğü 160 tl,
daha arayacağım 9 yer var ama yoruldum.
sanırım kararımı verdim.medikalpark 255TL ye yapıyormuş.
21-24 haftalardaymış 12 kasım haftası için randevu alıcam.

selamlar az önce doktorumdan geldim sonuçlarımı aldım şükürler olsun allahıma herşey normal bebeğim gayet sağlıklı darısı herkesin başına inşallah herşeyiniz normal çıkar.

selamlar az önce doktorumdan geldim sonuçlarımı aldım şükürler olsun allahıma herşey normal bebeğim gayet sağlıklı darısı herkesin başına inşallah herşeyiniz normal çıkar.

gözünaydın canım,,,bu çok güzel bihaber inşallah bizde güzel haber veririz,,, darısı başımıza olsun :))))

Ecem nerde yaptıracaksın canım ayrıntılı ultrasonu, fiyatlar hakkında bilgin var mı?
cnm ben biliyorsun medikabile gidiyorum.. geçen kontrolde dr 4lü test yaptı birde detaylı ultrason için yine aynı hastanenin radyoloji bölümünden gün alın dedi.. 4lüye 100 tl, detaylıya 18 tl verdik cnm.. sen gün aldınmı?

Yok daha almadım canım, doktor kontrolüm 15 gün sonra. Muhtemelen o zaman söyleyip isteyecek ama ben şimdiden fiyatları bi öğreneyim dedim. Medicabilde dışarıdan gelenlere yapıyorlardır değil mi?

Merhaba arkadaşlar, ben 2 hafta önce tüm hastaneleri araştırdım.
Ve B.çekmece kolan has de altan beye ayrıntılı ultrassona gittim.Çok ilgili bir dr ayrıca perinatoloji yan dal uzmanı fiyatı da 270 tl idi.En uygun orayı buldum,35 dk muayene etti

cnm 20+ da mı gittin yani.
bende orayamı gitsem.gerçi biraz uzak ama bir kere gidilecek sonuçta katlanabilirim

Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum çalışan annişlere bol dinlenmeler diliyorum evdeki annişlere:)
Ben bu sabah 2.tetenoz aşımı oldum yine başladı kolum ağrımaya hafiftende havaya kaldıramıyorum akşama kadar yarıdan sonrasını kaldıramıcam galiba:44:
Bebilşimde içerde kıpır kıpır maşallah beni mest ediyor bu hareketleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…