Günaydın kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum çalışan annişlere bol dinlenmeler diliyorum evdeki annişlere:)
Ben bu sabah 2.tetenoz aşımı oldum yine başladı kolum ağrımaya hafiftende havaya kaldıramıyorum akşama kadar yarıdan sonrasını kaldıramıcam galiba:44:
Bebilşimde içerde kıpır kıpır maşallah beni mest ediyor bu hareketleriyle
Günaydın canım. Geçmiş olsun, inşallah daha fazla ağrımaz kolun. Bugün işleri ağırdan al biraz, yavaş yavaş yap.Bir de güzel yanı var tabi aşı olayın bitti.Ben 20 gün sonra falan olacağım ikincisini.
Artık hareketleri gittikçe kuvvetleniyor bebişlerin değil mi, ama çok güzel bir duygu.
selamlarrrrr:) yine topiğimiz çok sessiz kimsecikler yokk hadi arkadaşlar bişeyler paylaşalım sohbet edelim yoksa evdeki anneler için gün çok zor geçiyor.
Valla canım çok haklısın evdede zaman geçmez biz şikayet ediyoruz yoruluyoruz diye falan ama en azından akşam nasıl oldu anlamıyoruz.Ama olsun evdede olmak çok güzel bebişinle başbaşasın ohh hareketlerini her daim hissedersin ben bazen yoğunluktan anlamıyorum kıpırdadımı kıpırdamadımı sonrada korkuyorum ay bugün oynamadımı acaba bişeymi var diyeBirazdan yemeğe çıkıcam karnım iyice acıktı
ben evde olduğum halde bazen oynamadı diye oturup ağlıyorum sonra kızım annesine tepki veriyor dünyalar benim oluyor:) şimdi sana afiyet olsun tatlım yemekten sonra görüşürüz...
nassınız annişler
biz minikle beraber iyiyiz kıpırkıpır artık ufaklık hala ufaklık diyorum çünki hala cinsiyetimiz belli değil
yarın inşallah görür doktorumuz kontrolumuz var
bebek bakım kitabı araştırıyorum öneriniz varmı uykum kaçınca oyalanırım belki
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....
Hayırlı sağlıklı bi bebek olur canım inşallah.
Kitap olarak Dr.Cihangir Ertekin-Bebek beslenmesi ve bakımı tavsiye ederim
Gerçekten süper olur böyle birşey zaten mecliste böle bi yasa bekliyor sanırım 6 aya uzatılacak süt izni 1 seneden 2 seneye falan ama çıkmadı daha nedense hereyi çıkarıyorlar bunu neden çıkarmıyorlar anlamıyorum.Bu kampayaya ne şekilde katılabiliyoruz?
yapıyorlardır muhtemelen ama fiyat aynımı olur bilemem cnm.. çünkü ben acıbademe giderken tahlillerimi dışarda yaptırıyordum yoksa acıbadem çok pahalı.. ama kan testi için medikabilde fiyat almıştım.. dışardan 150 tl dediler.. kendi dr yazarsa tahlili ücret ödemiyorsunuz sadece 42 tl muayene ücreti ödüyorsunuz demişlerdi.. sen yinede sor cnnm..Yok daha almadım canım, doktor kontrolüm 15 gün sonra. Muhtemelen o zaman söyleyip isteyecek ama ben şimdiden fiyatları bi öğreneyim dedim. Medicabilde dışarıdan gelenlere yapıyorlardır değil mi?
Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com
sitenin adı bu canım... gerekli imza 1000 yazıyor şimdi işte 500 kadar biraz zorlayalım hep birlikte belki işe yarar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?