2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Günaydın canım. Geçmiş olsun, inşallah daha fazla ağrımaz kolun. Bugün işleri ağırdan al biraz, yavaş yavaş yap.Bir de güzel yanı var tabi aşı olayın bitti.Ben 20 gün sonra falan olacağım ikincisini.
Artık hareketleri gittikçe kuvvetleniyor bebişlerin değil mi, ama çok güzel bir duygu.

selamlarrrrr:) yine topiğimiz çok sessiz kimsecikler yokk hadi arkadaşlar bişeyler paylaşalım sohbet edelim yoksa evdeki anneler için gün çok zor geçiyor.

Sağol cnm teşekkür ederim neyapalım biraz ağrıyacak artık herşey canlarımız bebişlerimiz için.Birde ben her gün kan sulandırıcı iğnede oluyorum doğuma kadar ve doğumdan sonrada 40 gün kullanıcam hayatımda yemediğim kadar iğne yedim yanii alıştım artık iğnelere önceden okadar çok korkardım ki şimdi hiç sanki doğduğumdan beri iğne oluyormuşum gibi annelik böle bişey işte bebeğin için canın hiç acımıyor yeterki o iyi olsun Hareketleri baya kuvvetli artık çok güzel bir duygu erkekler bunları yaşayamadıkları için çok şanssızlar bence Şaka maka 6 ay oldu ya 1 hafta sonra tam 24hafta yaşasınnn

selamlarrrrr:) yine topiğimiz çok sessiz kimsecikler yokk hadi arkadaşlar bişeyler paylaşalım sohbet edelim yoksa evdeki anneler için gün çok zor geçiyor.

Valla canım çok haklısın evdede zaman geçmez biz şikayet ediyoruz yoruluyoruz diye falan ama en azından akşam nasıl oldu anlamıyoruz.Ama olsun evdede olmak çok güzel bebişinle başbaşasın ohh hareketlerini her daim hissedersin ben bazen yoğunluktan anlamıyorum kıpırdadımı kıpırdamadımı sonrada korkuyorum ay bugün oynamadımı acaba bişeymi var diye Birazdan yemeğe çıkıcam karnım iyice acıktı

ben evde olduğum halde bazen oynamadı diye oturup ağlıyorum sonra kızım annesine tepki veriyor dünyalar benim oluyor:) şimdi sana afiyet olsun tatlım yemekten sonra görüşürüz...

nassınız annişler
biz minikle beraber iyiyiz kıpırkıpır artık ufaklık hala ufaklık diyorum çünki hala cinsiyetimiz belli değil
yarın inşallah görür doktorumuz kontrolumuz var
bebek bakım kitabı araştırıyorum öneriniz varmı uykum kaçınca oyalanırım belki

ben evde olduğum halde bazen oynamadı diye oturup ağlıyorum sonra kızım annesine tepki veriyor dünyalar benim oluyor:) şimdi sana afiyet olsun tatlım yemekten sonra görüşürüz...

Ayy kıyamam ağlama sakın o senin ağladığını hissedip üzülür sonra bide aklında olsun 8 saat boyunca hiç kıpırdamayabilirmiş bu normalmiş 8 saatten sonrası önemli dedi doktorum ama ozamanda çok panik yapma aile hekimine gidip kalp atışlarını dinleyebilirsin yada bana gel demişti 8 saat içinde 1 kere bile pıt etse bu yeter demişti Allah sağlıkla kucağımıza almamımızı nasip edecek merak etme şeker:)

Doğum İzninin Uzatılmasını İstiyoruz İMZA KAMPANYASI - imzakampanyam.com

kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....

Hayırlı sağlıklı bi bebek olur canım inşallah.
Kitap olarak Dr.Cihangir Ertekin-Bebek beslenmesi ve bakımı tavsiye ederim

Akşamları son 1 haftadır bende tam uykumu alamıyorum, tuvalete de kalkmaya başladım, tabi bölününce uyku sonrası gelmiyor :-(, bugünde ayaklarım şiş kalktım, tuzlu yemek zaten yemem işten eve gelince ayakalarımı yukarı kaldırıyorum, birde bu uykular gerimi geliyor ne çok uykum var ya şuan ofiste uyuyasım var ama tabi mümkün değil Allah hepimize kolaylıklar versin

kızlar doğum izni ile ilgili imza kampanyası var mümkün oldukça formda yayalım lütfenn....

Gerçekten süper olur böyle birşey zaten mecliste böle bi yasa bekliyor sanırım 6 aya uzatılacak süt izni 1 seneden 2 seneye falan ama çıkmadı daha nedense hereyi çıkarıyorlar bunu neden çıkarmıyorlar anlamıyorum.Bu kampayaya ne şekilde katılabiliyoruz?

sitenin adı bu canım... gerekli imza 1000 yazıyor şimdi işte 500 kadar biraz zorlayalım hep birlikte belki işe yarar...

Yok daha almadım canım, doktor kontrolüm 15 gün sonra. Muhtemelen o zaman söyleyip isteyecek ama ben şimdiden fiyatları bi öğreneyim dedim. Medicabilde dışarıdan gelenlere yapıyorlardır değil mi?
yapıyorlardır muhtemelen ama fiyat aynımı olur bilemem cnm.. çünkü ben acıbademe giderken tahlillerimi dışarda yaptırıyordum yoksa acıbadem çok pahalı.. ama kan testi için medikabilde fiyat almıştım.. dışardan 150 tl dediler.. kendi dr yazarsa tahlili ücret ödemiyorsunuz sadece 42 tl muayene ücreti ödüyorsunuz demişlerdi.. sen yinede sor cnnm..

Günaydın kızlar, çok kilo aldım sanırım.yatarken, ayakkabımı bağlarken, bazen yürürken sıkıntı yaşıyorum çok hantallaştım...

herkese kocaman bir günaydın
hayırlı cumalar diliyorum.. rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah....
yarın kontrolümüz var çok özledim kuzucuğumu

Hayirli cumalar kizlar Allah bereketimizi artirsin huzurumuzu bozmasin rizkimizi bollastirsin insallah cumanin hayri uzerinize olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…