2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Allahım

Doğacak çocuğumla ilgili büyük konuşmama,
O doğmadan önce eleştirdiğim ve yapmayacağımı söylediğim şeyleri o doğduktan sonra yapmama,
Ona karşı tutarsız davranmama
VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS izin verme.

Çocuğumu şımartmama,
Fazla toleranslı olmama,
ya da tersine fazla katı, otoriter ve baskıcı olmama;
Her şartta aşırıya kaçmama
VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS izin verme.

Çocuğumun beni kullanmasına,
Zaaflarımdan yararlanmasına;
Aynı şekilde,
Benim onun zayıf yanlarını kullanmama,

Onun sevgisini kazanmak için hediyeler almama,
Onun eylemlerini ödül uğruna yapmasına neden olmama
VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS VRS izin verme.VRS

Birbirimize bağımlı olmamıza,
Duygusal açlıklarımı onun üzerinden tatmin etmeme,
Ona duygu sömürüsü yapmama,
Onun da bana aynı şekilde karşılık vermesine

Benden güçsüz olduğu için onu ezmeme,
Sırf ben büyük, o küçük olduğu için onun üzerinde baskı kurmama;
Onun, sırf çocuğum olduğu için bana karşı güç kullanmasına

Uzlaşmacı, çözüm üreten, sabırlı;
Hoşgörülü ve ılımlı olmama…
VRS

…ve
Aramızdaki ilişkinin çıkarsız, içimizden geldiği gibi, olabilecek en doğal haliyle yaşanmasına,
Benim ve babasının onu olduğu, onun da bizi olduğumuz gibi sevmesine,
Birbirimizin varlığına ve kimliğine her haliyle saygı duymamıza yardım et.
Âmin

Bunu takip ettigim bir blokta okudum ve cok beğendim...kayıtlara geçsin canım ogluma

canım gaz değil o kızın kızın:)benimde bu haftaya kadar hislerim hep ordandı..

canım gaz değil o kızın kızın:)benimde bu haftaya kadar hislerim hep ordandı..

Ay yerim ben o pıtpıtları Ecemciğim,bende Ceylin gibi düşünüyorum uykucu prensesin anne ben buradayımm diyor Maaşallah kuzucuğuna

bizimde salı günü şeker yüklememiz var...oğlumu da çooook özledimm...hadi salı gell artıkk

Ewet o bebek :))

Günaydın oğlum bakalım kaç gün kalmış 1 ay var artık doktora gitmemize cok şükür sağlıkliyiz kuzucumm

Sabredin beklemem gerekiyor muhteşem gelişini..

ya ben bebeğimin odasını bütün eşyalarını herşeyini almak istiyorum artık
şu ocak gelsin artık ya
çok sabırsızlanıyorum.
kapıdan bakınca boş bir oda değil dolu dolu görmek istiyorum
4 ay kaldı geçmek bilmiyor hayu

bide ben tekmeleri artık göbek deliğim de hissediyorum,yukarı çıkıyo

uyku sorunu maalesef bi çoğumuzda var bende dahil çok kötü sürekli uyanıyorum bölük pörçük iş için de çok erken kalkıyorum 6,30da ayaktayım çok zor valla sabır diyorum.

Dilem nerelerde kızlar? Epeydir yazmıyor sanırım. Merak ettim. Bir sıkıntı yoktur umarım... :44:

canımmmm iyiyim çok şükür burdayım işyeri taşınması şu bu derken anca :)

canımmmmm gözünaydınnn bebişin o yerim ben onun pıtını pıtttığınıııı maşallah iyi hadi bakalım artık durmaz Allahın izniyle. Maşallah diyeyim benimki en fazla 1 saat hareketsiz duruyo yaramaz tosba :)

ahh canım 8 aylık bebişi olan arkadaşıma söyledim ben bunu vakit geçmiyo diye kes sesini de otur dedi gece hiç uyumadım sabah 6dan beri de ayaktayım kıymetini bil tadını çıkar diyo :))

Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin hepimizin inşallah.

“Allâhü Teâlâ’nın senin için yaptığı taksîme râzı ol. Böyle yaparsan insanların en zengini olursun.” (Hadîs-i Şerîf)
Hayırlı cumalar kızlar...

tetenoz oldum iki gün oldu kolumun ağrısı bugün çok az hafifledi yukarı kaldırınca hala ağrıyo ama detaylı ultrasonda yaptırdık çok şükür herşey yolunda çok şükür şeker yüklemem de yapıldı oda iyi kısacası maşallah herşey yolunda darısı hepinizin başına :)

kızlar bu aralar benim sürekli karnım ağrıyo , birde ağzımda iğrençççç bir tat var dayanamıyorum dilimin arkasında iki yan tarafta ööööögggghhh çok kötü:2::2::2::2:

cnm senle günlerimiz yakın bende 1 haftadır hissediyorum sanki bağırsak haraketine çok benziyo ama göbek deliğinine yakın bazen derinden bazende net pıt pıtlar geliyo. çok değişik ve güzel bir şey ya . insan hep yapsın istiyo.

cnm bnmde bgn detaylım wardı bende de sorun yok çok şükür.. dr um ilk bana da kız demişti gittim kız kıyafetleri aldım herkese kız dedim sonra erkek dedi bende muallakta kaldım bgn de kesin erkek olduğunu öğrendim bende ilk öğrendiğimde bi tuhaf oldum ama bu fikre çabuk alışırsın hatta daha da çok sevinirsin ben şuan çok mutluyum ne olursa olsun bnm yawrum ayrıca ikinci çocuk hakkımı da garantiledim sakın sakın üzülmee sağlıklı olsun yeter cnm ii bak oğluşunaa

bakalım cnm,pazartesi yada salı gidicem doktoruma,kontrolüm var.
ama böyle bi kız bi erkek insan allak bullak oluyo ve güvenini kaybediyo.şimdi doktorum yine kız derse hiç şaşırmamm.
detaylıda kesin erkek dediler ben yinede acaba diye bir şüpheyle yaşıyorum.Önemli değil atık kız erkek,sağlıklı olsun yeter bana

Bizdede erkeğe ev bark yapılır evlenirken.(gerçi kızada yapılıyor ama erkek kadar şart değil)her duyan vah suzan daha çok çalışacaksınız vs...
diyorum birde ikinciside erkek olursa durma çalış çalış :)

bunun sünneti var,askerliği var,düğün dernek, evi var.Erkek dahamı masraflı ne

17 kasım 2012 cumartesi yani bugün buluşuyoruz...Mekan Zafer plaza ykm üst katında makaronide saat 13:30...Gelebilecek annişleri bekleriz. hep birlikte yemek yiyicez...

Arkadaşlar merhaba beni hatırladınız mı bilmiyorum ama birkaç haftadır giremiyorum buraya.Bir sürü şey yaşadım. Ancak yazacak gücü kendimde bulabildim.
15 gün önce doktorum beni ikizden ikize kan tranfizyonu nedeniyle acilen çapaya yönlendirdi. Orada bana bebeklerimin durumunun kötü olduğu ve müdahale edilmezse 1-2 hafta içinde ikisini de anne karnında kaybedeceğim söylendi. Acilen lazer operasyona alındım ve bebeklerin arasındaki damarlar lazer ile kurutuldu. Ama malesef küçük olanın kalbi fazla dayanamadı. Şimdi diğerinin yaşaması ve sağlıklı doğması için dua ediyoruz. Çünkü onun da riski henüz geçmedi. Allah kimseye böyle birşey yaşatmasın, çok zor bir süreçten geçtim ve hala da geçiyorum.Dualarınıza ihtiyacım var.

offf çok üzüldüm canım ama nolur yüreğini ferah tut. Allahım sana ve bebeğine yardmcı olsun.
inşallah sağlıkla kavuşacaksın dualarım seninle.

Canım Allah yardımcın olsun hep duamdasın inş.bugünler de geçecek...

canım benım allah melegını sana bagıslasın dualrımız senınle ınsallah bebegını saglıkla sıhhatle kucagına alacaksın kalbını ferh tut tatlım sen ve bebegın allaha emanet olun

kızlar ben bu ara fazla gıremıyorum foruma ama ıyı haberlerınızı aldıkca cok mutlu oluyorum bu arada ben hala ogrenemedım cınsıyetını melegımın cunku benım sıpam ayaklarını baglamıs oturuyor goremedık bır turlu ama saglıklı ya hersey yolunda ya gerısı onemlı degıl

cnm neler yaşamışsın öyle ya çok geçmiş olsun,çok üzüldüm,herşeyden önce sağlık işte.
inşallah bebişin iyi olur,

çook geçmiş olsun canım allahım inşallah kardeşinin ömrünü diğerine verir allahtan ümit kesilmez dualarım hep seninle inşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…