2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
slm kızlar bugün dr kontrolümüz ve seker yüklememiz iyi geçti çok şükür bir dahaki kontrol 1 ay sonra şimdiden gün saymaya basladım :) herkes iyidir umarım..

bende kedi yok ama toksoplasms pozitif çıktı.umarım bebeğimize bulaşmamıştır

cnm ablamında pozitif çıkmıştı,hamilelik öncesi kaptığın için bir sorun yaratmıyor,hamileliğin özellikle ilk 4 ayında kaparsan o zaman sorun olabiliyor.
Ayrıca bilinen büyük bir yanlış var,toxo kedilerden ziyade yediğimiz yiyeceklerden daha çok bulaşıyor,
iyi yıkanmamış meyve sebzeler,çiğ et,salam,sucuk,sosis gibi gıdalarda kapma ihtimali bir kediden kkapma ihtimalinden daha büyük
sende muhtemelen gıdadan kapmışsındır.
31 yaşındayım kendimi hatırladığı ilk anılarımda bile kedilerim var:) evde sokakta her yerde her zaman mutlaka bir hayvanım vardı
kendime hayret ettim toxom negatif çıkınca

benim gebelğin 10. haftasındaki testte avidite %35 çıktı.yani yakında geçirilmiş enfeksiyon.emin değliz ne zaman geçirdiğimden.11. hafta antibiyotik kullanmaya başladım 23. hafta bitrdik.amniyosentez yaptırmadık gebeliğe son vermek istemediğimizden...Allaha sığınıp bulaşmamış olmasnı sağlıklı olmasını dileyerek bekliyoruz.

slm kızlar bugün dr kontrolümüz ve seker yüklememiz iyi geçti çok şükür bir dahaki kontrol 1 ay sonra şimdiden gün saymaya basladım :) herkes iyidir umarım..
ben de bi kere şeker yüklemesi yaptırdım bidaha yok çok şükür. ayın 25ini sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi görmek için. İnsan özlüyor di mi? :)

ben de bi kere şeker yüklemesi yaptırdım bidaha yok çok şükür. ayın 25ini sabırsızlıkla bekliyorum bebişimi görmek için. İnsan özlüyor di mi? :)
yaa hemde nasıl... şimdiye kadar 15 de bir gittiğim için 1 ay çok uzun geldi... aman çok korkmuştum şeker çıkacak diye.. çok kilo aldım çünkü.. şükürler olsun çıkmadı.. demekki kiloyla ilgili değilmiş...

ben martık ilk haftası doğum yapacam allahın izniyle daha kontrole gitmedim şeker için acaba nasıl yapılıyor şeker tahlili

Günaydın anneler 2.kez şeker yüklememi yaptırdım. Sonuç açlık şekerim 95 tokluk şekerim 88 çıktı. Doktorum çok iyi olduğunu söyledi. Şimdiye kadar 3 kilo aldım. Ama bebeğimin suyu biraz fazla onunda yapısal olabileceğini söyledi. Bugünde 2. Doz tetanoz aşımı olacağım. 29 aralıkta tekrar doktoruma gidip Masalımı prensesimi göreceğim.

cnm yediklerinden mi yoksa kedin mi var

cnm yediklerinden mi yoksa kedin mi var

yooo yıllar önce çok besledim ama şimdi alakam yok.erzurumdayız et yemeye gittğimizde çokta pişrilmiyo belki ondan belkide yazın kendi bahçemizden bir domates yedim yıkamadan.aklıma gelmiyo başka.domatesi gebeyken yedim

Bugün kızımın odası geliyor çok ama çok heycanlıyım eşyalarınıda yavaş yavaş yıkamaya başladım artık can sıkıntısı diye bişeyim kalmayacak prensesimin eşyaşlarını ütüleyip yerleştireceğim sonra hayırlısıyla günler geçip kış günü güneşimiz doğacak :)

ben martık ilk haftası doğum yapacam allahın izniyle daha kontrole gitmedim şeker için acaba nasıl yapılıyor şeker tahlili
aç karınla gelmemi istedi dr. açken kan aldılar.. sonra 2 bardak şekerli su içirdiler.. 1 saat sonra tekrar kan aldılar.. 24 ve 28. haftalar arasında yapılıyormuş.. sen kaçıncı haftadasın cnm?

hayırlı olsun cnm.. bizde cmt günü aldık kızımın odasını.. 1 ay sonra gelecekmiş.. ayy çok heyecanlanıyorum rabbim hayırla,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah yavrularımızı.. odasının fotolarını bekliyoruz mutlaka..

doktor bana da 15 de bir gel diyordu ama benim gitmem yine 1ayı buluyordu.kaç kilo aldın ki ayıptır sorması

sağol tatlımm allaha hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bebişlerimizle güle güle iyi günlerde kullanırız inşallahh odası yerleşince muhakkak foto koyacağım canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…