hiçbir sey... seker testimde normal çıktı çok şükür... ama ben tüp bebek tedavisi olduğum için çok hormon ilacı kullandım.. sonrasında 4 ay hiç kalkmadan yattım.. şimdide pek dışarı çıkmıyorum korkudan genelde yatıyorum.. bu kiloyu almam normal aslında..canım 14 kilo için doktorun ne diyor?
hiçbir sey... seker testimde normal çıktı çok şükür... ama ben tüp bebek tedavisi olduğum için çok hormon ilacı kullandım.. sonrasında 4 ay hiç kalkmadan yattım.. şimdide pek dışarı çıkmıyorum korkudan genelde yatıyorum.. bu kiloyu almam normal aslında..
yooo yıllar önce çok besledim ama şimdi alakam yok.erzurumdayız et yemeye gittğimizde çokta pişrilmiyo belki ondan belkide yazın kendi bahçemizden bir domates yedim yıkamadan.aklıma gelmiyo başka.domatesi gebeyken yedim
hayırlı olsun cnm.. bizde cmt günü aldık kızımın odasını.. 1 ay sonra gelecekmiş.. ayy çok heyecanlanıyorumrabbim hayırla,sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah yavrularımızı.. odasının fotolarını bekliyoruz mutlaka..
sağol tatlımm allaha hepimize iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah bebişlerimizle güle güle iyi günlerde kullanırız inşallahh odası yerleşince muhakkak foto koyacağım canım:)
haklısın canım tüp bebekte kilo almak çok normal ama korkuyla yaşama hep iyi düşün iyi olsun kiloda verilir bebeklerimiz iyi olsun. bende kilolu hamileliğime başladım normaldede çok rahat kilo alan biriyim ama şimdiye kadar sadece 2,5 kilo almışım benimde doktorum az olduğunu söyledi.
Doktor bişey demediyse dert etme canım nasıl olsa doğumdan sonra koşuşturup durucağımız için o kilolarda gidecek. yeter ki bebişlerimiz iyi olsun annecik14 kilo aldım cnm..
haklısın canım tüp bebekte kilo almak çok normal ama korkuyla yaşama hep iyi düşün iyi olsun kiloda verilir bebeklerimiz iyi olsun. bende kilolu hamileliğime başladım normaldede çok rahat kilo alan biriyim ama şimdiye kadar sadece 2,5 kilo almışım benimde doktorum az olduğunu söyledi.
ewet kızlar ben dert etmiyorum aslında kiloları.. yeterki bebeğim iyi olsun.. önümüzdeki yıl allah izin verirse çalışmaya devam etmek istiyorum.. bebek ve özel okul yeteri kadar koştururken bişi kalmaz herhaldeDoktor bişey demediyse dert etme canım nasıl olsa doğumdan sonra koşuşturup durucağımız için o kilolarda gidecek. yeter ki bebişlerimiz iyi olsun annecik
cnm biz akbebe mobilyadan aldık.. büyüyen beşik,yatağı ve 4 kapaklı dolap 2500tl.. 1 ay sonra teslim edeceklermiş.. dur mağazada çektiğim fotoyu koyayım...Canım hayırlı olsun, sağlıkla güle güle kullansın inşallah bebişin. Biz de gezindik cumartesi günü, belki de karşılaşmışızdır :)) Nerden aldınız, ne kadar anlatsana biraz
Hayırlı olsun canım. Allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin. Nasıl bir model aldın, fiyatlar nasıldı? Biz de alacağız kısmetse birkaç hafta sonra
Ben de çalışmak istiyorum ama bakalım bebişime kim bakacak?Ne öğretmeniydin canım?ewet kızlar ben dert etmiyorum aslında kiloları.. yeterki bebeğim iyi olsun.. önümüzdeki yıl allah izin verirse çalışmaya devam etmek istiyorum.. bebek ve özel okul yeteri kadar koştururken bişi kalmaz herhalde
Ayy çok tatlıı güle güle güzel günlerde kullanın inş. Bebek arabası,bebek eşyaları falan nerden bakıyorsunuz?Uygun ve güzel eşyalar olan yerler keşfedersek haberleşelimcnm biz akbebe mobilyadan aldık.. büyüyen beşik,yatağı ve 4 kapaklı dolap 2500tl.. 1 ay sonra teslim edeceklermiş.. dur mağazada çektiğim fotoyu koyayım...Eki Görüntüle 573713
tşk ederiz cnmBen de çalışmak istiyorum ama bakalım bebişime kim bakacak?Ne öğretmeniydin canım?
ben sınıf öğretmeniyim cnm... kpss mağduruyum.. 6 yıl özeldde çalıştım bu yıl bebeğim için ara verdim.. temposu çok ağır çünkü.. bu yıl doğuda öğretmenlerin yasadıklarından sonra esim kpss olayı bitmiştir dedi.. herhalde gittiği yere kadar özelde devam edicem..
kısmetse eğer kv bakacak kızıma.. sen calışırsan bakacak biri varmı bebeğine?
Ayy çok tatlıı güle güle güzel günlerde kullanın inş. Bebek arabası,bebek eşyaları falan nerden bakıyorsunuz?Uygun ve güzel eşyalar olan yerler keşfedersek haberleşelim
amin inşallah cnm... aman hasta olmazsın inşallah....Ecem güle güle kullanın canım en güzel gulerde inşallah
Günaydın oğlum sabah sabah hıçkırık mı tuttu kuzum seni :)
Annende hasta olacak gibi kendi kendimize nazar ettik cokoprensim bakalım kaç gün kalmış
Kayınvalidemle çarşıya çıktıkça ufak tefek bişeyler alıyoruz ama eksikler bitmiyor ki canım.E-bebek mağazası bize çok yakın ama bi türlü fırsat bulup da eşimle gidemedik ki oradaki fiyatlara da bakıcam bi. İnternetten bakıyorum ama bakmakla kalıyorum sadece :)tşk ederiz cnm
ben pek gezinemiyorum o yüzden hiç bakamadım çıkıp.. sağolsunlar annem ve kv aldı bişiler.. birazda internetten aldım.. kalan eksikleride aysenbebe e-bebek gibi herseyin olduğu bi mağazadan gidip tamamlarım diyorum inşallah... sen aldınmı bişiler?
kızlar ben karar veremiyorum çocuk odası konusunda..şu anda boş bir odam var çocuk odası olacak ama kendi odama çok uzak gece sürekli kalkıp gitmek zor olur..o yüzden odama park yatak almayı düşünüyorum..onda da bir süre yatıcak hemen ayıramam yanımdam o yüzden şimdiden yatak odası takımı almam gerekli mi sizce..çok özeniyorum oda hazırlamaya ama kullanamayacağım şeyleri de almak istemiyorum ne yapsam bilemedim
e-bebek mağazasının pahalı olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum.. gerçi çarşıda çok ucuz değilmiş... gittiğinde fiyatları konusunda bilgi verirsen çok sevinirim... gezemediğim için 1 mağazadan toplu almayı düşünüyorum bakalım....Kayınvalidemle çarşıya çıktıkça ufak tefek bişeyler alıyoruz ama eksikler bitmiyor ki canım.E-bebek mağazası bize çok yakın ama bi türlü fırsat bulup da eşimle gidemedik ki oradaki fiyatlara da bakıcam bi. İnternetten bakıyorum ama bakmakla kalıyorum sadece :)
ben bebeğin yatak odasında yatmama taraftarıyım... çocuğun bir an önce odasına alışması gerekiyor bana göre... üniversitede gelişim hocamızda aynı seyi söylerdi hep.. birde karıkoca arasında yasananlar çocukla aynı odada olmamalı.. bebek nasılsa anlamıyor diye düşünmek çok yanlış.. bununla ilgili yapılan çalışmalar var.. ben odasına çekyat koydum orada yatıcam.. birçok arkadasımda öyle yaptı.. çok da olumlu sonuçlarını gördük.. tabii imkanlar dahilinde hersey.. oda yapma imkanı yoksa o baska ama dediğim gibi çok dikkatli olmak gerekiyor..naçizane paylaşmak istedimkızlar ben karar veremiyorum çocuk odası konusunda..şu anda boş bir odam var çocuk odası olacak ama kendi odama çok uzak gece sürekli kalkıp gitmek zor olur..o yüzden odama park yatak almayı düşünüyorum..onda da bir süre yatıcak hemen ayıramam yanımdam o yüzden şimdiden yatak odası takımı almam gerekli mi sizce..çok özeniyorum oda hazırlamaya ama kullanamayacağım şeyleri de almak istemiyorum ne yapsam bilemedim
Evet canım çarşıda da fiyatlar aynı hemen hemen.Pazarlık kabiliyetin varsa avantajlı oluyor biraz bende de o yok işte :) Gittiğimde fiyatlar konusunda bilgi veririm. Sen niye gezemiyorsun?e-bebek mağazasının pahalı olduğunu söylüyorlar ama bilmiyorum.. gerçi çarşıda çok ucuz değilmiş... gittiğinde fiyatları konusunda bilgi verirsen çok sevinirim... gezemediğim için 1 mağazadan toplu almayı düşünüyorum bakalım....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?