2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
cnm bebeğinin iyi olmasına cok sevindim masallah kuzucuğa... inşallah önemli değildir suyun azalması.. inşallah vaktinde sağlıkla alırız yavrularımızı

Kızlar bunu aldık geçen hafta
380 lira
sıfır aydan 18 kiloya kadar
3 yaşa kadar götürürü bizi rahat :)
anneannemizin hediyesi Koraya :)

Eki Görüntüle 568239
cnm iyi günlerde gezsin koray pasamız inşallah
bendde araba konusunda bir türlü karar veremiyorum.. 0 aydan itibaren kullanılanlar travel mı oluyor? bu arabanın markası ne bu arada? pusetlimi?

çok teşekkür ederim canım...

hepsi bi günde alınır merak etme bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah hepsi olur... benim göbek deliğim çok çukurdu zaten o yüzden çıkmadı ama yüzeye yaklaştı gerildi iyice :)

inşallah ciddi bi sorun diğildir düzelir canım Allah yardımcın olsun, bebeğin sağlıkla zamanını bekleyip doğsun inşallah... sen de endişe etme...

Canım odayı teşhirde gördüm zaten inceledim.kataloğunu aldım netten baktım formini zaten sadece bebek ve çocuk odası üreten bir marka yani evkurun kendi ürünü değil bende senin gibi düşünüyorum evkur konusunda ama netten bakarsan evkurla doğrudan bi ilgisi yok bu markanın birçok ilde farklı mağazada satışı varmış. izmirde buldum oraya da bakıcam.Ama belis denilen markayı da inceledim o çok kalitesiz geldi çok yaygın ama kulp elimde kaldı bakarken....Caploonba güzel nette sitesi de var ben mağazada gördüm çok orjinal odaları.,İstanbulda değilim canım.orda olsam seçenek çok tabii.sağlıklı mutlu günler bebişlerle :)

cnm iyi günlerde gezsin koray pasamız inşallah
bendde araba konusunda bir türlü karar veremiyorum.. 0 aydan itibaren kullanılanlar travel mı oluyor? bu arabanın markası ne bu arada? pusetlimi?

chicconun cnm markası

sıfır aydan demek arkası komple yatabiliyor demek,6 aya kadar oturamıyolarya,dayanma yeri tam iniyosa sıfır aydan itibaren oluyor.
pusetten kastın ek olarak ana kucağı da varmı ise,yok cnm
onlar işin içine girince 800 civarından başlıyo fiyatlar
büyüklüğüne gelince arabanın bagajına tam oluyo :) polo araba bagajı küçük
büyük arabalara hayli hayli olur.
her çocuk arabası travel oluyor ama kimisi çok büyük ve katlaması açması zor oluyor.
ablamda var,çok büyük ağır ve açmak kapamak zor,6 aydan sonra kullanmadılar zaten.baston aldılar

günaydın kızlaaaaar :)
bnim göbüş gitgide büyüyor her sabah sanki daha şişko uyanıyorum
uyku sorunlarınızdan bahsetmişiniz bende de aynı durum söz konusu gece çiş nöbetindeyiz :)
hazırlıklarınız nasıl,öneriler var mı?

Benimde ayda bir acaba ara çok mu diyordum normalmişşşş.son zamanlar kontroller artacak sanırım değl mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…