Merhaba kızlar
Biraz önce hastaneden geldim yine. Bebek toplamış kendini dedi doktor ama bu sefer de suyum çok azalmış. Nedenini anlayamadı birtürlü.Yarın yine gideceğiz hastaneye. Çok korkuyorum kızlar erken doğum olmasından.Dua edin lütfen.
cnm iyi günlerde gezsin koray pasamız inşallah
bendde araba konusunda bir türlü karar veremiyorum.. 0 aydan itibaren kullanılanlar travel mı oluyor? bu arabanın markası ne bu arada? pusetlimi?
canım sen bağcılar medipol hastanesi cevap attı demişsin ama yanlışın var senin mail gönderdiğin ve cevap veren hastane koşuyolu medipol hastanesi bende seninle aynı mail adresine mail yazıp fiyatları sordum birol bey diye biri cevapladı ve sana verilen aynı fiyatları vwerdi banada. Bağcılar medipol hastanesinlede tekrardan görüştüm ben orada benim dediğim gibi normal doğum 550 tl sezeryan 1250 tl
selam kızlar herkes bişeyler almış ne güzel.hiç hevesim yok benim niyeyse hala, korkuyorum bir şeyler ters gidecek diye sanırım.progestana devam ediyoruz 200mg a çıkarttı doktor.erken doğum riskimiz varmış hala.galiba doğuma kadar geçmeyecek diken üstündeyiz hep(..kasılmalarım fazlalaştı,ağrılarımda çok var...merak ediyorum göbek deliği çıkan oldu mu hiç??
hepsi bi günde alınır merak etme bebeğini sağlıkla zamanında kucağına alırsın inşallah hepsi olur... benim göbek deliğim çok çukurdu zaten o yüzden çıkmadı ama yüzeye yaklaştı gerildi iyice :)
Merhaba kızlar
Biraz önce hastaneden geldim yine. Bebek toplamış kendini dedi doktor ama bu sefer de suyum çok azalmış. Nedenini anlayamadı birtürlü.Yarın yine gideceğiz hastaneye. Çok korkuyorum kızlar erken doğum olmasından.Dua edin lütfen.
slm cnm oda güzel fakat ev krun mbilyası pek kaliteli değil tahtası sunta mutlaka bi yerinde gör derim ben. birde eğer istanbuldaysan ataşehirde fetih mobilyacılar çarşısı var oraya git , ben tüm mobilyamı ordan aldım modokoyla kalite ve ürünler aynı hatta ürünleri bunlar yapıp oraya veriyormuş . ayrıca istediğin herhangi bir yerden beğendiğin mobilyayı da yaptırabilirsin . cnm herşey gönlünce olsun sağlıkla kucağına alırsın inş bebişini :)
Canım odayı teşhirde gördüm zaten inceledim.kataloğunu aldım netten baktım formini zaten sadece bebek ve çocuk odası üreten bir marka yani evkurun kendi ürünü değil bende senin gibi düşünüyorum evkur konusunda ama netten bakarsan evkurla doğrudan bi ilgisi yok bu markanın birçok ilde farklı mağazada satışı varmış. izmirde buldum oraya da bakıcam.Ama belis denilen markayı da inceledim o çok kalitesiz geldi çok yaygın ama kulp elimde kaldı bakarken....Caploonba güzel nette sitesi de var ben mağazada gördüm çok orjinal odaları.,İstanbulda değilim canım.orda olsam seçenek çok tabii.sağlıklı mutlu günler bebişlerle :)
cnm iyi günlerde gezsin koray pasamız inşallah
bendde araba konusunda bir türlü karar veremiyorum.. 0 aydan itibaren kullanılanlar travel mı oluyor? bu arabanın markası ne bu arada? pusetlimi?
sıfır aydan demek arkası komple yatabiliyor demek,6 aya kadar oturamıyolarya,dayanma yeri tam iniyosa sıfır aydan itibaren oluyor.
pusetten kastın ek olarak ana kucağı da varmı ise,yok cnm
onlar işin içine girince 800 civarından başlıyo fiyatlar
büyüklüğüne gelince arabanın bagajına tam oluyo :) polo araba bagajı küçük
büyük arabalara hayli hayli olur.
her çocuk arabası travel oluyor ama kimisi çok büyük ve katlaması açması zor oluyor.
ablamda var,çok büyük ağır ve açmak kapamak zor,6 aydan sonra kullanmadılar zaten.baston aldılar
günaydın kızlaaaaar :)
bnim göbüş gitgide büyüyor her sabah sanki daha şişko uyanıyorum
uyku sorunlarınızdan bahsetmişiniz bende de aynı durum söz konusu gece çiş nöbetindeyiz :)
hazırlıklarınız nasıl,öneriler var mı?