2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
25+2 hamileyim.
3 yaş+9 aylık bir oğlum var bir oğlum daha olacak inşallah.
izmirde oturuyorum.herkese sağlıklı doğumlar dilerim..

slm arkadaslar dr bana 3 hafta sonra erken dogum riski olmasın die ciger geliştirici ilac verecegini söledi ama ben bi anlam veremedim bu ilac her gebeye verilir mi yoksa bi sorun gördüde bana mı sölemedi anlamadım ben şimdi :26:

selam,

bence bu soruyu dr una sor en iyi o rahatlatır seni..

cnm iğneyi erken doğum riskine karsı yapıyorlar die biliyorum sana ne dedi peki

Merhabalar kızlarrrr bugün nasılsınız hergeçen gün bizi bebişlerimize yaklaştırıyor heycanım kat ve kat artıyor çok merak ediyorum yavrumu sizlerde öylemisiniz?

Bende çok merak ediyorum miniğimi.
Minicik ellerini tutmak, kokusunu içime çekmek istiyorum..
Allah herkese hayırlı doğumlar nasip etsin..

Merhabalar kızlarrrr bugün nasılsınız hergeçen gün bizi bebişlerimize yaklaştırıyor heycanım kat ve kat artıyor çok merak ediyorum yavrumu sizlerde öylemisiniz?

Ayy özlenmezmi nasıl özlüyorum Allah tan hareketleri var otekme attıkca korkularım bitiyor ama özlemim devam haftaya inşallah randevumuz var görücem kızım nazar:

ayy özlenmezmi nasıl özlüyorum allah tan hareketleri var otekme attıkca korkularım bitiyor ama özlemim devam haftaya inşallah randevumuz var görücem kızım nazar:

24 yaşındayım annem halen her sabah beni arıyor uyandımmı iyimiyim diye eşimle dışarı çıktığımızda bile eve döönünce mesaj attırıyor hamile kalana kadar anlamıyordum onu ama artık çok iyi anlıyorum evlat korkusu çok kötü insan kendini alıkoyamıyor. şuan içimizdeler ve bize tek tepkileri tekmeleri hareketleri 1 saat oynamasın eşimin başının etini yiyorum doktora gidelim diye ama annesini anlıyor kuzum hemen tekmeliyor sonra dünyalar benim oluyor. Artık haftalar ilerledikçe dahada heycan var kilosu nasıl boyu nasıl ciğerleri geliştimi nasıl doğacak rahat olacakmı kime benziyecek derken günleri geçiriyorum. Inşallah hepimiz vaktinde hayırlı doğumlar yaparız.

annelik artık bir ömür karşılıksız fedakarlık şükür rabbime bunu hissetmek bile mucize
ben sanırım paranoyak olurum :)

Ben çok özlüyorummm.O ultrasondan hiç kalkasım gelmiyor ya Bu haftalarda tekmeleri daha sıklaştı o tekme attıkça garip bi sevinç sarıyor beni :) Bir de doğum düşünceleri sardı beni acaba doğum nasıl olucak falan gün boyunca aklımdan çıkmıyor

selam canım ben çift rahimliyim o yüzdende erken doğum riski oluyormuş bana da bu hafta sonu gidince iğne başlanacak.herkese deil sadece riski olanlara yapılıyor bu iğne.doktor riskin konusunda bnişey söylemedi mi?

kızlar ilk çatlak haberi benden gelsin
göbek deliğimin bi 4 parmak altı gibi incce ince 5-6 yerde pembe çizgilerim oluştu son iki günde
hiç ummadığım bi yerden vurdu
mustela kullanıyodum 2 günde bir,demekki yeterli gelmemiş
artık sabah akşam sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…