2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

çok geçmiş olsun cnm,
şimdi rahim ağızının kısalığı normale döndümü pekki
yoksa aynı tehlike devam ediyormu hala

350 liraya aldm cibinliği uyku seti içinde resim paylaşamıyorum çünkü suan kaynımın dükkanında duruyor evde yerler değişicek sonra gelicek:) ama bana en mantıklısı mini beşik gibi geldi

ben odasına büyüyen karyola ve gardrop alıcam ama o dada hemen yalnız yatıramam o yüzden yatak odası için bişey almam lazım, işte o sallanan mini beşikleri beğeniyorum ben de, satan mağazalar en fazla 6 aya kadar kullanıılacağını söylüyo onları ama mecbur o tarz bişey lazım, ben beğendiğim modelin resmini gönderiyorum, bu tarz bişey mi seninki de... maskodaki mağazalarda 500 tl civarıydı bunlar uyku seti ve cibinlikleriyle birlikte, sen nerden almıştın...

GÜNAYDINLAR ;
bende oda takımı alıcam ama kendi yatak odam için küçük park yatak kullanıcam hatta bir arkadaşım vercek 6 ay için ekstra bi ücret vermek istemiyorum :)

Dün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı. Şeker çıkmadı şükür.(Sonuçları doktora göstermeden kendim değerlendirdim ama ) Kızım da 847 gram ve 33 cm olmuş.Nefes alışını gösterdi bana. Şeker yüklemesinden hemen sonra ultrasona girdiğim için çok hareketliydi, doktor ''fena coşmuş bu'' dedi

Ancak doktorun bir söylediği kafamı karıştırmadı değil. Plesenta biraz aşağıda dedi. ''Yani?'' dedim, doğum kanalını kapatmıyor sorun yok dedi, inşAllah bir sorun yoktur gerçekten. Zira sorun yaşamıyorum hamileliğimde şükür.

Yalnız şu aralar burnum tıkanıyor sürekli, yatınca nefes almakta zorlanıyorum, doktor damla verdi, biraz rahatlarım umarım. Sizde böyle bir şey var mı?

maşallah bebeğine canım. plesanta için banada aşağıda demişti doktor, sanırım 16.haftadaydım o zaman. hatta bayram tatiliydi yola çıkıcaktım ertesi gün. gebeliğin ilerleyen haftalarında yerine gelecektir, sorun edilecek birşey değil şuan için dedi. ama ben eve gelince netten birsürü şey okudum bununla lgili ve kendimi bayağı korkuttum. sonra acaba yola çıkmasam mı, bişey olur mu vs vs tedirgin oldum. ama sonra riskli bir durum olsaydı doktor söylerdi, bile bile yolculuğun sakıncası yok demezdi dedim ve gittim. 3hafta sonra dönüp doktora gittiğimde normal yerine çıkmıştı, herhangi bir sorun yaşamadım yani. gebelik boyunca hareket edebilirmiş o. sanada doktorun riskli bir durum söylemediyse kendine boşuna sıkıntı yapma, hele netten hiç okuma, hepsi felaket senaryosu. en kısa zamanda yerine çıkacaktır inşallah...

Sağolasın canım.

Evet doktor sorun yok dedi, ben de ona güvendim. :)

Ultrasonda yüzü bize dönüktü gözlerini burnunu gördüm kuzumun. Doktor ''burnu babasına benziyor'' dedi, eşimin havasından geçilmiyor şimdi :)

çok güzel bir duygu onu görmek ya, bizede geçen hafta yüzünün renkli bir ultrason resmini verdi, yüzü çok güzel olucak, çok güzel burnu var dedi. şimdi her akşam hadi kızımıza bakalım deyip resme bakıp duruyoruz, nerdeyse çerçeveletip asıcaz duvara ama kimseye benzetemedik biz henüz:)

Arkadaşlar İzmir'den bebek alışverişi yaptık.Barış bebe ve mina bebeden.Çok uygun hem aradığınız herşeyi bulabiliyorsunuz.Daha alınıcaklar var tabii.Park yatal aldık Stork marka nakit 100 tl nette 150 civarı.müzikli ışıklı gayet güzel malzemesi de. ilk 6 ay yanımızda yatması ve tatile giderken götürmek için aldık oda yapıcaz aslında.Bu adığımız park yatak.STORK Raylco Oyun Parkı - Mavi - Ürün Kategorileri Nuk yeni doğan emzik,avent 2li kutulu 3-6 ay emzik,bebitof banyo havlusu,tulum,chicco göğüs pedi,uni baby ıslak mendil,patik,organik çorap. Bebek arabaları da uygundu kraft vivid 200,baby max ana kucaklı araba 290 dı.kararsızk aldık.Belki ana kucağını alıp arabayı doğumdan sonra alırız 3 aydan itibarenAnnemin aldıkları ;Taç bebek battaniyesi,çıtçıtlı battaniye,kundak şeklinde ayıcıklı çıtçıtlı battaniye,disney 6-9 ay çıtçıtlı badi,idil bebek havlusu,bebitof 10 lu hastane çıkışı,patik,çorap,alt açma,ben 5 li bir takım da aldım başka hastane çıkışı almıycam.netten mothercare 5 li 0-3 ay çıtçıtlı bazi,2 tane ayaklı patik alındı.bir tane portbebe var kayınvalidem getirdi yün hırkalar.Göğüs pompası manuel almayı düşünüyorum ilk etapta wee yada bebedor,bakım ürünleri sebamed nette buldum en uygun eczanemizde diye bir sitede ordan sipariş vericem.
Sizlerin fikrini almak istiyorum park yatak aldık benim alıcağım takım çocuk odası gibi beşiği de var yatağı da ben beşik alıcaktım ama acaba yan korumalı bazalı yatağını mı alsak park yataktan sonra yatağına geçiririz beşik alırsam 3-4 sene sonra yatak almak durumunda kalıcaz.Birde ben 5-6 ay sonra odasına geçirmeyi düşünüyorum park yatağı da oraya alıp bazen gerektipğinde bebeğin yanında aldığımız yatakta yatabilirim.hem çocuk odasında otrurucak bir yerim yok bebeğin alt açma giydirme için hep başka odaya götürmek zoruna kalıcam mobilya beşişte ama yatak alırsam emzirmede bebeği giydirirken kullanırım diye düşündüm.sizce çocuk kaç yaşında yatakta yatmaya başlar?? 2 yaşında falan bu yatakta yatamazmı beşik alırsam sonra koyucak yer yok.ne yapsam sizce aileler alıyor odayı yetrmezse biz de ekliycez üstüne.sizce park yatakla idare ediyim sonra yatağa mı yoksa beşik alıyım mı.yatağın resmini paylaşıyorum lütfen fikir verin arkadaşlar çok kafam karıştı.sevgiler..

Eklentiler

• $125318.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 43

cnm benimde aşağıdaydı,21 den sonra normale çıkmıştı.doktorum düzelmezse normal doğum yapamıycaksın dedi,rahim ağızını kapattığı için ama seninki kapatmıyomuş.ağır kaldırma cinselliğe de dikkat et demişti bana o kadar.

bu gün ibs fuarına gittim,hayal kırıklığı oldu
hiç bir şey yok,yarın gitmeyi düşünüyosanız boşuna para vermeyin derim

belis kardelen bebek odası acaba odanız geldimi beşiğinden memnunmusunuz bende aldım ama katoloktan seçtm yani yakından görmedim bilgi verirseniz sevinirim

evet odamız gedi yerleştirdik çoğueşyamızı ürün olarakta memnun kaldık beşiğide gayet iyi bizi en az 3-4 yıl idare eder.

ay canım ya çok güzel bebeğininin odası kızının adını masalmı ben kızıma bir oda hazırlamadım inşallah kendi evime çıkınca odasını kurmak istiyorum .bu yüzden şimdilik oyunparkı aldım yanımda dursun diye.ama takımını görüncede kıskandım doğrusu bebişime mahcup hissettim ben ya şimdi

kızlar aranızda mide yanması problemi yaşayan var mı

ben yaşıyorum yaklaşık iki aydır, doktora söylediğimde renin şurup verdi eşim kullanmamı istemedi ne de olsa ilaç diye, ben her yandığında süt içiyordum 1 saat etkili oluyodu sonra yine başlıyordu doktora tekrar sorduğumda ilaçı boşuna kullanmayıp kendine eziyet etmişşin dedi sonra aldık baya etkili günde 4 ölçek diyor ama bana 1 tane yetti en azından artık gece uyanmıyorum yanmadan dolayı... ben acıyı baharatı hala çok sevdiğim için arada yediğimde oluyor malesef ama dediğim gibi ilaç geçiriyor.

SELAM KIZLARRR cuma kontrolümüz vardı 1036 gr olmuş minikimiz maaşallahh
doktor inşallah 32. haftayı geçer ondan sonra ne zaman doğarsa doğsun dedi pazartesi cğer geliştirici iğneler yapılcak sabah 2 akşam 2 ampul iğne olcam. şekerim çok yüksek çıktı 221 tekrar daha detaylı test yapılcak

anladım cnm geçmiş olsun ben de öyle acılı baharatlı severim onları yedikten sonra oluyodu ama artık normal yesem de oluyor..ben de muz yiyorum rahatlıyorum ama geçici oluyo tabi..özellikle gece oluyo akşam yemeklerinden sonra..ben de doktoruma söyleyeyim ama daha 15 günden fazla var kontrole..

bende reflü var ben uzun zamandır rennie duo şurup kullanıyorum haftada 1 şişe bitiyor.hiç bir zararı yok hatta yanma gribal enfeksiyona neden olablyor.burun tıkanması boğaz ağrısı buna bağlı olabiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…