herkese merhabalar uzun süredir ne okuyordum ne yazabiliyordum size evde istirahatteyim şuanda da abimden yazıyorum size..
bebeğim haftasına göre 1 hafta geride çıkınca perinatalog dr.a göründüm o da serviksin (rahimağzı) kısa olduğunu heran suyumun gelip yavrumu kaybedebileceğimi söyledi..önlem amacıyla hemen araştırma hastanesine gittik kanuni sultan süleyman'a...
2-3 gün serumla takviye aldım sonra da serklajım olduriskli bir işlemdi ama çok şükür iyi geçti.bugün de kontrolümüz vardı artık işe başlayabilirmişim..oğlum hala 1 hafta küçük görünüyo usg.de ama şükür sağlığı keyfi yerinde..
sizler nasılsınız hepinizi çok özledim..pztsi iş başı yapacağım kısmetse daha sık görüşrüz inş.
350 liraya aldm cibinliği uyku seti içinde resim paylaşamıyorum çünkü suan kaynımın dükkanında duruyor evde yerler değişicek sonra gelicek:) ama bana en mantıklısı mini beşik gibi geldi
Dün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı. Şeker çıkmadı şükür.(Sonuçları doktora göstermeden kendim değerlendirdim ama) Kızım da 847 gram ve 33 cm olmuş.Nefes alışını gösterdi bana. Şeker yüklemesinden hemen sonra ultrasona girdiğim için çok hareketliydi, doktor ''fena coşmuş bu'' dedi
Ancak doktorun bir söylediği kafamı karıştırmadı değil. Plesenta biraz aşağıda dedi. ''Yani?'' dedim, doğum kanalını kapatmıyor sorun yok dedi, inşAllah bir sorun yoktur gerçekten. Zira sorun yaşamıyorum hamileliğimde şükür.
Yalnız şu aralar burnum tıkanıyor sürekli, yatınca nefes almakta zorlanıyorum, doktor damla verdi, biraz rahatlarım umarım. Sizde böyle bir şey var mı?
Sağolasın canım.
Evet doktor sorun yok dedi, ben de ona güvendim. :)
Ultrasonda yüzü bize dönüktü gözlerini burnunu gördüm kuzumun. Doktor ''burnu babasına benziyor'' dedi, eşimin havasından geçilmiyor şimdi :)
Dün kontrolüm ve şeker yüklemem vardı. Şeker çıkmadı şükür.(Sonuçları doktora göstermeden kendim değerlendirdim ama) Kızım da 847 gram ve 33 cm olmuş.Nefes alışını gösterdi bana. Şeker yüklemesinden hemen sonra ultrasona girdiğim için çok hareketliydi, doktor ''fena coşmuş bu'' dedi
Ancak doktorun bir söylediği kafamı karıştırmadı değil. Plesenta biraz aşağıda dedi. ''Yani?'' dedim, doğum kanalını kapatmıyor sorun yok dedi, inşAllah bir sorun yoktur gerçekten. Zira sorun yaşamıyorum hamileliğimde şükür.
Yalnız şu aralar burnum tıkanıyor sürekli, yatınca nefes almakta zorlanıyorum, doktor damla verdi, biraz rahatlarım umarım. Sizde böyle bir şey var mı?
belis kardelen bebek odası acaba odanız geldimi beşiğinden memnunmusunuz bende aldım ama katoloktan seçtm yani yakından görmedim bilgi verirseniz sevinirim
Eki Görüntüle 578096 Eki Görüntüle 578095 Eki Görüntüle 578094 Eki Görüntüle 578092 Eki Görüntüle 578093
prensesimizin odasından ilk kareler yapılacak daha çok şey var:)
kızlar aranızda mide yanması problemi yaşayan var mı
ben yaşıyorum yaklaşık iki aydır, doktora söylediğimde renin şurup verdi eşim kullanmamı istemedi ne de olsa ilaç diye, ben her yandığında süt içiyordum 1 saat etkili oluyodu sonra yine başlıyordu doktora tekrar sorduğumda ilaçı boşuna kullanmayıp kendine eziyet etmişşin dedi sonra aldık baya etkili günde 4 ölçek diyor ama bana 1 tane yetti en azından artık gece uyanmıyorum yanmadan dolayı... ben acıyı baharatı hala çok sevdiğim için arada yediğimde oluyor malesef ama dediğim gibi ilaç geçiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?