2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
benimde göğsümde olmuş... 1 haftadır lierac kullanmaya basladım bakalım inşallah artmaz...

Haftanın son is gunü gunaydinnn..

İnşallah güzel bir haftasonu geçirirsiniz sağlıklı yürüyüşler güzel alışverişlerle geçsin bebeklerimizin gelişi biraz daha yaklaşsın..

Çatlak olayı cok can sıkıcı toplamda 18 kg ile rekora koşuyorum ama daha bir çatlak yok akşamları lierac ve kakao yağı kullanıyorum genetik ise annemde bir hayli vardı..ayrıca ergenlikten kalma basenlerimdede bolca var birde karnıma yerleşmezler inşallah..hiçbirimizde de olmasın inşallah

Canımın parçası oğlum hasretle bekliyorummm gelişini ne hayaller ne umutlar bir görsen..belkide hissediyorsun herseyi..babanda bende hazırız...... Bülent ve zümrütun maceraları part Eymen mirza

herkese merhabalar uzun süredir ne okuyordum ne yazabiliyordum size evde istirahatteyim şuanda da abimden yazıyorum size..
bebeğim haftasına göre 1 hafta geride çıkınca perinatalog dr.a göründüm o da serviksin (rahimağzı) kısa olduğunu heran suyumun gelip yavrumu kaybedebileceğimi söyledi..önlem amacıyla hemen araştırma hastanesine gittik kanuni sultan süleyman'a...
2-3 gün serumla takviye aldım sonra da serklajım olduriskli bir işlemdi ama çok şükür iyi geçti.bugün de kontrolümüz vardı artık işe başlayabilirmişim..oğlum hala 1 hafta küçük görünüyo usg.de ama şükür sağlığı keyfi yerinde..
sizler nasılsınız hepinizi çok özledim..pztsi iş başı yapacağım kısmetse daha sık görüşrüz inş.

canım çok geçmiş olsun
Telaşlanma,Allah şifa versin oğluşun da biran önce yetişir haftasına

kızlar park yatak alacak olan var mı?
tercihiniz hangi marka?
ben kraft istiyordum ama önceki modelmiş ve mavisi kalmamış
şimdi başka bir marka yahut model bulmam gerek
tercihlerinizi ve fiyatlarını paylaşır mısınız?

geçmiş olsun canım, Allah korusun bebeğini, sağlıkla kucağına al inşallah...

Geçmiş olsun canım üzme kendini ve bebişi herşey yoluna giricek inş. olumlu düşün.

Park yatak almayı düşünüyorum ben de hoşuma giden kraftın olmuştu 300 tl demişlerdi hatta yarın almaya gidicez. Alıcağın yere söylesen sipariş verip getirirler belki.

graconun modellerine bak bende kraftın ürünlerinden daha kaliteli gibi geldi bnm gözüme titreşimi ışığı müziği vs var bazı modellerinde yanlarında altında kullanmak için bölmeler var alt açma yeri çok aşşada değil diğer modeller gibi rahat kullanım gidip inceledim ben ama park yatağa gerek kalmadı çünkü mini beşiklerden aldım sallanan hem yer hemde odamla aynı renk kırık beyazdı fikrim değişti ondan aldm :)

gecmiş olsun canım...şimdi iyi olmanıza sevindim bir haftalık geriligide takma kafana eminim bebegin en kısa zaman da o arayı kapatır allahım korusun kuzularımızı... [amin ]

bende mart annesi olacağım alahın izniyle günler yaklaştıkça hem seviniyorum hemde korkuyorum sizce normal doğum mu sezeyan mı yardımcı olursanız sevinirim

iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah, ben de o sallanan mini beşikleri beğeniyorum ve yatak odası için almayı düşünüyorum, resmini ve fiyatını paylaşabilir misin...

çok geçmiş olsun öncelikle... benim de bebeğim için bir hafta geride diyolardı ama endişelenicek bişey yok da diyolardı, perinatalog dr. nedir ve sırf 1 hafta geride diye mi gönderdiler biraz daha bilgi verebilir misin, biraz endişelendim, bikaç gün sonra tekrar kontrolüm var bayadır gitmedik doktora inşallah tamamlamıştır bebeğim gelişimini, doktoruma da sorucam ama sen de bilgi verirsen sevinirim...

belis kardelen bebek odası acaba odanız geldimi beşiğinden memnunmusunuz bende aldım ama katoloktan seçtm yani yakından görmedim bilgi verirseniz sevinirim

bende mart annesi olacağım alahın izniyle günler yaklaştıkça hem seviniyorum hemde korkuyorum sizce normal doğum mu sezeyan mı yardımcı olursanız sevinirim
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. O korkular bende de başladı ama kime sorsam normal yapmaya çalış diyor sezeryan olanlar bile. Bakalım bi pürüz çıkmazsa zorlıycaz normal doğum için :)

iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah, ben de o sallanan mini beşikleri beğeniyorum ve yatak odası için almayı düşünüyorum, resmini ve fiyatını paylaşabilir misin...

350 liraya aldm cibinliği uyku seti içinde resim paylaşamıyorum çünkü suan kaynımın dükkanında duruyor evde yerler değişicek sonra gelicek:) ama bana en mantıklısı mini beşik gibi geldi

hoşgeldin bebeğin hayırlı olsun... aslında doğumu tam olarak seçemiyoruz ben normal istiyorum ama bebek dönmezse veya başka sorun olursa mecbur sezeryan olur. genelde normal doğum öneriyorlar sezeryan yapan arkadaşlarım bile aynı şeyi söylüyo adı üstünde normal doğum yani normal olan :))

bizim ve bebeğimiz için hangisi sağlıklı hayırlı olcaksa öyle olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…