benimde göğsümde olmuş... 1 haftadır lierac kullanmaya basladım bakalım inşallah artmaz...kızlar ilk çatlak haberi benden gelsin
göbek deliğimin bi 4 parmak altı gibi incce ince 5-6 yerde pembe çizgilerim oluştu son iki günde
hiç ummadığım bi yerden vurdu
mustela kullanıyodum 2 günde bir,demekki yeterli gelmemiş
artık sabah akşam sürüyorum
canım çok geçmiş olsunherkese merhabalar uzun süredir ne okuyordum ne yazabiliyordum size evde istirahatteyim şuanda da abimden yazıyorum size..
bebeğim haftasına göre 1 hafta geride çıkınca perinatalog dr.a göründüm o da serviksin (rahimağzı) kısa olduğunu heran suyumun gelip yavrumu kaybedebileceğimi söyledi..önlem amacıyla hemen araştırma hastanesine gittik kanuni sultan süleyman'a...
2-3 gün serumla takviye aldım sonra da serklajım olduriskli bir işlemdi ama çok şükür iyi geçti.bugün de kontrolümüz vardı artık işe başlayabilirmişim..oğlum hala 1 hafta küçük görünüyo usg.de ama şükür sağlığı keyfi yerinde..
sizler nasılsınız hepinizi çok özledim..pztsi iş başı yapacağım kısmetse daha sık görüşrüz inş.
herkese merhabalar uzun süredir ne okuyordum ne yazabiliyordum size evde istirahatteyim şuanda da abimden yazıyorum size..
bebeğim haftasına göre 1 hafta geride çıkınca perinatalog dr.a göründüm o da serviksin (rahimağzı) kısa olduğunu heran suyumun gelip yavrumu kaybedebileceğimi söyledi..önlem amacıyla hemen araştırma hastanesine gittik kanuni sultan süleyman'a...
2-3 gün serumla takviye aldım sonra da serklajım olduriskli bir işlemdi ama çok şükür iyi geçti.bugün de kontrolümüz vardı artık işe başlayabilirmişim..oğlum hala 1 hafta küçük görünüyo usg.de ama şükür sağlığı keyfi yerinde..
sizler nasılsınız hepinizi çok özledim..pztsi iş başı yapacağım kısmetse daha sık görüşrüz inş.
Geçmiş olsun canım üzme kendini ve bebişi herşey yoluna giricek inş. olumlu düşün.herkese merhabalar uzun süredir ne okuyordum ne yazabiliyordum size evde istirahatteyim şuanda da abimden yazıyorum size..
Park yatak almayı düşünüyorum ben de hoşuma giden kraftın olmuştu 300 tl demişlerdi hatta yarın almaya gidicez. Alıcağın yere söylesen sipariş verip getirirler belki.kızlar park yatak alacak olan var mı?
tercihiniz hangi marka?
ben kraft istiyordum ama önceki modelmiş ve mavisi kalmamış
şimdi başka bir marka yahut model bulmam gerek
tercihlerinizi ve fiyatlarını paylaşır mısınız?
kızlar park yatak alacak olan var mı?
tercihiniz hangi marka?
ben kraft istiyordum ama önceki modelmiş ve mavisi kalmamış
şimdi başka bir marka yahut model bulmam gerek
tercihlerinizi ve fiyatlarını paylaşır mısınız?
herkese merhabalar uzun süredir ne okuyordum ne yazabiliyordum size evde istirahatteyim şuanda da abimden yazıyorum size..
graconun modellerine bak bende kraftın ürünlerinden daha kaliteli gibi geldi bnm gözüme titreşimi ışığı müziği vs var bazı modellerinde yanlarında altında kullanmak için bölmeler var alt açma yeri çok aşşada değil diğer modeller gibi rahat kullanım gidip inceledim ben ama park yatağa gerek kalmadı çünkü mini beşiklerden aldım sallanan hem yer hemde odamla aynı renk kırık beyazdı fikrim değişti ondan aldm :)
Eki Görüntüle 574357
tatlım sağol güzel dileklerin için. benim şuanda oturduğum ev kira ve çok küçük kızıma oda yapabilmek için kendi yemek odamı bozdum o yüzden çok bir bütçe ayırmadan düz beyaz bir takım aldım.
Ayy özlenmezmi nasıl özlüyorum Allah tan hareketleri var otekme attıkca korkularım bitiyor ama özlemim devam haftaya inşallah randevumuz var görücem kızımnazar:
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş. O korkular bende de başladı ama kime sorsam normal yapmaya çalış diyor sezeryan olanlar bile. Bakalım bi pürüz çıkmazsa zorlıycaz normal doğum için :)bende mart annesi olacağım alahın izniyle günler yaklaştıkça hem seviniyorum hemde korkuyorum sizce normal doğum mu sezeyan mı yardımcı olursanız sevinirim
iyi günlerde sağlıkla kullansın inşallah, ben de o sallanan mini beşikleri beğeniyorum ve yatak odası için almayı düşünüyorum, resmini ve fiyatını paylaşabilir misin...
bende mart annesi olacağım alahın izniyle günler yaklaştıkça hem seviniyorum hemde korkuyorum sizce normal doğum mu sezeyan mı yardımcı olursanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?