ay canım ya çok güzel bebeğininin odası kızının adını masalmı ben kızıma bir oda hazırlamadım inşallah kendi evime çıkınca odasını kurmak istiyorum .bu yüzden şimdilik oyunparkı aldım yanımda dursun diye.ama takımını görüncede kıskandım doğrusu bebişime mahcup hissettim ben ya şimdi
kızlar geçenlerde dr.a gittim.bende bir süredir bir akıntı oluyor.kokusuz ama süt gibi.çamaşırım ıslanıyor.dr a söyledim.donaxyl adında bir fitil verdi.6 gün kullan dedi.zararı olur mu dedim.hayır kullanmazsan olur dedi.ilacı aldım okudum ama yinede kullanmaya ürktüm.forumdan okuduğum kadarıyla bir çok arkadaşta var bu durum.kokulu ve renkli olmazsa sorun yok diyorlar.sizce ne yapmalıyım.benim durumumda olan ya da bu fitili kullanan var mı??cevaplarsanız sevinirim.
Eki Görüntüle 578096 Eki Görüntüle 578095 Eki Görüntüle 578094 Eki Görüntüle 578092 Eki Görüntüle 578093
prensesimizin odasından ilk kareler yapılacak daha çok şey var:)
cnm çok beğendim... odasında sağlıkla mutlu büyüsün inşallah masalcıkEki Görüntüle 578096 Eki Görüntüle 578095 Eki Görüntüle 578094 Eki Görüntüle 578092 Eki Görüntüle 578093
prensesimizin odasından ilk kareler yapılacak daha çok şey var:)
kızlar aranızda mide yanması problemi yaşayan var mı
kızlar geçenlerde dr.a gittim.bende bir süredir bir akıntı oluyor.kokusuz ama süt gibi.çamaşırım ıslanıyor.dr a söyledim.donaxyl adında bir fitil verdi.6 gün kullan dedi.zararı olur mu dedim.hayır kullanmazsan olur dedi.ilacı aldım okudum ama yinede kullanmaya ürktüm.forumdan okuduğum kadarıyla bir çok arkadaşta var bu durum.kokulu ve renkli olmazsa sorun yok diyorlar.sizce ne yapmalıyım.benim durumumda olan ya da bu fitili kullanan var mı??cevaplarsanız sevinirim.
Kızlar merhaba,
Park yatakta hala karar veremedim ben
chicco lullaby ile kraft 504 modeli arasında gidip geliyorum
hangi markayı aldınız?Ya da araştıranlar ne düşünüyorsunuz
?
Sağol tatlım beğendiğine sevindim evet kızımın adı allah kısmet ederse Masal olacak inşallah hayırlısıyla adınla büyür... Bizimde kendi evimiz değil ama anneannesi sağ olsun kızımıza bu odayı aldı. Babası ve bende küçük süslemelerle bu hale getirdik ama daha çok eksiğimiz var tamamlanınca tekrardan fotoğraflar yüklerim... Sende mahçup hissetme kendini inşallah kendi evinde bundan çok daha güzel odası olur yavrunun. Sen isim düşündün mü?
Kızlar merhaba,
Park yatakta hala karar veremedim ben
chicco lullaby ile kraft 504 modeli arasında gidip geliyorum
hangi markayı aldınız?Ya da araştıranlar ne düşünüyorsunuz
?
Selamlar kızlar,
25 +3 haftalık hamileyim. Çalıştığım için foruma cok fazla giremiyorum, bu sebeple cok takip edemiyorum..
ama bir özet gectim kendime topik hakkında :)
Bi yandanda aman Allahım dedim.. Hamileiğimi resmen yanlız yaşıyormuşum.. neler varmış dedim. bazı şeyleri okudukça korkulara kapıldım...
Çok şükür fiziksel hiç bir sorunum yok.. hata yoğun bile çalışlıyorum.. çok fazla bi şeyleri düşünecek kafama takacak vaktim bile olmuyor.. bebişimizin odasını yavas yavas hazırlamaya basladık artık :) ufat tefek kıyafteler aldık...
Doktorum Akif Alkan, basında beri kontrole kendisine gidiyorum ve cok güveniyorum.. En basından beri neler dikkat etmeliyim neler yapmalıyım tek tek anlattı... ilk ayda tuzu kesmem gerektiğini söylemişti mesela ... çokda faydasını gördüm...inşallah ödemim olmaz ve hep böyle gider..
bir tek yürüyüi yapamıyorum malesefişe arabayla gidip geliyorum... akşamlarıda yorgun olunca yürümeye fırsat bulamıyorum tabiki..
Doktorumun şöyle bir güzellii var , Zeynep Kamilde çalımış uzun yıllar boyunca bu sebeple para tutacak birçok testi orda yaptırmam için bana randevu aldı.. 2li test ayrıntılı ultrasan v.s.2li test sonuçlarından bahsetmiş bazı arkadaşlar bende sıkıntı lmadıgını söylediler.. ama umarım sizin kadar ayrıntılı bakmışlardır. şimdi cok fazla emin olamadım. böbrek, kalp sıkıntısı yasayanlar olmus anladıım kadarıyla. herkese cok cok gecmiş olsun... inşallah sağlıklı birşekilde bebişlerinizi kucağınıza alırısınız..
Ama doktorum sürekli test isteyen bir doktor değil.. ama şeker yüklemesi yapmadan 1 ay önce fln şekerimin yüksek oldugunu tahmin etti. Suyum fazlaymıs... şimdi kontrollü sekilde yiyorum ve normale düştü sekerim. ama halen brz suyum fazlaonuda cok fazla düşünmek istemiyorum..
Bu arada 60 kilo hamile kalıdmi 1.70 boyundayım, su an 67 klioyum. toplamda 7 klio aldım... normal sanırım bu kadar :)
Bu arada hastane konusuna hala karar veremedik. Anadolu yakasında oturuyorum ... Doktorumu dısardan kabul edecek bir hastane arıyorum... bu hafta sonuda hastane gezeceğiz sanırım :)
İşte böyle 6 aylık bir özet geçtim sizlere :)))
aynen ben de ikisi arasında kaldım kraft olan daha büyük chiccodan ama bana chicco nun malzemesi daha kaliteli geldi..küçük de olsa sanırım onu tercih edicem ben..
güle güle kullansın bebişin,mutlu mutlu uyusuncanım ben kraftın park yatağını aldım kırmızı renk üstünde renk renk yuvarlak çember desenleri var saraçhaneden aldım bu arada başka renkleri olmadığı için indirimdeymiş .içinede 130 tllik yine kraftın yatağını aldım .henüz kurmadım kirlenirler diye bebişimi bekliyorum:)))
aynen ben de ikisi arasında kaldım kraft olan daha büyük chiccodan ama bana chicco nun malzemesi daha kaliteli geldi..küçük de olsa sanırım onu tercih edicem ben..
chicco hem küçük hem de topiklerden birinde okudum yatak yüzeye yakın olduğu için 3 aydan sonra bebeğin düşme ihtimali varmış
eşim chicco dan yana bense hem fiyatını hem de bu düşme ihtimalini düşünüyorum hala...
kraftın da pr01 mavisi internette hiçbir sitede yok bej ve mavi-yeşil renkleri var(
kadınlık karamsarlık mı ne??
eşime bırakacağım sanırım bende..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?