ANAKUCAĞI OTO KOLTUĞU ANA KUCAĞI TAŞIMA BEŞİK GittiGidiyor'da 69042257
bu anakucağı nasıl sizce arkadaşlar
Bende 80,5 kilo olmuşum..
Ama şükür ki pek bir sıkıntım yok..
15 Ocak'da kontrolümüz var bakalım doktorumuz hem bebeğim hem de benim için neler diyecek..
Bu arada karnı aşağıya inen var mı şimdiden?
Merhaba canımcanım ben de 15 den sonra bigün gidecem doktora ben de merakla bekliyorum, sonucu paylaşırız burda inşallah, benim karnım daha inmedi, bebeğe isim konusunda bi karara varabildin mi?
canım kiloluyum derken kaç kilosun ayıptır sorması:) bende de kilo sorunu var 32. haftamdayım, herşey yolunda giderse, bi aksilik çıkmazsa daha iki aya yakın zamanım var ama ben şimdiden çok zorlanıyorum. nefesim daralıyor, yürüdüğüm zaman bel ve sırt ağrılarım dayanılmaz oluyor, ben bunları kiloma bağlıyorum sen de aynı sorunları yaşıyor musun? (bu arada 88 kiloyum uffffff) kolaylıklar diliyorum herkese...
evde kullanıcaksan eğer ev tipi olanlarından almalısın yada birzzdaha paraya kıyıp daha düzgün bişi alki hem ev hem arabada kullanabilesin
selam kızlar kontrolden geldik yeni bir riskimiz daha olduAllah bizi bununla sınıyor sanırım.göbek kordonunda bir damar eksikmiş düşük bir ihtimal olsa da kromozom bozukluğu olabilirmiş ve bebeğim 10 günde sadece 100 gr almış çok üzülüyorum zaten hamilelik farklı bir psikoloji... şimdiye kadar çok fazla sorun çıksa da hep rahat olmaya çalıştım ama dayanamıyorum.önce toksoplasma çıktı.erken doğum riskim hep vardı zaten.gebelik şekeri çıktı.şimdi de bu
selam kızlar kontrolden geldik yeni bir riskimiz daha olduAllah bizi bununla sınıyor sanırım.göbek kordonunda bir damar eksikmiş düşük bir ihtimal olsa da kromozom bozukluğu olabilirmiş ve bebeğim 10 günde sadece 100 gr almış çok üzülüyorum zaten hamilelik farklı bir psikoloji... şimdiye kadar çok fazla sorun çıksa da hep rahat olmaya çalıştım ama dayanamıyorum.önce toksoplasma çıktı.erken doğum riskim hep vardı zaten.gebelik şekeri çıktı.şimdi de bu
Kullandığınız ifadeden hoşlanmadım eminim ileti sahibi de hoşlanmamıştır. Zira zaten herkes bebeği için her şeyin en iyisini almak ister, ama maddi gücü elverdiğince alır. Paraya kıyamamakla alakası yok bunun. Anlatmak istediğinizi anladım, tek taşla iki kuş vurun diyorsunuz ama kırmızı ile gösterdiğim ifade hoş durmamış açıkçası.
Çok geçmiş olsun, inşAllah bir şey yoktur, boşa evham yapıyorsunuzdur.İyi haberler gelir inşAllah..
merhabalar kızlar ;
herkese iyi haftalar bizde bugün 30+0 olduk
selam kızlar kontrolden geldik yeni bir riskimiz daha olduAllah bizi bununla sınıyor sanırım.göbek kordonunda bir damar eksikmiş düşük bir ihtimal olsa da kromozom bozukluğu olabilirmiş ve bebeğim 10 günde sadece 100 gr almış çok üzülüyorum zaten hamilelik farklı bir psikoloji... şimdiye kadar çok fazla sorun çıksa da hep rahat olmaya çalıştım ama dayanamıyorum.önce toksoplasma çıktı.erken doğum riskim hep vardı zaten.gebelik şekeri çıktı.şimdi de bu [/QUOTE
Canım üzülmemeye çalış,iyi düşünmeye çalış doğuma daha var,onca süreyi zehir etme kendine..Neler söyleniyor birçok hamileye,bebeklerle ilgili ama hepsi doğru çıkmıyor ki.Yada sağlıklı gebeliklerde hasta bebeklerde doğabiliyor ne yazık ki..Rabbim bizim için hayırlısını verecektir muhakkak ve inanıyorum ki bunca üzüntün sevinçle sonlanacak,Sağlıkla doğacak inşaallah,güzel haberlerini paylaşacaksın o zaman da..Şimdiden bebeğini de üzme lütfen.Allah ım hepimize sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşaallahh..
selam kızlar kontrolden geldik yeni bir riskimiz daha olduAllah bizi bununla sınıyor sanırım.göbek kordonunda bir damar eksikmiş düşük bir ihtimal olsa da kromozom bozukluğu olabilirmiş ve bebeğim 10 günde sadece 100 gr almış çok üzülüyorum zaten hamilelik farklı bir psikoloji... şimdiye kadar çok fazla sorun çıksa da hep rahat olmaya çalıştım ama dayanamıyorum.önce toksoplasma çıktı.erken doğum riskim hep vardı zaten.gebelik şekeri çıktı.şimdi de bu [/QUOTE
Canım üzülmemeye çalış,iyi düşünmeye çalış doğuma daha var,onca süreyi zehir etme kendine..Neler söyleniyor birçok hamileye,bebeklerle ilgili ama hepsi doğru çıkmıyor ki.Yada sağlıklı gebeliklerde hasta bebeklerde doğabiliyor ne yazık ki..Rabbim bizim için hayırlısını verecektir muhakkak ve inanıyorum ki bunca üzüntün sevinçle sonlanacak,Sağlıkla doğacak inşaallah,güzel haberlerini paylaşacaksın o zaman da..Şimdiden bebeğini de üzme lütfen.Allah ım hepimize sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşaallahh..
Biliyorum hamilelikle birlikte duygularımız tavan yapıyor, lütfen sabırlı ol ve dua et, senin stres yapmaman lazım ki, herşey yolunda gitsin, Allah sana sabır ve sağlık, bebeğine sağlık ve güzel bir doğum olsun inşallah, UNUTMA MUTLU ANNE MUTLU BEBEK ( dua edicem canım )
arkadaşlar...gelin mart anneleri olarak birbirimize isim olarak dua edelim.hepimiz birşeyler okuyoruzdur zaten.ardından isimlerimizi de söyleyelim.biiliyosunuz içinde nefsin,gösterişin karışmadığı tek dua başkası için yapılan duadır.NE DERSİNİZ!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?