2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

canım ben de 15 den sonra bigün gidecem doktora ben de merakla bekliyorum, sonucu paylaşırız burda inşallah, benim karnım daha inmedi, bebeğe isim konusunda bi karara varabildin mi?

canım ben de 15 den sonra bigün gidecem doktora ben de merakla bekliyorum, sonucu paylaşırız burda inşallah, benim karnım daha inmedi, bebeğe isim konusunda bi karara varabildin mi?
Merhaba canım
Benim ya karnım aşağı indi ya da bebiş ters döndü..
Öyle hissetmeye başladım çünkü..

Burayı bazen kaçırabiliyorum çok eskileri okumak zor geliyor :26:
Olmazsa özelden haberleşiriz.
İsim konusunu hiç sorma, birtürlü uzlaşamıyoruzzz

yok cnm ben 87 kiloyla hamile kaldım sen daha yeni 88 olmuşsun 4 kilo aldım bu zamana kadar ama daha da alıcaz bu aydan sonra Allah yardımcımız olssunn

selam kızlar kontrolden geldik yeni bir riskimiz daha oldu Allah bizi bununla sınıyor sanırım.göbek kordonunda bir damar eksikmiş düşük bir ihtimal olsa da kromozom bozukluğu olabilirmiş ve bebeğim 10 günde sadece 100 gr almış çok üzülüyorum zaten hamilelik farklı bir psikoloji... şimdiye kadar çok fazla sorun çıksa da hep rahat olmaya çalıştım ama dayanamıyorum.önce toksoplasma çıktı.erken doğum riskim hep vardı zaten.gebelik şekeri çıktı.şimdi de bu

evde kullanıcaksan eğer ev tipi olanlarından almalısın yada birzzdaha paraya kıyıp daha düzgün bişi alki hem ev hem arabada kullanabilesin

Kullandığınız ifadeden hoşlanmadım eminim ileti sahibi de hoşlanmamıştır. Zira zaten herkes bebeği için her şeyin en iyisini almak ister, ama maddi gücü elverdiğince alır. Paraya kıyamamakla alakası yok bunun. Anlatmak istediğinizi anladım, tek taşla iki kuş vurun diyorsunuz ama kırmızı ile gösterdiğim ifade hoş durmamış açıkçası.

Çok geçmiş olsun, inşAllah bir şey yoktur, boşa evham yapıyorsunuzdur.İyi haberler gelir inşAllah..

beteray arkadaşım öncelikle bi sakin ol. Bebeğin az kilo alması bir ölçüt değil, tıpkı anneler gibi. Kimi 10 kilo tamamlıyor hamileliğini kimi 30 kilo. Kimi bebiş 2500 doğarken kimisi 5000 gram doğuyor. Gebelik şekeri geçici bir durum, diğer rahatsızlıklar da şüpheden ibaret. Önemli olan senin moralin, sağlığın. Sen iyi olursan bebeğin daha iyi olacaktır. Üzülme daha fazla, sabret ve Allah'a sığın. Allah bunları aratacak dert vermesin. Bizler de duacın olacağız.

cnm bazen çok bilmek hiç iyi bişey olmuyor işte.nasıl tespit ettiler nerden anladılar kordonun eksik olduğunu detaylı ya mı girdin.
ikili üçlü testlerde bile riskli dedikleri ama gayet sağlıklı doğan bebekler var.bence kesin demedikçe bişey için üzme kendini,iyi düşün iyi olsun.az kaldı,inşalllah sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza

haklısın şimdi bakınca hoş durmammış ama kötü anlamda demedim yani daha destekli daha bebeği uzun süre yatırabilceği evde kullanıcaksa eğer daha iyi birşey alması gerektiğini söylemek istedim :)yanlış anlatmışım

canım çok geçmiş olsun ama ne olur iyi düşün iyi olsun senin kendini sağlam tutman lazım bebeğin için inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeişlerimizi kucağımıza alacağız allahımızın izniyle. kilosunada çok takılma bitanem sağlıklı olsunda doğduktan sonra sen onu en güzel şekilde bakar tombiş yaparsın. şimdi seninde bizimde senin için yapabileceğimiz tek şey bol bol dua etmek allaha inanmak. dualarımız seninle tatlım öpüyorum...

arkadaşlar...gelin mart anneleri olarak birbirimize isim olarak dua edelim.hepimiz birşeyler okuyoruzdur zaten.ardından isimlerimizi de söyleyelim.biiliyosunuz içinde nefsin,gösterişin karışmadığı tek dua başkası için yapılan duadır.NE DERSİNİZ!!!!

Günaydınlar... Kızlar bebek hareketleri yavaşlayan var mı acaba? Birde kasılma tam olarak nasıl bir şey?

kramplardan ölüyorum hele de bacaklarıma uykunun en tatlı anında girdigi zaman

benimde oldu 1-2 kere kramp ama magnezyum içtiğimden bu yana olmadı çok şükür, uykunun en tatlı yerinde girip birde sabah kalktığımda bile ağrı oluyordu, bide daha fazla süt ve yoğurt tüketmeye başladım, son olarak alt bacağa kramp girdiği zaman ayağınızı öne doğru gerin ayak bileğinden yüzünüze doğru ayağınızı bilekten gerin bu arka kasların geri açılmasını sağlıyor ve saniyeler içinde kramp yok oluyor, kramp girmesini engellemek için birde bazı hareketler var, düzenli bir şekilde bunları da yapabilirsiniz, Allah hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Ben hergün tüm anne adayları için SAĞLIKLI VE ZAMANINDA BİR DOĞUM OLMASI için dua ediyorum, Yasin okurken bile eksik etmiyorum, ilk önce Tüm Müslüman Din Kardeşlerime sonra bana diye, Allah hepimize sağlıklı zamanında tek avazda doğum nasip etsin inşallah. ( Amin )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…