2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Kızlar merhaba anakucağı alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum

çok araştırdık bu konuyu eşimle, eğer arabayla birlikte set olarak almayacaksan en hafif olanı maxi cosi yada concort var onlara bakabilirsin, e bebekten aldık biz concortun seti vardı hem normal araba hemde ilk zamanlar için arabanın iç şasesi çıkıyor ana kucağını takıyorsun, kolaylıklar dilerim

Concord Air Ana Kucağı Dark Night - e-bebek.com

kramplardan ölüyorum hele de bacaklarıma uykunun en tatlı anında girdigi zaman

O bende de var canım, tam sızısı geçti diyorum gecesine yine oluyor, en çok da boş bulunup gerinme hareketi yaparsam acıdan kıvranıyorum. Doktor magnezyum verdi ama daha fazla hap kullanmak istemediğim için almadım, süt ve süt ürünlerini bol tüketmek çok fayda sağlıyor.

Selam kızlar, ben de çok şükür kramp olmuyor, ca ve mg ilacım yeterli oluyor sanırım. ama kasık ağrım akşamları çok oluyor.çocuk gibi mızmızlanıyorum sabaha kadar.dr um bebeğimin biraz aşşağıda olduğunu söylemişti.ağrı oldukça iyice aşağı mı indi bebiş diye endişeleniyorum.sizde de oluyor mu, yoksa dr.a gitmem mi gerekiyor acaba

kramplardan ölüyorum hele de bacaklarıma uykunun en tatlı anında girdigi zaman
merhaba aynı sorun bende de var arka arkaya 4-5 defa giriyor hemde ilk girdiği zaman bacağımı esnetirken 2 3 4 5 oluyor acayip acı veriyor şu anda da çok ağrım var.magnezyum calsiyum içiyorum süt peynir yemeğe de dikkat ediyorum bakalım bebişlerimize kavuşalım da sağ salim geçecek bütün acılarımız onların kokusunu duyunca inşallah...

Kızlar merhaba anakucağı alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
ev için http://www.hellobaby.com.tr/Ev-Tipi...tivity-Rocker-Anakucagi-Pembe.aspx(titreşimli müzikli )
oto için chicco bizdekiler .hayırlısı olsun inşallah güzel sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin rabbim hepimize.

bizde ebebbekten aldık arabamızı :) şu anda ne kadar yorum yapabilirim bilmiyorum ama hiç aklımda yoktu böyle bir model daha korunaklı bişey düşünüyordum daha hafif fakat eşimin yüksek ısrarı sonucu mamas&papas sola aldık çift yönlü olabiliyor doğumdan itibaren kullanılabiliyor inşallah gülel güle kullanmmayı nasip eder allahım

Mamas & Papas Sola Bebek Arabası Plum - e-bebek.com

bizde mamas&papas luna modelini aldık travel sistem yanlız biraz kantlanması zor bebekle tek başına dışarı çıkarken 2 kere düşünmek gerekecek sanırım.

mrb kızlarr :) azönce doktordan geldim cok şükür 5 haftalık calısabilir raporu aldım..32+0 haftadayım..prensesim 2250 gr olmus :) büyük ihtimalle sezeryan olcam..varislerim var bacaklarımda yukarı dogru cıktı hamileliğimde, doktorda muayene edelim dedi sonrada catı muayeneside yapalım dedi,normal doğuma engel değilmiş varislerim az derecede oldugundan..ben hiç dayanamadım alttan muayene ederken ,agrı eşiğin cok düşük dedi..bende bu acıya dayanamadım normale hiç dayanamam diye korktum..sezeryan olsun dedim..doktorum normal yapabilcegimi söledi ama ben yapamam kendime güvenim yok bu konuda..bu muayene acısı böleysee :) ayrıca son ana kadar bekleyip normal olmazsa sezeryana alırlar die korkumdan direk sezeryan olcam prensesimin gelişimi bi hafta önde oldugundan 38.haftada alabilcegni söledi..insallah sizde doktordan hayırlı haberlerle gelirsiniz..

slm ;
kasılmaların sıkıntısını bende yaşıyorum ama magnezyumun bebeğe bi sakıncası yok iç istersen onun ağrısını çekme boşuna çünkü o ağrı beni mahvediyor

maşallah bebeğine ve sana :))
ancak bu kadar korkma dünyada bebeğine vereceğin en büyük hediye onu normal doğum sancılarıyla dünyaya getirmek evet sancı zor ama sen sancı çekerken o aşk mutluluk sevgi hormonlarını alıyro senden benim dr bu konuda çok fazla eğitimlere katıldığı için ben direkt epiduralsiz doğal normal doğum istiyorum ama nasip tabii sende bu olaya bööle bak tatlım ama yine sen bilirsin

inşallah saol canım

kilo deil canım derdim.beslenemiyor sanırım kordondaki eksik damardan dolayı üzüntüm ona yoksa 2 kiloyu geçsn sağlıklı olsun yeter.Allah razı olsun Allah hepinize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin

evet canım detaylı ultrasona girdim.sonra kendi doktorumda baktı besleyen damar tekmiş. inşallah sağlıklıca gelsinler üzmesinler annelerini

Beteray, az da olsa moralinin düzeldiğine sevindim. Sen o görevliye bakma. Aynı işi yapa yapa zamanla hissizleştiği için anne adayının duygularını anlayamıyorlar, böyle abuk sabuk yorumlar yaparak insanın canını sıkıyorlar. Çatlak varsa var ona ne imiş. Çatlakla bebek sağlığının alakası ne. Tamam kilo elbet her açıdan sıkıntılı ama olsun. Geçmiş olsun güzelim. Moral depolamaya devam :)
Kızlar hepinize sağlık, sıhhat, mutluluk diliyorum..

iyi aksamlar ark... bu kramplar sık sık girmeye başlayınca bende kas gevşetici krem aldım ayak bilegimin üst tarafı yanı baldırıma sürdüm bu kez de endişelenmeye başladım aceba kas gevsetiçi kremin bebegime bi zararı olur mu :44:

canım benim belim tutuldu bir ara 10 gün falan yattım yürüyemedim o zaman kullanamadım kas gevşetici sadece ağrı kesici alabildim o kadar

merhaba kızlar Allah hepinize saglıklı sıhatlı dogumlar nasıp etsin ben de dıyordum kı bu martta doguracak hatunlar nerde yanlıs yerlerde gezınıyormusum:)cok sukur buldum sizleri. benımde bır kac haftadır kasıklarımda agrı ,karında sertlesme oluyor komsular senın karnın asagı inmiş erken mı dogurcan? deyip duruyorlar. moralımı bozuyorlar sızlerde de bu sorunlar var mı? bundan sonra buranın mudavimlerinden olurum herhalde. daha 10 hafta var endısler sorunlar sıkıntılar bıtmıyor. cogunuzda sanırım özellıkle kramp var kızlar sade soda ıcın hergun , vitamınde kullanıyorsanız ekstra magnezyum kullanmanıza gerek yok ıkısı zaten gunluk magnezyum ıhtıyacınızı karsılıyor.ben kramp işini o sekıldehallettım.

Son düzenleme:

Hoşgeldin canım, Allah kolay ve sağlıklı bir doğum versin hepimize. Ağrı ve sertleşme artık normal vücut kendini doğuma hazırlıyor, kasılmalaarım bile başladı. Artık nts kontrollerine sokacak doktorum. Salı günü randevumuz var kısmetse. Benimde karnım aşağıda ama hamileliğim süresince böyleydi, bana en ızdırap veren çatı ağrısı özellikle yataktan kalkarken canım yanıyor, bende egzersizlere başladım artık evin içinde, Rabbim hepimize yardım etsin sağlıklı doğumlar versin.

ay canım tesekkur ederım catı agrısı henuz yasamıyorum ama bu karındakı sertlesmeler benı epey korkutmustu herkes de varsa normal sureci yasıyorum demek:)catı agrısı neden oluyor acaba Allah kolaylık versin ...:44:

Çatı kemiği açılıyor canım, bu yaşadıklarımız hep doğuma hazırlık kemik genişleyecek ki bebek sorunsuz doğabilsin. Cümlemize rabbim kolaylık versin.

merhaba mart anneleri benim de kaç gündür moralim bozuktu salı günü sabah sancılarla uyandım 1 saat sancı çektim bir an öyle korktumki erkenden geliyo kızım sandım ve kadım doğum acile gittim orda muayenede rahmime baktılar açılma yoktu nst ye girdim orda da sancılarım çıktı idrar tahlili verdiler meğerse idrar yollarımda iltihaplanma varmış ondan dolayı sancım oluyormuş ilaç verdiler günde 3 litre de su içmem gerekiyormuş erken doğumu tetikliyebiliyormuş bu iltihaplanma şuan bol bol su içiyorum inşallah atlatırım kızım daha 1.5 kilo inşallah tam haftasını doldururda gelir dünyaya bir terslikle karşılaşmam bu arada kasılmalarım da var kalçalarıma da kramp giriyor inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde çocuklarımıza kavuşuruz son 10 hafta zor geçicek gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…