Kızlar merhaba anakucağı alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
kramplardan ölüyorum hele de bacaklarıma uykunun en tatlı anında girdigi zaman
merhabakramplardan ölüyorum hele de bacaklarıma uykunun en tatlı anında girdigi zaman
ev için http://www.hellobaby.com.tr/Ev-Tipi...tivity-Rocker-Anakucagi-Pembe.aspx(titreşimli müzikli )Kızlar merhaba anakucağı alacağım tavsiyelerinizi bekliyorum
çok araştırdık bu konuyu eşimle, eğer arabayla birlikte set olarak almayacaksan en hafif olanı maxi cosi yada concort var onlara bakabilirsin, e bebekten aldık biz concortun seti vardı hem normal araba hemde ilk zamanlar için arabanın iç şasesi çıkıyor ana kucağını takıyorsun, kolaylıklar dilerim
Concord Air Ana Kucağı Dark Night - e-bebek.com
bizde ebebbekten aldık arabamızı :) şu anda ne kadar yorum yapabilirim bilmiyorum ama hiç aklımda yoktu böyle bir model daha korunaklı bişey düşünüyordum daha hafif fakat eşimin yüksek ısrarı sonucu mamas&papas sola aldık çift yönlü olabiliyor doğumdan itibaren kullanılabiliyor inşallah gülel güle kullanmmayı nasip eder allahım
Mamas & Papas Sola Bebek Arabası Plum - e-bebek.com
O bende de var canım, tam sızısı geçti diyorum gecesine yine oluyor, en çok da boş bulunup gerinme hareketi yaparsam acıdan kıvranıyorum. Doktor magnezyum verdi ama daha fazla hap kullanmak istemediğim için almadım, süt ve süt ürünlerini bol tüketmek çok fayda sağlıyor.
mrb kızlarr :) azönce doktordan geldim cok şükür 5 haftalık calısabilir raporu aldım..32+0 haftadayım..prensesim 2250 gr olmus :) büyük ihtimalle sezeryan olcam..varislerim var bacaklarımda yukarı dogru cıktı hamileliğimde, doktorda muayene edelim dedi sonrada catı muayeneside yapalım dedi,normal doğuma engel değilmiş varislerim az derecede oldugundan..ben hiç dayanamadım alttan muayene ederken ,agrı eşiğin cok düşük dedi..bende bu acıya dayanamadım normale hiç dayanamam diye korktum..sezeryan olsun dedim..doktorum normal yapabilcegimi söledi ama ben yapamam kendime güvenim yok bu konuda..bu muayene acısı böleysee :) ayrıca son ana kadar bekleyip normal olmazsa sezeryana alırlar die korkumdan direk sezeryan olcam prensesimin gelişimi bi hafta önde oldugundan 38.haftada alabilcegni söledi..insallah sizde doktordan hayırlı haberlerle gelirsiniz..
Kullandığınız ifadeden hoşlanmadım eminim ileti sahibi de hoşlanmamıştır. Zira zaten herkes bebeği için her şeyin en iyisini almak ister, ama maddi gücü elverdiğince alır. Paraya kıyamamakla alakası yok bunun. Anlatmak istediğinizi anladım, tek taşla iki kuş vurun diyorsunuz ama kırmızı ile gösterdiğim ifade hoş durmamış açıkçası.
Çok geçmiş olsun, inşAllah bir şey yoktur, boşa evham yapıyorsunuzdur.İyi haberler gelir inşAllah..
beteray arkadaşım öncelikle bi sakin ol. Bebeğin az kilo alması bir ölçüt değil, tıpkı anneler gibi. Kimi 10 kilo tamamlıyor hamileliğini kimi 30 kilo. Kimi bebiş 2500 doğarken kimisi 5000 gram doğuyor. Gebelik şekeri geçici bir durum, diğer rahatsızlıklar da şüpheden ibaret. Önemli olan senin moralin, sağlığın. Sen iyi olursan bebeğin daha iyi olacaktır. Üzülme daha fazla, sabret ve Allah'a sığın. Allah bunları aratacak dert vermesin. Bizler de duacın olacağız.
evet canım detaylı ultrasona girdim.sonra kendi doktorumda baktı besleyen damar tekmiş. inşallah sağlıklıca gelsinler üzmesinler annelerinicnm bazen çok bilmek hiç iyi bişey olmuyor işte.nasıl tespit ettiler nerden anladılar kordonun eksik olduğunu detaylı ya mı girdin.
ikili üçlü testlerde bile riskli dedikleri ama gayet sağlıklı doğan bebekler var.bence kesin demedikçe bişey için üzme kendini,iyi düşün iyi olsun.az kaldı,inşalllah sağlıkla alıcaz bebeklerimizi kucağımıza
canım çok geçmiş olsun ama ne olur iyi düşün iyi olsun senin kendini sağlam tutman lazım bebeğin için inşallah hayırlısıyla hepimiz bebeişlerimizi kucağımıza alacağız allahımızın izniyle. kilosunada çok takılma bitanem sağlıklı olsunda doğduktan sonra sen onu en güzel şekilde bakar tombiş yaparsın. şimdi seninde bizimde senin için yapabileceğimiz tek şey bol bol dua etmek allaha inanmak. dualarımız seninle tatlım öpüyorum...
selam kızlar kontrolden geldik yeni bir riskimiz daha olduAllah bizi bununla sınıyor sanırım.göbek kordonunda bir damar eksikmiş düşük bir ihtimal olsa da kromozom bozukluğu olabilirmiş ve bebeğim 10 günde sadece 100 gr almış çok üzülüyorum zaten hamilelik farklı bir psikoloji... şimdiye kadar çok fazla sorun çıksa da hep rahat olmaya çalıştım ama dayanamıyorum.önce toksoplasma çıktı.erken doğum riskim hep vardı zaten.gebelik şekeri çıktı.şimdi de bu [/QUOTE
Canım üzülmemeye çalış,iyi düşünmeye çalış doğuma daha var,onca süreyi zehir etme kendine..Neler söyleniyor birçok hamileye,bebeklerle ilgili ama hepsi doğru çıkmıyor ki.Yada sağlıklı gebeliklerde hasta bebeklerde doğabiliyor ne yazık ki..Rabbim bizim için hayırlısını verecektir muhakkak ve inanıyorum ki bunca üzüntün sevinçle sonlanacak,Sağlıkla doğacak inşaallah,güzel haberlerini paylaşacaksın o zaman da..Şimdiden bebeğini de üzme lütfen.Allah ım hepimize sağlıkla doğurup büyütmeyi nasip etsin inşaallahh..
o kadar çok risk varkii ama hala inanıyorum sağlıklı doğacak meleğim inşallah
Biliyorum hamilelikle birlikte duygularımız tavan yapıyor, lütfen sabırlı ol ve dua et, senin stres yapmaman lazım ki, herşey yolunda gitsin, Allah sana sabır ve sağlık, bebeğine sağlık ve güzel bir doğum olsun inşallah, UNUTMA MUTLU ANNE MUTLU BEBEK ( dua edicem canım )
aminnn.Allah razı olsun dualarınız için.hepimizin sağlıklı zamanında doğsun bebekleri
detaylıdaki bakan kadın sinirimi çok bozdu.ağla ağla bi hal oldum çıkınca.önce gelişmi nasıl diye sordu gününde yada bi kaç gün ileri dedim.ölçüleri hep 2 hafta geri çıktı hiçte ileride deilmiş dedi.öle büyük bebek falan beklemeyin sizinki ufak dedi.kiloluların bebekleri gelişmez böle ufak kalır dedi.karnımdakii çatlaklara taktı.sen çokmu kilolu hamile kaldın yoksa çokmu kilo aldın çatlağın çok.kilondan bişey göremiyorum deyip deyip ultrasonun ucunu öyle bastırıyoduki ağlayacaktım artık eşm elimi tuttu çektiğim acıya bakıp.hala acıyo bastırdığı yerler.çift rahimli olduğum için bebeğin yeri darmış o yüzden çok iyi gelişemeyebilirmiş.kilolu br sürü hamile var evet kilolu başladım ama 11 kilo aldım şimdiye kadar.şekerden dolayı diyet yapıyorum diye 1 aydır kilo almadım bile.
kendi doktorum bakınca ölçüler normale yakın çıktı şükür.küçük falanda deil dedi.şimdi 4 tedirginliğimiz var erken doğum,ttoksoplasma enfeksiyonu bulaştı mı,şekerden dolayı bişey olur mu birde tek damar bebeği iyi besleyebilir mi.yoruldukk ama sonucu inşallah güzel olurda hepsini unuturuz.Allah bizi sınıyor sanırım inşallah mükafatı güzel olur
iyi aksamlar ark... bu kramplar sık sık girmeye başlayınca bende kas gevşetici krem aldım ayak bilegimin üst tarafı yanı baldırıma sürdüm bu kez de endişelenmeye başladım aceba kas gevsetiçi kremin bebegime bi zararı olur mu :44:
merhaba kızlar Allah hepinize saglıklı sıhatlı dogumlar nasıp etsin ben de dıyordum kı bu martta doguracak hatunlar nerde yanlıs yerlerde gezınıyormusum:)cok sukur buldum sizleri. benımde bır kac haftadır kasıklarımda agrı ,karında sertlesme oluyor komsular senın karnın asagı inmiş erken mı dogurcan? deyip duruyorlar. moralımı bozuyorlar sızlerde de bu sorunlar var mı? bundan sonra buranın mudavimlerinden olurum herhalde. daha 10 hafta var endısler sorunlar sıkıntılar bıtmıyor. cogunuzda sanırım özellıkle kramp var kızlar sade soda ıcın hergun , vitamınde kullanıyorsanız ekstra magnezyum kullanmanıza gerek yok ıkısı zaten gunluk magnezyum ıhtıyacınızı karsılıyor.ben kramp işini o sekıldehallettım.
Hoşgeldin canım, Allah kolay ve sağlıklı bir doğum versin hepimize. Ağrı ve sertleşme artık normal vücut kendini doğuma hazırlıyor, kasılmalaarım bile başladı. Artık nts kontrollerine sokacak doktorum. Salı günü randevumuz var kısmetse. Benimde karnım aşağıda ama hamileliğim süresince böyleydi, bana en ızdırap veren çatı ağrısı özellikle yataktan kalkarken canım yanıyor, bende egzersizlere başladım artık evin içinde, Rabbim hepimize yardım etsin sağlıklı doğumlar versin.
ay canım tesekkur ederım catı agrısı henuz yasamıyorum ama bu karındakı sertlesmeler benı epey korkutmustu herkes de varsa normal sureci yasıyorum demek:)catı agrısı neden oluyor acaba Allah kolaylık versin ...:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?