2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Gunaydinlar hepinize,

Bugün sınava gireceğim, daha dogrusu kızımla gireceğiz :)
Daha dogmadan hazırlansın istiyorum da, e malum ağaç yaşken eğilir :)

çok geçmiş olsun cnm,nasıl fena bişeymiş bu tansiyon,hayatımda ilk kez yüksek tansiyonla karşılaşıyorum,tepem yanıyor ensem uyuşuyo
dün kontroldeydim doğuma kadar içicem bende
tansiyondan önce bebeğim 2 hafta iri gidiyodu.şimdi 1 haftaya düşmüş fark.1457gram aslında hala tombul ama canım sıkıldı işte
doktor tansiyon ilacından dedi.senin bebeğin kaç gram

aşırı derecede miğde yanması ve uykusuzluk problemimiz var bizim gibi olan var mı
ayyyy olmazmı ya mideden ölcem neredeyse,ben uzun yıllardır sorunluydum zaten.ne yersem yiyeyim öyle çok yanıyoki. midem de değil mideden boğazıma kadar göğüs aramda ateş gibi birde balgamımsı bir sıvı geliyor içimden,renineduo olmasa işim duman

Sağol canım o sizin tatlılığınız sizide görmek istiyoruz :) kiloma gelince başta yeterince kilolu başladım hamileliğe ama 32 haftadır sadece 3,5 kilo aldım.

ayy toplamda 3,5 kilo mu aldınnn...maşallah yaaaa.birşey yemiyo musun.ben şimdiden 12 kilo aldım.geceleri kendimi buzdolabından zor alıyorum.iştahım çokk açıık.kandimi bi bıraksam....tüm bi dünya olucammmm

bende sezeryan istıorum zaten kan pıhtılaşması problemim oldugu için 0.8 ml iğne kullanıorum günde bir defa.benim gibi iğne kullananlar da dogum esnasında kanı durdurmak problem oluyomuş die duydum :26: sizde duydunuz mu böle bişi tabi ne kadar dogru bilmiorum dr umla konuşmadım ama o normal dese bile ben sezeryanda ısrar edecem

yok canım yiyorum canım ne isterse hiç çekinmeden yiyebiliyorum ama almadım çok kilo

benim doktorum henüz hiç bişey söylemedi bu konuda..ben de kiloluyum ve dediğim gibi tansiyonum var..30 haftalıkken gittim doktora bebeğin başı yukardaydı benim de dönmüş olması gerekir falan demedi doktor da 20 gün içinde tekrar gidicem

ben 30. haftanın ilk gününde gitmiştim 1511 canım :) benimki de tombili analarına benzemişler :) benimde 1 hafta önden gidiyo en başından beri

Son düzenleme:
kızlar merhaba,
Hamile Okulu | Ebe Asude Oflaz da mektuplar kısmını okumanızı tavsiye ederim doğum hikayeleri çok hoş ve öğretici
benim gibi doğal doğum isteyen arkadaşlar yni keşfettim ve oldukça güzel hazırlanmış bi site tavsiye olunur :))

he he :) tamamen aynı durumdayız.işte ben istemiyorum normal.doktorum da sezeryan istiyo bende,süpriz yapıp erkenden normal gelmezse tabi

Kızlar başlıkla alakasız olacak ama bunun için yemek bölümünde başlık açmayayım dedim, zaten çok sakin kimse cevap vermez bana orada :)

Fırında patates köftesi yapmak istiyorum (canınız çekmez inşAllah) ama eşimin yumurta alerjisi var, yumurta koymadan içine patateslerin dağılmasını nasıl engelleyebilirim?

canım kiloluyum derken kaç kilosun ayıptır sorması:) bende de kilo sorunu var 32. haftamdayım, herşey yolunda giderse, bi aksilik çıkmazsa daha iki aya yakın zamanım var ama ben şimdiden çok zorlanıyorum. nefesim daralıyor, yürüdüğüm zaman bel ve sırt ağrılarım dayanılmaz oluyor, ben bunları kiloma bağlıyorum sen de aynı sorunları yaşıyor musun? (bu arada 88 kiloyum uffffff) kolaylıklar diliyorum herkese...

Bende 80,5 kilo olmuşum..
Ama şükür ki pek bir sıkıntım yok..
15 Ocak'da kontrolümüz var bakalım doktorumuz hem bebeğim hem de benim için neler diyecek..
Bu arada karnı aşağıya inen var mı şimdiden?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…