kızlar listeye benide eklermisiniz
ad : tugbam_23
il: istanbul
bdt : 20 mart 2013 ama sezeryan olacağı için 10 mart :18:
ismi : eyüp eymen yada eyüp emir
kızlar listeye benide eklermisiniz
ad : tugbam_23
il: istanbul
bdt : 20 mart 2013 ama sezeryan olacağı için 10 mart :18:
ismi : eyüp eymen yada eyüp emir
sersemledi demekki içerde :)
hastanen özelmi,eve yakınmı hangi hastaneye gidiyosun cnm
benimde tansiyon problemim çıktı 2 haftadır ilaç kullanıyorum hergün
birde gebelik zehirlenmesi de olabilir.gittiğim hastanede yoğun bakım yok yeni doğan
biraz canım sıkıldı.planladığım gibi kendi doktorum da doğum yapamamam ihtimalim de var şimdi.
cnm ben yaklaşık 4 aydır tansiyon ilacı alıyorum benimki hipertansiyon gnde 2 ilaç içiyorum sürekli takip ediyorum.. 160-140 lara çıkıyo sonra birden 80-60 lara düşüyo baya çalkantılı yani kalp çarpıntısı falan yapıyo hamile kaldığımdan beri tuzu kestim zaten bakalım dikkat etmeye çalış sen de..tuz çok önemli
evet aynen öyle... bu da tabi donanımlı olmayı gerektiriyor hem kadın doğumcu hem de çocuk cerrahi uzmanı ayarlamak lazım doğum anında. bi de tavsiye edilen şey doğumun bir tıp fakültesinde olması... hem doktor sayısının fazlalığı hem de tıbbi imkanların fazla olması açısından... Mersin tıp fak. düşünüyoruz bakalım o zamana kadar rabbim ne gösterecek
Günaydın anneler burayı takip ediyorum ama pek yazmıyorum. 31. Haftanın içindeyim bu ıkinci bebeğim olacak inşallah. Pek fazla eksiğimiz kalmadı ilkinden vardı. Şimdi sallanan beşik bebek şekeri alsam erken mi olur acaba indirimde çünkü. Bu arada mide problemlerim basladi. 55 kilo hamileligime başladım şimdi 61 im. 6 kilo aldim. Benden bu kadar kızlar. 12mart gözüken doğumun 2 martta olacak sezeryan. Hepinizi öptüm
evet canım bende de var
uyku hiç yok gözaltlarım mosmor gece 3 e kadar ayaktayız
mide yanmam kısmen geçti yatmaadan önce vücudumu ılık suyla yıkıyorum bide yemeği 17 den önce yiyoum
evet canım bende de var
uyku hiç yok gözaltlarım mosmor gece 3 e kadar ayaktayız
mide yanmam kısmen geçti yatmaadan önce vücudumu ılık suyla yıkıyorum bide yemeği 17 den önce yiyoum
bende deniyecm bakalım senin yaptıklarını saga sola hele hiç dönemiorum yatagın içinde debelenip duruyorum ama bunlar tatlı yakınmalar kuzular saglıklı olsunda hepsi gelir gecer
merhabalar benide eklerseniz listeye sevinirim adım zeynep yaşım 24 bebeğimin cinsiyeti erkek ismi güney olacak kısmet olursa 5 haziran 2012 regl dönemi
Sağol canım o sizin tatlılığınız sizide görmek istiyoruz :) kiloma gelince başta yeterince kilolu başladım hamileliğe ama 32 haftadır sadece 3,5 kilo aldım.
günaydın güzel anneler ve minik kelebekler :) hepiniz iyisinizdir umarım yavrularınızla...bizim çarşamba günü kont.vardı bebişimiz çok şükür iyi ve doğum pozisyonunu almış...dr um normal doğum dedi ,bende önceden hep normal istiyordum ama korkmaya başladım.bakalım daha da var hayırlısı artık hepimiz için hakkımızda.
ben sezeryan istiyorum dedim.benim isteğimdi önceleri
ama şu an mecburi oldu gibi.hem tansiyonum var hemde bebeğim hala ters,dönmüş olması lazım dı
gerçi 8 ci aya kadar dönebiliyomuş.
kiloluyum tansiyon derken normal doğum olmayacak,istemiyorum zaten