arkadaşlar odaları bitiren yokmu
foto çekip paylaşsanıza bizede fikir olsun.
ben şimdilik sadece halısını aldım,diğer eşyalar da kafamda ama belki güzel fikirler alırım sizden
arkadaşlar merhaba çarşamba günü buzda kaydım ve popo üstü düştükhemen druma gittim ultrasona aldı nstye falan aağladılar nst kötü çıksaydı yatırcaktı çok şükür iyi çıktı hareketlerini takip et 24 saat önemli dedi kanaman sancın falan olursa hemen gel dedi...çok şükür iyiyiz şimdi aman dikkat edin sizlerde hayırlısıyla bitirelim şu haftalarımızı alalım kucaklarımıza bebişlerimizi...
arkadaşlar merhaba çarşamba günü buzda kaydım ve popo üstü düştükhemen druma gittim ultrasona aldı nstye falan aağladılar nst kötü çıksaydı yatırcaktı çok şükür iyi çıktı hareketlerini takip et 24 saat önemli dedi kanaman sancın falan olursa hemen gel dedi...çok şükür iyiyiz şimdi aman dikkat edin sizlerde hayırlısıyla bitirelim şu haftalarımızı alalım kucaklarımıza bebişlerimizi...
çok geçmiş olsun cnm,nasıl fena bişeymiş bu tansiyon,hayatımda ilk kez yüksek tansiyonla karşılaşıyorum,tepem yanıyor ensem uyuşuyo
dün kontroldeydim doğuma kadar içicem bende
tansiyondan önce bebeğim 2 hafta iri gidiyodu.şimdi 1 haftaya düşmüş fark.1457gram aslında hala tombul ama canım sıkıldı işte
doktor tansiyon ilacından dedi.senin bebeğin kaç gram
oglumla biz bugun cantamızı hazırlıyacazerken deıl demi arkaslar :44: sizlerden hazırlayan var mı ?
Kızımızın odasına yenilikler yaptık şimdilik son hali:)
Eki Görüntüle 603763 Eki Görüntüle 603821 Eki Görüntüle 603819 Eki Görüntüle 603820 Eki Görüntüle 603817 Eki Görüntüle 603815 Eki Görüntüle 603813 Eki Görüntüle 603810 Eki Görüntüle 603811 Eki Görüntüle 603804 Eki Görüntüle 603801 Eki Görüntüle 603785 Eki Görüntüle 603773 Eki Görüntüle 603772 Eki Görüntüle 603767 Eki Görüntüle 603822
Herkese Merhaba,
Bir sorum olacak kızlar yardımcı olursanız cok sevinirim; 30. haftamdayım bu hafta ama bebişim o kadar hareketliki anlatamam. Bazen sıcrıyorum hareketleri yüzünden. Bu kdr hareketli olaması normal mi ??
Doktorum cok hareketli bebegi var dedi, problem olmadıgın söyledi. ama bazen korkuyorum.
Hele bu aralar sanki tempo tutar gibi vuruyor :) Çok istikrarlı aynı tempoda 10-15 dk vuruyor. Gece aynı gündüz aynı :) bazen hiç mi uyumuyor diyorum acaba. Aynı durumda olanlar var mı ?
Herkese Merhaba,
Bir sorum olacak kızlar yardımcı olursanız cok sevinirim; 30. haftamdayım bu hafta ama bebişim o kadar hareketliki anlatamam. Bazen sıcrıyorum hareketleri yüzünden. Bu kdr hareketli olaması normal mi ??
Doktorum cok hareketli bebegi var dedi, problem olmadıgın söyledi. ama bazen korkuyorum.
Hele bu aralar sanki tempo tutar gibi vuruyor :) Çok istikrarlı aynı tempoda 10-15 dk vuruyor. Gece aynı gündüz aynı :) bazen hiç mi uyumuyor diyorum acaba. Aynı durumda olanlar var mı ?
6. ayda ben de yüksek tansiyon oluştu sağlık ocağındaki kontrolde habire 130 civarı çıkınca doktroumda da aynı şey oldu hemen günde 2 tane hapa başladım
ama ölçümlerim genelde normal çok şükür fakat 15 günde bir doktordayım zehirlenme olmasın die idrar tahlilleri yapılıyor
3 hafta önce de gizli şeker çıktı diyet de yapıyorum
umarım sorunsuz bir şekilde doğum yaparım da herşey biter
Herkese Merhaba,
Kızımızın odasına yenilikler yaptık şimdilik son hali:)
Eki Görüntüle 603763 Eki Görüntüle 603821 Eki Görüntüle 603819 Eki Görüntüle 603820 Eki Görüntüle 603817 Eki Görüntüle 603815 Eki Görüntüle 603813 Eki Görüntüle 603810 Eki Görüntüle 603811 Eki Görüntüle 603804 Eki Görüntüle 603801 Eki Görüntüle 603785 Eki Görüntüle 603773 Eki Görüntüle 603772 Eki Görüntüle 603767 Eki Görüntüle 603822
Herkese Merhaba,
Herkese Merhaba,
Gebelik şekeri çıkıp diyet yapanlara bir sorum olucak, 2 haftalık bir diyet programındayız, hamileliğim boyunca 7 kilo aldım, bebeğimde şimdiye kadar normal kilosunda çok şükür
diyeti 4 gündür yapıyorum ama kilo verdim, normal mi ? benim gibi diyet yaparken zayıflayanlar var mı ? boyum 159 kilom 58 buna göre günlük 1600 kalorilik diyet verdi doktor, ama tamda bebeğimin hızlı büyümeye başladığı ve yağlanması gereken bir dönemde benim kilo vermem biraz sinir bozucu, çok vermedim tabi 700-800 gr ama devam etmesini istemem şahsen
Herkese Merhaba,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?