2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
arkadaşlar odaları bitiren yokmu
foto çekip paylaşsanıza bizede fikir olsun.
ben şimdilik sadece halısını aldım,diğer eşyalar da kafamda ama belki güzel fikirler alırım sizden

canım ben oda hazırlamicam şimdilik odama park yatak aldım sadece odasında dolap vardı zaten onun yarısı oğluşuma ait ilerde sadece yatak alıcam odasına

cnm çok geçmiş olsun,bende çıktım kar keyfi yapmaya ama korka korka resmen,bende düşmüştüm popomun üstüne 1 ay önce ama yumuşak düştü bide toprağa,çok sert olmadı yani,doktora gitme gereği de duymamıştım,çünkü ben bile bişey hissetmedim.allahtan bebeklerimiz korunaklı su içinde rahat rahat takılıyolar

geçmiş olsun canım... aman dikkat et allahım korusun miniklerimizi...

6. ayda ben de yüksek tansiyon oluştu sağlık ocağındaki kontrolde habire 130 civarı çıkınca doktroumda da aynı şey oldu hemen günde 2 tane hapa başladım
ama ölçümlerim genelde normal çok şükür fakat 15 günde bir doktordayım zehirlenme olmasın die idrar tahlilleri yapılıyor
3 hafta önce de gizli şeker çıktı diyet de yapıyorum
umarım sorunsuz bir şekilde doğum yaparım da herşey biter

ya arkadaşlar ben sağ tarafıma yatamıyorum.soldaki kadar rahat olamıyorum.hele dönerken kaç dakikamı alıyo...özellikle de bel ağrılarııı..:2:..dümn misafir ağırladımm.gece boyu bel ağrısından inledim.bu kadar bel ağrısı normal miii......:18:

Herkese Merhaba,

Bir sorum olacak kızlar yardımcı olursanız cok sevinirim; 30. haftamdayım bu hafta ama bebişim o kadar hareketliki anlatamam. Bazen sıcrıyorum hareketleri yüzünden. Bu kdr hareketli olaması normal mi ??

Doktorum cok hareketli bebegi var dedi, problem olmadıgın söyledi. ama bazen korkuyorum.
Hele bu aralar sanki tempo tutar gibi vuruyor :) Çok istikrarlı aynı tempoda 10-15 dk vuruyor. Gece aynı gündüz aynı :) bazen hiç mi uyumuyor diyorum acaba. Aynı durumda olanlar var mı ?

günaydın kızlar herkese iyi haftalar...

günaydın tedirgin olmana gerek yok doktorunda söylemiş.
benimki de öyle biraz yaramaz olacaklar sanırım :)

hayırlısı o zmn :) cok tesekkur ederim

cnm bana 1 tane vardi günde ilacı,gerekirse ikiye çıkarırız dedi.
mesela 160 lardaydıya ilacı kullandığımdan beri 120-130 civarı büyük tansiyonum ama ikiye çıkartmadı.
bide son 3 gündür bi tuhaf oluyorum,elim ayağım boşalıyor,midem bulanıyor ve başım dönüyor,ateş basıyor vs..
tansiyondan mı dedim böyle olduğunda hemen ölçtüm 132 falan çıktı,şekerdenmi dedim
bu sabah aç karınla 94 , tok karınla 109 çıktı şekerden de değil dedim
ama bu gizli şeker nasıl oluyo nasıl anlaşılıyo ve fiziksel bir şikayetin oldu mu

ne güzel cnm tadını çıkar,benimkide hareketli doktorda hep öyle söylüyo,kötü olacağını hiç sanmıyorum yani,

Canım benimki de öyle, özellikle 2 gün önce kesintisiz ikindiden yatana kadar sürekli hareket etti. Bende ilk endişelendim, sonra biraz hafifledi. Şuan bile kıpır kıpır :) Yarın kontrolüm var doktora ileteceğim ama açıkcası hareketi azalınca korkuyorum acaba bir şey mi oldu diye.

canım endişe etme bizimkisi de masallah pek hareketli bıraz fazla çikolata da tüketiyorum ondan da olabılır..endişelenme yani hareketli bebek iyidir ....

Gebelik şekeri çıkıp diyet yapanlara bir sorum olucak, 2 haftalık bir diyet programındayız, hamileliğim boyunca 7 kilo aldım, bebeğimde şimdiye kadar normal kilosunda çok şükür
diyeti 4 gündür yapıyorum ama kilo verdim, normal mi ? benim gibi diyet yaparken zayıflayanlar var mı ? boyum 159 kilom 58 buna göre günlük 1600 kalorilik diyet verdi doktor, ama tamda bebeğimin hızlı büyümeye başladığı ve yağlanması gereken bir dönemde benim kilo vermem biraz sinir bozucu, çok vermedim tabi 700-800 gr ama devam etmesini istemem şahsen

Öncelikle ayni gün doğum bekliyoruz :)) sağlıkla kucagimiza alırız inşallah.gebelik şekeri eşimin ablasinda ve suanda 9.ayinda olan bir arkadasimda cikti diyet ile geçti günleri kilo da verdiler ama ne bebekte ne de kendilerinde bir problem olusmadi ki daha da saglikli olacaktir diye dusunuyorum gereksiz hicbir besini almıyorsun boylece bence hiiic kafana takma daha saglıklı olacagınızı dusun gerisini unut...

canım bebeğini hıçkırık tutuyor o yüzden de ritmik vuruyor.amniyon sıvısını yutunca tutarmış böle hıçkırık.bu aralar bende hissediyorum ritmik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…