2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
maaşallah canım bebeğine :) doktor neye göre sezeryan olcak dedi biz daha konuşmadık gerçi erken olabilir benim için ama merak ediyorum

canım bende kan pırtılasması oldugu için ben günde 0.8 lik iğne kullanıorum dr cok yüksek doz igne kullandıgım için risk olacagını söledi cünkü ben doguma girmeden 2 gün önce igneyi kesmek zorundaymıs yoksa kanaman durmaz dedi normal dogumun ne zaman olacagını bilemem ve igneyi kesemem sezeryan olursa 2 gün önceden keserim dedi bende bebegim için kabul ettim

Günaydın herkese
Dün kızımla kontrolümüz vardı.
İlk defa dedemizde kontrole geldi ve tabii ki anneannemizde..
Maaile ultrasona girdik..
Babamızın elinde de foto makinesi video çekimi yapıyor elbette ki
Kızımın başı yukarda, sağlık durumu iyi, 2,100 gr olmuş kızım..
Yanaklarını ağzını burnunu alnını minnik parmacıklarını gördümm..
Hepimiz o kadar heyecanlandık kiii
Yanakları tombiştombişdi yavrumun, ağzını arada sırada açtı kapadı parmacıklarını ayacıklarını oynattı..
Doktor lob ile bakarken lob'a tekmeler attı
Fotoğrafını anneannesine verdik.. Çerçeveletecekmiş

Diğer kontrolümüz ise 31.0cak'da..
Allahım binlerce şükür bende bebeğimde sağlıklıyız, herşey yolunda..
Allah herkese hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler nasip eder inşallahh..

kocaman maşallah kızına, sağlıkla kucağına al inşallah. ne güzel ailecek gitmişsiniz, herkes heyecanla bekliyor bebişi:)

merhaba DCLFRT ben de kan pıhtılasmasından dolayı 0,4 ml lık clexan iğne kullanıyorum .arastırdııgımda doguma bır gun kala ıgnenın bırakılması gerekıyormus. dogum ıcın baska bır sehre gıdecegım ıcın ordakı doktorum sezeryan mı dıyecek normal mı dıyecek ıgneyı ne zaman bıraktıracak bılmıyorum .hersey muamma...gönül istiyo ki normal olsun ama bızım durumumuzda bu zor bır ıhtımal görunuyor sanırım

Son düzenleme:
Kızlar benim akşamları çok ağrım oluyor, özellikle uzanınca,dün çok yorgun olduğum halde acıycak diye uzanamadım baya..geceleri de sürekli uyanıyorum...ve bazı tekmeler canımı acıtıyor...bebekler büyüdüğü için mi acaba, daha 1,5 ayımız var...

geçmiş olsun, ağrım derken bel ve sırt ağrısımı yoksa karnında mı ağrı oluyor. bel ve sırt ağrısı herkesde var, normal sanırım ama karnın ağrıyorsa bir doktoruna sor istersen, bu kadar çok ağrı normal olmayabilir. tekmeler artık kuvvetlendi haklısın, benide yerimden sıçratıyor bazen, karnım sürekli dalgalanıyor hareketlerden:)

canım yeter ki kuzularımız saglıklı olsun biz herseye katlanırız dr sezeryan derse sezeryan oluruz ne yapalım ...

canım bnde de aynı sorun var sırtüstü uzanamıyorum zaten
gece en az 4 kez uyanıyorum tuvalete bide kabızlık sorunu var
yorgunluk dışında halsizlik akşam yemekten sonra oturduğm yerden kalkmak istemiyo0rum
bebek bide karnın üst kısmında hep nefes alırken zorlaıyorum sıkıştırıyor iyice büyüdüler artık
benimki bugün 2450 çıktı
geçmiş olsun ki geçecek hepsi :)

anladım canım geçmiş olsun inşallah hepimiz için her şey yolunda gider

Teşekkürler canım, bel ve sırt ağrısına artık dayanıyorum da, kasık-karın ağrısı oluyor bi de. bugün de her iki bacağımda da belden aşağısında full ağrı vardı.dr.uma haftaya gidiyorum o zaman sorcam acaba doğumum mu yaklaştı diye...

Teşekkürler canım, senin bebişine de maşallah)büyüdükleri için galiba onlarla birlikte ağrılarımz da büyüyor.ben de aynen senin gibi akşamları offline'ım.hiçbirşey yapamıyorum.karnının üst kısmındaki ağrı kaburgaya doğru yaklaştıklarında oluyormuş...arada bende de oluyor..neyse bunlar tatlı ağrılar diyelim artık bebişlerimiz için

kızlar sabah doktorumuza gıttık merak ettım sızınkılerın kılo boy durumu nedır ?benımkı sankı azıcık kilolu normalde 32 .haftasında ama ultrason ölçülerine göre 34.haftasında görunuyor kılosuda 2100gr .boy normal ama 43 cm yanı bu sıkıntı olmaz degıl mi? hayırlısı ama kılosu eksık olsa da fazla olsa da ınsan endıselenıyor gercı anormal bırsey olsa doktor söylerdi herhalde !? hayırlısııı Rabbim herkesin meleğini saglıklı bır sekılde kucagına kavustursun...

maşallah canım bebişine. seninle bir gün var aramızda, bizde pazartesi gittik doktora, kilosu 1800gr, boyu da 42cm di. bende de bu kontrole kadar hep boyu aşağıda yazan rakama göre kısa çıkıyordu, kızım kısa boylu olucak deyip duruyordum, bu kontrolde normal çıktı. ama bir sorun olacağını sanmam, zaten doğduklarında ultrasona göre 500gr artı-eksi oynayabiliyormuş diye duymuştum, nekadar doğru bilmiyorum ama takılma bence buna, o kadar da fazla değil kilosu, doktorunda normal dediyse sıkıntı yoktur.

selam kızlar biz de haftaya gidicez doktora kontrole.sağlık ocağından aradılar yarın tahlil için gidicem sabahtan..benim bir sıkıntım var ama sizde de var mı bi sorayım dedim :) afedersiniz ama sanki kukumun dudak kısımları acıyo gibi içten içten ağrıyo sanki böyle hani morarmış bir yeriniz elleyince acır ya oralarım acıyo sanki yürürken,yatakta dönerken oluyo genelde anlatamadım ama var bişeler o bölgede :)

kabızlık şikayeti olan arkadaşlar bazı markaların kayısılı ya da limonlu form çayları var diyetisyenim önerdi günde 1 fincan içerseniz kabızlık kalmıyor...aylarca bende çok çektim ama rahatım artık...
ağrılar bende de yoğun sağ tarafıma yatarsam bir şekilde bebişim beni uyandırıyor ve göğüs kafesimin altında şiddetli bir ağrı oluyor sola yatmam gerekiyor devamlı

benim de sola yatarsam çarpıntım oluyo ilk başta daha sonra azalıyor..kabızlık bu ay çok fena bende doktorum ilaç verdi şurup sabah akşam içersem anca çıkıyorum içmezsem tık yok

Günaydın, hayırlı cumalar kızlar... Dün oğlumuz için ilk alışverişimizi yaptık, acil bir durum olursa diye hazırlıklı olmak istedik. İnsan almaya doyamıyor zor tuttuk kendimizi :)

Canım bende salı gittim 2160 gr dedi doktorumuz. Özellikle bu ay bir anda çok kilo alırlarmış, 8. ay bittikten sonra yavaşlarmış kilo alımı endişelenme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…