2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

cok sevındım.ılk senın bellı oldu.benım daha var acıkcası.cok erken ogrenmıssın

eylulSF hayırlı olsun oğluşun bende aynen senin gibi düşünüyorum hani erkek olsa fena olmaz gibi :) aramızda 2 gün fark var bi süre kontrole gitmeyi düşünmüyordum ama haberini alınca haftasonu bende gitsem mi diyorum ne dersin?

cok sevındım.ılk senın bellı oldu.benım daha var acıkcası.cok erken ogrenmıssın

evet canım baya erken oldu 13. haftaya girerken öğrendim gerçi %70 falan dedi ama doktoruma giden herkezx biliyor dedi doğru çıkıyormuş yani..
Bazı doktorlar görüyorlar ama sölemek istemiyorlar 13.haftada falan tahmininiz varmı diye sorun bence doktorunuza. Şimdi ben sizleri çok merak ediyorum ama tabi önce herzaman sağlıkk

allah evladını sana bagıslasın canım cok sevındım darısı basımıza dıyelım saglıkla sıhhatle

ne kadar erken öğrenmişsin cnm maşallahallah sağlık versin inşallah yavrularımıza
kim bilir ne kadar heyecanlanmışsındır

ecem nasılsın canım ya ben bugun cok mutluyum cunku ızınlıyım evde oturup dınlenıyoruz bebısımle sende ne var ne yok
elifim nerdesin kuzum yaaaaa... dedim bu kızı bütün gün çalıştırıyorlar herhalde.... sevindim evde olmana cnm keyfini çıkar ohhhhh missssss
ben artık bu sene hep evdeyim kesinleşti... cmrt günü okula gidip konuştum.. 1 yıl ara vereceğimi söyledim... benim minik kuzularım bakalım ne yapacaklar bu sene başka öğretmenle:44:
ama sene başında ilk öğrendiklerinde ağlayacakları kesin
bebeklerimiz iyi olsunda... iş hep olur....

aynen canım once bebıslerımız vallahı hergun calısıyorum hatta sefıme dedım kı ben bır yatak getıreyım eve gıtmeme gerek yok adamla dalga gecıyorum guluyor nneyse bebıslerımız ıyı olsun da gerısı bos
ıs konusunda da hayırlısı olsun ama ben saglıgım elverdıgınce bır sıkıntı olmadıgı surece calısmayı dusunuyorum yurt dısında sıstem turkıyedekı gıbı degıl canım ya maksımum 3 ay dogum ıznın var toplamda ıstersen dogumdan once kullan ıstersen sonra ama ben sonra kullanacam

al benden de o kadar.dun o kadar uyuyan ben degılım sankı.pazar gunlerı esım de oruc oldugu ıcın o bır koltukta ben baska koltukta horr horrrr
benim eşim garibim uyuyamadı temizlik yaptı,ufak tefek yardım edeyim diyorum izin vermiyor..ben uyudum o çalıştı

çok erken sahiden,Allah hayırlı evlat etsin.

bende yurt dışında doğum izinleri daha fazla diye biliyordum yaaa... sen hangi ülkedeydin cnm?
tabiii allah sağlık versin inşallah çalışılır tabi...
yaa benim özel okul yaaa... zaten doğum martta göründüğü için sadece ilk dönem çalışacatım... ama çok yorucu özel okul... artık bu sene kocam baksın bana

ben ısvıcredeyım canım gozunu seveyım turkıyenın ya burda herkes doguma kadar calısıyor sadece eger rahatsızsan ve calısamayacak durumdaysan rapor alıyorsun burda hayat cok pahalı canım ya tek basına 1 kısı calısırsa hıc bırseye yaramıyor aldıgımız butun parayı devlet vergı olarak alıyor ondan bebegımın gelecegı ıcın ne kadar calısırsam o kadar ıyı

benim eşim garibim uyuyamadı temizlik yaptı,ufak tefek yardım edeyim diyorum izin vermiyor..ben uyudum o çalıştı

çok erken sahiden,Allah hayırlı evlat etsin.
çalıştırın kızlar kocaları acımak yok
şaka bi yana allah başımızdan eksik etmesin onları...valla benimkide öyle.. ben yatıyorum o bana bakıyor

allah yardımcın olsun kuzum yaaa... zormuş gerçekten.. valla oeası için yaşam standartları yüksek derlerdi bide... şartları fenaymış... o zaman bizde türkiyeye bekleriz şekerim... gül gibi geçinip gideriz işte

evet canım standartlar yuksek mesela domatesı 8 tlden yıyooruz
oraya gelsek sudan cıkmıs balıga donerız ya cok oldu buralardayız alıstık artık turkıyeye tatıle geldıgımızde burayı ozluyoruz

sinemsu'dan ses yok bugün,inş.bir problem yoktur.
bu arada benim imzada baştan popoya boy yaklaşık 16-19 mm yazıyor, usg kağıdında ise 2,13 cm yazıyordu

Son düzenleme:
evet canım standartlar yuksek mesela domatesı 8 tlden yıyooruz
oraya gelsek sudan cıkmıs balıga donerız ya cok oldu buralardayız alıstık artık turkıyeye tatıle geldıgımızde burayı ozluyoruz
amaninnnnno ne yaw.... evet bayaaa yüksekmiş.. o zaman biz burda bedava yaşıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…