Selam kızlar 3 gündür giremiyordum işlerimdeki yoğunluktan yazamadım bir türlü umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişleriniz.
Benim sizlere bi haberim var sanırım aranızda ilk öğrenen benim bebişimin cinsiyeti belli oldu gibi daha kein değil ama çok büyük ihtimalle
çok yakışıklı bir OĞLUM olacakmış çok muytluyum allahtan hep sağlıklısını istiyorudum ama içimden oğlan olsa fena olmaz diyordum allah sizlerinde gönlüne göre versinn.
Selam kızlar 3 gündür giremiyordum işlerimdeki yoğunluktan yazamadım bir türlü umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişleriniz.
Benim sizlere bi haberim var sanırım aranızda ilk öğrenen benim bebişimin cinsiyeti belli oldu gibi daha kein değil ama çok büyük ihtimalle
çok yakışıklı bir OĞLUM olacakmış çok muytluyum allahtan hep sağlıklısını istiyorudum ama içimden oğlan olsa fena olmaz diyordum allah sizlerinde gönlüne göre versinn.
cok sevındım.ılk senın bellı oldu.benım daha var acıkcası.cok erken ogrenmıssın
hayırlı olsun cnmama ben mart anneside olabilirim:) şubat anneside:) şubat sonu mart başı bekliyoruz slm hanımlar benimde ilk bebişim olucak inş
ne kadar erken öğrenmişsin cnm maşallahSelam kızlar 3 gündür giremiyordum işlerimdeki yoğunluktan yazamadım bir türlü umarım iyisinizdir hepiniz ve bebişleriniz.
elifim nerdesin kuzum yaaaaa... dedim bu kızı bütün gün çalıştırıyorlar herhalde.... sevindim evde olmana cnm keyfini çıkar ohhhhh missssssecem nasılsın canım ya ben bugun cok mutluyum cunku ızınlıyım evde oturup dınlenıyoruz bebısımle sende ne var ne yok
elifim nerdesin kuzum yaaaaa... dedim bu kızı bütün gün çalıştırıyorlar herhalde.... sevindim evde olmana cnm keyfini çıkar ohhhhh missssss
ben artık bu sene hep evdeyim kesinleşti... cmrt günü okula gidip konuştum.. 1 yıl ara vereceğimi söyledim... benim minik kuzularım bakalım ne yapacaklar bu sene başka öğretmenle:44:
ama sene başında ilk öğrendiklerinde ağlayacakları kesin
bebeklerimiz iyi olsunda... iş hep olur....
benim eşim garibim uyuyamadı temizlik yaptı,ufak tefek yardım edeyim diyorum izin vermiyor..ben uyudum o çalıştıal benden de o kadar.dun o kadar uyuyan ben degılım sankı.pazar gunlerı esım de oruc oldugu ıcın o bır koltukta ben baska koltukta horr horrrr
bende yurt dışında doğum izinleri daha fazla diye biliyordum yaaa... sen hangi ülkedeydin cnm?aynen canım once bebıslerımız vallahı hergun calısıyorum hatta sefıme dedım kı ben bır yatak getıreyım eve gıtmeme gerek yok adamla dalga gecıyorum guluyor nneyse bebıslerımız ıyı olsun da gerısı bos
ıs konusunda da hayırlısı olsun ama ben saglıgım elverdıgınce bır sıkıntı olmadıgı surece calısmayı dusunuyorum yurt dısında sıstem turkıyedekı gıbı degıl canım ya maksımum 3 ay dogum ıznın var toplamda ıstersen dogumdan once kullan ıstersen sonra ama ben sonra kullanacam
bende yurt dışında doğum izinleri daha fazla diye biliyordum yaaa... sen hangi ülkedeydin cnm?
tabiii allah sağlık versin inşallah çalışılır tabi...
yaa benim özel okul yaaa... zaten doğum martta göründüğü için sadece ilk dönem çalışacatım... ama çok yorucu özel okul... artık bu sene kocam baksın bana
çalıştırın kızlar kocaları acımak yokbenim eşim garibim uyuyamadı temizlik yaptı,ufak tefek yardım edeyim diyorum izin vermiyor..ben uyudum o çalıştı
çok erken sahiden,Allah hayırlı evlat etsin.
allah yardımcın olsun kuzum yaaa... zormuş gerçekten.. valla oeası için yaşam standartları yüksek derlerdi bide... şartları fenaymış... o zaman bizde türkiyeye bekleriz şekerim... gül gibi geçinip gideriz işteben ısvıcredeyım canım gozunu seveyım turkıyenın ya burda herkes doguma kadar calısıyor sadece eger rahatsızsan ve calısamayacak durumdaysan rapor alıyorsun burda hayat cok pahalı canım ya tek basına 1 kısı calısırsa hıc bırseye yaramıyor aldıgımız butun parayı devlet vergı olarak alıyor ondan bebegımın gelecegı ıcın ne kadar calısırsam o kadar ıyı
allah yardımcın olsun kuzum yaaa... zormuş gerçekten.. valla oeası için yaşam standartları yüksek derlerdi bide... şartları fenaymış... o zaman bizde türkiyeye bekleriz şekerim... gül gibi geçinip gideriz işte
evet canım standartlar yuksek mesela domatesı 8 tlden yıyooruz
oraya gelsek sudan cıkmıs balıga donerız ya cok oldu buralardayız alıstık artık turkıyeye tatıle geldıgımızde burayı ozluyoruz
sinemsu'dan ses yok bugün,inş.bir problem yoktur.
bu arada benim imzada baştan popoya boy yaklaşık 16-19 mm yazıyor, usg kağıdında ise 2,13 mm yazıyordu
vallahı bedava yasıyorsunuz kıymetını bılınamaninnnnn o ne yaw.... evet bayaaa yüksekmiş.. o zaman biz burda bedava yaşıyoruz
yaa cnm ben baktım en son cmt girmiş... kontrolü falan ne zamandı... bişi yoktur umarım...sinemsu'dan ses yok bugün,inş.bir problem yoktur.
bu arada benim imzada baştan popoya boy yaklaşık 16-19 mm yazıyor, usg kağıdında ise 2,13 mm yazıyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?