2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Merhabalarrr annişler umarım herşey yolundadır hepinizin.
Ya benim normalde 11+3 olmam lazım ama ultrasonda 12+3 çıkıyor 1 hafta önde kötü bişey yoktur dimi
Geriden gelirse kötü dimi kafama taktım:)

demekkı bebeısın erken dollenme olmustur tatlım korkma zaten bırsey olsa doktorun sana soylerdı

canım merhaba, özel mesaj atmışsın ama 57mesajım varmış, özel mesaj göndermeye izin vermediler:)ben hala bulamadım bir doktor. arkadaşların çok tavsiye etmesi üzerine nisa hastanesinde asiye hanımı deniyeyim diye dün aradım randevu için ama izinliymiş o da. birde hizmet hastanesinde meltem hanımı önerdiler ama orayıda memorial satın almış, muayene ücreti bile 97 lira olmuş, doğumu kaçtır kimbilir.

:)ben de meyveye doyamıyorum armut,erik,şeftali
merhabalarrr annişler umarım herşey yolundadır hepinizin.
Ya benim normalde 11+3 olmam lazım ama ultrasonda 12+3 çıkıyor 1 hafta önde kötü bişey yoktur dimi
geriden gelirse kötü dimi kafama taktım:)
sollamış seninki bizi
canım benimde hafif seyirmelerim başladı ve karnın yan kısımları sertleşti iyice ama hala yüzüstü yatıyorum.korkuyorumda bişey olursa diye
canım yüzüstü yatmak hamilelik için nasıl tam bilmiyorum da peygamber efendimiz onamazmış yüzüstü yatanları...
nisa hast.için çok kalabalık oluyor diyorlar...

artık giyecek birşey bulamıyorum :85:

ben de,pantalonlar göbüşten kapanmıyo

ayyy çok güldüm cnm yaaa bööle gözümde canlandırdım bide pırt diye
allah korusun cnm yaaaa en uykuya ihtiyaç duyduğun zamanlarda çalışmaktan kaynaklanıyor bence bu düşünceler cnm....

kötü şeyler düşünme canım.önceden öyle oldu diye şimdide olacak diye bişey yok.
gönlünü ferah tutu stres yapma

nisa hast.için çok kalabalık oluyor diyorlar...

ben de,pantalonlar göbüşten kapanmıyo

evet öyleymiş ama doktor için çok iyi diyor herkes, bir denemek istedim. dedikleri gibi 2-3 saat bekletiyorlarsa devam edemem zaten.

bu arada kusmaktan benim pantolonlar bol gelmeye başladı, 3,5 haftadır her yediğimi çıkarıyorum, 3 kilo verdim, şunu seviyorum dediğim hiçbir yiyecek yok şuan. ne zaman biticek bu bulantılar, çıkarmalar bakalım...

aman cnm dikkat.marulları çok iyi yıka sirkeli suda beklet
allah korusun toxoplasma kaparsın
meyve sebseler iyi yıkanmalı
salam sosis yenmemeli
iyi pişmiş et tüketilmeli
ve bişey yemeden önce mutlaka eller yıkanmalı

cnm yaaa sakın aklına kötü bir şey getirme... eğer yavrularımızın alacakları nefes varsa rabbim korur onları... sen iyi beslenmene,kendini yormamaya bak cnm

artık giyecek birşey bulamıyorum :85:
yaaaa bende aynı durumdayım cnm yaaaa
zaten dışarı çıktığım yok, kontrole giderkende eşofman giyiyorum.... kıyafet alma vakti geldide bayramın geçmesini bekliyorum.. heryer deli gibi kalabalıktır şimdi...

kızlar bende bayram için kendime cici bi hamilelik istiyorum ama hiç güzel bişi bulamadımmm:44:

benim kliniğin verdiği broşür,umarım işine yarar cnm.

Merhaba 2013martin guzel anneleri bende sizlerdenim 8+4 haftalik hamileyim. Artik bidahaki ay gorucrz doktorumuzu Allahima cok sukur hamilelik bana bi rahatlik getirdi aklima kotu bisey hic getirmiyorum herseyin hayirlisini Allah bilir rabbim herkesin yavrusu sana emanet...

Kızlar bende dün kontrolümde 9+4 gunluk bebeğimin karnımda öldüğünü ogrendim, 2 doktora daha gösterdim hepsi aynı şeyi söyledi gelişimi Durmuş sonrada kalbi durmuş,2 hafta önce duymuştuk kalp atıklarını ilk bebeğimdi. Bugün aldılar hemen ALLAH yavrularınızı sağsaglim kucağınıza almayı nasip etsin insallah

((( çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah yeniden tadarsın aynı duyguları.umarım şu an iyisindir.
hiç hissetmişmiydin,böyle durumlarda vücut belirti vermeyi kesiyomuş.fark etmişmiydin?
moralim bozuldu resmen allah sabır versin cnm

allah sabır versin seni cok ıyı anlıyorum cünkü bende 2 bebegimi kaybettim normal kontrol e gittigim de söylediler öldügünü...allah aynı acıyı bir daha yasatmasın...

Canm hiç bı belirtim olmadı bi heves rutin kontrolume gittim,zaten hamileligImde cok rahat geçiyordu o yüzden iç şüphelenmedim.hayırlısı boyleymis diyorum.adet sancısı gibi ağrım var,agri değilde psikolojisi insanı yıpratan.

Çok geçmiş olsun canım teselli etmez ama en azından hamile kalabildiğini biliyorsun.Bundan sonrakileri sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah ım.Vardır bunda da bir hayır,üzülme ne olur..

vet canım çok fazla c vitamini var kırmızı biberde hele onun közlenip soyulup büyük büyük doğrayıp sonrada yumurtalı una batırıp kızartılmışı harika oluyor üstünede sarımsaklı yoğurt oooh kahvaltıda yrmrğin yanında veya çayla falan süper gidiyo tavsiye ederim yağlı olur derseniz bulayıp kızartmadanda sarımsaklı yoğurtla güzel oluyor aklınızda bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…