Merhabalarrr annişler umarım herşey yolundadır hepinizin.
Ya benim normalde 11+3 olmam lazım ama ultrasonda 12+3 çıkıyor 1 hafta önde kötü bişey yoktur dimi
Geriden gelirse kötü dimi kafama taktım:)
biz de bu bayram az gezeceğiz,fazla yürümek ayakta kalmak bana yaramıyor.
kızlar kritik haftam bu ve bayram haftası,Allahım korusun 2 sene önce 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu bu ihtimali aklımdan tamamen söküp atamıyorum
demekkı bebeısın erken dollenme olmustur tatlım korkma zaten bırsey olsa doktorun sana soylerdı
:)ben de meyveye doyamıyorum armut,erik,şeftalikızlar sıze bırsey dıyecegım 2 gundur karnımda marul tarlası cıkacak tabak tabak marul salatası yıyorum ben boyle bol lımonlu kocaman amanın ne oluyor bana annemde kardesıme hamıleyken marul salatası yemıstı anam yoksa aynımıyız
sollamış seninki bizimerhabalarrr annişler umarım herşey yolundadır hepinizin.
Ya benim normalde 11+3 olmam lazım ama ultrasonda 12+3 çıkıyor 1 hafta önde kötü bişey yoktur dimi
geriden gelirse kötü dimi kafama taktım:)
canım yüzüstü yatmak hamilelik için nasıl tam bilmiyorum da peygamber efendimiz onamazmış yüzüstü yatanları...canım benimde hafif seyirmelerim başladı ve karnın yan kısımları sertleşti iyice ama hala yüzüstü yatıyorum.korkuyorumda bişey olursa diye
nisa hast.için çok kalabalık oluyor diyorlar...canım merhaba, özel mesaj atmışsın ama 57mesajım varmış, özel mesaj göndermeye izin vermediler:)ben hala bulamadım bir doktor. Arkadaşların çok tavsiye etmesi üzerine nisa hastanesinde asiye hanımı deniyeyim diye dün aradım randevu için ama izinliymiş o da. Birde hizmet hastanesinde meltem hanımı önerdiler ama orayıda memorial satın almış, muayene ücreti bile 97 lira olmuş, doğumu kaçtır kimbilir.
artık giyecek birşey bulamıyorum :85:
yorma kendını canım cok fazla gıttıgın yerlerde de ıs yapma otur bak keyfıne kızlar bu arada hamılelıklerımızı doya doya yasayalım sonra bebıslerımız kucagımıza geldıgınde hep hareket halınde olacagız onların peslerınde ama sanırım ben ıs yerınde dogururum gıbıme gelıyor bır ılke ımza atacagım kızlar dusunsenıze musterıye servıs yaparken pırt dıye gelecek mınıgım amanın neler dıyorum ben kafayı mı yedım ne
biz de bu bayram az gezeceğiz,fazla yürümek ayakta kalmak bana yaramıyor.
kızlar kritik haftam bu ve bayram haftası,Allahım korusun 2 sene önce 10 haftalıkken bebeğimin kalbi durmuştu bu ihtimali aklımdan tamamen söküp atamıyorum
nisa hast.için çok kalabalık oluyor diyorlar...
ben de,pantalonlar göbüşten kapanmıyo
kızlar sıze bırsey dıyecegım 2 gundur karnımda marul tarlası cıkacak tabak tabak marul salatası yıyorum ben boyle bol lımonlu kocaman amanın ne oluyor bana annemde kardesıme hamıleyken marul salatası yemıstı anam yoksa aynımıyız
cnm yaaa sakın aklına kötü bir şey getirme... eğer yavrularımızın alacakları nefes varsa rabbim korur onları... sen iyi beslenmene,kendini yormamaya bak cnmbiz de bu bayram az gezeceğiz,fazla yürümek ayakta kalmak bana yaramıyor.
yaaaa bende aynı durumdayım cnm yaaaaartık giyecek birşey bulamıyorum :85:
evet öyleymiş ama doktor için çok iyi diyor herkes, bir denemek istedim. dedikleri gibi 2-3 saat bekletiyorlarsa devam edemem zaten.
bu arada kusmaktan benim pantolonlar bol gelmeye başladı, 3,5 haftadır her yediğimi çıkarıyorum, 3 kilo verdim, şunu seviyorum dediğim hiçbir yiyecek yok şuan. ne zaman biticek bu bulantılar, çıkarmalar bakalım...
Kızlar bende dün kontrolümde 9+4 gunluk bebeğimin karnımda öldüğünü ogrendim, 2 doktora daha gösterdim hepsi aynı şeyi söyledi gelişimi Durmuş sonrada kalbi durmuş,2 hafta önce duymuştuk kalp atıklarınıilk bebeğimdi. Bugün aldılar hemen ALLAH yavrularınızı sağsaglim kucağınıza almayı nasip etsin insallah
Kızlar bende dün kontrolümde 9+4 gunluk bebeğimin karnımda öldüğünü ogrendim, 2 doktora daha gösterdim hepsi aynı şeyi söyledi gelişimi Durmuş sonrada kalbi durmuş,2 hafta önce duymuştuk kalp atıklarınıilk bebeğimdi. Bugün aldılar hemen ALLAH yavrularınızı sağsaglim kucağınıza almayı nasip etsin insallah
((( çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm inşallah yeniden tadarsın aynı duyguları.umarım şu an iyisindir.
hiç hissetmişmiydin,böyle durumlarda vücut belirti vermeyi kesiyomuş.fark etmişmiydin?
moralim bozuldu resmen allah sabır versin cnm
merhaba kızlar birkaç gündür giremedim nete
C vitamininden bahsetmişsiniz..geçende tvde izledim kırmızı biber varyaa hani közlemesini falan yapıyoruz..bir portakalın 10 katı kadar C vitamini varmış onda!!! Günlük C vitamini ihtiyacımızın 1,5 katını bir tane yiyerek alabiliyomuşuz ayrıca konservesi de aynı şekilde valla ben çok severek yiyorum peynirle de çok güzel oluyo tavsiye ederim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?