Günaydın kızlarAllah a binlerce kez şükürler olsun gördüm bebeğimin kalp atışlarını(Eşim duymuş ama ben heyecandan duyamadım sesini,doktoru bile dinleyemedim valla)maaşallah herşeyide normalmiş şu an için.İnşaallah henüz göremeyen bütün arkadaşlarda görür en kısa zamanda..Rabbim sağlıkla sıhhatle doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize..Öpüyorummmm..
Günaydın kızlarAllah a binlerce kez şükürler olsun gördüm bebeğimin kalp atışlarını(Eşim duymuş ama ben heyecandan duyamadım sesini,doktoru bile dinleyemedim valla)maaşallah herşeyide normalmiş şu an için.İnşaallah henüz göremeyen bütün arkadaşlarda görür en kısa zamanda..Rabbim sağlıkla sıhhatle doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize..Öpüyorummmm..
arkadaşlar size bir sorum olacak dün benim vucudumdaki şişlikler gitti göğsümünde şişliği azaldı agrısıda gece yok yoldu normalde geceleri wcye giderken ağrısını çok hissderdim bu gece hissedemedim çok korktum uyuyamadım meraktan kötü birşey değil dimi bu haftalarda böyle yaşayan varmı acaba ama bu sabah hafiften ağrı başladı tekrar
kizlar gunaydin...
gecmisi okumadim baya yazmisiniz
nasilsiniz? bugun ben kan verdim.. benim demirim genellikle dusuk onu arastiracaklar niye dusuk diye.. bakalim hayirlisi..
öylemi ayy çok sagol rahatladım şimdi ne bilim düşük olacağı zaman hiç bir belirtileri hissetmezsin diye bir yazı okumuştum o aklıma takıldı korktum :)
Canm hiç bı belirtim olmadı bi heves rutin kontrolume gittim,zaten hamileligImde cok rahat geçiyordu o yüzden iç şüphelenmedim.hayırlısı boyleymis diyorum.adet sancısı gibi ağrım var,agri değilde psikolojisi insanı yıpratan.
Şimdi gördüm ya sağlıklı olduğunu(çok şükür)artık ileriye bakıyorum Benim ailemdeki tüm kadınlar annem,teyzelerim,kızkardeşim vs. sezaryanla doğum yaptılar acaba bu durum genetik midir kızlar?
Şimdi gördüm ya sağlıklı olduğunu(çok şükür)artık ileriye bakıyorum Benim ailemdeki tüm kadınlar annem,teyzelerim,kızkardeşim vs. sezaryanla doğum yaptılar acaba bu durum genetik midir kızlar?
evet canim bende dikkat ediyorum ama iyice pistigi surecede ara yemenin zarari olmaz diye dusunuyorum... sucuk yedim ama 1 veya 2 defa ve cok az.. okadardanda birsey olmaz insallah..
canim evet cok sukur iyi dayandim.. son saatler biraz zor oldu ama, gunler burda daha uzun ya. ama bak mesela bugun oruc degilim hic durmadan yemek istiyorum.sali gunu oyle degildim.. Allahim sabrini veriyor
Merhaba kızlar naılsınız umarım yolundadır herşey..Sosis sucuk konularını okudumda bende yemiyorum ama çok istiyor canım özellikle sucuk sosisi zaten yemiyordum bu söylentiler çıkınca içine bişiler karıştırıyorlarmış ya ama sucuk ahh ahhh:) bide kalamar midye acayip severim ama onlarda yasak maalesef neyapalım bebişlerimiz sağolsun yeter:) Sigara içen varmı aranızda???
Jambon, sosis, salam, sucuk vb. şarküteri ürünleri ve iyi pişmemiş kırmızı et, kümes hayvanı, deniz ürünleri bazen besin zehirlenmelerine neden olabiliyor. Bu nedenle gebelerin bu ürünlerden kaçınmaları ya da iyice pişirdikten (bakteriler pişirme yöntemiyle yok edilebiliyor) sonra yemeleri öneriliyor... diye yaziyor bir sitede
merhaba kızlar naılsınız umarım yolundadır herşey..sosis sucuk konularını okudumda bende yemiyorum ama çok istiyor canım özellikle sucuk sosisi zaten yemiyordum bu söylentiler çıkınca içine bişiler karıştırıyorlarmış ya ama sucuk ahh ahhh:) bide kalamar midye acayip severim ama onlarda yasak maalesef neyapalım bebişlerimiz sağolsun yeter:) sigara içen varmı aranızda???