diğer arkadaşlarınki koktu tattım 1 ince dilim inş.bişi olmaz pişmiş zaten
ben de 1 defa sucuk yeıdm bırkac dılım sadece.o da kocam ben severım dıye kızartmıs boyle seylerden haberı de yok tabı.kırılmasın dıye tattım o kadar.bır daha da yemedım.sıgara yı soran olmus.ben ıcıyordum gunde 5-6 tane.hamıle oldugumu farkedınce yaklasık 3 haftalıkken bıraktım cok sukur.su anda tıksınıyorum
ben içmiyorum hamileyken içenlere de çok kızıyorumm
Aynen canım ben normalde içiyorum ama hamile olduğumu öğrendiğim an bıraktım bide çok ilginç hiçte canım istemiyor normalde duramazdım işte bebeğe zarar gelecek korkusu annelik burda başlıyor zaten:) ceylincim sen nereliydin?
canımmm nasıl sevindim anlatamam...Günaydın kızlarAllah a binlerce kez şükürler olsun gördüm bebeğimin kalp atışlarını(Eşim duymuş ama ben heyecandan duyamadım sesini,doktoru bile dinleyemedim valla) maaşallah herşeyide normalmiş şu an için.İnşaallah henüz göremeyen bütün arkadaşlarda görür en kısa zamanda..Rabbim sağlıkla sıhhatle doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize..Öpüyorummmm..
cnm bendede vardı aynı sorun bu haftaya kadar... maşallah bi kaç gündür çıkabiliyorum rahatya kizlar bende acayip kabizlik sorunu var.. kuru kaysi incir falan yiyorum ama hic fayda etmiyor.. activia da yiyorum..benim onceden beri vardi kabizlik sorunum ama suan cogaldi..hayirlisi bakalim... tr deki doktoruma mail attim kullanabilecegim ilac varmi diye, bakalim ne dicek.
Merhaba kızlar naılsınız umarım yolundadır herşey..Sosis sucuk konularını okudumda bende yemiyorum ama çok istiyor canım özellikle sucuk sosisi zaten yemiyordum bu söylentiler çıkınca içine bişiler karıştırıyorlarmış ya ama sucuk ahh ahhh:) bide kalamar midye acayip severim ama onlarda yasak maalesef neyapalım bebişlerimiz sağolsun yeter:) Sigara içen varmı aranızda???
cnm yaaaa inşallah önemli değildir panik yapma lütfen.... ayakta çalışmandan da kaynaklanıyor olabilir. içini ferah tut lütfen... dua et bebeğin için... zaten rabbim dünyaya gelmesine izin vermezse, biz ne yaparsak yapalım,ne kadar erken kontrole gidersek gidelim bir şey yapamayız.. tabiki tedbiri elden bırakmamalıyız cnm anlıyorum ben seni... gerçi ben sana bunları yazarken kendim evhamlanıyorum acaba bebeğim iyimi diye....elimizde değil yani kaygılanmamak...inşallah iyidir yavrularımız...merhaba kızlar nasılsınız ben boyle bır koltuktan dıgerıne yuvarlanarak gecınıyorum bugun bende bıraz bel agrısı var boyle ara sıra gırıp cıkıyor bır de bazen kasıklarımda batmalar oluyor sızlerde de var mı ay ben cok korkuyorum ya salı gunune kadar nasıl dayanacagım bılmıyorum bır arkadasımız yazmıs kalbı durmus bebegımın dıye cok uzuldum allah sabır versın canım umarım bu zor surecı atlatırsın bugun acaba dıyorum gıtsem mı doktora oyle cat kapı benım karnım agrıyor belım agrıyor bır bakın desem ne olur acaba burda oyle randevusuz pek bakmazlar ama sızce ne yapayım kızlar bır de aranızda kabızlık sorunu yasayan var mı ben cok soru sordum degıl mı ama ne yapayım burdan baska dertlesecek kımse yok kı
merhaba kızlar nasılsınız ben boyle bır koltuktan dıgerıne yuvarlanarak gecınıyorum bugun bende bıraz bel agrısı var boyle ara sıra gırıp cıkıyor bır de bazen kasıklarımda batmalar oluyor sızlerde de var mı ay ben cok korkuyorum ya salı gunune kadar nasıl dayanacagım bılmıyorum bır arkadasımız yazmıs kalbı durmus bebegımın dıye cok uzuldum allah sabır versın canım umarım bu zor surecı atlatırsın bugun acaba dıyorum gıtsem mı doktora oyle cat kapı benım karnım agrıyor belım agrıyor bır bakın desem ne olur acaba burda oyle randevusuz pek bakmazlar ama sızce ne yapayım kızlar bır de aranızda kabızlık sorunu yasayan var mı ben cok soru sordum degıl mı ama ne yapayım burdan baska dertlesecek kımse yok kı
cnm yaaaa inşallah önemli değildir panik yapma lütfen.... ayakta çalışmandan da kaynaklanıyor olabilir. içini ferah tut lütfen... dua et bebeğin için... zaten rabbim dünyaya gelmesine izin vermezse, biz ne yaparsak yapalım,ne kadar erken kontrole gidersek gidelim bir şey yapamayız.. tabiki tedbiri elden bırakmamalıyız cnm anlıyorum ben seni... gerçi ben sana bunları yazarken kendim evhamlanıyorum acaba bebeğim iyimi diye....elimizde değil yani kaygılanmamak...inşallah iyidir yavrularımız...
O zaman sana da bravo
Göçmen anne-baba tarafım,İstanbulda doğma büyümeyim.
Sen?
O zaman sana da bravo
Sen?
selam kızlar az önce doktordan geldik :) 9+1 olmuş bebişim kolları ayakları minicik gözüktü ultrasonda yine kalp atışını dinledim çok güzeldi..3 hafta sonra gidicem tekrar..doktor folbiol u bıraktırdı folic plus kullanıcam onun yerine kilom olduğu için drum fazla vitamin ek vermiyo..Allah hepimizin bebişlerini korusun
cnm maşallah çok sevindim gerçekten.... rabbim bize hep yavrularımızın sağlıklı olduklarının haberlerini duyurtsun inşallah.... zaman çabuk geçsin bizim 6 günümüz var daha....selam kızlar az önce doktordan geldik :) 9+1 olmuş bebişim kolları ayakları minicik gözüktü ultrasonda yine kalp atışını dinledim çok güzeldi..3 hafta sonra gidicem tekrar..doktor folbiol u bıraktırdı folic plus kullanıcam onun yerine kilom olduğu için drum fazla vitamin ek vermiyo..Allah hepimizin bebişlerini korusun
ben de,pantalonlar göbüşten kapanmıyo
yaaaa bende aynı durumdayım cnm yaaaa
zaten dışarı çıktığım yok, kontrole giderkende eşofman giyiyorum.... kıyafet alma vakti geldide bayramın geçmesini bekliyorum.. heryer deli gibi kalabalıktır şimdi...
Kızlar bende dün kontrolümde 9+4 gunluk bebeğimin karnımda öldüğünü ogrendim, 2 doktora daha gösterdim hepsi aynı şeyi söyledi gelişimi Durmuş sonrada kalbi durmuş,2 hafta önce duymuştuk kalp atıklarınıilk bebeğimdi. Bugün aldılar hemen ALLAH yavrularınızı sağsaglim kucağınıza almayı nasip etsin insallah
selam kızlar az önce doktordan geldik :) 9+1 olmuş bebişim kolları ayakları minicik gözüktü ultrasonda yine kalp atışını dinledim çok güzeldi..3 hafta sonra gidicem tekrar..doktor folbiol u bıraktırdı folic plus kullanıcam onun yerine kilom olduğu için drum fazla vitamin ek vermiyo..Allah hepimizin bebişlerini korusun
benim neden erkenden böyle oldu diye üzülüyordum. demek ki yalnız değilim :) bugun bişeyler aldım XL
sabah 10da gittim canım ben rahat rahat baktım. XL ları aldım
canım çok çok üzüldüm. Allah bir daha yaşatmasın inşallah. ne denilebilir ki:85:
Bazen oluyor cnm o ağrılar...rabbım hakkımızda ne hayrlısıysa onu versın ama sımdı ınt. okudum 8 haftadan sonra bel agrıları normalmıs bır de bızım rahım sımdı ırı portakal buyuklugundeymıs ondan dolayı ben ve karın agrısı normalmıs yasayanınız var mı
maşşAllah biz 8+5 ken en son gördük ben heyecandan doğru dürüst bakamadım yavruma dr.amca sadece adam olmuşselam kızlar az önce doktordan geldik :) 9+1 olmuş bebişim kolları ayakları minicik gözüktü ultrasonda yine kalp atışını dinledim çok güzeldi..3 hafta sonra gidicem tekrar..doktor folbiol u bıraktırdı folic plus kullanıcam onun yerine kilom olduğu için drum fazla vitamin ek vermiyo..Allah hepimizin bebişlerini korusun
O zaman sana da bravo
Sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?