2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Allah razı olsun canım sağolasın
Valla canım benim iki gebeliğimdede öyle olmuştu
Çok ağrım olmuştu
Karnım belim ve kasıklarım artık duramıyordum ağrıdan ölecektim o derece yani
Kanamayla beraber başlıyo işte düşük
Kırmızı geliyo özellkile
Amaaann sen düşünme bunlarıı lütfen
Allah korusun

ay allaha şükür şimdilik öyle şeylerim yok benim yolculuğu yasakladı zaten doktor pkoluyum diye hattaa şeeyde yasak ama öle yasak olduğu halde bi kaç gün önce gül olduk ama sonrasında kanama sancı falanda olmadı çok şükür ama dikkatliydik tabi neysem şuanda biraz sol kasığında ara ara biraz sancı giriyo neden acaba üşütüyommu gene ayaklarımdan falan off sıcaktada çorap giyesi gelmiyoki insanın yaa akşamları bazen mecburen giymeye başladım artıkın naapalım :26: sancım oluncada giydiydim hemen akşam :18: şimdilik yolunda gibi bakalım cuma belli olcak herşey bebeğim bu arada faceini falan kapattınmı sen yaa hiç göremiyomda seni orda :26: korkmam için bi sebep yok yani dimi kızlar ay cumayada az kaldı inşallah duyacam kalp atışlarını ölüyom heyecandan yaa darısı başınıza inşallaaaah hemde tez zamandaa

cnm allah sabır versin inşallah... rabbim bi daha yaşatmasın inşallah ... söylemesi kolay,yapması zor biliyorum arkadaşım ama metanetli ol... rabbim evlat acısıyla sınamasın inşallah bizleri... inşallah yavrunu en kısa zamanda kucağına almayı nasip etsin inşallah...

canım çok geçmiş olsun ne desek boş insana çok koyuyor ben de 2sene önce yaşadım ve yine aynısı olacak diye bazen çok korkuyorum.
benim o zaman sık sık acıkma belirtilerim 3 gün filan önceden kesilmişti,benim rutin kontrole daha vardı ki kırmızımsı lekelenme gibi bişi olunca içim rahat etmedi dr.a gelicem demiştim ve maaalesef kalbi durmuş olduğunu öğrenmiştik..
Allahım inş.tekrarını yaşatmaz çok geçmiş olsun cnm

gunaydın kızlar.kontrolum yarın cok heyecanlıyım.kalp atısını duyarım herhalde.kızlar yaa sankı ben kılo mu aldım ne.48-49 kıloydum 50 cıktım bu sabah.korktum sımdı.aslında almamak gerekıyormus sımdıden.

anneler bı soru daha.acaba doktor benı hala vajınal mı muayene eder ne dersınız?yoksa artık karından mı bakmaya baslar
ayyy hadi iyi haberlerle gel inşallah cnm.....valla senden 1 hafta geride olduğum için bişi diyemicamççç hatta sen bana söylicen nasıl olduğunu

arkadaşlar size bir sorum olacak dün benim vucudumdaki şişlikler gitti göğsümünde şişliği azaldı agrısıda gece yok yoldu normalde geceleri wcye giderken ağrısını çok hissderdim bu gece hissedemedim çok korktum uyuyamadım meraktan kötü birşey değil dimi bu haftalarda böyle yaşayan varmı acaba ama bu sabah hafiften ağrı başladı tekrar

korkma canım benım de gogus agrılarım gectı.ben sevınıyorum bıle bu duruma.rahat ol bıraz

öylemi ayy çok sagol rahatladım şimdi ne bilim düşük olacağı zaman hiç bir belirtileri hissetmezsin diye bir yazı okumuştum o aklıma takıldı korktum :)

canim merak etme, benimde ara ara gogus agrim yok oluyor. 1-2 sonra tekrar oluyor..bende korkmustum ama cok sukur bir sorun yok

kizlar gunaydin...
gecmisi okumadim baya yazmisiniz
nasilsiniz? bugun ben kan verdim.. benim demirim genellikle dusuk onu arastiracaklar niye dusuk diye.. bakalim hayirlisi..

Günaydın kızlarAllah a binlerce kez şükürler olsun gördüm bebeğimin kalp atışlarını(Eşim duymuş ama ben heyecandan duyamadım sesini,doktoru bile dinleyemedim valla)maaşallah herşeyide normalmiş şu an için.İnşaallah henüz göremeyen bütün arkadaşlarda görür en kısa zamanda..Rabbim sağlıkla sıhhatle doğurup büyütmeyi nasip etsin hepimize..Öpüyorummmm..

ya kizlar bende acayip kabizlik sorunu var.. kuru kaysi incir falan yiyorum ama hic fayda etmiyor.. activia da yiyorum..benim onceden beri vardi kabizlik sorunum ama suan cogaldi..hayirlisi bakalim... tr deki doktoruma mail attim kullanabilecegim ilac varmi diye, bakalim ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…