2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

eet neyseki yaa ama bizim bu tayin olduğumuz yer dağın eteği olduğu için kışın işimiz çok zor olcak yaa tırsıyom şimdiden vallaaa :26:

Bengisu gördüm seniiii şoklardayım şuan yemin ederimmmm inanmıyorum doğrumu bu
Hamilemisinnn maşallahhhh
Hayırlı uğurlu olsun
Anlat yaa aşılama felan mı yaptırdınız?

Kız anlatsana çatlayacağım meraktan
Rabbim kucağına aldığın günü göstersin sana inşallah
Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde Bebeğine kavuşursun inş

Bengisu gördüm seniiii şoklardayım şuan yemin ederimmmm inanmıyorum doğrumu bu
Hamilemisinnn maşallahhhh
Hayırlı uğurlu olsun
Anlat yaa aşılama felan mı yaptırdınız?

len tam çıkıyodum nasılda yakaladın benii yok bebeğim ne aşılaması çok şükür doğal yolla oldu zaten klomen +glukofen kullanmaya devam ediyodum 5 aydır ama tık yoktu sonra bide soğan kürünü deneyim didim kısaca adetimle beraber soğan suyuna başlamıştım taşınma telaşından falanda anca 12 gün falan içbildiydim en büyüğü 7 milim olan kistlerim doktor kontrolüne gittiğinde sağda 4 solda 5 milimdiler veee sağ yumurtalığımda 20 milimlik bi yumurtam oluşmuştu sonund hemen çatlatma iğnesi istedim o gün vuruldum ve 2 gün sonra 20.günümdede yumurtam çatladı ve mucizem gerçekleşti kısaca böyle yaani canım benim şimdi 2 aylık oldu bebişim teyzesi darısı başına bebeğim ya inşallah en kısa zamanda sende yaşarsınbu mutluluğu cuma doktor kontrolüm var bakalım inşallah kalp atışlarını duyabilirm işte ozaman dünyalar benim olcak duyamazsam diyede acayip tırsıyom yaa :18: neyse kötü şeyler getirmeyim gene aklıma ee sen nerelerdesinkız naapıyosun nasılsın canım?

Kız anlatsana çatlayacağım meraktan
Rabbim kucağına aldığın günü göstersin sana inşallah
Hayırlı ve sağlıklı bir şekilde Bebeğine kavuşursun inş

ay amin canım inşallah yaa benimte tek dileğim bebeğimi sağlıcakla kucağıma almak bide hayırlı ve dünya tatlısı bi evlat olmasıııı yicemde bi güzel onuuu kuzum sen naaptın tedavin falan nasıl gidiyo pes etmedin dimi bak oldumu bu arada bi değişiklikler falan sende hee?

merviiiş nereye kayboldun kııız? ne güzel yatceedim seni görünce çıamadım özledim seni diye ama bu seferde sen yazmıyon ama yaa olmadıkii eni görünce uykumda kaçtıydıı sevinçteen :26::26:

Ay canım ya nasıl mutlu oldum nasıl sevindim anlatamam yemin ederim şoktayım şuan maşallah sübhanallah
Bak sana hep dedim sabret olacak diye oldu çok şükür
Bizde bir şey yok canım malesef işte eylülde tüp bebeğe başlayacağız allah kısmet ederse
Tatildeydim bende 20 gündür yoktum çok özlemişim buraları
Sizin tayin nereye çıktı şimdi
Neyse sonra konuşuruz hadi sen çık şimdi dinlen uyu bebeğine dikkat et

yok yok boşver yatmayım bi yarım saat sonra kocişi kaldırırım artıkın sahuru yapsın öyle yatiim uykum bölünmesin artıkın hazır karşılaşmışken sohbet edelim senle öbür topiğe gelsene kızlarda merak ettiydiler seni burayı doldurmayak şimdi hadi yaa me sonunda başlıycaanız tüp bbeğe glişmelerden haberdar olmak istiyom bak bende ona göre bizimde taşınmadan dolayı 2 aydır netimiz yoktu bikaç gündür yeni açılmı maltyanın bi ilçesinde dağın eteklerindeyiz canım sorma yaa köy gibi biyerde denebilir bayan kuaförü bilem yok diyim sana sen anla nasıl biyer olduğunu çok zorlancam bu yönden çoook

kız kovcaklar bak bizi burdan topiğimizi ne işgal ediyonuz diye haa demedi demeyin öbürüne geçek bence hem bizim konuşmaları kaldıramaz bu topik belkim demesinler sonra arkamızdan ne çatlak karılarmış diyeee

Bende çok özledim sizi valla zorlu günlerden geçtim de çok şükür evime geldim
Rabbim yüzümü güldürsün inşallah bari bi tane bebeğim olsaydı ahh sağlıklı hayırlı bi şekilde inşallah
Darısı Belinaysu ile bana
İkimiz olsun inşallah

İyi diyelim iyi olalım sen nasılsın iyi misin canım??:13::13:

dıger tarafa gelmıyosun facde goremıyorum acık oldugnu duyunca bakkayım dedım sana

nasıl gıdıyo canım eylul de mı baslayacaksınız tup bebege :26::26: ıns gerek kalmadan bbegın gelır

amın canım ama ben ıkız ıstemıyo bakamam kı

tabı hayırlıs olsunda bı kız bı erkek ıkız ola bılır

inşallah canım yaa kadilede bolca dua ettim ediyomda habire tüm bebiş isteyenler için allahım kimsein kucağını boş koymasın inşallah darısı szlerinde başına yaa bu arad kızlar bişii sorcam bi bebişin kalbinin atmadığını nasıl anlarızki yaa yada herşeyin yolunda olduğunubu arada bende bulantı falanda yok rahat geçiriyom bakalım şimdilik arkidişimin bebişi öldüğünde felaket sancılar çekiyodu tek belirti omu acabaa? bida bazen kanama lekelenme falanmı oluyo nooluyo?

amın canım ama ben ıkız ıstemıyo bakamam kı

tabı hayırlıs olsunda bı kız bı erkek ıkız ola bılır

inşallah canım yaa kadilede bolca dua ettim ediyomda habire tüm bebiş isteyenler için allahım kimsein kucağını boş koymasın inşallah darısı szlerinde başına yaa bu arad kızlar bişii sorcam bi bebişin kalbinin atmadığını nasıl anlarızki yaa yada herşeyin yolunda olduğunubu arada bende bulantı falanda yok rahat geçiriyom bakalım şimdilik arkidişimin bebişi öldüğünde felaket sancılar çekiyodu tek belirti omu acabaa? bida bazen kanama lekelenme falanmı oluyo nooluyo?

dıger tarafa gelmıyosun facde goremıyorum acık oldugnu duyunca bakkayım dedım sana

nasıl gıdıyo canım eylul de mı baslayacaksınız tup bebege :26::26: ıns gerek kalmadan bbegın gelır

ay tabi inşallah gerek kalmadan olur yaaa bizide haberdar et kız süreçten bu arada hangi topiğe takılıyon kız bidaa nerde bulabiliriz seni?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…