yok canim ben iki tarama testini istemedim.. sonucuyla birsey yapamiyacagim testi niye isteyim. Allah gostermesin bi sorun varsa cocugumu aldiracak degilim.
yok canim suan benimki 23... insallah fazlada gecmez..ama suan 3 kilo aldim... ben hamile kalmadan once biraz zayiflamistim, o yuzden biraz sansliyim suan..
25,5 da benim
71 kiloyum şimdi,doğuma kaçla girerim Allah bilir.En fazla 10 kilo alabilirmişim.Mide bulantım varda 3,5 kilo verdim son 5 haftada.Birde alsaydım wouuuw Allah muhafaza
benimde 1 haftadan beri var geceleri bende uyuyamıyorum... bu nedenle 3 gün hastanede yatırdı doktor serum varken fazla ağrım yoktu eve gelince tekrar dan başladı şiddetiyle acaba sadece bende mi var diye şüphelendim...
Yok canım Allah korusun içini ferah tut.Bir de yediklerine dikkat et.Mesela ben leblebi falan yerdim onu bıraktım.Bakliyatlar zaten mahvediyor.Belki seninde bu gibi şeylerdendir.
yok canim ben iki tarama testini istemedim.. sonucuyla birsey yapamiyacagim testi niye isteyim. Allah gostermesin bi sorun varsa cocugumu aldiracak degilim.
geçenlerde burda kk.da bununla ilgili konuyu okudum,ben de senin gibi düşündüğümden yaptırmak istemiyorum ama daha dr.umla bu konuyu konuşmadık hiç..sanırım ilk kontrolde dile gelir.
25,5 da benim
71 kiloyum şimdi,doğuma kaçla girerim Allah bilir.En fazla 10 kilo alabilirmişim.Mide bulantım varda 3,5 kilo verdim son 5 haftada.Birde alsaydım wouuuw Allah muhafaza
Yok canım Allah korusun içini ferah tut.Bir de yediklerine dikkat et.Mesela ben leblebi falan yerdim onu bıraktım.Bakliyatlar zaten mahvediyor.Belki seninde bu gibi şeylerdendir.
şimdiden 2 kilo aldım bile....
sıkmayın kızlar canınızı kilo bu verilir
miniklerimiz iyi olsunlar yeterki
gerçi böyle diye diye ,biraz daha dikkat etmezsem doğuma yuvarlanarak gidicem herhalde
şimdiden 2 kilo aldım bile....
sıkmayın kızlar canınızı kilo bu verilir
miniklerimiz iyi olsunlar yeterki
gerçi böyle diye diye ,biraz daha dikkat etmezsem doğuma yuvarlanarak gidicem herhalde
arkadaşlar bence kiloları hiç takmayın kafanıza bende hep kiloluydum hamileliğimde kilo vermeye başladım ve şimdi çok üzülüyorum bebeğim beslenmez diye. birde dün akşam bayram ve önümüzdeki hafta olan düğünümüz için kıyafet bakmaya çıktık eşimle birden sağ kasığımda şiddetli batma şeklinde ağrı oldu çok korktum neyapacağımızı şaşırdık ağlamaktan bayılacaktım neredeyse sonra hemen doğum yapacağım hastaneye geldik bebeğimin kalp atışlarını duydum şükürler olsun allahıma ama hastaneye kadar aklımdan geçmeyen kalmamıştı. doktorum normal olduğunu söledi bu ağrıların. inşallah allahım ne bana nede sizlere hiç bir zaman kötüyü yaşatmaz.
arkadaşlar bence kiloları hiç takmayın kafanıza bende hep kiloluydum hamileliğimde kilo vermeye başladım ve şimdi çok üzülüyorum bebeğim beslenmez diye. birde dün akşam bayram ve önümüzdeki hafta olan düğünümüz için kıyafet bakmaya çıktık eşimle birden sağ kasığımda şiddetli batma şeklinde ağrı oldu çok korktum neyapacağımızı şaşırdık ağlamaktan bayılacaktım neredeyse sonra hemen doğum yapacağım hastaneye geldik bebeğimin kalp atışlarını duydum şükürler olsun allahıma ama hastaneye kadar aklımdan geçmeyen kalmamıştı. doktorum normal olduğunu söledi bu ağrıların. inşallah allahım ne bana nede sizlere hiç bir zaman kötüyü yaşatmaz.
gunaydın kızlarkılo mu dedı bırısı gelsın bana hemen vallahı 3 kılo aldım ben ama cok da takmıyorum kafama nasılsa beden bızım verırız elbet bebıslerın pesınde kosmaktan dun doktora gıttım ılacım bıtmıstı almaya sordum doktorun sekreterıne karnım agrıyor ara sıra belım de dıye cok normal dedı zaten olmasa anarmal dedı ara sıra olurmus beden daha yenı yenı hazırlanıyormus rahım falan ıste kanaman olmadıgı surece hıc korkma dedı boyle karnımda seyırme gıbı seyler var acaba bebegım hareket mı edıyor kıne
benim de öncesinde 10 kilo vermem gerekiyordu canım ama yaşım geçiyodu bekleyemedim artık sonrasında çok sıkı bir rejim+diyetisyen+spor ne var ne yok yapıp 55-60 kilo olmalıyım