2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

amın canım allah kımseye yasatmasın kalbını ferah tut meleklerımız kendılerını unutturmamak ıcın boyle yapıyorlar bence

ayy ben hiç veremedim yaaa hamile olduğumdan beri alıyorummmmmm ama bundan sonra alabilirsin dikkat et

Evet şu iki ayı da 2 kilo ile geçirirsem eh idare ederim herhalde.Bulantım olmasa iştahım açıktır ama artık tatlı saçlalı yemek makarna hiçbirisini görmek bile istemiyorum.kokusunu geçtim düşünmesi bile midemi bulandırıyor..

sinemcim nasılsın :)bebeiş nasıl ben aon bir kaç gundur çok kotuyum bulantım fena var uyuyamıyorum bıle geceleri...

İyiyiz teyzesi ikimizde,bulantı bende de var ama mutfağa gitmezsem ve yemek düşünmezsem idare ediyorum.Senin biraz daha erken ya şimdi sıkıntılı dönemin içindesin.Sabır hele bir doğuralım unuturuz bunları.Masana çubuk kraker al olur mu?O rahatlatır en azından..

merhaba herkese :)
sabah doktora gittim.bayram öncesi bi göreyim dedim.12 ci haftayı beklemek çok zor geliyodu.
sağlığından emin olmak istedim.birde bayramda git gel 1200km yol yapıcaz en az.hem onu sorayım dedim.
bebeğim 8+5 kalbi atıyo ve ben de gördüm bu sever pıt pıt atıyodu ekranda :))
yalnız tansiyonum 8 e 14 çıktı doktor takip etmemi ve yazmamı söyledi.
kiloluyumda 81 kg iile hamile kaldım 2 kilo da almıştım 1 ay önce işi bıraktım tempo düşünce böyle oldu.
mide bulantısı çok ta yiyemiyorum.elşimle anlaştık her gün yürüyüş yapıcaz artık.gündüzde yarım saat yüzücem.
90 kiloyu aşmıycaksın dedi doğuma kadar :) 7 kilo almama müsade var.
beyaz tenli ve tombul olduğum için tansiyona çok müsaitmişim.5 ci aydan sonra tansiyon şeker alır başını gider dedi
tuzlu falan yasak işte bol su.birde folik asitle omega 3 içiyodum.demir hapı verdi.bide 3 günde bir elevit içebilrsin dedi.
her gün içme kilo yapar dedi.

çok mutluyum herşeye ramen :) her gün göğuslerim hala şişmi acıyomu,çişim kokuyomu,midem bulanıyomu,kasıklarım ağırıyomu
hep kendim kontrol ediyorum.anne gibi hissetmiyorum ama kaybetme korkusu yaşıyorum şiddetli olarak.
ultrasonda bakarken kalp atışı yok diycek diye öldüm öldüm dirildim.
alla herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

benim de kırmızı ettten acayip midem bulanıyor. ama bugun bulantı yaşamadım. bitiyor sanırım artık...

canım super bırsey ya bızde gorecegız kuzum ben salı sen carsamba
inşallah canım sağlıklı görürüz bebeklerimizi benimkinin babası uzaklarda. cinsiyeti bir öğrensek de eşime telefonda haber versem diyorum. bir de alışverişe başlasak. gerçi ben şimdiden sarı renk bişeyler almaya başladım bir de annem bişeyler örüyor

bu arada 8+5 baştan popoya 20.40mm boyunda
kocaman olmuuuş :)))

birde 12 ci haftada kızmı erkekmi söyleriz dedi doktor :)))

çok heyecanlantım.ikili testi yapmaya geldiğinde belli olur dedi.

bu arada ben devlet hastanesine gidiyorum.
bu gün ilk defa özel bi doktora gittim.internetten araştırıcam.
çok hoşlandım kendisinden özelde ona devam edebilrim gibi.
ama şu testler tahlillerin hepsini devlette yaptırıcam.özelde dünya para çünkü.

allah bagıslasın canım darısı herkesın basına bu saydıgın belırtıler bende de var cısım kokuyor gogusler sıs ama bunlar normal kalbını ferah tut

aman cnm yaaaa çok büyük geçmiş olsun.... aman miniğin iyi olduğuna çok sevindim...
2 kg.aldım şuan 64'üm
çok şükür 10 kg.verdikten sonra hamile kaldım ben
maşallah yaaaa bende çok vermeyi denedimde ilaçlar müsaade etmedi buna... doğumdan sonra kısmetse artık
vaaaayyyy çok beğendimm cnm siteyii... arrtık bol bol takip ederim burdan... gerçii bende şu siteden bakıyordum
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

aman cnm inşallah yaşamayız öyle şeyler... benimde bugün arkadaşlarım gelecek...ohhhh pişsin pastalar börekler
sonra kilo aldım diye geziyorum
ayy sağolsun kayınvalidem burda o yapıyor herşeyi... ben yatayım hep
canım super bırsey ya bızde gorecegız kuzum ben salı sen carsamba
benimde çarşamba

inşallah canım sağlıklı görürüz bebeklerimizi benimkinin babası uzaklarda. cinsiyeti bir öğrensek de eşime telefonda haber versem diyorum. bir de alışverişe başlasak. gerçi ben şimdiden sarı renk bişeyler almaya başladım bir de annem bişeyler örüyor[/QUOTE]

allah kolaylık versın camnım sana ama ogrenecegız sen yıpratma kendını ben daha hıcbırsey almadım zaten orme ıslerı hıc elımden gelmez ben 6 aylık olmadan bırseyler almayı pek dusunmmuyorum canım ya

bu arada 8+5 baştan popoya 20.40mm boyunda
kocaman olmuuuş :)))

kız daha 2 cm sen bu haftadan sonra gör ben araştırdım her hafta 1 cm büyüyecek işte o zaman bikaç hafta sonra gittiğinde nasıl kocaman olmuş göreceksin. Hayırlı olsun canım

benim de öncesinde 10 kilo vermem gerekiyordu canım ama yaşım geçiyodu bekleyemedim artık sonrasında çok sıkı bir rejim+diyetisyen+spor ne var ne yok yapıp 55-60 kilo olmalıyım
ben çok kolay verdim şimdiden söyleyeyim yöntemimi "Karatay Diyeti"

aminn cnm
aynen kalbi atmıyor diyecek diye ben de accayip tırsmıştım son kontrolde..

vaaaayyyy çok beğendimm cnm siteyii... arrtık bol bol takip ederim burdan... gerçii bende şu siteden bakıyordum
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe

kaan kocatepe herkes biliyordur diye canım o siteyi verdim değişik kaynak iyi olur. Ben bir de Kaan kocatepenin videolarını izlemiştim link yazayım sana da

HAFTA HAFTA ANLATIYOR

Hamileliğin 1. haftasında anne adayı neler yaşar? - UZMANTV 1-6 hafta arası
Hamileliğin yedinci haftasında bebeğin gelişimi nasıldır? - UZMANTV 7-12 hafta arası

şimdilik bize bunlar yeter

susuzsuzi cnm çok sevindim miniğine.. maşşallah... inşallah bende bayram dnüşü böyle güzel haberler veririm size

sonsy eşinin uzak olması zor olmalı hele bide gebelikte.. allah yardımcın olsun cnm... ben 20. haftadan itibaren almaya başlamayı düşünüyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…