hemen hesaplıyorummmmmmmönceden zayıfsan önemli değil canım ama ben önceden de kiloluydum. sen söyle bakıyım şu anda beden kitle indeksin kaç :112:
arkadaşlar bence kiloları hiç takmayın kafanıza bende hep kiloluydum hamileliğimde kilo vermeye başladım ve şimdi çok üzülüyorum bebeğim beslenmez diye. birde dün akşam bayram ve önümüzdeki hafta olan düğünümüz için kıyafet bakmaya çıktık eşimle birden sağ kasığımda şiddetli batma şeklinde ağrı oldu çok korktum neyapacağımızı şaşırdık ağlamaktan bayılacaktım neredeyse sonra hemen doğum yapacağım hastaneye geldik bebeğimin kalp atışlarını duydum şükürler olsun allahıma ama hastaneye kadar aklımdan geçmeyen kalmamıştı. doktorum normal olduğunu söledi bu ağrıların. inşallah allahım ne bana nede sizlere hiç bir zaman kötüyü yaşatmaz.
ayy ben hiç veremedim yaaa hamile olduğumdan beri alıyorummmmmmama bundan sonra alabilirsin dikkat et
geçmiş olsun çok şükür iyiymişsiiniz.
amin cnm aminnn
sağol canım şükürler olsun iyiyiz...
iyi değilmişsin yoksa kızacaktımhemen hesaplıyorummmmmmm
veee 25 çıktı...
zayıf değildim be cnm 65 kiloydum ...
iyi değilmişsin yoksa kızacaktımhemen hesaplıyorummmmmmm
veee 25 çıktı...
zayıf değildim be cnm 65 kiloydum ...
amın canım allah kımseye yasatmasın kalbını ferah tut meleklerımız kendılerını unutturmamak ıcın boyle yapıyorlar bence
sinemcim nasılsın :)bebeiş nasıl ben aon bir kaç gundur çok kotuyum bulantım fena var uyuyamıyorum bıle geceleri...
amın canım allah kımseye yasatmasın kalbını ferah tut meleklerımız kendılerını unutturmamak ıcın boyle yapıyorlar bence
Evet şu iki ayı da 2 kilo ile geçirirsem eh idare ederim herhalde.Bulantım olmasa iştahım açıktır ama artık tatlı saçlalı yemek makarna hiçbirisini görmek bile istemiyorum.kokusunu geçtim düşünmesi bile midemi bulandırıyor..
inşallah canım sağlıklı görürüz bebeklerimizicanım super bırsey ya bızde gorecegız kuzum ben salı sen carsamba
merhaba herkese :)
sabah doktora gittim.bayram öncesi bi göreyim dedim.12 ci haftayı beklemek çok zor geliyodu.
sağlığından emin olmak istedim.birde bayramda git gel 1200km yol yapıcaz en az.hem onu sorayım dedim.
bebeğim 8+5 kalbi atıyo ve ben de gördüm bu sever pıt pıt atıyodu ekranda :))
yalnız tansiyonum 8 e 14 çıktı doktor takip etmemi ve yazmamı söyledi.
kiloluyumda 81 kg iile hamile kaldım 2 kilo da almıştım 1 ay önce işi bıraktım tempo düşünce böyle oldu.
mide bulantısı çok ta yiyemiyorum.elşimle anlaştık her gün yürüyüş yapıcaz artık.gündüzde yarım saat yüzücem.
90 kiloyu aşmıycaksın dedi doğuma kadar :) 7 kilo almama müsade var.
beyaz tenli ve tombul olduğum için tansiyona çok müsaitmişim.5 ci aydan sonra tansiyon şeker alır başını gider dedi
tuzlu falan yasak işte bol su.birde folik asitle omega 3 içiyodum.demir hapı verdi.bide 3 günde bir elevit içebilrsin dedi.
her gün içme kilo yapar dedi.
çok mutluyum herşeye ramen :) her gün göğuslerim hala şişmi acıyomu,çişim kokuyomu,midem bulanıyomu,kasıklarım ağırıyomu
hep kendim kontrol ediyorum.anne gibi hissetmiyorum ama kaybetme korkusu yaşıyorum şiddetli olarak.
ultrasonda bakarken kalp atışı yok diycek diye öldüm öldüm dirildim.
alla herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
aman cnm yaaaa çok büyük geçmiş olsun.... aman miniğin iyi olduğuna çok sevindim...arkadaşlar bence kiloları hiç takmayın kafanıza bende hep kiloluydum hamileliğimde kilo vermeye başladım ve şimdi çok üzülüyorum bebeğim beslenmez diye. birde dün akşam bayram ve önümüzdeki hafta olan düğünümüz için kıyafet bakmaya çıktık eşimle birden sağ kasığımda şiddetli batma şeklinde ağrı oldu çok korktum neyapacağımızı şaşırdık ağlamaktan bayılacaktım neredeyse sonra hemen doğum yapacağım hastaneye geldik bebeğimin kalp atışlarını duydum şükürler olsun allahıma ama hastaneye kadar aklımdan geçmeyen kalmamıştı. doktorum normal olduğunu söledi bu ağrıların. inşallah allahım ne bana nede sizlere hiç bir zaman kötüyü yaşatmaz.
maşallah yaaaa bende çok vermeyi denedimde ilaçlar müsaade etmedi buna... doğumdan sonra kısmetse artık2 kg.aldım şuan 64'üm
çok şükür 10 kg.verdikten sonra hamile kaldım ben
vaaaayyyy çok beğendimm cnm siteyii... arrtık bol bol takip ederim burdan... gerçii bende şu siteden bakıyordum
aman cnm inşallah yaşamayız öyle şeyler... benimde bugün arkadaşlarım gelecek...ohhhh pişsin pastalar böreklergunaydın kızlarkılo mu dedı bırısı gelsın bana hemen vallahı 3 kılo aldım ben ama cok da takmıyorum kafama nasılsa beden bızım verırız elbet bebıslerın pesınde kosmaktan dun doktora gıttım ılacım bıtmıstı almaya sordum doktorun sekreterıne karnım agrıyor ara sıra belım de dıye cok normal dedı zaten olmasa anarmal dedı ara sıra olurmus beden daha yenı yenı hazırlanıyormus rahım falan ıste kanaman olmadıgı surece hıc korkma dedı boyle karnımda seyırme gıbı seyler var acaba bebegım hareket mı edıyor kıne
benimde çarşambacanım super bırsey ya bızde gorecegız kuzum ben salı sen carsamba
bu arada 8+5 baştan popoya 20.40mm boyunda
kocaman olmuuuş :)))
ben çok kolay verdim şimdiden söyleyeyim yöntemimi "Karatay Diyeti"benim de öncesinde 10 kilo vermem gerekiyordu canım ama yaşım geçiyodu bekleyemedimartık sonrasında çok sıkı bir rejim+diyetisyen+spor ne var ne yok yapıp 55-60 kilo olmalıyım
merhaba herkese :)
sabah doktora gittim.bayram öncesi bi göreyim dedim.12 ci haftayı beklemek çok zor geliyodu.
sağlığından emin olmak istedim.birde bayramda git gel 1200km yol yapıcaz en az.hem onu sorayım dedim.
bebeğim 8+5 kalbi atıyo ve ben de gördüm bu sever pıt pıt atıyodu ekranda :))
yalnız tansiyonum 8 e 14 çıktı doktor takip etmemi ve yazmamı söyledi.
kiloluyumda 81 kg iile hamile kaldım 2 kilo da almıştım 1 ay önce işi bıraktım tempo düşünce böyle oldu.
mide bulantısı çok ta yiyemiyorum.elşimle anlaştık her gün yürüyüş yapıcaz artık.gündüzde yarım saat yüzücem.
90 kiloyu aşmıycaksın dedi doğuma kadar :) 7 kilo almama müsade var.
beyaz tenli ve tombul olduğum için tansiyona çok müsaitmişim.5 ci aydan sonra tansiyon şeker alır başını gider dedi
tuzlu falan yasak işte bol su.birde folik asitle omega 3 içiyodum.demir hapı verdi.bide 3 günde bir elevit içebilrsin dedi.
her gün içme kilo yapar dedi.
çok mutluyum herşeye ramen :) her gün göğuslerim hala şişmi acıyomu,çişim kokuyomu,midem bulanıyomu,kasıklarım ağırıyomu
hep kendim kontrol ediyorum.anne gibi hissetmiyorum ama kaybetme korkusu yaşıyorum şiddetli olarak.
ultrasonda bakarken kalp atışı yok diycek diye öldüm öldüm dirildim.
alla herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
vaaaayyyy çok beğendimm cnm siteyii... arrtık bol bol takip ederim burdan... gerçii bende şu siteden bakıyordum
Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?