merhaba herkese :)
sabah doktora gittim.bayram öncesi bi göreyim dedim.12 ci haftayı beklemek çok zor geliyodu.
sağlığından emin olmak istedim.birde bayramda git gel 1200km yol yapıcaz en az.hem onu sorayım dedim.
bebeğim 8+5 kalbi atıyo ve ben de gördüm bu sever pıt pıt atıyodu ekranda :))
yalnız tansiyonum 8 e 14 çıktı doktor takip etmemi ve yazmamı söyledi.
kiloluyumda 81 kg iile hamile kaldım 2 kilo da almıştım 1 ay önce işi bıraktım tempo düşünce böyle oldu.
mide bulantısı çok ta yiyemiyorum.elşimle anlaştık her gün yürüyüş yapıcaz artık.gündüzde yarım saat yüzücem.
90 kiloyu aşmıycaksın dedi doğuma kadar :) 7 kilo almama müsade var.
beyaz tenli ve tombul olduğum için tansiyona çok müsaitmişim.5 ci aydan sonra tansiyon şeker alır başını gider dedi
tuzlu falan yasak işte bol su.birde folik asitle omega 3 içiyodum.demir hapı verdi.bide 3 günde bir elevit içebilrsin dedi.
her gün içme kilo yapar dedi.
çok mutluyum herşeye ramen :) her gün göğuslerim hala şişmi acıyomu,çişim kokuyomu,midem bulanıyomu,kasıklarım ağırıyomu
hep kendim kontrol ediyorum.anne gibi hissetmiyorum ama kaybetme korkusu yaşıyorum şiddetli olarak.
ultrasonda bakarken kalp atışı yok diycek diye öldüm öldüm dirildim.
alla herkesin bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
İyi maaşallah bebeğini görmüşsün bayram öncesi ne güzel.Benim korkum kalmadı neredeyse.Allah a emanetler ne yapsak da onun kadar sahip çıkamayız.O da esirger hepimizin bebeklerini inşaallah.Sen de en başta kendi sağlığın için dikkat et.Geçmiş olsun..
benim de kırmızı ettten acayip midem bulanıyor. ama bugun bulantı yaşamadım. bitiyor sanırım artık...
inşallah canım sağlıklı görürüz bebeklerimizi benimkinin babası uzaklarda. cinsiyeti bir öğrensek de eşime telefonda haber versem diyorum. bir de alışverişe başlasak. gerçi ben şimdiden sarı renk bişeyler almaya başladım bir de annem bişeyler örüyor
çok erken değilmi canım bişeyler almaya.
ben 8 ci aydan önce almayı düşünmüyorum.
hatta bebek odası da almıycam.
sadece oyun parkı.onuda yatak odasında yanıma koyucam uyuması için yani.
dolaplarımda da yer var.
Ablamın kızı var 2 yaşında 1.5 yaşından sonra başladı odasını kullanmaya
kaan kocatepe herkes biliyordur diye canım o siteyi verdim değişik kaynak iyi olur. Ben bir de Kaan kocatepenin videolarını izlemiştim link yazayım sana da
benim de kırmızı ettten acayip midem bulanıyor. ama bugun bulantı yaşamadım. bitiyor sanırım artık...
inşallah canım sağlıklı görürüz bebeklerimizi benimkinin babası uzaklarda. cinsiyeti bir öğrensek de eşime telefonda haber versem diyorum. bir de alışverişe başlasak. gerçi ben şimdiden sarı renk bişeyler almaya başladım bir de annem bişeyler örüyor
Bitmez bu bulantı pek ümitsizimama olsun o iyi olsundaAnnesi kurban olsun ona bende zor duruyorum birşey almamak için annemler de eşimde kızıyor.çok erkenmiş.
kız daha 2 cm sen bu haftadan sonra gör ben araştırdım her hafta 1 cm büyüyecek işte o zaman bikaç hafta sonra gittiğinde nasıl kocaman olmuş göreceksin. Hayırlı olsun canım
ay ben tirim tirim düşünüyorum bayram sonrası bana gelmek isteyen olucak ev için..
Napğıcam temizlik işini filan merak ediyorum:44::18:
Eşimin yaptığı benimkine benzemiyor
ay ben tirim tirim düşünüyorum bayram sonrası bana gelmek isteyen olucak ev için..
takma o kadar kafanı soyle bır ustten gec tamam fazla da yorma kendını zaten senı sevdıklerı ıcın gelıyorlardır oyle evının temıozlıgıne pıslıgıne bakmazlar canım
ecem super oluyor canım ben hep oyle yapıyorum fazla olunca atıyorum buzluga cıkarınca sankı yenı yapmıs gıbı oluyor mıkrodalgan varsa hele hemen mısafırlık oluverıyor buz gıbı poacalar
kızlar sıze bırsey soracagım sımdı benım karnımda tuzlenme vardı ben yıllardır bu tuylerı makınayla alıyordum sımdı de alsam acaba bebegıme bır zararı olur mu sızce