2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

İyi maaşallah bebeğini görmüşsün bayram öncesi ne güzel.Benim korkum kalmadı neredeyse.Allah a emanetler ne yapsak da onun kadar sahip çıkamayız.O da esirger hepimizin bebeklerini inşaallah.Sen de en başta kendi sağlığın için dikkat et.Geçmiş olsun..

çok erken değilmi canım bişeyler almaya.
ben 8 ci aydan önce almayı düşünmüyorum.
hatta bebek odası da almıycam.
sadece oyun parkı.onuda yatak odasında yanıma koyucam uyuması için yani.
dolaplarımda da yer var.
Ablamın kızı var 2 yaşında 1.5 yaşından sonra başladı odasını kullanmaya

Bitmez bu bulantı pek ümitsizimama olsun o iyi olsundaAnnesi kurban olsun ona bende zor duruyorum birşey almamak için annemler de eşimde kızıyor.çok erkenmiş.

bugün kafam tutmuyo sanki hep yatmak istiyorum evde olsam da yatsam
ya bir de bu ferrum fort başladığımdan beri büyük abdestim simsiyah gibi:44:

allah bagıslasın canım darısı herkesın basına bu saydıgın belırtıler bende de var cısım kokuyor gogusler sıs ama bunlar normal kalbını ferah tut

işte sanki bunlar varsa herşey normal gidiymuş gibi geliyo
yoksa dışardan görseler deli bu diycekler.klözette çişini koklayan deli bir tip :)))))

kız daha 2 cm sen bu haftadan sonra gör ben araştırdım her hafta 1 cm büyüyecek işte o zaman bikaç hafta sonra gittiğinde nasıl kocaman olmuş göreceksin. Hayırlı olsun canım

ayyy bir an önce gelsin o günler.hele bide kız mı erkek mi onu da öğrensem bir.
kızım diye mi sevsem oğlum diye mi sevsem bilemiyorum :)))

bizim isimlerimizde belli
kız olursa Merlin
erkek olursa Mete

ay ben tirim tirim düşünüyorum bayram sonrası bana gelmek isteyen olucak ev için..
Napğıcam temizlik işini filan merak ediyorum:44::18:
Eşimin yaptığı benimkine benzemiyor

takma o kadar kafanı soyle bır ustten gec tamam fazla da yorma kendını zaten senı sevdıklerı ıcın gelıyorlardır oyle evının temıozlıgıne pıslıgıne bakmazlar canım

ay ben tirim tirim düşünüyorum bayram sonrası bana gelmek isteyen olucak ev için..
Napğıcam temizlik işini filan merak ediyorum:44::18:
Eşimin yaptığı benimkine benzemiyor

Boşver gelenler biliyor durumunu,ben camları eşime sildirdim,diğer işleride birlikte yapacağız artık.Gelenlerde önceki hallerimizi biliyorlar zaten,takma kafana.

Ay sinir olurum ben böyle şeylereHamile kadına o kadar zahmet ver gelme.Tövbe yarabbim..
evet yaaa... neyse akşamada yemek oldu hehehe.. kocam bayılır pasta böreğeyesin çatlayıncaya kadar işte
:)buzluğa at istedikçe ya da biri geldikçe ısıtıp yersiniz
cnm olacakmı öyle buzlukta? sonra ısıtınca nasıl olurkii:44:

evet yaaa... neyse akşamada yemek oldu hehehe.. kocam bayılır pasta böreğeyesin çatlayıncaya kadar işte

cnm olacakmı öyle buzlukta? sonra ısıtınca nasıl olurkii:44:

ecem super oluyor canım ben hep oyle yapıyorum fazla olunca atıyorum buzluga cıkarınca sankı yenı yapmıs gıbı oluyor mıkrodalgan varsa hele hemen mısafırlık oluverıyor buz gıbı poacalar

kızlar sıze bırsey soracagım sımdı benım karnımda tuzlenme vardı ben yıllardır bu tuylerı makınayla alıyordum sımdı de alsam acaba bebegıme bır zararı olur mu sızce

ayyy bir an önce gelsin o günler.hele bide kız mı erkek mi onu da öğrensem bir.
kızım diye mi sevsem oğlum diye mi sevsem bilemiyorum :)))

bizim isimlerimizde belli
kız olursa Merlin
erkek olursa Mete

cnbc-e deki Merlin mi yoksa :) anlamı ne canım
yaaa iptal oldu gelmiyolar...
pişenlerde bana kaldı hehe... bursalı varsa beklerim arkadaşlar yemeğe

ay olsaydım kesin gelirdim. bu aralar acayip hamurişi çekiyor canım

Valla kızlar çok eğlenceli oluyor kıyafet almak. birer ikişer başlayın bence. tadını çıkarlım şimdiden

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…