2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
ecem super oluyor canım ben hep oyle yapıyorum fazla olunca atıyorum buzluga cıkarınca sankı yenı yapmıs gıbı oluyor mıkrodalgan varsa hele hemen mısafırlık oluverıyor buz gıbı poacalar
hadi yaaa.. valla bişi daha öğrendim.. süpermiş yaaaaakşama kalanları atayım bari...
kızlar sıze bırsey soracagım sımdı benım karnımda tuzlenme vardı ben yıllardır bu tuylerı makınayla alıyordum sımdı de alsam acaba bebegıme bır zararı olur mu sızce
cnm makinenin bir zararı olacağını düşünmüyorum aslında ama benimki bir varsayım tabi.. yanlış yönlendirmeyim seni... doktoruna sorma şansın varsa bi sor derim...

sen nerdesin cnm? ayyy kıyamam yakın olaydık keşke..
bende şu bayram dönüşünü bekliyorum kıyafet için... hem kontrolde bebeğimide göreyim inşallah sağlıklı bir şekilde..içim rahatlasın sonra almaya başlıcam..peki şimdiden hamile kıyafetimi alsak,büyük bedenmi bilemedim:44:
hamile kıyafeti seçeneği çok sınırlı değilmi...

benımde hıcbır pantolon olmuyor ya ben belı lastıklı pantalonlardan alacagım bır de en cok hosuma hamıle elbıselerı gıdıyor ama sanırım onun ıcın erken 5 aylıkken falan alırım 5 aylık oldugumuzda kısmetse kasım falan olacak burda kıs baslar yavas yavas

ben Ankaradayım canım çok sağol :) ben geçen çıktım XL bişeyler aldım hamile mağazası göremedim pek belki de görmek istemedim. LC Waikikide bir iki parça vardı ama onlar da benim hiç sevmediğim tarz. Böyle karın kısmında bebek resmi filan. bence çok çirkin onlar ya. Bakalım ben de sonradan alıyım diyorum hamile kıyafeti ama bir iki parça alıcam, napcaz sonra onları çok olmasına gerek yok. bebek kıyafetlerini de öyle yapmak lazım. hemen büyüyor. en çok şu çıtçıtlı body ler işimizi görür. zaten ilk ay hep önden bağlamalı giyicek miniğimiz ayyy ne güzel yaaa.

yaa evet LC de güzel bişi yok gibi... berkin falan var burda ama çok pahalı yaaa... ne gerek varsa... herhalde bi pantolon alırım. üst olarakta 2 tane büyük beden tişört.. zaten kış gelicek.. gömlek hırka taytla geçiririm herhalde kışı :)

Kızlar ben geçen bir hesap yaptım bebeğe kıyafet alırken buna dikkat etmemiz lazım.

Bebek kıyafetlerini aylara şu şekilde bölmüşler ya : 0-3 ay , 3-6 ay , 6-9 ay, 9-12 ay, 12-18 ay ...

0-3 ay Nisan-Mayıs-Haziran (Mart ortası ya da sonu doğum olsa)
3-6 ay Temmuz-Ağustos-Eylül (3-6 ay ölçüsünde kısakollu ve kolsuz body alabiliriz)
6-9 ay Ekim-Kasım-Aralık
9-12 ay Ocak-Şubat-Mart

Kışlık kıyafetleri 6-9 ay 9-12 ay ölçüsünde almalıyız. Uzun kollu body, tulum, eşofman takımı vs

evet şanslıyız kışa geliyor. giyeriz hırkaları bol bol ohhh Sıcacık:128:

takma o kadar kafanı soyle bır ustten gec tamam fazla da yorma kendını zaten senı sevdıklerı ıcın gelıyorlardır oyle evının temıozlıgıne pıslıgıne bakmazlar canım

Boşver gelenler biliyor durumunu,ben camları eşime sildirdim,diğer işleride birlikte yapacağız artık.Gelenlerde önceki hallerimizi biliyorlar zaten,takma kafana.

Durumumu bilmiyorlar açıkçası,eşim 12.hafta bitimine kadar çevreyee söyletmiyor.
sadece anneler 1-2 arkadaş biliyor.ama dediğin gibi önceki halimi biliyorlar beni seven bana gelsin

ya ne guzel ya keske tr de olsaydım burası kıs memleketı bırsey desem ınanmazsınız ama bız hala burda aksam yorganla yatıyoruz bu hesap bızım buralara uymuyor be ama bakacagız bır caresıne meleklerımızı strese sokarmıyız hıc

iyi canım senin düşünmene gerek yok her beden kışlık alırsın

cnm çocuklar bazen iride olabiliyor.. örneğin arkadaşımın oğlu 6 aylık.. ama 1 yaş kıyafetleri oluyor.. bunuda hesaba katmak lazım... ben en büyük 6-9 aya kadar almayı düşünüyorum... hatta genelde yazlık alıcam... büyüdükçe gelişimine göre çıkar alırım diye düşünüyorum... bakalım.. gerçi kıyafetleri görünce kendimi kaybedebilirimde:)

Ben elbise seviyorum illa hamile elbisesi olmasıda şart değil,hani göğüs altından lastikli olanlar var ya onlar idealhem sonra da giyebilirim.Uzun,kısa alırım artık.Benim derdim denizde ne yapacağım.Mayo baskı yapıyor şimdiden göbüşüme Bikiniyi de sürekli giymek istemiyorumTankini alayım diyorum.Siz ne yapıyorsunuz?

tatil işi bu sene bizde yattığı için hiiç düşünmüyorum :?

haklısın bebeğin durumuna göre almalıyız. ama ilk 5-6 ay fazla dışarı çıkamayız. 70-80cm e kadar alırız artık ne zaman giyebilirse giyer. o zaman ilkbahar ve yazlık almalıyız. bi de yenidoğduğunda gerekenler. zıbınlar

çıkarız cnm yaaa allah versin inşallah çıkarız ... millet 40 ı çıkmadan tatile bile gidiyor

yok canim ben iki tarama testini istemedim.. sonucuyla birsey yapamiyacagim testi niye isteyim. Allah gostermesin bi sorun varsa cocugumu aldiracak degilim.

Bende yaptırmayacam senin gbi ikili test falan ölen iki bebegimde de yaptırmıstım riskli cıkmıstı amniyosentez yapıldı orda cok ıyı cıktı bosu bosuna kafama takmıştım gerci benim önceki bebekler de 2 hafta gerilik vardı hesaplamayı karıstırmıs olup yanlış haftada yapmış olabiliriz demişti dr ama cok kafaya takıyor insan kötü cıksa bile bebegimden vazgecmeyı düsünmüyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…