Bende yaptırmayacam senin gbi ikili test falan ölen iki bebegimde de yaptırmıstım riskli cıkmıstı amniyosentez yapıldı orda cok ıyı cıktı bosu bosuna kafama takmıştım gerci benim önceki bebekler de 2 hafta gerilik vardı hesaplamayı karıstırmıs olup yanlış haftada yapmış olabiliriz demişti dr ama cok kafaya takıyor insan kötü cıksa bile bebegimden vazgecmeyı düsünmüyorum...
Kızlar hiçbiriniz ikili testleri yaptırmayacak mısınız benim çevremde ki herkes yaptırıyor.Bende yaptıracağım büyük bir ihtimalle.Zaten epilepsi ilacı kullandığım için çok kaygılıyım.Yine de rabbimin bebeğimi koruyacağına sonuna kadar inanıyorum.Allah ım onların acılarıyla sınamasın,sağlıkla doğurup büyütelim inşaallah..
:):) herkes böyle diyor zaten :):) benim annemde beni dünyaya getirdiğinde 17 yaşındaymış...[/QUOTE]
benim evlendiğim yaştasın ne güzel... 5 yaş da olsa bize göre genç anne olacaksın
benim evlendiğim yaştasın ne güzel... 5 yaş da olsa bize göre genç anne olacaksın[/QUOTE]
28'e kadar inşallah birtane daha çocuğum olur. benim eşimle yaş farkım 11 yaş oyüzden evlendiğimiz ilk günden beri istedik ama allah 7 ay sonra nasip etti.
28'e kadar inşallah birtane daha çocuğum olur. benim eşimle yaş farkım 11 yaş oyüzden evlendiğimiz ilk günden beri istedik ama allah 7 ay sonra nasip etti.[/QUOTE]
inşallah cnm her şey gönlüne göre olur... yine az beklemişsin.. bizi 3 yıl bekletti miniğim....
28'e kadar inşallah birtane daha çocuğum olur. benim eşimle yaş farkım 11 yaş oyüzden evlendiğimiz ilk günden beri istedik ama allah 7 ay sonra nasip etti.
canim cocugun down sendromu olup olmadigina bakiyorlar.. ama sonucu kesin degil, nekadar sans var onu gosterebiliyorlar sadece...turkce tam adini bilmiyorum ama alttan bebegin bulundugu seyi delip su aliyorlar.. o delmeleri dusuk riski yapiyor...