2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

canim birde bu ikili taramada azda olsa dusuk riski var... burda soyluyorlar ama turkiyede pek bahsetmiyorlar gibime geliyor.

Son düzenleme:
Kızlar hiçbiriniz ikili testleri yaptırmayacak mısınız benim çevremde ki herkes yaptırıyor.Bende yaptıracağım büyük bir ihtimalle.Zaten epilepsi ilacı kullandığım için çok kaygılıyım.Yine de rabbimin bebeğimi koruyacağına sonuna kadar inanıyorum.Allah ım onların acılarıyla sınamasın,sağlıkla doğurup büyütelim inşaallah..

Olsun seneye bebeklerle inşaallah
inşallah cnm... gerçi benim koca daha küçük der yine götürmez
canim birde bu ikili taramada azda olsa dusuk riski var... burda soyluyorlar ama turkiyede pek bahsetmiyorlar gibime geliyor.
nasıl düşük riski var cnm yaaa... nasıl bir testki.. daha doğrusu ne yapıyorlarda düşük riski oluşuyor anlamadım:44:
galiba hepimiz ortalama 28-29uz... ne guzel
galiba....:13::13::13:
En küçük aranızda ben miyim? 24 yaşında...
sende bizim küçük annemizsin o zaman

[ sende bizim küçük annemizsin o zaman[/QUOTE]

:):) herkes böyle diyor zaten :):) benim annemde beni dünyaya getirdiğinde 17 yaşındaymış...

:):) herkes böyle diyor zaten :):) benim annemde beni dünyaya getirdiğinde 17 yaşındaymış...
benim evlendiğim yaştasın ne güzel... 5 yaş da olsa bize göre genç anne olacaksın[/QUOTE]

28'e kadar inşallah birtane daha çocuğum olur. benim eşimle yaş farkım 11 yaş oyüzden evlendiğimiz ilk günden beri istedik ama allah 7 ay sonra nasip etti.

benim evlendiğim yaştasın ne güzel... 5 yaş da olsa bize göre genç anne olacaksın

28'e kadar inşallah birtane daha çocuğum olur. benim eşimle yaş farkım 11 yaş oyüzden evlendiğimiz ilk günden beri istedik ama allah 7 ay sonra nasip etti.[/QUOTE]
inşallah cnm her şey gönlüne göre olur... yine az beklemişsin.. bizi 3 yıl bekletti miniğim....

28'e kadar inşallah birtane daha çocuğum olur. benim eşimle yaş farkım 11 yaş oyüzden evlendiğimiz ilk günden beri istedik ama allah 7 ay sonra nasip etti.
inşallah cnm her şey gönlüne göre olur... yine az beklemişsin.. bizi 3 yıl bekletti miniğim....[/QUOTE]

senin için çok daha büyük bir sevinç olmuştur ne güzel allah acılarını göstermesin. Seninde ilk bebeğin di mi?

canim cocugun down sendromu olup olmadigina bakiyorlar.. ama sonucu kesin degil, nekadar sans var onu gosterebiliyorlar sadece...turkce tam adini bilmiyorum ama alttan bebegin bulundugu seyi delip su aliyorlar.. o delmeleri dusuk riski yapiyor...

kelin ilacı olaydı kendi başına sürerdi misali benimkisi

selulitlere maalesef pek birsey fayda etmiyormus..arastirdim ben..

canlarım aranızda progestanı vajinal alan varmı..
ben kullaniyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…