2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

haklısın bugunden sonra tutacağım kendimi zaten kilolu hamile kaldım :18:

iyi bayramlar canım, bebeğine ve kendine iyi bak

Günaydııın.
Sana da iyi bayramlar şimdiden canım.İnşaallah dediğin gibi seneye bebeklerle kapı kapı şeker toplamaya giderizİyi bak bebeğine de kendine de.Öpüyorummm

kızlar bu doktor beni çok fazla mı çağırıyor. 4.hafta gittim ilk öğrendiğimde. sonra 7.hafta gittim kalp atışını gördüm. şimdi 10.haftada çağırdı. e bir de ikili tarama için 12.hafta çağırmayacak mı? peki neden 10.hafta çağırdı. para için mi acaba:44: siz hangi haftalar gittiniz şimdiye kadar

Tatlım merak etme benim de öyle 5,5 haftalıkken smear yapıldı,8 haftalıkken(bu hafta)kan idrar vs.hepsi yapıldı,10.hafta da (31 Ağustos ta) tekrar var.Bir de dediğin gibi 12.hafta olacak.Normal rutin şeyler bence.Zaten hatrı sayılır bir ödeme yaptım bu hafta.Allah sağlık versin de ödeyeceğim artık.Siz de rakamlar nasıl kızlar??Muayene,testler vs.ne kadar?

Sağolun kızlar biz de sizi öptük
normal çağırmış bence canım.
benim durum gerçi farklı evvelden kayıp olduğundan dolayıdırki ilk 5+3 gittim kese gördük,sonra 6+2 kalp atışı...sonra 7+3tü sanırım tekrar..
en son da 8+5 te gördük,sonrasında 15 gün sonra gel dedi...kısmetse haftaya cmtsi görüşeceğiz yavrumla..
benim dr. 15 günde bir 50 tl alıyor.şimdiye dek 100 tl verdik sadece, gelecek kontrolde yine 50 vericez.

Son düzenleme:

hmm kızlar o zaman normal diyorsunuz yani....

burda benim gittiğim hastanede 40 muayene ucreti + tahlil parası (belki de almıyorlar emin değilim) fakat benim eşim tsk personeli anlaşmaları var 12 tl muayene ücreti tahliller ücretsiz

ama çok pahalı hastaneler de var tabi medicana gibi...

Son düzenleme:

İşte o talihsiz benim.
Çamlıca Medicana ya gidiyorum,
54 TL muayene ücreti(her seferinde tabi),135 Smear di,500,5 TL de 11 kan+1 idrar.
Du bakim 735.5 TL
Wooooo

ben yaptırmayı dusunuyorum canım ne olur ne olmaz

canım tr dekını bılmıyorum ama burda ayda 1 defa cagırıyorlar sanırım eger ozele gıdıyorsan para ıcı olabılır

gunaydın annecıkler bız yenı uyandık sayılır nasılsınız hepınız gene cok yazmıssınız ya okuyorum bır yandan da cenem durmaz ya cevap yazıyorum sonra hal hatır sorma faslı derken ıyı ugrasıyoruz ha sımdıden herkese hayırlı arıfeler ve bayramlar dılıyorum kendılerınıze ve bebıslere ıyı bakın he gezmeyın fazla hoppıdı hoppıdı

kızlar benım bıldıgım bu ıkılı tarama testı ıcın kan alıyorlar bır de bebegın ense olcusunu eger rısklı bır durum varsa amnıyosentez yapıyorlar ama gene de sız bır doktorunuza sorun

Günaydın sizede Hadi kalkta doyur bebişini,eşim her sabah yataktan zorla çıkarıyor beni kalk çocuk aç kalktı diye..Sende doyur hemennn annesi

biz bebeğimle yalnızız kızlar ben üzülüyorum, ağlıyorum umarım ona birşey olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…