Afiyet olsun bebişe yarasınama dediğin gibi abartma hamurişleri gereksiz kalori ve yağ yapar...
Bugünden sonra Çarşambaya kadar burda olamıcam evde pc ve net yok bende..
Herkeslere şimdiden hayırlı bayramlar,seneye inş.yavrumuz kucağımızda gireceğiz/gireriz bayrama
Afiyet olsun bebişe yarasınama dediğin gibi abartma hamurişleri gereksiz kalori ve yağ yapar...
Bugünden sonra Çarşambaya kadar burda olamıcam evde pc ve net yok bende..
Herkeslere şimdiden hayırlı bayramlar,seneye inş.yavrumuz kucağımızda gireceğiz/gireriz bayrama
kızlar günaydın ben yine sıcak poğaça yedim
tamam söz bugun son bir daha yemiycem. yoksa 150 kilo olurum doğuma
kızlar bu doktor beni çok fazla mı çağırıyor. 4.hafta gittim ilk öğrendiğimde. sonra 7.hafta gittim kalp atışını gördüm. şimdi 10.haftada çağırdı. e bir de ikili tarama için 12.hafta çağırmayacak mı? peki neden 10.hafta çağırdı. para için mi acaba:44: siz hangi haftalar gittiniz şimdiye kadar
normal çağırmış bence canım.kızlar bu doktor beni çok fazla mı çağırıyor. 4.hafta gittim ilk öğrendiğimde. sonra 7.hafta gittim kalp atışını gördüm. şimdi 10.haftada çağırdı. e bir de ikili tarama için 12.hafta çağırmayacak mı? peki neden 10.hafta çağırdı. para için mi acaba:44: siz hangi haftalar gittiniz şimdiye kadar
Tatlım merak etme benim de öyle 5,5 haftalıkken smear yapıldı,8 haftalıkken(bu hafta)kan idrar vs.hepsi yapıldı,10.hafta da (31 Ağustos ta) tekrar var.Bir de dediğin gibi 12.hafta olacak.Normal rutin şeyler bence.Zaten hatrı sayılır bir ödeme yaptım bu hafta.Allah sağlık versin de ödeyeceğim artık.Siz de rakamlar nasıl kızlar??Muayene,testler vs.ne kadar?
hmm kızlar o zaman normal diyorsunuz yani....
burda benim gittiğim hastanede 40 muayene ucreti + tahlil parası (belki de almıyorlar emin değilim) fakat benim eşim tsk personeli anlaşmaları var 12 tl muayene ücreti tahliller ücretsiz
ama çok pahalı hastaneler de var tabi medicana gibi...
İşte o talihsiz benim.
Çamlıca Medicana ya gidiyorum,
54 TL muayene ücreti(her seferinde tabi),135 Smear di,500,5 TL de11 kan+1 idrar.
Du bakim 735.5 TL
Wooooo
Kızlar hiçbiriniz ikili testleri yaptırmayacak mısınızbenim çevremde ki herkes yaptırıyor.Bende yaptıracağım büyük bir ihtimalle.Zaten epilepsi ilacı kullandığım için çok kaygılıyım.Yine de rabbimin bebeğimi koruyacağına sonuna kadar inanıyorum.Allah ım onların acılarıyla sınamasın,sağlıkla doğurup büyütelim inşaallah..
canlarım aranızda progestanı vajinal alan varmı..
kızlar bu doktor beni çok fazla mı çağırıyor. 4.hafta gittim ilk öğrendiğimde. sonra 7.hafta gittim kalp atışını gördüm. şimdi 10.haftada çağırdı. e bir de ikili tarama için 12.hafta çağırmayacak mı? peki neden 10.hafta çağırdı. para için mi acaba:44: siz hangi haftalar gittiniz şimdiye kadar
ben yaptırmayı dusunuyorum canım ne olur ne olmaz
Ben de yaptıracağım,inşaallah sağlıklıdırlar da amniyosenteze gerek kalmaz[/QUOTE
zaten doktorlar artık o kadar uzman olmuslar kı sadece ense kalınlıgı olcusunden bıle anlıyobılıyorlar tıp gelıstı makınalar gelıstı amnıyosentezı en son care yapıyorlar bır de genetık onemlıymıs sanırım aılede bırınde varsa down sendromlu kesınlıkle yapıyorlarmıs
gunaydın annecıkler bız yenı uyandık sayılır nasılsınız hepınız gene cok yazmıssınız ya okuyorum bır yandan da cenem durmaz ya cevap yazıyorum sonra hal hatır sorma faslı derken ıyı ugrasıyoruz ha sımdıden herkese hayırlı arıfeler ve bayramlar dılıyorum kendılerınıze ve bebıslere ıyı bakın he gezmeyın fazla hoppıdı hoppıdı
kızlar benım bıldıgım bu ıkılı tarama testı ıcın kan alıyorlar bır de bebegın ense olcusunu eger rısklı bır durum varsa amnıyosentez yapıyorlar ama gene de sız bır doktorunuza sorun
Ben de yaptıracağım,inşaallah sağlıklıdırlar da amniyosenteze gerek kalmaz[/QUOTE
zaten doktorlar artık o kadar uzman olmuslar kı sadece ense kalınlıgı olcusunden bıle anlıyobılıyorlar tıp gelıstı makınalar gelıstı amnıyosentezı en son care yapıyorlar bır de genetık onemlıymıs sanırım aılede bırınde varsa down sendromlu kesınlıkle yapıyorlarmıs
Doğru valla,benim çevremdeki herkes yaptırmış testleri ama çok şükür gerek kalmadı da kimseye yapılmadı amniyosentez.Hayırlısıyla bir sağlıkla doğsalardı ne zormuş annelik daha 5.haftadan başlamıştım endişelenmeye son sürat devam artık:18::18:Ama olsun ben sana gözüm gibi bakarım annnemmmmm
Günaydın sizedeHadi kalkta doyur bebişini,eşim her sabah yataktan zorla çıkarıyor beni kalk çocuk aç kalktı diye..Sende doyur hemennn annesi
bız o doyurma ısını coktan yaptık teyzesı hıc ac kalır mı annesının melegı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?