meraba kızlar :) bende martta doğurucam ama tam tarihi bilemiyorum çünkü son adet tarihimle ultrason aynı değil suan 9 hafta 2 günlük ultrasona göre :)
meraba kızlar :) bende martta doğurucam ama tam tarihi bilemiyorum çünkü son adet tarihimle ultrason aynı değil suan 9 hafta 2 günlük ultrasona göre :)
Canım benimde eşim çok geç saatlerde geliyor eve bütün gün yok,birşey olsa işyeride yakın değil epilepsi nöbeti geçiririm diye korkuyorum bazen,dahası benim akrabam bile yok bu şehirde.Ama olsun bebeğim var şükürler olsun ki.Yalnız hissetmiyorum onunlayken..Senin bu durumunda geçici,üzme bebeğini de kendinide..Allah sana,bebeğine ve eşine sağlık versin de geçer gider herşey..
Canım benimde eşim çok geç saatlerde geliyor eve bütün gün yok,birşey olsa işyeride yakın değil epilepsi nöbeti geçiririm diye korkuyorum bazen,dahası benim akrabam bile yok bu şehirde.Ama olsun bebeğim var şükürler olsun ki.Yalnız hissetmiyorum onunlayken..Senin bu durumunda geçici,üzme bebeğini de kendinide..Allah sana,bebeğine ve eşine sağlık versin de geçer gider herşey..
cnm çok üzüldüm gerçekten... vardır bunda bir hayır demekten başka bir şey gelmiyor elimden maalesef... cnm rabbim en kısa zamanda sağlıklı evlat sahibi olmanı nasip etsin inşallah...
mrb kızlar.. şimdiden hepinize iyi bayramlar dilerim.. bebeğinizle, sevdiklerinizle çok güzel bir bayram geçirmeniz dileğimle.... çok tatlı yemeğin haaa...
Canim cok uzuldum Allah sabir versin bi daha yasatmasin insallah esin ve sana saglik dilemekten baska birsey gelmiyor insanin elinden en yakin zamanda tekrar alirsin insallah bebegini kucagina