2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
kızlar günaydın bayramda giremedim nete..
insanın canı sabah kalkar kalkmaz sütlaç çeker mi yaaaa off

slm
kızlar ayyy çok heycanlıyım bende nasipse yarın antalyaya gidicem ve ikili tarama testini orda yaptırmayı düşünüyorum ve yarın 11+5 oluyoruz bide sanırım rahmim ve bebiş büyüyo karnımda kasıklarımda kramplar kasılmalarda hissediyorum 800 gr almışım 55kilo 800gr oldum
bulantılarımda bitti sayılır

kızlar ben bugun bulutlar ustunde ucuyorum melegımın kalp atısını duydum 2 cm olmus anasının kuzusu ve ben o kadar yemege sadece 500 gr almısım cok mutluyum melegımın fotosu var artık allahım herkese nasıp et herkesın melegını bagısla

kızlar merhaba :) mide bulantılarınız ne durumda benim geçti igibi 60 kilo ile hamiş kalmıştım şu anda 57 yim iştah sıfırdı anlayacağınız...

evet bendede olmadı ..şimdiden 3 kilo aldım
bebeğim ii olsun yeterki..

bebısler dogunca artık kılo nasıl verılır formuna takılırız canım hehehe onlar ıyı olsun da ama gene de dıkkat et canım ya ben de dıyordum 5 kılo kesın almısımdır dıye meger 500 grammıs aldıgım ben yerımde durmuyorum kurt var ya bende kesın yedıklerım erıdı gıttı

İşte o talihsiz benim.
Çamlıca Medicana ya gidiyorum,
54 TL muayene ücreti(her seferinde tabi),135 Smear di,500,5 TL de 11 kan+1 idrar.
Du bakim 735.5 TL
Wooooo

çok bahalı ya
durumumuz olmadığından değil ama ben bu tahliller testler bitene kadar devlet hastanesine gidicem.
kan testi için 500 lira simir 135 .... çoook para.bebeğime biriksinler :))
ben sadece kontroller ve devamında doğum için bir doktor arayışındayım.
tahliller bitene kadar devlete devam

suzi ben de seninle aynı fikirdeyim. eğer tahlillere para alsaydı özele gitmezdim benim gittiğim sadece muayene ücreti alıyor o da 12 lira. yoksa ben de devlete giderdim. hatta bu durumda bile devlete mi gitsem diyorum çünkü doktorun hiç bir farkı yok hatta devlettekiler daha bilgili diye düşünmeye başladım.

selam herkese,
benim bulantılarım devam ediyor hafif hafif
daha çok yemek yedikten sonra bulanıyor.

bayramda köye gittik.salgın varmış.evde 6 kişi heppimiz eşimde dahil
sırayla birer gün kustuk,halsiz ve bitkin düştük.
1 derece ateş de kaldırdım.acaba bebişe bişey olmuşmudur??
doktora gitsemmi yoksa 12 ci haftayı mı beklesem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…