2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
cnm geçmiş olsun... eğer doktorunu arama şansın varsa arayıp durumu anlatabilirsin.. o zaten seni yönlendirecektir...sen içini ferah tut cnm..

günaayyydıınnnn
nasılsınız bakalım kızlar.. inşallah bayramınız güzel geçmiştir... 2 saat sonra kontrole gideceğim.. dua edin olurmu.. inşallah ii haberlerle dönerim..

Günaydın ecem,inşallah güzel haberler alırsın.
Benim 9.haftadan sonra kasık ağrıları olmuştu, dr.una bi sorar mısın kasık ağrıların oluşursa normal mi diye...

günaayyydıınnnn
Nasılsınız bakalım kızlar.. Inşallah bayramınız güzel geçmiştir... 2 saat sonra kontrole gideceğim.. Dua edin olurmu.. Inşallah ii haberlerle dönerim..

günaydın cnm günaydın kızlar
3 gün kısa sürdü bugün işe gelmek zor oldu
hadi inş.güzel haberlerini bekliyoruz.

kızlar ben 9. haftamdayım ikili tarama testi yaptırcam 1 hafta sonra ve bunun doğum yapacağım hastane olması gerekiyormuş ve benim bu konuda hiç bi fikrim yok yani hangi doktor daha iyi nereye gitsem daha iyi kararsızım izmirde olanlar bana doktor önerebilirlermi

cnm neden doğum yapacağın hastanede olması gerekiyor anlamadım...

ikili tarama testi 11-14. haftalarda olmuyo mu erken değil mi 1 hafta sonrası?ben 2 hafta sonra gidicem

Günaydın ecem,inşallah güzel haberler alırsın.
Benim 9.haftadan sonra kasık ağrıları olmuştu, dr.una bi sorar mısın kasık ağrıların oluşursa normal mi diye...

benm de geçen haftadan beri kasık ağrım var. nedir anlamadım. idrar yolları gibi gelio bana. inşallah bebekte bişey yoktur

benm de geçen haftadan beri kasık ağrım var. nedir anlamadım. idrar yolları gibi gelio bana. inşallah bebekte bişey yoktur

kasık ağrısı ile birlikte bel ve kuyruk sokumu ağrısı da oluyor,büyükler bebek büyüdüğü için diyor ama gelecek hafta kontrolümde sorcam, inşallah bebklerimiz iyidir

kasık ağrısı ile birlikte bel ve kuyruk sokumu ağrısı da oluyor,büyükler bebek büyüdüğü için diyor ama gelecek hafta kontrolümde sorcam, inşallah bebklerimiz iyidir
canım ben dun doktoruma sordum zaten karın bel gogus agrınız olmasa garıp olur dedı yanı hersey yolundaymıs uzmeyın kendınızı

nerde kaldı bu ecem ya oldum meraktan kızlar bu arada mınık melegımın kucuk bır albumu var artık 2 tane de kucuk fotosu sız de yapın bence super bır anı

inşallah canım,teşekkürler ilk bebğimi 9. hft.da kaybettiğim için tedirginim galiba...Allah kimseye yaşatmasın...

ne demek canım bız burda bırbırımızın sorunlarını paylasmak ıcın konusuyoruz ınsallah bu melegın senı yanlız bırakmaz korkma kalbını ferah tut ben bu hafta cok streslı bır hafta gecırdım doktora gıderken de elım ayagım tıtrıyordu korkudan acaba melegım ıyı mı dıye ama anasını kuzusu annecıgının karnında ekmek elden su golden yatıyordu darısı ısteyen herkesın basına

inşallah arkadaşım çok korkuyorum bu yüzden. benm de haftaya kontrolüm. ama yarında böyle olursa arıcam doktoru

cnm çok sevindim bebeğini gördüğüne her seyn normal olduğuna.baya merak ediyodun.sayılı gün çabuk geçiyor.

aynen ya bende aynı şeyi düşünüyorum 4. hafta gittim bende ilk öğrendiğimde, 6. haftada kalp atışları için gittim, 9. haftada gene çağırdı bu cumartesi gene gidicem neden çağırdı anlamadım. ben ayrıca ssk ya gidiyorum tahlillerimi orada yaptırıyorum o doktor bana 1ay sonra gel dedi sonuçta ikiside doktor sen hangi doktora gidiyosun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…