selam herkese,
benim bulantılarım devam ediyor hafif hafif
daha çok yemek yedikten sonra bulanıyor.
bayramda köye gittik.salgın varmış.evde 6 kişi heppimiz eşimde dahil
sırayla birer gün kustuk,halsiz ve bitkin düştük.
1 derece ateş de kaldırdım.acaba bebişe bişey olmuşmudur??
doktora gitsemmi yoksa 12 ci haftayı mı beklesem bilemiyorum
günaayyydıınnnn
nasılsınız bakalım kızlar.. inşallah bayramınız güzel geçmiştir... 2 saat sonra kontrole gideceğim.. dua edin olurmu.. inşallah ii haberlerle dönerim..
Günaydın ecem,inşallah güzel haberler alırsın.
Benim 9.haftadan sonra kasık ağrıları olmuştu, dr.una bi sorar mısın kasık ağrıların oluşursa normal mi diye...
günaayyydıınnnn
Nasılsınız bakalım kızlar.. Inşallah bayramınız güzel geçmiştir... 2 saat sonra kontrole gideceğim.. Dua edin olurmu.. Inşallah ii haberlerle dönerim..
kızlar ben 9. haftamdayım ikili tarama testi yaptırcam 1 hafta sonra ve bunun doğum yapacağım hastane olması gerekiyormuş ve benim bu konuda hiç bi fikrim yok yani hangi doktor daha iyi nereye gitsem daha iyi kararsızım izmirde olanlar bana doktor önerebilirlermi
kızlar ben 9. haftamdayım ikili tarama testi yaptırcam 1 hafta sonra ve bunun doğum yapacağım hastane olması gerekiyormuş ve benim bu konuda hiç bi fikrim yok yani hangi doktor daha iyi nereye gitsem daha iyi kararsızım izmirde olanlar bana doktor önerebilirlermi
Günaydın ecem,inşallah güzel haberler alırsın.
Benim 9.haftadan sonra kasık ağrıları olmuştu, dr.una bi sorar mısın kasık ağrıların oluşursa normal mi diye...
günaayyydıınnnn
nasılsınız bakalım kızlar.. inşallah bayramınız güzel geçmiştir... 2 saat sonra kontrole gideceğim.. dua edin olurmu.. inşallah ii haberlerle dönerim..
kasık ağrısı ile birlikte bel ve kuyruk sokumu ağrısı da oluyor,büyükler bebek büyüdüğü için diyor ama gelecek hafta kontrolümde sorcam, inşallah bebklerimiz iyidir
kasık ağrısı ile birlikte bel ve kuyruk sokumu ağrısı da oluyor,büyükler bebek büyüdüğü için diyor ama gelecek hafta kontrolümde sorcam, inşallah bebklerimiz iyidir
nerde kaldı bu ecem ya oldum meraktan kızlar bu arada mınık melegımın kucuk bır albumu var artık 2 tane de kucuk fotosu sız de yapın bence super bır anı
ne demek canım bız burda bırbırımızın sorunlarını paylasmak ıcın konusuyoruz ınsallah bu melegın senı yanlız bırakmaz korkma kalbını ferah tut ben bu hafta cok streslı bır hafta gecırdım doktora gıderken de elım ayagım tıtrıyordu korkudan acaba melegım ıyı mı dıye ama anasını kuzusu annecıgının karnında ekmek elden su golden yatıyordu darısı ısteyen herkesın basına
ne demek canım bız burda bırbırımızın sorunlarını paylasmak ıcın konusuyoruz ınsallah bu melegın senı yanlız bırakmaz korkma kalbını ferah tut ben bu hafta cok streslı bır hafta gecırdım doktora gıderken de elım ayagım tıtrıyordu korkudan acaba melegım ıyı mı dıye ama anasını kuzusu annecıgının karnında ekmek elden su golden yatıyordu darısı ısteyen herkesın basına
kızlar bu doktor beni çok fazla mı çağırıyor. 4.hafta gittim ilk öğrendiğimde. sonra 7.hafta gittim kalp atışını gördüm. şimdi 10.haftada çağırdı. e bir de ikili tarama için 12.hafta çağırmayacak mı? peki neden 10.hafta çağırdı. para için mi acaba:44: siz hangi haftalar gittiniz şimdiye kadar
aynen ya bende aynı şeyi düşünüyorum 4. hafta gittim bende ilk öğrendiğimde, 6. haftada kalp atışları için gittim, 9. haftada gene çağırdı bu cumartesi gene gidicem neden çağırdı anlamadım. ben ayrıca ssk ya gidiyorum tahlillerimi orada yaptırıyorum o doktor bana 1ay sonra gel dedi sonuçta ikiside doktor sen hangi doktora gidiyosun??