2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213
Güzel dilekleriniz için teşekkürlerr :) inş. hepimiz için saglıklı güzel bir dönem olur
Walla bırkac yıldır uyeyım siteye hep takıp edıyorum yazılanları uzun denemelerden sonra hamıle kalanları gorunce hep kendım hamıleymısım gibi sevınırdım :)ben 6 yıllık evlıyım 11 aydır denıyorduk pco lu oldugum ıcın pek umudum yoktu tedavı olmam gerekır dıye dusunuyordum ama işte kısmet demekkı zamanı gelınce oluyormus:) hanı benım gibi pco olanlar okursa dıye yazıyorum negatıf dusunmesınler bıde kılo var ise muhakkak versınler bırkac kılo verınce bıle hormonlar duzene gırıyor işee yarıyo yanı :)
işler baya yogun oldugu için bu ara nete cok gıremıcem ama vakıt buldukca yazılanları takıp etmeye calıscamm
herkese sevgılerr

canım elevıt verdı vıtamın aspırın verdı bır de fıtıl verdı bu fıtıl rahımın ıcını kalınlastırıyormus dusuk rıskıne karsı etkılıymıs anlamadım kı

merhaba ccanım benim doktorum da aspirin verdi bana nebe aspirini ilk gebeliğimde yüksek tansiyon olmuştu ondan dolayı veriyorum engellemesi içinmiş dedi senin var böyle bir rahatsızlığın yoksa önlem amaçlımmı verdi bilgin olsun

Bende aranıza katıldım benimde bebeğim martta doğacak inş.. allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inş...

Son düzenleme:
ilk 3 ay bebiş için pek beslendiğimiz söylenemez kızlar...çok küçük olduğu için her durumda bizden gerekli besinleri alırmış...ama 10 haftadan itibaren omega 3 calsiyum alımına dikkat etmek gerekliymiş...

tatlım yukarıya yazdıgını goremedım ?

günaydın canım ben nugünlerde fazla giremedim topiğe neler yazıldı okucam şimdi ben adetten 2 gün önce salı betahcg yaptırdım sonuç .297.27 çıkmışştıya doktora gittim perşembe günü betahcgye bakmaya gerek görmedi ultrasonla baktı rahim duvarın kalınlaşmış gebelik için hazırlanmış dedi haftaya salıya gel keseye bakalım dedi ben tedirginim biraz betaya bakmadığı için ve benim salı günü çıkan değerim adetten 2 gün öncesi için iyi bi değermi pazartesi ben bursayada doktora gidicem

Canim bebegin hayirli olsun ben degerimi ilk olcturdugumde 4haftalikti 79cikmisti 10gun sonra gittim 3497 ye yukselmisti dr 2gunde bile 2katina ciktigini soyledi bence problem etme bi daha olcumde yukseldigini goreceksin

Canim bebegin hayirli olsun ben degerimi ilk olcturdugumde 4haftalikti 79cikmisti 10gun sonra gittim 3497 ye yukselmisti dr 2gunde bile 2katina ciktigini soyledi bence problem etme bi daha olcumde yukseldigini goreceksin

Allah bebişini sana bağışlasın sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah benim 2 kaybım oldu o yüzden böyle soruyorum sizin yorumlarınız beni rahatlatıyo çok saol rahatladım

Allah bebişini sana bağışlasın sorunsuz sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşallah benim 2 kaybım oldu o yüzden böyle soruyorum sizin yorumlarınız beni rahatlatıyo çok saol rahatladım

Olumlu dusunelim bebegimizde etkilenmesin bende bazen endiseleniorum insallah saglikli bi sekilde kucagimiza alcz bebeklerimizi

Olumlu dusunelim bebegimizde etkilenmesin bende bazen endiseleniorum insallah saglikli bi sekilde kucagimiza alcz bebeklerimizi

ay canım benim saolya doğru söylüyosun evet iyi düşünücem inşallah bebeklerimize kavuşucaz ben şimdi çıkıyorum topikten arkadaşımın 10 aylık bi oğlu var çaydanlık dökülmüş üstüne kuzum yanmış onu görmeye gidicem akşama görüşürüz inşallah

Cok gecmis olsun canim umarim cok ciddi bi yanik degildir gorusuruz

Arkadaşlar az önce doktordan geldik.Bebeğimizi gördük çok şükür kalp atışını izledik ve dinledik.Çok mutlu oldum :) Öncesinde görünmeyebilir demişti.10 gündür dr gidiceğim zamanı bekliyordum stresliydim biraz.çok şükür herşey yolunda...Ultrasonda 6+2 günlük görünüyor adet tarihine göre 6+3 bebişin boyu 5.53 mm çok minik daha.Beslenmeyle ilgili balık yemelisin dedi şuan mevsimi olmadığından bol ceviz ye dedi.Elevit multivitamin yazdı.Ama ben folbiol alıyordum yarım.Acaba ona devam edicek miyim? bu vitaminin içinmde var ama ayrıca folbiole devam mı?heyecndan sormayı unutmuşum. kullanan varsa yorum yapabilirmisiniz? Tatile gidiceğimiz için hamilere özel bi güneş kremi yazdı yüz için adı Solante.havuz yasak denize girebiliriz.1 ay sonra kontrol.Bizden böyle haberler dr gidenler tavsiyeleri paylaşırsak hepimiz için daha ii olur.hepinize sevgiler.öpüyorum
--------------------------------------------------------------------------------

benmde 350 cıktı salı(10temmuz) gunu kese gorunmedı cuma gıttım gorundu bence sennkıde normaldır.

allahım sana binlerce kez şükürler olsun . ben de mart annesi olacağım bebeğim 5 haftalık rabbim hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasib etsin...

Cok gecmis olsun canim umarim cok ciddi bi yanik degildir gorusuruz

merhabayın şimdi geldim arkadaşımdan bebeğinin bir eli hafif yanık parmak araları diğer eli dirseğine kadar çok yanık plastik cerrahi müdahelesi olmadan düzelmezmiş göğsünde ve tam mide kısmında hafif yanık var keyfi iyiydi ama sudan korkmuş su içmiyor yavrum nasılda tatlı yeni yeni adım atıyo yürümeye çalışıyo Allah herkesin evladını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…