2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Ay canim ya kiyamam bu arada dr gidince sonucunu bizede yaz olur mu canim

Ya arkadaslar bisey sorcm dunden beri kalp atislarim yavas ama cok siddetli atio sizdede boyle bisey oldu mu hic korkmaya basladim

kızlar çok midem bulanıyoo.. benim gibi midesi bulananlar varsa geçmesi için ne yapıosunuz? gündüz gece farketmiyor sürekli öğürüyorum ( doğru düzgünde bişey yiyemiyorum :S ne yapsam geçer bu öğürmeler???

merhaba kızlar bende martta anne olcam inş. c.tesi kontrole gittim 9 haftalık bebişim elleri ayakları hareket ediyor inanılır gibi değil daha 2,5 - 3 cm ama hareketli pamuğum.Allah'ım isteyen herkese tatdırsın bu mutluluğu.

allah sağ salim bebeğine kavuştursun darısı bizlere

bende 2013 martta ilk kez anne olucaklardanım,24 marta denk geliyo şimdilik hesaplamalarla,allah hepimizin yavrusunu sağlıklı sıhatli kucağımıza almayı nasip etsin.herkesi tebrik ediyorum,bi mucize yaşıyoruz çok mutluyum ben bu bebeği 2 yıldır bekliyorum nasip şimdiymiş.17 temmuzda ilk kan tahlili yaptrdıımda beta-hcg 101 di.26 temmuzda tekrar gittiğimizde beta-hcg 4378 oldu. aynı zamanda o gün keseyi gördük.en azından tedirginliğim hafifledi.şimdi bu hafta sıra kalp atışlarını duymamızda.düşündükçe çok heyecanlanıyorum.ilk hamileliğim olduğu için zaman zaman kasık ağrılarım olduğunda hemen panik oluyorum.ama dr.um bunların normal oldugunu rahimin genişlediği için ağrılarımın olacağını söledi.ama tedbir amaclı ıkı haftdır progestron kullanıyorum.ayrıyetten folık asıt tabıkımide bulantım henuz hiç yok sabahları hafıf bi sersemlik oluyo oda hemen gelip geçiyo. eee kıslar sizlerin nasıl gidiyo????

Ay canim ya kiyamam bu arada dr gidince sonucunu bizede yaz olur mu canim

canım merhaba kızlar herkese merhaba ben bugün doktora gittim adetim 4 gün geçti doktor çok küçük bi kese oluşmuş dedi 1hafta sonra gel tekrar bakalım kese büyücekmi dedi eğer büyürse tamam ama büyümezse başımız dertte demektir dedi ben çok korktum böyle dediği için adetten 4gün sonra küçücük bi kese görülmesi normal değilmi sizlerin nasıl oldu bu doktor beni çok korkuttu yorumlayın nolur çok endişeliyim

kızlar bben de ilk kez anne olacağım çok heyecanlıyım şuan tam inanmış değilim ama doktorum kalp atışını dinletti tam 134 kez atıyrmuş 1 dakkada:) müthiş bir duyguydu.hepimizin bebekleri hayrlı olsun sağ salim kucağımıza alalım inşallah.

Hayırlı olsun. Allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin inşallah. Benim de bulantım pek olmuyo sadece halsizlik ve uyku halim geçmedi bi türlü. folik asit kullanıyorum şimdilik. Birde balık ve cevizi yiyemediğimden omega 3 kapsülü istedim doktorumdan onu kullanmaya başladım.

canım korkma eger gebelık kesesı gorunduyse dıs gebelık dıye bırsey yok demektır kı bu da cok ıyı doktor senı bıraz fazla korkutmus kalbını ferah tut canım cunku mınık meleklerımız bızım butun duygularımızı hıssedıyor

canım korkma eger gebelık kesesı gorunduyse dıs gebelık dıye bırsey yok demektır kı bu da cok ıyı doktor senı bıraz fazla korkutmus kalbını ferah tut canım cunku mınık meleklerımız bızım butun duygularımızı hıssedıyor

ay canım ya saol çok korkmuştum senin kese nezaman görünmüştü???benim bugün görünen kese 0.37 cm 1mm bile değil o yüzden korktum

ay canım ya saol çok korkmuştum senin kese nezaman görünmüştü???benim bugün görünen kese 0.37 cm 1mm bile değil o yüzden korktum

canım benım ayın 26sında randevum vardı adetım 5 yada 6 gun gecmıstı 1.7mm dı canım kalbını ferah tut melegın senı bırakmayacaktır sıkma canını

herkese merhaba hepinize hayırlı uğurlu olsun Rabbim kucaklarınıza almayı nasip etsin.. benim doğum 6 nisan gözüküyor ama bebekler zamanında pek gelmezler mart anneside olabilirim o yüzden burayada yazıcam arkadaşlar..

benim beta hcg değerim 3 gün önce yani adetten 1 gün önce 224.93 tü , bugün 1568 çıktı 3 günde çok yükselmiş ..sizin değerleriniz nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…