elif ben şuan folik asit tiroitiçin bi ilaç kullanıorum birde kahverengi leke olmuştu bende onun için bi jel verdi onu kullanıorum sana ne ilacı verdi? kansızlık olunca kansızlık için ilaç veriolar
aspirini anlamadım onun dışında fitilden endişelenme bende jel kullanıorum zararı yok ilk 3ay riskli biliosun ben 3ay bitince bırakıcam vitamin konusundada her dr farklı isimde vitaminler yazabilio sorun etme canım bi daha dr a gittiğinde aspirini sor istersen
canım sordum aspırın de dusugu engellıyormus bır de bana aılenızde tansıyonu olan var mı dıye sordu ben de annemde de babamda da var dedım onun ıcın verdı aspırını ınternetten arastırdım aspırını gebelık donemınde olumlu cevaplar aldı ama gene de bır de sızlere sorayım dedım tesekkurler cevaplarını ıcın
Herkese merhabalar
Allah izin verirse bende mart 2013 annesi olcam inş :) Herkese sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum.
Bende 17.07. de (dogum gunumde ) idrar testi yaparak ogrendim hamile oldugumu :) bugune kadarki en güzel doğum günü hediyesi oldu bana :)Pco'lu idim oyuzden pek ümidim yoktu aslında test pozitif sonuc verince cok sasırdım ,akabinde doktora gittim ilkinde beta hcg degeri yüksek olmasına ragmen keseyi göremedi ama dün keseyi gördü çok şükür :)
Şimdilik hersey yolunda, gec yumurtlama oldugu için gebelik haftam tam belli değil sanırım 4-5 haftalık .Sat: 10 haziran en son 23.07. de beta hcg 12800 cıktı
Bana doktor herhangi bir ilaç vermedi folik asit kullanıyodum zaten ona devam etmemi söyledi , onun dısında birşey vermedi.Günde enaz 3 lt. su içmemi , taze meyve ve sebze yememi hazır gıdaları tüketmememi ve kendimi cok yormamamı söyledi.
Bende mide bulantısı yok , erkenden uykum geliyor ve karnım acıkıyo süreklionun dısında birde cok sık tuvalete cıkıyorum , karnımdada hafif şişlik hissi ve arada tuhaf bir sancı sanırım rahim buyudugu için
iştee böylee kızlarr :)
Herkese mutlu günler dilerimm
görünücek allahın ıznıyle canm.sürekli bi bekleyiş içinde olucaz kese sonra kalp atısı testler cınsıyet upuzun bır sureç biziş beklıyor sabırlı ve sakın olmamız lazım hangı ıldesın hastenene karar verdınmı
hoşgeldin aramıza tatlım bebeğine ve sağlık diliyorum sorunsuz bir gebelik geçirirsin inşallah tabii bizdeHerkese merhabalar
Allah izin verirse bende mart 2013 annesi olcam inş :) Herkese sağlıklı bir gebelik dönemi diliyorum.
Bende 17.07. de (dogum gunumde ) idrar testi yaparak ogrendim hamile oldugumu :) bugune kadarki en güzel doğum günü hediyesi oldu bana :)Pco'lu idim oyuzden pek ümidim yoktu aslında test pozitif sonuc verince cok sasırdım ,akabinde doktora gittim ilkinde beta hcg degeri yüksek olmasına ragmen keseyi göremedi ama dün keseyi gördü çok şükür :)
Şimdilik hersey yolunda, gec yumurtlama oldugu için gebelik haftam tam belli değil sanırım 4-5 haftalık .Sat: 10 haziran en son 23.07. de beta hcg 12800 cıktı
Bana doktor herhangi bir ilaç vermedi folik asit kullanıyodum zaten ona devam etmemi söyledi , onun dısında birşey vermedi.Günde enaz 3 lt. su içmemi , taze meyve ve sebze yememi hazır gıdaları tüketmememi ve kendimi cok yormamamı söyledi.
Bende mide bulantısı yok , erkenden uykum geliyor ve karnım acıkıyo süreklionun dısında birde cok sık tuvalete cıkıyorum , karnımdada hafif şişlik hissi ve arada tuhaf bir sancı sanırım rahim buyudugu için
iştee böylee kızlarr :)
Herkese mutlu günler dilerimm
canım benim slm dün gece misafirim vardı bakamadım nete ben bursanın mkpaşa ilçesinde oturuyorum bursa medical park ta ahmet yılmaz diye bi doktor var riskli gebelikler üzerine uzman doktorların direktörü o hastanede ona gidicem devam edicem inşallah sen nerde oturuyosun ??? hadi bursa de
ben ıstaınbulda yasıyorum suanda evime yakın diye mecına'ya gidiyorum bi aksilik olmazsa burda devam etmeyi düşünüyorum bende. doktor cok onemlı hoşlanmadınmı bitti yanı
slm kızlar bende dün akşam kan testi yaptırdım 7 gün gecikmeye beta hcg 2758 çıktı normalmi. vajinalultrasonla baktı küçücük bir kese var dedi 10 gün sonra tekrar gelgitcez bakalım hayırlısı
canım 5 haftalık hamılesın allah saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ben de daha dun gıttım ultrasonda baktı 1.7mm ımıs benım kesede kese gorunduyse korkma canım
arkadaslar bırı bana dur desın ben cok yemek yıyorum sankı karnımda bır fıl var yıyorum yıyorum doymuyorum boyle bır durum yasayanınız var mı
arkadaslar bırı bana dur desın ben cok yemek yıyorum sankı karnımda bır fıl var yıyorum yıyorum doymuyorum boyle bır durum yasayanınız var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?