2013 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Doğum tercihim ...

• Ankete Katılan
    213

Günaydın hanımlarMaaşallah bebekler de annelerde iyi şu aralar
Ecem zamanlamamız aynı gidiyor diye sana sorayım dedim,benim de yarın randevum var.Bu randevu da sadece üstten mi muayene oldun?Ya 2 hafta da bir randevu veriyor doktor,temiz gitmek istiyorum ama o kadar kısa sürede ağda yaptıramıyorum,ee jilet te kullanmak istemiyorum,iki haftaya kadar ikili taramaya da çağıracak Allahım bir aksilik vermezse inşaallah.:26:Siz nasıl çözüm buluyorsunuz bu duruma??

selam kızlar nasılız bugün :) benim sabahları hiç iştahım olmuyo 11de kalktım (gece maç izleyince geç yatmıştık) hala bi lokma koyamadım ağzımaa ne yapsam bilemiyorum

Bence de şeftali iyi geliyor.Onun dışında bayat ekmek+üzüm ve çubuk krakerle geçti 9 haftam.Neyse ki 3 gündür başka şeylerde yiyebiliyorum.Allah yardımcın olsun tatlım.

Canım rahim ağzı ölçümü neden bu kadar erken yapılıyor,ben hiç duymamıştım da

Canım dr.uma bunu sormadım ama tedbir amaçlı yaptığına eminim.
Nette biraz araştırdım ne kadar erken tespit edilirse o kadar iyiymiş.
Rahim ameliyatı geçirenlerde diyor,ben histereskopi olmuştum bi nevi ameliyat sayılır.Belki de bu yüzden...

Anladım canım,benim çevremde sorabileceğim pek kimse yok.Sizden ya da netten öğreniyorum valla,sağolasın :)Hadi hayırlı güzel haberlerle inşaallah.

Kızlar çok mu ayıp birşey sordum Niye bana cevap vermiyor kimseepilasyon meselesini 2 hafta da bir nasıl hallediyorsunuz?Bir de son aylarda ağda yaptırılır mı acaba?

evet cnm sadece üstten baktı... cnm ben evlendiğimden beri ağda yapmıyorum.. kadın hastalıkları doktorum çok sakıncalı, mikrop kapmaya çok müsait oluyorsun dedi. ben yıllardır yaptırmıyorum.. en ii çözüm jilet benim için..
inşallah kontrolün ii geçer cnm...

Amin ecemcim,ama bende bu yaşıma kadar hiç jilet yapmadım,Çok çabuk ve sert çıkıyor,sanki çoğalıyor da.Enfeksiyon konusunda haklısın ama hep aynı kişiye gidiyorum yıllardır.Bir sorun olmadı çok şükür,ay ben ne yapacağım böyle?

RABBİM NASİP EDERSE BENDE 25 MART DA ANNE OLCAĞIM :d:d:d:d:d
hayırlı olsun bebeğin cnm hoşgeldin..
Yaaa şu bebeğin haftası falan yazan çizelgeyi nasıl yapıosunuz
bu mesajın altında benim haftamı göreceksin.. orada altta hamilelik gün. imza alanına ekle yazan yere tıkla.. bebeğinin doğacağı tarihi gir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…